Tonight

Ikväll blir det en TV kväll, all by my lonesome. Älsklingen jobbar till 21.30. Ska först se på EXPOSED kl 20.00 på 5an som ikväll tydligen ska handla om Victoria Beckham. Sen kl 21.00 är det ju ,som vanligt på tisdagar på 1an, MIDSOMER MURDERS.

Tonight



Vad ska NI göra ikväll då?

PUSS OCH KRAAAM!

Nyttiga livet

Det har inte gått så bra med vårat nyttigare liv. Då jag har haft sån mensvärk i några dagar har jag bara kunnat äta soppa och yoghurt. Visst, inte onyttigt direkt men kanske inte det bästa. Nu börjar jag så smått må lite bättre så imorn är jag nog back to myself igen och det nyttiga livet:)

KRAAAM!

Mera vardagsrum

Här kommer lite mer möbler jag vill ha i vardagsrummet.

Allt IKEA och Markör serien igen:)
Mera vardagsrum
Tv-Bänk 2295:- Gillar denna grymt mycket. Man behöver ju inte ha den som tv bänk utan som typ ett sidobord lr nåt.


Soffbord
Soffbord 1295:-. Vet dock inte vad jag tycker om detta soffbord. Behöver ses IRL. Gillar ju att allt är i samma färg men man kanske kan få tag i nåt liknande annars.

Foto: IKEA


Super fina Sarah Michelle Gellar

Å vad jag tycker Sarah Michelle Gellar är fin på denna bilden. Gillar den sotiga ögonmakeupen grymt mycket. Så svårt att göra själv bara. Superfin top/klänning och färgen är ju to die for. Snygg är hon och det skadar ju inte att man är gift med en av hollywoods snyggaste oxå, Freddie Prinze JR. Damn he´s hot to! Å vad fin hon är i brunt hår...


Super fina Sarah Michelle

Visst är dom fina ihop:):)

Sarah Michelle Gellar - fs006.jpg

Å sååå gulligt:)

Sarah Michelle Gellar - fs007.jpg

Fina saker till hemmet

Har varit inne på IKEA och kikat lite. Å vad jag vill ha detta till vårat vardagsrum. Skulle passa såååå bra till våra beiga Ektorp soffor. Just nu har vi lite blandade möbler, lite ljusa bokhyllor, cdställ och tv bänk och aningen mörkare vitirinskåp. Jag gillar när det är smma färg, kanske inte exakt men någolunda samma. Ååååå vad jag vill ha. Ja ja det får bli när vi köper hus om nåt/några år.

Då SKA jag ha detta i mitt vardagsrum:

Allt från MARKÖR serien


Ikea bokhylla  
Bokhylla låg, 1995:-



Ikea sidobord
Sidobord 795:-

Fina IKEA saker till hemmet
Avlastningsbord att ha bakom en soffa lr vid en vägg, 1195:-

Och i en matsal, om man nu får ett:

Ikea matbord

Matsalsbord Markör 2295:-

Ikea stol

Stol Harry 395:-. Fast jag skulle helst vilja att benen oxå var i mörkt trä.


Så såhär vill jag ha det i vardagsrummet och matsalen. Gillar denna serien Markör grymt mycket. Mörkbrunt trä är ju sååå snyggt.  Älskar IKEA, tror nästan att vi har ett IKEA hem. Mycket vi har är iallafall därifrån.


Foto: IKEA

Kristina rekomenderar

GLISS HAIR REPAIR 2 PHASE INTENSIVKUR FRÅN SCHWARZKOPF:
En superbra och billig intensivkur som man INTE sköljer ur. För torrt och skadat hår. Köpte den förra sommaren och märkte redan då att den var jättebra. Men nu när vi kom hem från BULGARIEN var min hårförlängning inte 100, trots bra skydd och scarves i håret. Så jag använde denna kuren och redan dagen efter var mitt hår somvanligt igen. Lent och mjukt. Kostar ca 50:-, minns inte riktikgt.

På väg hem till mig

Är denna bruna skinnjaka från Halens för 799:-. Har ju velat ha en ett tag nu och igår övertalade min Älskling mig att klart du ska beställa den, det är det ju värt. Har ju en gammal som är svart men som är liiite för liten. Så nu får jag snart min efterlängtade skinnjaka.



På väg hem till mig



Foto: Halens

Nedräkningen kan börja

Bara 3 dagar kvar tills min FÖDELSEDAG. Så på fredag blir jag ett år äldre:):) LÄNGTAR, ska bli kul att se om jag får några pengar till in Väska.

KRAAAM!

Tidig dag

Klockan är bara 07.35 och jag har redan hunnit duscha och göra mig iordning. Kan verkligen INTE somna om när Älsklingen gott. Om jag inte är supertrött men det är jag sällan på mornarna. Däremot är jag ofta trött på kvällen. Gör man inte så mycket på dagarna så blir man ju d. Har haft bra väder på förmiddagarna här, fram till 11 kanske, men sen blir det molningt och trist igen. Idag ser det dock ut att kunna hålla i sig ett tag.

Nu: Bädda och frukost.

Scarlett som Jenna

Nu är det klart, Scarlett ska spela porrstjärnan Jenna Jameson i kommande filmen om hennes liv. Jenna ska tydligen tyckt att hon passat perfekt för rollen och plockat ut henne själv. Får väl se om det är en roll för henne. Kan inte riktigt föreställa mig henne som porrstjärna men men.

Scarlett som Jenna


Foto:
MSN

Längtar tillbaka

Å vad jag längtar tillbaka. Till solen, värmen, bad, god mat och gott vin. Fan att sommaren ska va sånhär i Sverige, regnigt och tråkigt. Jag behöver ju min sol på sommaren, inte regnet. Får kika på bilderna och drömma mig bort:)



Längtar tillbaka



Foto: Privat

Dagen lunch

med mamma beståd av ÄGG OCH RÄKSALLAD, mumsigt!!!

Ikea

Nu har IKEA katalogen för 2008 kommit. Så nu vet jag vad jag ska göra de närmsta timmarna:)

Tusen tack

Tack snälla för era kommentarer igår ang min mensvärk. Idag mår jag lite bättre så det kanske hjälpte:) Blir nog till att ta det lugnt idag med dock, är inte riktigt hundra än.


Ha en bra dag!

KRAAAM!

USSSCCCHHHHH

Usch och fy. Sitter här med Mensvärk och mår INTE bra. Hatar denna tiden på månaden. Har blivit värre och värre oxå den senaste tiden. Innan jag började med P-piller var det hemskt och jag fick recept på nån medicin då men sen blev de som sagt bättre, men nu har det kommit tillbaka. Jag blir ju så deppig och arg oxå. Stackars min Älskling som får stå ut med mig när jag är sån här. Det är kärlek d:) Hursom nu ska jag proppa i mig några tabletter och lägga mig i soffan och bli uppassad lite:) Sen film!

See U Tomorrow!

KRAAAAM!

What about Brian

Nu ska jag snart slå mig ner i soffan och kolla på WHAT ABOUT BRIAN som börjar 16.50 på 5an. Älskar den serien och just nu är det sååå spännande.

KRAAAAM!

Snart klar

Nu är vi snart klara med alla våra sysslor för idag. Städat har vi gjort, och handlat, nu väntar vi bara på att tvätten ska bli klar. Lr ja den är klar, ska bara torka.

Nu ska jag göra min naglar. Har fått enormt Gula naglar på senaste tiden, trots att jag är supernoga med att alltid ha underlack. Konstigt. Ser att där dom växer ut, där är dom som vanligt, alltså INTE gula. Så det är typ bara halva nageln som är gulaktig. Så nu kan jag inte ha ljust på ett tag utan nu får det bli mörka tills det blivit bättre. Skitfult verkligen. Nån som vet vad det kan bero på, för underlack, d använder jag?

KRAAM!

Mr Law

Såg ju som bekant Åter till Cold Mountain som Jude Law är med i. Han är både dösnygg och kan agera. Bra kombination där. Och hans ögon, to die for:):):)




Mr Law

Söndagsmorgon

Helgen har som vanligt gått fort. Redan söndag och det känns som om man inte hunnit med nånting. Så idag får man göra allt, handla, städa, tvätt mm mm. Men men det får ju gå, man måste ju.

Filmen igår på TV 4 plus var sååååå jävla bra. Åter till Cold Mountain med bla Jude Law. Så sorlig i slutet att jag nästa lipa ihjäl mig. T om Älsklingen tyckte den var bra.

KRAAAM!

Skönhetskväll

Nu ska jag ha lite skönhetsvård tänkte jag. Älsklingen är upptagen med nåt program på typ Tv 4 fakta, lr nån annan fakta kanal, så jag ska passa på tänkte jag.

Jag använder L´Oreals Refinish serie med en Micro- peeling och en after-treatment kräm man tar efter peelingen. Gillar denna jättemycket och huden blir som ny efteråt.


PUSS och KRAAMoch trevlig kväll!

Ej nyttig helg

Dagen och kvällen kommer inte va så nyttig. Blir nämligen Chips och Snacks till filmen Åter till Cold Mountain. Går på Tv 4 plus kl 20.00. För er som inte ser den kan jag rekomendera en film som går på Tv 4 film ikväll, om ni har den kanalen. Börjar 22.35 och heter The Stepfather och är från 87, en av dom första filmer jag såg som jag tyckte va bra.

KRAAM!

YSL Down Town bag

Förrutom min Mulberry väska som jag vill ha så tycker jag att YSL´s Down Town Bag är grymt snygg. Syns just nu på var och varannan kändis, bla Kate Moss och Ashlee Simpson. Kostar ca 16 000:- har jag för mig. Inget jag skulle köpa, om jag inte hade mer pengar dvs, men fin är den:)



YSL Down Town bag

Fina Nadia

Superfina halvsvenska* såpaskådisen Nadia Björlin, Chloe Lane i Days of our Lives. En otrolig skönhet. Håret, ögonen, kroppen. Allt är perfekt på denna kvinna. Sjukt vacker.

Nadia B


Fina Nadia


Nadia



* Pappa var svensk, mamman kommer från Persien

Blingbling dator

För att fira Hello Kittys 30 årsdag släpps nu denna specialdesignade dator. Rosa med kristaller som bara släpps i 300 ex. Så tjejer har ni 19 000:- till övers så vet ni vad ni ska köpa...Supersöt!



Blingbling dator



Foto:
Aftonbladet

Mr & Mrs Smith

Såg filmen Mr & Mrs Smith med Brad Pitt och Angelina Jolie igår. Tyckte inte att den var nåt att ha, larvig på nåt sätt. Ger den en 2.

Skit blogg

Strulade igår igen. Skit. Borde byta...

Skeet Ulrich

Snyggingen Skeet från Bla nya serien Jericho, Filmerna Scream, Livet från den ljusa sidan mm mm. Titta och njut!!!!

Skeet Ulrich

Finnmedlet här

Fick min beställning från Eleven.se igår, beställde i ons fick den dagen efter. Bra service där:) Beställde ju Mario Badescu´s Drying lotion som ska göra under mot finnen. Nu ska här testas. Tur i oturen att jag fått en finne på hakan nu då, så jag kan testa om den nu är så bra.




Mot finnar


Foto: Eleven.se

Käääär

Blev kär i denna vigselringen, alliansringen, idag:) Båda är ju skitsnygga men jag skulle helst vilja ha den UTAN Diamanten i mitten, inte riktigt min stil. Men den andra, DAMN VILL HA!

Priser på
Vigselbutiken:
Alliansringen ca 10 400:-
Princessringen ca 19 200:-




Käääär


Foto: Vigselbutiken

Stilren Samsung mobil

Denna snygga Samsung U 600 MÅSTE JAG BARA HA! Såååå stilren och snygg med ALLA funktioner man kan tänka sig. Grymt tunn oxå, bra där:) Kostar, utan abonemangKatshing.se, 2945:- och med 2 års garanti. VILLHA!

Stilren Samsung mobil


Foto: Katshing.se


Kim Novak filmen

Såg ju som sagt "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" igår och JA den var bra. Men då jag läst boken så måste jag ju säga att Boken var bättre, som vanligt. Det är ju mycket som inte är samma och som inte finns med i filmen men i boken. Men helt klart får den en 3 av mig i betyg.


KRAAAM!

Kvällen

Ikväll ska vi se på fillm, KIM NOVAK BADADE ALDRIG I GENESARETS SJÖ. Har velat se den länge och nu ska jag äntligen få se den. Gillade boken jättemycket så nu får vi se vad jag tycker om filmen.

Händer hos ER ikväll då?

KRAAAM!

500:-

Snart 500:- rikare:) Säljer en av mina gamla mobiler just nu på Blocket och nu ska det snart komma nån och kika på den. Var jätteintresserad så jag hoppas han köper den:) Behöver ju extra pengar nu om jag ska köpa min Bayswater:)


KRAAAM

Uppdatering:
Då var det klart, 500:- rikare. NICE!

KRAM!

Dagens nyttiga å ej så nyttiga

FRUKOST: Lättfil med banan
MELLANMÅL: 1 päron
LUNCH: Grönsakssoppa
MELLANMÅL: 2 knäckisar med keso och tomat
EJ SÅ NYTTIG MIDDAG: Hamburgare gjord på nötfärs med fullkornsbröd och stripps
KVÄLLSSNACK: Grönsakstallrik

Som sagt inte så nyttig middag men vi var sååå sugna så det får gå:) Sen så har vi tagit 2 promenader idag, inte dåligt d.

Snart

kommer IKEA katalogen dyka upp i brevlådan. Kan knappt bärga mig:) LÄNGTAR! Inte för att vi behöver så mycket nytt men det är alltid kul att kolla och drömma lite:)


Ring

Denna vigselring påminner lite om min favorit jag skrivit om tidigare. Kostar ca 11 000:- och finns på Vigselbutiken.


Ring



Foto: Vigselbutiken

Höst toppar

Gjorde en beställning på HM idag. Blev endel hösttoppar denna gången, ska köpa lite mer byxor och sånt nästa gång.

Hm topp    Hm tunika   Hm   Hm skjorta   hm set

Olivgrön topp: 149:- Lila tunika 79,50:- Brun topp 98:- Vit skjorta 149:- Cardigan set, svart 0:-*



*= Erbjudande: om man beställer för minst 400:- får man ett set med cardigan och linne för 0:-

Foto: HM

Veckans naglar

Mina naglar har gått av, skit oxå:( Fick klippa ner alla för jag hatar när dom inte är lika långa. Så såhär ser dom ut nu, superkorta med klarrött nagellack på. Känns konstigt att ha så korta nu när man vant sig med dom långa. Och rött har jag inte haft på länge så det fick d bli. Har typ haft ljusa naglar i säkert 4 månader. Hade tröttnat lite oxå på d så nu ville jag ha lite färg.



Veckans naglar



Foto: Privat

Älsklingens dag

Idag är min Älskling ledig så idag blir det en mysdag. Solen skiner här idag, härligt. Får väl se hur länge det varar. Ska ner på stan och fikaluncha sen och sen ska Älsklingen köpa mina presenter. Så då går jag nog hem innan honom. Ska snart ta mig en promenad, har varit dåligt med det i veckan men nu ska det bli ändring på d. Det är ju inte så kul att gå när det regnar, och det har d ju gjort varje dag denna veckan. Men idag då det är sol så måste jag ju bara passa på. Nu, frukost.


KRAAM!

Hottie of the week

Tycker Milo Ventimiglia, Jess i Gilmore Girls bla, är sååå söt i Fergies nya video "BIG GIRLS DON`T CRY". Har alltid tycket att han varit söt men inte sett honom i nåt på ett tag nu, har inte TV1000 så jag kan se HEROS, där han oxå är med. Så nu ser jag typ på alla musik kanaler så ofta det går, ifall man kan få se videon. Har hör att 4an, efter sommaren ska börja sända HEROS. Är det sant så kommer iallafall jag sitta som klistard framför TVn.

Milo

Recept

Detta ska jag bjuda min Älskling på ikväll. Jättegott. Vill visa honom lite uppskattning emellanåt. Har köpt 2 öl till honom oxå som jag vet att han varit sugen på några dagar nu:)


Franska örtfärsbiffar
4 port

Ingredienser
400 g Nötfärs
3/4 tsk Salt
1 krm Svartpeppar
2 tsk Örtkryddor ex franska örter
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl Milda Minimat
2 tsk smör

Såsen:
1 1/2 dl Milda Minimat (det som blir kvar från innan)
2 tsk konc kalvfond
1 tsk soja
1/2 tsk Örtkryddor (ex som innan)

Gör så här:
Blanda färs, salt, peppar, örter, vitlök och gräddmjölken. Forma färsen till ca 8 biffar och stek dom i smör, ca 3 min på varje sida. Ta upp dom och lägg dom tex i en kastrull. Häll gräddmjölken, fond, soja och örter i pannan. Låt koka upp och häll såsen över biffarna. Servera med valfri potatis, jag ska ha klyftpotatis till idag, och en sallad.

Dagens nyttiga

FRUKOST: Fruktskål med lite yoghurt
MELLANMÅL: 2 knäckisar med keso och tomat
LUNCH: Omelett med tomat och fetaost sallad
MELLANMÅL: BANAN SMOOTHIE
MIDDAG: Hemlig middag till min älskling (recept kommer)
KVÄLLSSNCK: Förmodligen nötter lr Popcorn

Sen blir det ju endel Örtte och vatten under dagen oxå:)

Girltalk

Har nyss haft mamma här på lite fika. Alltid trevligt att sitta och prata med mamma lite. Blev såklart BRÖLLOPS talk oxå. Kul att diskutera sånt som man brinner så för just nu med folk. Älsklingen vill väl prata och så om det men ärligt talat, det går inte prata sånt med en kille. Så då var det bra att mamma kom, så jag fick prata av mig lite.


KRAAM!


Mot finnar

Mirakel produkten Drying Lotion från Mario Badescu som effektivt "trollar" bort din finne över natten. Används bla av Rachel Bilson och Heidi Klum. Finns hos Eleven.se för 224 :-. Är den så bra som alla säger tro? Måste nog klicka hem en och testa:)




Mot finnar


Foto: Eleven.se

Make up eraser

Perfekt lite penna som snabbt och enkelt tar bort make up där man inte vill ha den. Den är fylld med en oljefri remover som även lyfter upp vattenfast make up utan att irritera huden. Perfekt räddare i nöden att ha med sig i väskan. Produkten heter Make up Eraser Pen och kommer från Revlon.




Make up eraser



Foto: Revlon

Tidig morgon

Idag kunde jag inte alls somna om när Älsklingen gått. Låg och vände och vred på mig i nån timma men tillslut gick jag upp. Såg lite på Beverly Hills och nu ska jag snart göra lite frukost. Sen har jag inga planer, regnar ju som fan här, se lite på SATC avsnitt kanske, läsa bok och allmänt bara ta det lugnt.


KRAAAM!

Morden i midsomer bla

Ikväll är det min favorit sommar serie på TV Morden i Midsomer. Det ska vi ju så klart se. Nu ska vi snart se på NYHETERNA och sen blir det VETERINÄRERNA.

Ha en bra kväll!

PUSS OCH KRAAAM!

Nyttiga dagen

Såhär har min nyttiga dag sett ut. Tyvärr slank det ner en chokladbit när vi fikade men ärligt talat så skiter jag faktiskt i det. Gott som fan:)

FRUKOST: 2 knäckemackor med keso och tomat och en kopp te
LUNCH: Kycklinsallad
FIKA: 1 kopp te och 1 chokladbit
MIDDAG: Fullkornspasta med wookade grönsaker
SNACK/KVÄLLSMAT: Avokado med räkor och keso

Mera höstlack

"Råkade" hitta några fler fina lack till i höst. Älskar mörklila,mörkröda och röd/lila naglar på hösten. Svart funkar oxå men jag har svårt att få det att bli bra, vet inte varför. Den sista gillar jag bäst tror jag:) Kommer säkert bli en och annan beställning på nagellack senare.



Mera höst Vintage Wine National Velvet


Färger: Munis Malve, Vintage Wine, National Velvet



Foto:
Blush.se

Tillbaka

Då va man tillbaka då. Hitta en skitfin skinnjacka på Vero Moda som jag bara måste ha. Har en nu i svart som typ är förliten så jag måste ha en ny, denna va i brunt, NICE. Kostade 799:- lr nåt sånt. Får väl önska mig den när jag fyller år:) Blev dock en mascara, min favorit, MAX FACTOR´S MASTERPICE MAX, Va på rea så den gick på 100:- bara, me likie! Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa och vänta på att min Älskling ska komma hem.

KRAAAM!

Lunchtime

Nu ska jag snart dra mig ner på stan och möta mamma för en liten lunch. Ska bli trevligt. Sen blir det shopping och fika med E. Upptäckte imorses när jag sminkade mig att jag är i desperat behov av en ny mascara, så det får det bli, bla.

See U later!

PUSS och KRAAAM på er!

Höstlackat

Å, jag är såld på mörka lack när det börjar bli lite höst och mörk ute, inte för att det är det än men. På somamren vill jag ha långa, ljusa naglar men på hösten och vintern använder jag bara mörka lack. Sååå snyggt på korta naglar. Dessa färger från Essie är mina favoriter nu i höst. Kostar 110:- st hos Blush.se.





Höstlackat  Höst Bahana mama


Färger: Bordeaux, Hot Commodity, Bahama Mama


Foto: Blush.se




Grattis

på din namnsdag Kristina, min mamma till mig i telefonen nyligen.

JAG:  Jaha ojdå har JAG namnsdag idag,ja tack då:)

Yes, jag har tydligen namnsdag idag, kul. Hade tankarna fulla med att det snart är min födelsedag så det hade jag totalt glömt bort, thanks mom...Så, GRATTIS alla ni som heter KRISTINA.

KRAAAM!

Supersöt ring

Nej det finns inte bara vigselringar i mitt huvud. Denna supersöta ring hittade jag på Shoppinglust.se och den kostar 255:-. Brukar inte va en RING tjej, förutom förlovningsringen, men denna skulle jag inte tacka nej till.



Supersöt ring



Foto: Shoppinglust.se

Dagens låt

är Markus Fagervalls "SHE", sååå underbar. Han har ju en grymt bra röst.

Lite sol men snart regn

Idag när jag vaknade var det SOOOOL ute, vad glad man blir. Sen när jag kollade på nyhterna sa dom att det skulle bli regn på för middagen. NEEEEJ, inte idag igen. Jag som var såååå glad imorses när jag gick upp. Å vad jag hatar denna sommar. Bara regn och grått. Man skulle bott längre norr ut, där verkar dom ha haft sol mer än vi. Men men nu bor man där man bor.

Idag ska jag till stan och möta E. Blir väl en fika med lite skvaller förmodar jag. Och en sväng på stan och kika lite. Synd att vi inte har MIN väska här i stan, hade velat se och känna på den innan jag bestämmer mig.

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Mulberry

Å vad jag vill ha denna väska. Har trånat och trånat läääänge. En klassisk väska som håller år efter år. Och som bara blir snyggare med åren. Fan vad jobbigt det är att inte ha några pengar. Nu fyller jag ju snart år så då ska jag önska mig pengar så jag kan spara till MIN Mulberry. Får oxå tillbaka på skatten i aug, ca 3000:- det räcker ju visserligen inte men det är ju alltid en början. Tror jag vill ha en i färgen OAK, men jag måste få se den LIVE innan jag bestämmer mig. Tycker nämligen att mörka väskor är fina därför är färgen CHOCOLATE kanske bättre. Men men Den dagen den sorgen:) MEN NU HAR JAG IALLAFALL BESTÄMT MIG, DEN SKA BLI MIN!

Mulberry


Älsklings dax snart

Å vad jag har saknat min Älskling idag men nu är han snart hemma. Jobbigt som fan att vara själv ibland. Då vill man bara ha hem sin Älskling så fort det bara går. Han började ju jobba idag och just idag, när han jobbar kväll, behövde jag ha haft honom här, hos mig. Men som tur är så slutar han tidigare än väntat ikväll. Så nu blir det mys i soffan. LÄNGTAR, SAKNAR Å ÄLSKAR DIG!

KRAAAM!

Också fina

Här kommer ett gäng med andra ringar som jag oxå kikat på. Vet dock inte var jag hittat dom, men fiiina är dom.




Också fina   

Cool


Fin vigsel

Vissa, som denna, är väl dock inte i min prisklass:) Men man kan ju alltid drömma.....
Fiiin

Bra filmer

Här kommer tips på 2 bra filmer att se:

THE CONSTANT GARDNER: Ralph Fiennes spelar Justin, karriärsdiplomat och trädgårdsmästare. Han är gift med Tessa, spelad av Rachel Weize som under en resa hittas mördad. Justin måste själv finna svaren på varför då ingen annan tycks vilja veta., eller har dom nåt att dölja? MITT BETYG 4/5

THE GOOD SHEPHERD: Matt Damon spelar Edward en ung man som rekryteras till Yales hemliga förening Skulls & Bones. Han avancerar snabbt till den nystartade CIA ,det är mitt under kalla kriget och andan på CIA är genomstyrd av mistänksamhet och paranoia. Bra skådisar. Ny på DVD. MITT BETYG 4/5

Ringfavoriten

Denna ringen har jag bloggat om förut och den har länge varit min favorit och är nu åter på min LISTA:):)Kostar ca 5000:-, beroende på butik.




Ringfavorit och annat

Tack för hjälpen

Tack Alla söta rara för era kommentarer ang min Vigselring. Känns skönt att veta att man inte MÅSTE ha förlovningsringen och vigselringen ihop på samma finger. Tror liksom inte att jag har nåt annat val än att bära den på högra handen och vigselringen på den vänstra. Helt plötsligt finns det ännu mer ringar att välja på, då man inte behöver bekymra sig för om dom passar ihop lr inte. Har kikat runt lite och hittat endel. Har haft en favorit länge men då den inte passade ihop med min nuvarande ring så la jag tankarna på den åt sidan. Nu kan jag ju kanske ha den. Bilder kommer sen.


KRAAM!


Såhär gick det till

När min älskling och jag förlovade oss.

Vi hade länge pratat om att göra det och kikat på ringar. Jag valde ut 3 st jag kunde tänka mig och sen var det bra med det. Hände inget på flera månader men så plötsligt sa ÄLSKLINGEN: till helgen ska vi till Göteborg och bo på hotell, packa lätt. And so i did. Började ju direkt tänka, nu ska det ske men samtidigt ville jag ju inte bli besviken om det inte hände så jag intalade mig själv tillslut att nej det blir nog inte denna gången. Men när vi väl kom till Göteborg och hotellrummet på GOTHIA TOWERS så såg jag ju champangen, jordgubbarna och allt som fanns där på rummet och då förstod jag ju. Och senare på kvällen, på restaurang 23, en restaurang på översta planet i ett av tornen, ställde han THE BIG QUESTION, vill du gifta dig med mig....SÅ KLART ATT JAG VILL!!!! Datumet var den 060106.

Så så gick det till när vi förlovade oss. Visst hade jag mina aningar men trodde aldrig att han kunde hitta på sååå romantiska saker.  Och beställa upp champange mm. Vi bestämde direkt att INTE gifta oss inom 1 år utan det fick bli när vi kännde att det var rätt. Och nu har vi ju som alla vet bestämt oss:)

Nu till ett problem: När vi kikade på ringar och så valde jag ju ut 3 st jag ville ha, UTAN att tänka på vigselring mm. Han valde sen den han ville ha av dessa 3. Jag gillar självklart min förlovningsring, det är inte det. Den är ju så bred, och mina fingrar är så konstigt formade, att jag nog inte får plats med en till.
Tycker NI att jag kan välja en vigselring att bara ha på vänster handen och sätta förlovningsringen på den högra, om den går att lägga ut lite. Grejen är ju då att vi inte har likadana vigselringar, han vill såklart ha kvar sin nuvarande. Vi har inte råd att köpa honom en ny oxå. HJÄLP MIG!

Krångel

Idag har blogg.se krånglat igen, blir sååå trött på skiten. Det har varit bra i några dagar nu, vilket tydligen va för mycket begärt.

CIAO!

What about Brian

Jag har på senaste tiden blivit helt såld på serien WHAT ABOUT BRIAN som går på 5an. Brukar se reprisen som visas på sön typ 16.50. Såg inte första säsongen när den gick utan jag började följa säsong 1 när 5an visade den i repris, innan andra säsongen skulle börja. Och nu är jag helt såld. Tycker dock inte att det är världens bästa TV serie direkt men den är bra och när jag väl börjat kolla och följa en serie så är det kört. Nu vill jag ju veta hur det går för alla. Tycker att det finns många bra skådisar med oxå. Jag gillar Rick Gomez som spelar DAVE bäst. Han är ju sååå söt. Älskar oxå låten som är theme sång i serien, CALLING ALL FRIENDS av LOW STAR. Sååå bra... Så nu har jag ytterligare en serie att följa, tur dock att dom inte visas samtidigt:)

RICK GOMEZ SOM DAVE

Rick Gomez


 

Duktiga

Nu har vi varit jätteduktiga. Har snart tvättat klart och så har vi dammsugit, dammat och torkat golven överallt. Så nu ska vi fira detta med att gå och hyra en film, blir nog Den Innersta Kretsen. Velat se den ett tag och idag är det min tur att välja. Tror dock att Älsklingen oxå blir nöjd med mitt val.

KRAM!

Bröllopstankar

Vad jobbigt det känns att det är såååå lång tid kvar, 1 år och 4 månader ju. Vill gifta mig NU. Fast det kommer nog gå fort sen när man väl börjar att planera. Nu har vi ju inte kommit sålångt, bara bokat kyrka och lokal. Lite av sakerna kommer vi att ta tag i när det är typ 1 år kvar. Men än sålänge står det lite still på bröllopsfronten. Men tankarna finns alltid där:)

KRAAAM!

Ännu mera rea

Hittade ytterligare en väska på ASOS rean. En sån som man hänger tvärsöver axeln, har ingen sån väska. Så denna måste jag ju nästan ha ju.  Kostar ca 90:-. Det märks inte att jag är väsktokig lr?


Ännu mera rea



Foto: ASOS

Mera rea

Hitta oxå denna clutch på ASOS rean. Tycker dock att den är lite dyr trots rean, 520:-. Men fiiin är den.



Mera rea


Foto: ASOS

Recept

Turkisk kebab med tomatsallad
4 port

500 g nötfärs
1/2 dl matyoghurt
1 ägg
1-2 vitlöksklyftor
1 tsk spiskummin, kan skippas
1 tsk salt
1 krm chilipeppar
1 msk olja

Salladen
4-5 tomater
1 rödlök
3 msk hackad mynta
1 msk pressad saft av citron
1/2 tsk salt

Gör såhär:
Blanda färsen med matyoghurten, ägg, pressade vitlöksklyftor, spiskummin, salt och peppar. Dela färsen i 8 bitar. Forma färsen runt små grillspett av trä till avlånga köttbullar. Lägg dom i en ugnsäker form och pensla med oljan. Tillaga mitt i ugnen i 250 grader, ca 15 min,

Salladen:
Skölj och tärna tomaterna. Skala och hacka löken. Blanda tomater, lök och mynta. Tillsätt olja, citronsaft och salt.
Servera till kebaben tillsammans med bulgur och en sås gjord på matyoghurten och lite rivet citronskal. Jättegott!

Rea

Var inne på ASOS rea och kikade lite och hittade denna fina väska. Kostar ca 230:-. VILLHA!




Rea



Foto: ASOS

Söndag redan

Usch vad helgen gått fort. Redan söndag. Tråkigt. Idag blir det tvättning och städning. Inte kul men ett måste. Ikväll blir det film, DEN INRE KRETSEN med bla Matt Damon.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Simpson break

Tar mig ett litet Simpsons break, har sett avsnittet nyligen. Senare ikväll, efter Simpsons, blir det lite Friidrott på Tv4 plus. Sen blir det sängen tidigt, är jättetrött pga min förkylning. Snart blir det lite kvällssnacks= fruktsallad:)

TREVLIG KVÄLL och KRAM på er!

The Simpsons

Idag har 6an ett Simpsons maraton och visar avsnitt från kl 15.10-21.00. Min dag är räddad. Älskar dom gula krypen:) Så nu vet ni vad jag ska göra. Kikar väl in till er senare.



The Simpsons




KRAAAAAM på er alla!

Hottie

Se och njut. Snyggingen Jared Leto, Känd från bla serien "Mitt så kallade liv" där han spelade Jordan Catalano. Annat man har kunnat se honom i är ALEXANDER, PANIC ROOM, URBAN LEGENDS, DEN TUNNA RÖDA LINJEN, AMERICAN PSYCHO mm mm. Är oxå musiker och spelar i bandet 30 seconds to Mars.
LÖÖÖVE THE EYE´S:):):)



Hottie

GI-Lasange

Denna lasange är ett supergott alternativ till den vanliga lasangen man gör. Det skadar ju inte heller att denna är nyttigare.

Ingredienser

1 stor Squashfrukt, lr mer beror på hur mycket man ska göra
1 tsk Salt
1 gul lök
1 vitlkösklyfta
Olivolja
500 g köttfärs/nötfärs
1 burk krosade tomater
Lagerblad
Lite torkade örter, vad man vill. Jag brukar ta oregano och basilika
Salt och svartpeppar
Smör
1 dl Mini grädde
1-2 paket mozzarella

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Skiva squashen på längden. Lägg på en handduk och strö över salt för att dra ut onödig vätska.
Hacka lök och vitlök och fräs i olivolja i en stekpanna i någon minut. Lägg upp på ett fat. Häll i lite mer olivolja och bryn färsen tills den är genomstekt. Tillsätt lökblandningen, krossade tomater, lagerblad och örterna. Smaka av med salt och peppar. Låt koka i ca 10 minuter.
Smörja en ugnsfast form med smör och lägg ett lager med squashskivor i botten. Lägg på köttfärssås och ytterligare ett lager med squash. Lägg sedan på köttfärssås igen och toppa med sista lagret squash. Häll på grädden. Riv mozzarella och strö över, gratinera i ugnen ca 20 minuter eller tills den fått färg. Servera den till en god sallad och färskt,nyttigt fullkornsbröd. MUMSIGT!

Ej så nyttig fredag men en nyttigare lördag

Igår var vi inte nyttiga för 5 öre. Har ätit supernyttigt sen förra onsdagen så igår kännde vi för att äta nåt flottigt:) Det blev PIZZA. Å så gott det var. Man behöver ha såna dagar oxå. Idag blir det nyttigt igen.
Detta står på schemat:

Frukost: Fruktskål med lite lätt yoghurt
Mellanmål: Jordgubbssmoothie
Lunch: Sallad med räkor och ägg
Mellanmål: Avokado med räkor
Middag: GI lasange och sallad
Snack/Kvällsmat: Fruktsallad med nötter

Mys lördag

Solen skiner här idag, JIPPIE! Hoppas det håller i sig idag så man kan sola lite. Annars är det inte mycket som händer, handla lite bara. Lite små förkyld idag igen. Sov inte alls bra inatt så nu jag jag fan så trött. Blir nog ingen middag ikväll. Tror inte jag orkar det. Fick GLAMOUR häromdagen som jag inte hunnit läsa ännu så nu ska jag lägga mig i soffan och slöa och läsa den.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Dogeareds

Nytt hos Kyssjohanna är märket DOGEAREDS med exempelvis detta coola och fina Whisbone halsbandsilverkedja. Bärs bla av Mischa Barton som använt det så mycket att dom döpt om det efter henne. Kostar 795:-



Dogeareds



Detta är oxå fint. Oxå ett Whisbone men på röd silkestråd, med en önskan till. Kostar 265:-.
Dogeareds 2


Förutom dessa, som jag fastnade för, fanns det mycket ,mycket mera av märket.


Foto: Kyssjohanna

Bröllopsfrisyr

Fin bröllopsfrisyr som jag absolut kan tänka mig. Vill ju ha långt, lockigt med typ halva håret uppsatt. Som här. Dock inte likadan tiara.



Bröllopsfrisyr



Kristina rekomenderar

Måste bara tipsa om ansiktskrämen jag använder just nu, KANEBOS Sensai Silk (Emulsion Super Moist). Min hud har blivit sååå mjuk och silkeslen. Kan användas närsomhelst då det är en Dag/Natt kräm vilket jag tycker är bra. Skyddar mot fria radikaler, avgaser, åldrande mm. Är otroligt lyxig, doftar diskret och är dryg. Jag köpte min på taxfreen på hemvägen så min kostade 330:-. I handeln går den nog på det dubbla, lite över 600:-. Jag tycker själv att det är dyrt men den är helt klart värd varenda öre. Så har man råd så kan jag verkligen rekomendera den. Annars kanske man kan önska sig den som present lr nåt. Passar torr hud.

Världsbäst ansiktskräm

Ny målat

Har precis gjort fotbad och målat tånaglarna. Blev ISADORAS "183 Poppy Red" denna gången. Superfräsch korallaktig färg som är jättefint till solbrända fötter. Kommer måla naglarna på händerna senare oxå, i samma som sist, Allure rån ESSIE. Har inte så mycket anat för mig så jag passar på att ha en liten SPA-dag idag. Bild på naglarna kommer senare.



Ny målat



Foto: Privat

Helg

Nu är det äntligen fredag och helg. Planerna är inte många men det är ändå skönt. Ska kanske ha middag här hemma i morn. Beror på, känner mig lite småförkyld idag så jag orkar kanske inte. Får väl se. Annars har vi inget planerat. Mysa med varandra och ta det lugnt.

Älsklingen börjar jobba på måndag. Som tur är så har han en kort vecka och är ledig på tor och fre. Skönt. Sen jobbar han fram till v 32 och sen har han semester igen 33-35. Härligt. Då ska vi till Lerum och va katt-och husvakter. Blir en tripp till LISEBERG då oxå med våra kompisar. Ska bli kul, var 2 år sedan jag var där så nu ska det bli åka av:)

KRAAM!

Brudklänningar

Har varit inne på Brudbutiken nu och kollat på brudklänningar,igen. Hittade dessa som jag gillade. Har förut varit inne på att ha en utan axelband men nu har jag börjat kika på andra oxå. Finns såååå mycket fint. Slank in en utan axelband oxå:):):)

Brud

Brud igen

Å igen



Foto: Brudbutiken







Nya produkter

Fick mina beställda produkter från CLARINS från BEAUTYPLANET idag. Ska bli kul att pröva en helt ny serie. Har använt KIEHL´S sminkborttagning förut men nu är den snart slut så jag tänkte passa på att prova nåt helt nytt. Har hört så mycket bra om CLARINS och själv är jag ju supernöjd med CLARINS BEAUTY FLASH BALM ,som jag pratat om förut som fått min hy att skina.

KRAAM!

Lycka

Nu är kyrkan och Karstorp till bröllopet bokat. Så den 15 nov 2008 blir vi man och hustru:):):)WIIIIE! Känns pirrigt. Räknade lite på kostnaderna förut och vi kommer nog landa på ca 60.000, med allt inräknat då såklart. Mina föräldrar kommer nog stå för hälften och vi hälften. Skrev oxå upp alla vi tänkt bjuda och det var nog 52 tror jag. ÅÅÅÅ vad jag känner mig glad och lycklig nu när det är bokat och klart. Då kan man va lugn ett tag.

KRAAAM!

Lååång tur

Blev en låååång åktur med pappa. Åkte 11 och kom hem 15 alltså 4 timmar i bil. Men kul var det. Så nu har Älskligen fått se liiite mer av våra trakter. BLev en fika i HJO oxå. Men nu är vi hemma.

CIAO!


Snart min födelsedag

Om lite mer än 2 veckor så fyller jag år. Den 3 aug blir jag alltså 28 år. Damn vad tiden går fort. Känner mig inte alls som snart 30 utan mer som 25 kanske, och jag vet ju att jag INTE ser ut att vara så gammal heller. Har alltid fått höra det. Fast nu skiter jag i det, nu är det ju bara kul att se yngre ut än man är. Det var en annan sak när man kanske va 20 och såg ut som 17 typ. Hursom snart fyller jag år och då kommer det stora problemet, VAD SKA JAG ÖNSKA MIG? Tål att tänkas på..

KRAAM!

Dagen idag

Vakna som vanligt tidigt idag, 07.30. Så nu har vi hunnit med en del, diskat och småpysslat här hemma. Idag har vi inga planer alls, kanske åka en sväng med pappa och kika lite. Älsklingen kommer ju inte härifrån så han vill gärna åka runt i våra trakter och kolla lite. Så det gör vi nog senare. Annars blir det en lugn dag, har lite smått ont i huvudet idag, igen. Tror det är pga vädret. Åska och skit på g.

NU: Ducha och fixa iordning mig

KRAAAM!

Nyttiga dagen igår

Igår var vi grymt nyttiga. Blev dock ingen promenad då det istortsätt regnade HELA dagen.

Frukost: Kokt ägg, hårdmacka med keso och tomat
Mellanmål: Avokado med lite keso
Lunch: Tomatsoppa
Mellanmål: Ostbitar och en frukt
Middag: Grillade grönsaker med fullkornscouscous, kött och sås med citron och örtsmak
Kvällsmat/Snack: Grönsaksdipp, stavar av gurka och morötter med en dipp gjord på lättfil


Hoppas vi kan vara lika nyttiga idag:)


KRAAM!


Nya lacket på

Nu har jag målat naglarna med det nya lacket från Essie, i färgen Allure. Blev skitbra tyckte jag, lite svagt rosa/vitt som knappt syns. Sååå fräscht. Blev jättenöjd.



Nya lacket på




Foto: Privat

Första avin

Nu har jag fått några av mina varor som jag beställt. Det var från Blush, alltså nagellacket och ögonskugge basen. Fick en liten present med oxå, ett prov på nån lip plumper från Urban Decay. Så nu ska jag kolla på SATC och måla naglarna. Bild kommer senare lr imorn.


KRAAM

Btw

Det gick bra på sjukhuset. Nu ska jag inte dit förren om 2 år, skönt. Om nu provsvaret är bra dvs, vilket det troligtvis är. Läkaren sa att det brukar inte va nåt problem såhär lång tid efter utan det skulle skett tidigare precis efter dom tagit bort cellförändringen isåfall.

KRAAAM!


Inbjudningskorten

Har diskuterat inbjudningskorten och andra trycksaker till bröllopet med pappa. Gick inte att få det vi ville ha, med 2 hjärtan fram men detta fanns och jag tycker nog allt att detta oxå är fiiiiint. Fast om man kanske trycker ringarna lite på snett och inte rakt. Får väl se men nåt åt detta hållet blir det nog.



Inbjudningskorten



Foto:
Kortdesign

Snyggingen Ryan

Snygg som få är denna skådis, Ryan Reynolds. VILKEN KROPP:) Är privat förlovad med sångesrskan Alanis Morrisette. Såg en film med honom häromdagen, Smokin´ Aces som var en hyfsad film med många kända namn.




Snyggingen Ryan

Cytologprovskontroll

Idag ska jag på besök på sjukhuset och ta ett cellprov igen. Detta görs för att kunna upptäcka livmoderhalscancer i tid. Går ju på återbesök varje år nu pga att jag för 2 år sedan hade cellförändringar som dom då tog bort. HATAR sjukhus så jag känner mig inte 100 idag, går väl över när jag varit där. Tur att min Älskling ska med....

KRAAAM!!

Egen komponerad ring

Hittade genom söta Evelina en sida där man kan komponera sin egen vigselring, Hedensguld. Superroligt. Dessa "gjorde" jag. Vet inte om det är nåt för mig men fina tyckte jag allt att dom blev. Särskilt den sista.




Ring
     
Egen ring



Foto: Hedensguld

Nyförlovade???

Enligt  MSN/Starlounge har Ashlee Simpson förlovat sig med sin pojkvän Pete från Fall out boy. Sant lr inte, sööta är dom ihop iallafall.



Nyförlovade



Foto: MSN/Starlounge

Otäckt

Igår /förrgår slogs en 24-årig man tilldöds på orten NESSEBAR i BULGARIEN, samma ort som vi åkte ifrån för 1 vecka sen. Känns riktigt otäckt och hemskt. Man undrar ju vart världen är på väg...Han hade enligt aftonbladet precis förlovat sig med sin flickvän....

Läs hela artikeln på
Aftonbladet.

Middagsmaten

Fisk på grönsaksbädd
4 port

600 g fiskfilé, blanda gärna lax och vit fisk
600 g färskpotatis
4 färska lökar
250 g körsbärstomater
4 msk Arla smör-& rapsolja citron
1 tsk gourmetsalt
1 dl grovhackade hasselnötter
Gräslöksyoghurt:
2 dl Arla Köket medelhavsyoghurt
2 krm salt
2 msk riven pepparrot
1/2 dl grovhackad gräslök 

Gör så här  
Sätt ugnen på 225°. Tvätta potatisen och dela de stora i halvor. Dela löken på längden. Lägg glest på ett stort ugnssäkert fat. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Dela fisken i bitar. Ta ut fatet och lägg på fisk och tomater. Ringla över smör-&rapsolja och strö över salt och nötter. Sänk ugnen till 175° och stek i ytterligare ca 15 min. Blanda yoghurt, salt, pepparrot och gräslök. Strö gärna lite pepparrot och gräslök över det färdiga fiskfatet. Servera såsen till.
 

Fin väska

Hittade denna fina väska på Josefssons och jag måste säga att jag tycker den är superfin. Den kan jag tänka mig att ha i höst. Kostar bara 299:-. Me likie, och jag som är väsktokig och allt. Den blir det nog vad det lider tillslut:)



Fin väska

Foto: Josefssons

Sundare liv

Dom senaste dagarna har vi börjat äta lite nyttigare och sundare här hemma. Blev såååå mycket fet mat utomlands, och innan med, att man tillslut mådde illa. Så vi bestämde oss för att nu ska det bli ändring när vi kommer hem. Så nu har vi börjat. Inte så att vi bantar direkt men mindre av chips, stripps,hämtmat, donken och sånt blir det. Jag vill ju samtidigt gå ner lite i vikt, på lång sikt. Och då är det ju bättre att ändra på kosten och börja motionera än att banta gärnet för att sen gå upp.

Vi äter mer av sallader, nyttigare såser på creme fraich och yoghurt istället för grädde lr gräddfil. Mera fisk, kyckling,frukt, fullkorsprodukter,couscous och bulgur istället för ris. Mindre av bröd, mjölk och potatis. Inte så att vi aldrig äter det utan bara inte så ofta. Mera av skinka och kalkon och mindre av ost som är fet. Mera goda oster som feta-och mozzarella ost som är nyttigare än vanlig ost. Istället för mina chips så får det bli nötter och frukt på kvällarna. Och morötter, det är ju gott. Avokado är ju oxå nyttigt som mellanmål och gott.

Och sen måste man tillåta sig att ha en fettisdag nån dag i veckan, om man vill. Och sen på detta motionera varje dag minst 30 min. Mer om man så vill. Tror att detta kommer går jättebra. Hade en sånhär period för kanske 3 år sedan och då gick jag ner i endel vikt, men sen blev man sambo och kilona smög sig på. Så jag vet att detta funkar för mig, bara det att man ska motivera sig och nu har jag motivation så detta ska nog gå bra.

Kommer uppdatera lite då och då om hur det går och så.

KRAAAM!


Brunetthalsband

Supercoolt brunetthalsband från Alex and Chloe, finns hos Kyssjohanna för 450:-. Finns oxå för blondiner och rödhåriga. VILLHA!


Brunetthalsband


Foto: Kyssjohanna

Bibeln har kommit

Fick LaRedoutes höst/vinterkatalog med posten idag. SUPER. Nu vet jag vad jag ska ägna mig åt dom närmsta timmarna..

KRAAAM!

James Marsden

Såg en film med snyggingen James Marsden igår, UNDERCOVER hette den. Många kändisar är med men det hjälper INTE filmen nåt. James har länge varit en favorit hos mig, sen jag såg en miniserie på 4an med honom i en av rollerna. Minns dock inte vad serien hette.

Handling UNDERCOVER: James spelar Tommy, en soldat som kommer hem till sin hemstad efter att ha tjänstgort i IRAK. Han blir erbjuden av FBI att sätta dit en maffiaboss för att kunna hjälpa sin kusin och bror.

Fimen var sådär men har man inget bättre för sig så...Hursom James var ju med så lite fanns det ju att kolla på:)

Lite James info: Snyggingen, som är född 73, har man bla kunnat se I X-men filmerna, Ally McBeal, Superman Returns, The Notebook. Filmen GOSSIP från 2000, där han är med, är superbra. Privat är gift med skådisen Lisa Linde som han oxå har 2 barn med.


James Marsden

Beställningar

Gjorde ju lite beställningar igår på nätet.

Detta beställde jag från Blush:

Essie nagellack i färgen Allure, 110:-. Såååå fint. Kika in hos Sophie så får ni se.




Fint på naglarna

Eyeshadow primer potion från Urban Decay, 149:-. Får ju alltid veck på skuggan och denna ska ju va sååå bra.
Urban Decay


Beautyplanet beställningar:

Ansiktstvätt från Clarins,155:-. Äntligen mina produkter från Clarins:):):)



Villha produkter från Clarins
Ögonkräm från Clarins, 245:-
Ögonkräm



Så nu väntar jag med spänning på att få mina produkter.

Härlig dag

det har varit idag. Bara solat och läst tidningar ute på gården. Såååå härligt med värme och sol. Men det kommer inte vara länge, imorn ska det bli regn igen, buhu:(:(:(

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och slappa framför TV. Lite mys i soffan är aldrig fel:)

Blev lite beställningar förut, på Blush och Beautyplanet, skriver om det imorn.


KRAAAM!

Dagens middag

Wookade grönsaker med strimmlad lövbiff och en god yoghurt sås gjord på örter och vitlök. Såååå gott.

Fint på naglarna

Är sååå sugen på dessa nagellack från Essie just nu. Svagt rosa så det knappt syns. Det är ju sååå snyggt på solbrännda händer med ljusa nagellack i rosa, beiga och guldiga toner. VILLHA. Blir nog en beställning:)




Fint på naglarna          Färgen naughty n´ nice
Färgerna Allure och Naughty N´ Nice



Foto:
Blush.se

Dagens lunch

blev TOMAT OCH FETA MED RÖDLÖK OCH OLIVER. Intogs på en solig och varm balkong.

Svar till Astrid

Du frågade om Karstorp och priset per kuvert blir ca 600:- för 3 rätters med vin till. Sen tillkommer ju tårta och blommor och sånt. Vi hade oxå Knistad i tankarna men var så nöjda när vi var på karstorp och kikat och pratat med dom så vi bestämmde oss för Karstorp direkt.

Du kan väl skriva lite mer om ert bröllop, vore kul att läsa. NÄR och så...


KRAAM!

Bra böcker

Vill bara passa på att tipsa om några böcker som jag gillar. Det är ISPRINSESSAN, PREDIKANTEN och STENHUGGAREN, alla av CAMILLA LÄCKBERG. Gillar hennes sätt att skriva. Läste den första och den sista förra veckan när vi va i Bulgarien och dom var jättebra. Predikanten hade jag läst innan och den kan jag oxå rekomendera.

KRAAM!

Solsken

Idag är det superfint väder. Solen skiner och det är klarblå himmel. Så nu blir det till att smörja in sig med solskydd, sätt på sig bikinin och slå sig ner i en solstol och bara njuta. HÄRLIGT......


Ha en bra dag i solen!

KRAAAM!

Dagens middagsrecept

Detta ska vi äta idag. Supergott så här får ni receptet.


Grekiskkyckling
4 port

4 kycklingfiléer ,
ca 500 g smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
2 dl hönsbuljong
50 g Apetina feta
2 tsk oregano
2 tsk kinesisk soja
1 msk vetemjöl
2 dl matyoghurt
8-10 svarta oliver med kärna
färsk oregano eller persilja

Gör så här

Bryn kycklingfileérna i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Koka pastan. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en traktörpanna. Tillsätt buljong, mosad fetaost, oregano och soja. Rör ut mjölet i matyoghurten och rör ner i såsen. Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ca 10 min. Garnera med smulad fetaost, oliver och färsk oregano. Servera med pasta, lätt kokta grönsaker och bröd.

Ofrivillig boggpause

Har inte kunnat blogga nåt idag pga COMHEM. Inget har fungerat, varken TVn,telefonen eller nätet. Var tydlligen nått fel i hela SKÖVDE. Då vi har allt från COMHEM så var ju allt drabbat. NU har dom dock fixat problemet men i 6 timmat hade vi inget som funkade. PISS på er COMHEM, se till att vi får kompensation nu annars ska vi fan byta leverantörer...Har alltid varit nöjd men nu är jag inte glad. Detta ska man inte behöva betala för. Vi var ju tvugna att ringa från Mobilen och det var ju inte billigt. Händer detta igen då byter vi direkt. SKÄRPNING.

CIAO!


Filmtips

BLOOD DIAMOND med bla Leonardo di Caprio och Jennifer Connelly i några av rollerna. Jag gillade filmen mycket så jag tycker absolut att NI ska hyra den. Filmen var nominerad till en Oscar och många andra priser.

Handling: Året är 1999 i Sierra Leone, Leo spelar Danny Archer en fd legosoldat från Zimbawe som smugglar ädelstenar över gränsen till Liberia, så kallade KONFLIKTDIAMANTER. Vi får oxå följa Salomon Vandy en enkel fiskare som hittat en diamant och som möter Danny i finkan. Danny får reda på att Salomon hittat  DIAMANTEN och med inget annat än själviska tankar i bakhuvudet, hjälper honom ut. Nu börjar deras jakt på att hitta diamanten som Salomon grävt ner. Undertiden har Salomons son, Dia hamnat i dåliga händer och först måste dom rädda honom. Connelly spelar en sexig journalist som kom att hjälpa dom i deras sökand.

Mycketbra film som är oeerhört gripande. Jag slås av tanken "Jag har det ganska bra här hemma trots allt" många gånger. Det enda dåliga är Leos tveksamma afrikanska dialekt. Annars är skådisarna mycketbra och trovärdiga i sina roller.

Blood Diamond

Filmkväll

Nu ska vi snart sätta på kvällens filmer som är BLOOD DIAMOND och DAY OF THE DEAD: THE BEGINNING. Ska bli skönt att bara slappa framför TV med lite snacks, film och min Älskling. Har ju inte mått så bra idag men det börjar bli bättre, vad det nu var. Så lite mys i soffan med bubben kan ju inte skada:)

HA EN BRA KVÄLL!

PUS OCH KRAAAAM!


Nytt i köket

Såhär fint blev det med dom nya CULT DESIGN krukorna och fatet. Blev supernöjd. Nu har vi Cult i alla fönster. Love it!



Nytt i köket



Foto: Privat

Villha produkter från Clarins

Har nyligen upptäckt märket CLARINS. Nu är jag helt såld och letat febrilt efter en sait som säljer dom i sverige och nu har jag gjort det. Köpte ju en kräm från Clarins (Beauty flash balm) på taxfree på vägen hem och min hud har på bara några dagar blivit helt underbart fin och len. Den glänser som aldig förr. Så nu vill jag såkart ha mera produkter i serien.



Villha produkter från Clarins
Rengöringsmjölk för normal/torr hud 159:-


Kräm
Ansiktiskräm för alla hudtyper 285:-


Ögonkräm

Ögonkräm för alla hudtyper 245:-


Foto och prisuppgifter:
Beautyplanet.se


Beverley Mitchell

Hittade dessa superfina bilder på Beverley Mitchell idag, hon som spelar Lucy Camden-Kinkirk i Sjunde himlen. Har inte tänkt på att hon är såååå fin förut. Jag menar i serien då Jessica Biel var med som hennes syster Mary så tänkte man väl mer på henne som "Skönheten i familjen" och man "såg" inte Beverley så mycket men nu måste jag säga att hon är ju jättefin ju. Visst Jessica är väl vackrare men enligt mig så kommer inte Beverley långt efter. Hon har verkligen vuxit till sig. Hon är fakiskt äldre än Jessica ,trots att hon spelar hennes lilla syster i serien. Man har på senare tid kunnat se henne i SAW 2. Hon har oxå släppte en skiva nu i år i USA, nån country skiva tror jag att det var. Hon ska tydligen ha en grymt fin röst. I januari förra året förlovade hon sig med sin Michael Cameron. Jag måste bara säga, Wow, vad fiiin hon är...




Beverley

Beverley M

Ringar

Hittade dessa fina vigselringar på Sancy.se. Den första kostar ca 9.000 och den sista närmare 19.000. Inte riktigt i min prisklass men jag tyckte ändå att dom var superfina. Fanns många andra fina oxå, fast dessa föll jag mest för.




Ringar     Ring



Foto: Sancy.se

Klump i magen

Idag vaknade jag med en stor klump i magen. Vet inte vad det är, deppig,trött och allmänt ledsen och hängig. Usch inte kul alls. Hoppas det går över snart. Vill inte att det går ut för mycket över Älsklingen. Försöker hålla det innom mig men han ser ju rakt igenom mig. Tur jag har honom, hade inte klarat mig utan honom. Vill jag inte göra heller. Nu ska jag ta mg en promenad och hoppas det känns bättre sen....


KRAAAM!

Det värsta jag sett

Gårdagens friidrottskväll fick en oväntad vändning. Spjutkastaren Tero Pitkämäki fick in en snedkasst och träffade längdhopparen Salim i sidan. Det var hemskt att se. Såg riktigt äckligt ut och man trodde väl ett tag att det var värre än det senare visade sig att det var. Han fick inga livshotade skador, brutet revben och punkterad lunga, men ändå. Och stackars Tero, att han kunde fortsätta efter d. Starkt gjort. Nu är ju frågan, hur kunde det hända???? Jag anser att spjutkastaren INTE gjorde nåt fel alls. Att det var arrangören som brister. Man kunde ha haft längdhoppsgropen på andra sidan, dit spjutkastarna inte kastar. Ett som är säkert, det lär ju ALDRIG hända igen.




Spetsad


Foto:
Aftonbladet

Tonight

Ikväll blir det bara mys framför Tvn. Ska kolla på SAVED kl 20 på 3an och sen är det FRIIDROTT, som jag förövrigt är såld på, kl 21 på 4an. Så så ser min kväll ut...

VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL?


KRAAAM på er och en trevlig kväll!


Dagens middag

blev Bakpotatis med Räkröra. Supergott!!!

Underbart god parfym

Fick ju med Kylies parfym "Darling" när jag beställde på taxfreen på vägen hem och jag måste säga att den är såååå underbart god. Mjuk, fruktig och blommig i doften är den nu en av mina favoriter. LOVE IT!




Underbart god parfym

Beautiful Megan

Ny bland Hollywood favoriter är denna söta skådis, Megan Fox 21. Är aktuell med filmen TRANSFORMERS. Är väl mest känd för sin roll i TV-serien HOPE & FAITH och som Lindsay Lohans rival i TONÅRSLIV. Hon är i verkligheten förlovad med Fd Beverly Hills skådisen Brian Austin Green, David i serien. Hon startade sin karriär som modell och var med i Olsen tvillingarnas film Holiday in the Sun från 2001. Kommer hon att konkurera ut Linsay i kändis världen tro? Hursom superfin är hon och kan nog gå långt i sin skådis karriär om hon bara vill.


Beautiful Megan

Dagens tripp till Jönköping

Har vart en sväng i Jönköping idag. Var tvungen att åka dit för att växla tillbaka våra pengar från Leva till svenska kronor. Här i stan på bankerna tog dom inte emot den valutan pga den dåliga kursen så det var bara till att leta upp det närmaste Forex och växla där. Så där av resan ner till Jönköping. Passade då på att gå en sväng på A6, regnad så vi ville inte gå på stan. Hittade dock INGET men en Lunch blev det. Däremot köpte jag lite nya Cult Design krukor här hemma istället, så nåt kom jag hem med iallafall.

KRAAAAM!

Sökes

Nån butik på nätet som säljer NAMNARMBAND till ett bra pris. Har varit inne på Supastar men tycker att det är liiite dyrt där. Så nu undrar jag om det är nån som vet nåt annat ställe, hör av er isåfall. Vill nämligen ha ett i födelsedagspresent. Tack på förhand!

KRAAAAM och trevlig kväll!

Årets bröllop

Det är nog ingen som missat att Eva Longoria och hennes Tony gift sig. 070707 gick bröllopet av stapeln och så här fin var hon. Tdningen OK! köpte rättigheterna och betalad Eva 14 miljoner som kom väl till pass för det DYRA bröllopet HON själv planerat. Hon berättar i tidningen att dom inte kommer skaffa barn snart då Manuset till Dhw inte tilåter det men att dom ändå är nöjda med det. Sååå fin hon var....VILL OXÅ GIFTA MIG NU! LÄNGTAR tills det blir VÅRAN tur den 15 nov 08. Undrar hur hennes ring ser ut?



Årets bröllop


Foto:
Msn

Goskatten

Sen vi kom hem igår har Nemo varit såååå gosig och kelig. Spinner och velat gosa hela tiden typ. Hoppa upp och la sig i mitt knä nu och trampar gärnet. Liiite svårt att skriva. Måste saknat oss jättemycket. Sööötnosen då!

CIAO!

Dagens middag

kommer att bestå av Lasange, grönsallad och vitlöksbaguett. Ska bli gott. Så nu blir det till att sätta fart om vi ska få nån mat idag.

PS! Glöm inte läsa mitt tidigare inlägg om våran resa och se bilderna....

KRAAAM!

Nytt hos Ellos

Var inne på Ellos och kikad lite på höstnytt och hittade detta brickset i 3 delar för 259:- Onekligen mycket likt CULT DESIGN saker jag redan har hemma. Den understa kostar 299:- och finns oxå på Ellos. Då jag är helt frälst i den gröna färgen så är den en favorit.




Nytt hos ellos

Set

Foto: Ellos

Taxfree

Förbeställde lite saker till hemresan. Förutom massa sprit blev det 3 olika saker från smink och make-up. Dom hade nåt erbjudande så om man beställde 3 saker så fick man den 4 gratis (gällde även spriten). Min kompis beställde 1 sak och jag 2 så jag fick parfymen gratis. Allt var typ 20 % billigare lr mer. Ex en vodka kostade 128:- för 1 liter. Pappa beställde 3 flaskor Whisky för 380:- och fick då 1 på köpet. BILLIGT. All sprit var mycket billigareplanet än nere i Bulgarien.

Detta beställde jag förutom spriten:

CLARINS BEAUTY FLASH BALM: En askungekräm som stärker hyn, slätar ut fina linjer och minskar trötthetstecken. Kan användas som ansiktsmask för bästa effekt. Kostade 235:- i butik 315:-. Har hört att den ska vara SUPERBRA.

KANEBO SENSI SILK EMULSION: En dag- och nattkräm för torr hud som förebygger, återställer och skyddar huden samt bevarar dess ungdomliga skönhet och fasthet. Kostade 330:- ,i butik 660:-. Behövde en nattkräm så jag tyckte det var bra att det var 2 i en. Inget man kanske köper annars men men.

KYLIE MINOUGES DARLING. Luktade underbart gott. Kostade annars på planet 215 men den fick jag ju gratis i butiken kostar den ca 299:-


Taxfree


Foto: Privat

Naglarna nu

Nu har mina naglar fått den längd jag vill ha på dom. Riktigt nöjd med dom. Just nu är dom målade i ISADORAS Pearly Champange nr 75. Gillar den färgen nu på sommaren när man är lite solbränd. Superfräscht.

BTW det hände en sak i BULGARIEN ang naglarna. Jag beställde tid på hotellet för att få fransk manikyr gjord av en tjej som jobbade där. Det kostade bara 6 leva, ca 30:- så jag tänkte det vore kul. Hon började med att fila dom, kändes bra. Sen när hon skulle måla det vita på nageln målade hon BARA typ 1 cm av det vita. Man ska ju måla hela det vita på nageln vad jag vet. Men nej det gjorde hon inte. Och sen avslutade hon med ett genomskinligt lack inte rosa lr beigt. Så jag blev totalt missnöjd, fast det sa jag ju inte till henne utan jag log bara och sa VERY NICE:) och när jag kom upp på rummet beklagade jag mig för Älsklingen och tog bort det direkt och målade på det jag har nu. Det var ju inte så dyrt men jag hade sett fram emot det så mycket så det var lite tråkigt.



Naglarna nu


Foto: Privat

Bilder från resan

Här kommer lite bilder och kommentarer från våran resa till BUGARIEN. Tyvärr vill inte Älslingen att jag lägger ut bilder på honom så ni får nöja er med mig och lite annat.



Bulgarien

Jag på väg ut till planet på Säve flygplats. Här fick man minsann gå från Gaten till planen. Superliten flygplats. Skönt det känns när man lämnar ett regnigt Sverie för sol och bad.

Första kvällen

Jag på hotellets restaurang första kvällen. Kom ner kl 20, lokal tid 1 timma före sverige, och var på hotellet vid 22 och då var vi lite hungriga. Orkade inte gå nån längre stans så det fick bli hotellet. Upptäckte att det var här det var billigast.

Poolen

Hotellets pool. Bilden är tagen från vår balkong, med havsutsikt oxå:) Här låg vi varje dag utom första dagen. Det var svindyrt att ligga på stranden, 15 leva för 2 och med parasoll vilket blir  ca 75:-. Hade vi valt att ligga där hela veckan så hade det typ blivit 500:-. Inget man vill lägga penagarna på direkt. Så det fick bli poolen.

Stranden

Stranden precis utanför dörren nästan. Ser ju såååå härligt ut. Och inte alls så mycket folk. Kan man väl förstå med det priset. Anledingen till att det är så dyrt ska tydligen va för att MAFFIAN äger det. Dom äger typ allt därnere. På ett sätt var det ju bra för dom är väldigt måna om sina turister och deras säkerhet. Men så var det ju dyrt också med vissa saker. Taxi var superdyrt det med. Man ska göra upp om ett fast pris innan annars tar dom det på taxametern och det var dyrt. Åkte taxi 2 gånger, första gången med ett fast pris inte andra gången då det blev svindyrt. Men men man var ju tvungen annars kunde man ju inte ta sig nånstans.

Old Nessebar

OLD NESSEBAR. Gamla delen av staden. Här fanns den mesta av shoppingen i form av turistfällor som billiga kopior av tex GUCCI, LV och PRADA väskor, jeans, smycken och annat smått och gått. Vi var här 2 gånger men köpte INGET. Först så hittade jag inte jag vekligen vile ha och sen så vill jag inte ha billiga kopior sålänge dom ser så plastiga och fejk ut iallafall. Annars så var det superfint att gå här och kika, men varmt. Vi fick åka hit efter kl 19 för innan det var det alldeles för varmt. Fanns mysiga restauranger här oxå.

Gammla stan

Gamla stan. Bilden är tagen vid ingången. Sååå fint.

Jag på favvo

Jag på våran favvo restaurang. Supergott kött som dom grillade på utegrillen som man fick se. Här börjar man se lite solbränd/röd ut. Notera mitt älsklingsarmband som jag hade på mig typ varje kväll.

Bakgrunden

Bilden är tagen på hotellets restaurang med OLD NESSEBAR i bakgrunden.

Jag

Jag på vår balkong precis innan vi skule ut och äta en kväll.

Jag igen

Jag på en restaurang som låg precis granne med hotellet och med den bästa havsutsikten. OLD NESSEBAR i bakgrunden. Visst ser bilden fejk ut som om jag är dit klippt. Konstigt. Fin bränna jag fått av bikinin. Blev så dag 1 och sen gick det inte att sola bort den.

Fiin

Fin utsikt från en restaurang i OLD NESSEBAR. Man kan skymmta vår hotell i bakgrunden långt långt bort.

Sunset

Bulgarien by SUNSET.


Vi har haft en superhärlig resa. Billigt var det, 1 leva ca 5:-. Man kunde gå ut och äta god mat med en flaska vin till för 150 svenska kronor. Här hemma kostar ju en flaska vin när man äter uta ca 130:- där kostade den 50:- , som här på systemet, och då var det bra vin. Vi växlade 4000 svenska kronor och hade 1500 kvar när vi kom hem, det är inte alltid man har pengar över på sin resa. Så jag kan verkligen rekomendera att åka dit. Själv blev jag lite POSITIVT chockad av hur fint det faktiskt var där, en före detta öststat och allt. Vår stad NESSEBAR ligger ca 6 km från turistorten SUNNY BEACH där allt party fanns. Vill man ha party ska man ju självklart åka dit. I Nessebar var det inte party men det var vi ju inte ute efter heller. Vädret var bra , 30 grader, alla dagar utom 1. Då var det molnigt på kvällen innan och på morgonen men framemot 11 så gick det att sola och då var värmen änu värre än dagarna innan. Så för att summera resan så var den billig, solig och varm, god mat och gott vin.

Är det nåt ni undrar över så är det bara att fråga!


Bilder: Privat

KRAAAAM!

1 dagen hemma

Idag blir det en tvättdag för oss. Har hur mycket tvätt som helst. Annars blir dagen lugn. Känner mig fortarande supertrött. Sov faktiskt ganska bra i natt, från 23- 08, inte dåligt för att va mig.

Kommer lägga ut lite bilder underdagen från BULGARIEN. Å vad man längtar tillbaka.

KRAAAM!

Borta superbra...

..men hemma är alltid bäst. Nu är jag tillbaka till bloggvärlden efter 1 veckas frånvaro, Har haft det helt UNDERBART. Solat och badat varje dag. Ätit god mat. Trots att jag fick höra innan jag åkte att maten skulle vara lite kass men det kan inte jag hålla med om. Har ätit sååå gott varje dag. Och varmt det vill jag lova att det var ca 35 grader nästa varje dag. Liiite jobbigt emellanåt att sola men det gick:)fick doppa sig många gånger. Så nu är vi kanonbruna. Tror aldrig jag varit såhär brun när jag kommit från utlandet förut. Känns bra.

Nu blir det uppackning och en slappdag som väntar. Har lite post och annat att öppna oxå. Man känner sig helt slut. Bilder och annat kommer imorgon lr nån annan dag. Ville bara meddela att jag var tillbaka.


KRAAAAM!

Sista inägget på ett tag






ÄR TILLBAKA DEN 11 JULI. ÖNSKAR ER ALLA EN FORTSATT TREVLIG VECKA OCH TA HAND OM ER. SES SNART.

PUSS OCH KRAAAAM!

Nya Beckham

Så här ser Beckhams senaste look ut, helskägg och blekt hår. Det var på Prinsessan Dianas minneskonsert igår han visade upp sitt NYA jag. Jag kan väl erkänna att han INTE ser supersnygg ut direkt. Detta är då inte den snyggaste look han haft. Men men, han är ju Beckham och egentligen vem bryr dig, Han är ju ALLTID snygg:)




Nya Beckham



Foto:
MSN/Starlounge

Stressig

Tror jag håller på att stressa sönder mig just nu. Allt är klart förutom naglarna och jag har lite packning kvar. Men ändå känner jag mig superstressig. Måste lugna ner mig lite tror jag.

Nu ska jag göra Fransk Manikyr, återkommer senare.

KRAM!

Utmaning

Jag har blivit tagen av Evelina och ska härmed berätta 6 underliga saker om mig själv.

1. Jag är otroligt pedantisk, vill ha rent och snygg omkring mig
2. Jag hatar när folk gör 40 olika saker när man pratar med dom i telefon
3. Kontrollfreak, planerar Allt in i minsta detalj
4. Väskoman, köper hur mycket väskor som helst, fast jag redan har hundratals
5. Snål när det gäller mina EGNA pengar
6. Älskar Chips, lite av en chipsoman kanske


REGLER:
Varje person börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker
om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv
i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att
låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


JAG UTMANAR:

Malin
Vaniljis
Neela
Åsa
Jonna
Diana

1 dag kvar

JIPPIE! ÄNTLIGEN snart på väg. Idag måste jag till stan och handla lite småsaker jag upptäckt börjar ta slut. Sen blir det till att tvätta och pyssla om sig själv lite. Rakning, bryn och fransfärg och naglarna. Packa gör vi nog så sent som möjligt. Mycket av det som ska med ska vi ju tvätta.

KRAM!

Snart 1 dag

Då börjar denna dagen lida mot sitt slut. Snart är det bara 1 dag kvar:):):)

Ikväll blir det FACE/OFF på 4an. Hatar att se på film 4an för dom bryter ju mitt i filmen för reklam och nyheter kl 22. Inte såååå populärt direkt. Men jag älskar den filmen så jag får väl ståut.

TREVLIG KVÄLL!

PUSS OCH KRAAAAM!

Att göra

Imorgon:
TVÄTTA
PACKA
STÄDA LITE
NAGLARNA, Fransk manikyr på händerna och 183 Poppy red (Isadora) på tårna
FÄRGA ÖGONBRYNEN OCH FRANSARNA
RAKA MIG

Sen så måste man ju gosa lite extra mycket med tissen oxå. Mamma ska ta hand om honom när vi är borta, supersnällt.


KRAAAM!

2 dagar kvar

WIIIIIIIIIIIIE! JAG LÄNGTAR SUPERMYCKET! Men jag börjar redan få lite resfeber. Känns som om det gått så jävla fort. Från det att man bokade resan tills nu liksom. Har bara morgondagen kvar och sen drar vi. SKÖÖÖÖNT det ska bli. Behöver Verkligen komma bort. Imorn blir det till att tvätta och packa allt som ska med, drar vid 9.30 på tis morgonen. Kommer inte att blogga nåt när jag är borta. Blir desto mer när jag kommit hem igen. Lägger väl upp lite kort och så då. Så ni får klara er utan mig i 1 vecka, hur ska det gå:):):) Fast än har jag inte åkt, så lite mer bloggning kommer det bli innan tis.


KRAM!

Seg bakisdag

Idag är jag lite seg. Blev liiite mycket att dricka igår. Blandade hejvilt, vin, drinkar,cider. Det var länge sen jag var så full. Men kul hade vi. Satt hos oss och drack och pratade bröllopet och lite annat. Sen gick vi till SKAFFERIET, en bar typ, och satte oss och drack lite till. Var väl hemma vid 01 tror jag. Sov till 9 bara idag men sen har vi legat och vilat lite under dagen. Är en såndär riktig slädag idag. Blir PIZZA till middag sen, MUMSIGT.

BTW, hade svinont i mitt finger igår men nu börjar det bli bättre. Hade det inte varit det så hade jag nog åkt till akuten idag men det verkar jag inte behöva nu. Svullnaden har lagt sig och nu gör det bara lite ont vid vissa rörelser, inte hela tiden som igår.

CIAO!