The O.C i repris

Gud som jag saknat denna underbara serie. Tur då att kanal 5 nu börjat visa alla avsnitt ända från början. Första avsnittet ever gick i mån, känns som en evighet sen man såg dom första avsnitten, sååå kul att se.

Så för er som är OC fan och inte har boxen går avsnitten på 5an kl 16.10 varje dag, don´t miss it!



The O.C i repris


Tidig morgon

Uppe supertidigt idag, ska åka och jobba några timmar nu på förmiddagen. Ska bli kul. Nu ska jag äta frukost och se ge mig av.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Denna ständiga väntan och längtan

Usch, i natt har jag inte sovit bra alls. Rör sig så mycket i huvudet nu, kring böllop och allt. Vi ska ju till en guldsmed i dec tänkte vi. Älsklingen är ledig den dagen vi tänkt så det är därför vi inte ska dit typ nu. Och jag hatar att vänta. Jag vill veta NU om jag kan få en sån ring som jag vill ha lr inte, ni vet den jag vissade för nån dag sedan. Det är nåt liknande den jag vill ha, dock med inte så många stenar och kanske inte riktigt samma design men som sagt nåt liknande. Ja ja, jag får väl försöka bärga mig tills dess, men det är svårt:)

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Recept

Längesen jag bjöd på ett recept så här kommer ett på en jättegod gryta:

Boeuf bourguignon

4 port

600 g benfritt nötkött, högrev eller bog
smör-&rapsolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 1/2 msk vetemjöl
1 msk tomatpuré
3 lagerblad
1 tsk timjan
2 dl rödvin
2 1/2 dl köttbuljong
100 g rökt sidfläsk lr Bacon
8 steklökar
2 vitlöksklyftor
200 g färska champinjoner


Gör så här

Skär köttet i bitar. Bryn köttet runt om i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg över det i en gryta. Krydda med salt och peppar. Rör i mjöl, tomatpuré, lagerblad och timjan. Häll på vin och buljong. Låt grytan koka under lock ca 1 1/2 tim. Strimla fläsket lr bacon om man nu valt det. Skala och dela ev lökarna. Skala och hacka vitlöken. Dela ev svampen. Stek fläsk, lök, vitlök och svamp i smör-&rapsolja i stekpannan. Lägg ner det i grytan och låt allt koka ytterligare ca 10 min. Strö gärna över hackad persilja och servera med kokt potatis.

Dagens Lunch

Blir Varma mackor, ska bli sååå gott. Händer inte att man gör det så ofta men nu råkade vi ha sånt bröd hemma så nu passade jag på:)

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Ytterligare lite surare

Nyss rev den smidiga Nemo ner en kruka som gick i tusen bitar, thanks. Just den färgen går inte att få tag i mer heller, skit kul.

Hatar denna dagen, kan den bli sämre!

Sur

Fu**. Varför går inte SAW 4 här i stan för. VILL SE DEN NU typ. Som jag längtat efter den och nu får jag inte ens se den. Skit oxå!

Ny favorit ring, kanske

Jag blev helt såld på denna ringen när jag kollade i nya bröllopstidningen förut, fanns med som reklam nånstans. Vet inte riktigt om jag vill ha exakt en sånhär men nåt liknande och kanske en lite billigare variant, tror denna är aningens för dyr. Men jag gillar den, MYCKET!



Ny favorit ring



Foto:
Rundgrensgroup.com

Stieg Larsson böcker blir film

Älskar ju Stieg Larssons böcker och är väldigt förväntansfull inför dom kommande filmerna där Män som hatar kvinnor är först ut. Som journalisten Mikael Blomkvist ses Michael Nyqvist och i rollen som datahackern Lisbeth Salander ses otippade Noomi Rapace. Inspelningarna för första filmen ska börja i mars 2008.

Camilla Läckbergs böcker Isprinsessan och Predikanten som nyligen visats på SVT 1 var ju ingen hit direkt, deckare på svenska känns så B helt enkelt. Förutom BECK och vissa Wallander dårå. Nu hoppas jag dock att dessa kommande filmer om bygger på Stieg Larssons böcker blir bättre och med Nyqvist i en av rollerna kan det ju bara inte bli fel:)

KRAAAM!


Ny tidning

Köpte nya bröllopsmagasinet idag. Väger ju hur mycket som helst, Men man får en hel del för pengarna. Kostade bara 49,50:- tror jag.



Ny tidning



Så nu ska jag koka mig lite te och sätta mig ner och kika i den:)

Måndag, seg dag

Å så kul vi hade i lör tjejer. Får göra om det nån helg snart.

Gårdagen var vääääldigt seg men jag mådde inte så himla dåligt. Var bara allmänt trött och seg. Låg i soffan och myste med Älsklingen hela dagen, han slutade tidigt igår. Var jättejobbigt att sova själv men som tur var så var jag sååå trött på natten när jag kom hem att jag typ slockna direkt.

Såg på en jättemysig och skitbra film igår, REIGN OVER ME/ Vänner för livet. En film med bla Adam Sandler och Don Cheadle. Väldigt sorglig men skibra som sagt. SE DEN!

Nu ska jag äta lite frukost och sen blir det en tripp till stan för att möta mamma.

Ha en bra dag!

KRAAAM

PAAAARTYYYYY!

Wiiie, idag är det PARTY. Ska bli sååå kul. Blir bara 4 st men kommer nog röja som 40:) Just nu håller jag på att greja och dona här hemma. Den första kommer kl 17 och då ska jag helst vara klar själv. GUD VAD JAG LÄNGTAR, vill börja festa NU.

Vad ska NI göra ikväll då?

KRAAAAM!

Idol 2007

WHAT THE F***. Trodde inte det var sant igår när en av mina favoriter Daniel åkte ut ur Idol. Säkra var Marie:) och Andreas, stoooort ???? Fattar inte hur folk röstar. Trodde Daniel om nån skulle gå till final men tänk så fel man kan ha. Usch. Det bästa är väl att han med stor säkerhet kommer att lyckas bättre än vinnaren av Idol, han lär ju briljera Sverige. Han har vi inte sett det sista av än.



Daniel



Mina tips:

Andreas och Amanda i finalen, tyvärr för min STOOORA favorit är MARIE. Men självklart HOPPAS jag att hon vinner men det känns just nu inte så.

TGI Friday

Wiiie, idag är det äntligen fredag. Så skönt med helg. Längtar till imorgon, då jäklar blir det PARTY här brudar, ska bli superkul. Har inte varit ute, utan Älsklingen, på säkert 100 år nu tror jag:) Fast det är klart, det är inte lika kul att festa utan Älsklingen men det ska ändå bli kul. Att få träffa brudarna och snacka skit.

Nu ska jag ta tag i städningen här hemma och sen blir det frukost:)

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Födelsedagsbarnet

Idag fyller min favoritskådespelerska Scarlett 23 år. GRATTIS!




Födelsedagsbarnet

Utmaning

Har blivit utmanad av Evelina att lista mina 5 favorit låter just nu, så här kommer den listan, utan inbördes ordning:

1. Timbaland feat One Republic- Apologize
2. Maroon 5- Wake up Call
3. Timbaland feat Keri Hilson- The Way I are, ja jag vet lite gammal men so what
4. 50 Cent, Timbaland och Justin- AYO Technology
5. Fall Out Boy- This ain´t a scene, It´s an arms race

Oj mycket Timbaland blev det:)


Utmanar ALLA som läser detta att oxå göra denna listan.

Händelserik dag

Idag är det mycket som händer här hemma, både det ena och det andra ska fixas och möten ska äga rum. Tror inte jag hinner blogga så mycket.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Fotbollen

Å så spännande det var igår. Kändes inte som om allt var klart förren dom sista minutrarna. Fösta målet var skönt men man kunde inte riktigt slappna av ändå, och sen när Lettland gjorde 1-1 ja då blev man riktigt nervös. Trodde ett tag att det bara skulle bli oavgjort, vilket var okej men man vill ju ändå vinna, utan att Spanien hjälper en. Så det sista målet var så skönt när det kom. Men innan dommaren blåste av matchen var jag inte 100 på en seger ändå. Men nu är vi ju klara för EM och det ska jag definitivt se på:)

KRAAAM!

Vigselring, innerst lr ytterst?

Inte ett jätteproblem för mig då jag bara ska ha 1 ring, nämligen vigselringen på vänsterhanden. Men jag vet att många undrar detta så så här har jag hört. Enligt tradition ska Vigselringen sitta innerst, närmast hjärtat men sen så anser många att ringen man får först resp sist ska sitta i den ordningen. Alltså först förlovningsringen och sist/ytterst sitter vigselringen. Jag tycker att man ska göra som man känner för. Jag vet folk som gjort/gör på båda sätt, inget är fel lr rätt här tycker jag. Passar det bäst att vigselringen sitter innanför, dyrare kanske och behöver skyddas, orolig för att den ska tappas, ja då sätter man den innanför. Men annars så tycker jag att man ska köra som vanligt, förlovningsringen först sen ytterst vigselringen. Men som sagt, man ska göra det som är rätt för just en själv.

Såhär har Magdalena Ribbing svarat.


Smörgåstårta

Nu ska jag äta gårdagens smörgåstårta som jag fått av farmor, hon fyllde år igår. ÄLSKAR Smörgåstårta, undrar om man kan ha det som sin bröllopstårta tro?:)

KRAAAAM!

Hollywoodparet nr 1

Vackra skådespelarparet Sarah Michelle och Freddie Prinzes äktenskap är ett av få i hollywood som fortfarande håller, efter 7 år tillsammans. På deras bröllopsdag den 1 sep bytte Sarah Michelle efternamn så nu heter hon samma som maken, alltså Prinze istället för Gellar. Visst är det romantiskt, han visste inget innan. Deras tips på ett bra förhållande och äktenskap är KOMMUNICERA med varandra och att man måste vara villig att arbeta på saker och ting, om nåt går snett. Bra tips där, right:) Paret gifte sig 2002 så i år firade dom alltså 5 årig bröllopsdag.



Hollywoodparet nr 1

Festväskor

På tal om utekväll och party. Dessa kuvetväskor skulle jag inte tacka nej till. Den första är en STOOOR favorit.




Festväskor    Väska    Väskor

Priser: 375:-,                             199:-,                                     179:-


Foto:
Accessora

Mitt i veckan

Så skönt att dagarna går fort. Redan ons, bara 2 dagar kvar till helgen. Ska ut med några kompisar på lör, var hur längesen som helst jag var ute med bara tjejerna så det ska bli jättekul. Tråkigt dock att Älsklingen ska jobba hela helgen och sova borta lö-sö, han ska vakta dom nya värnpliktiga som är här på besök i helgen. Men som tur är kan jag ju passa på att umgås med tjejerna, det blir ju alldeles för sällan. Känns som om jag behöver en utekväll, bara slappna av och umgås med TREVLIGT folk.

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Min bröllopsblogg

Bloggar oxå på  Bröllopsguiden.se och har gjort ett bra tag nu. Man kan få sååå mycket inspiration och annat där. VI har även en bröllopssida där det står lite info om bröllopet mm. Gå gärna in och besök oss där med.

Länken till Våran bröllopssida och Våran/Min bröllopsblogg. Om man går in på bloggen så finns det olika ikoner man kan tycka på, man kan ex gå in i mitt bildgalleri och kika på min bilder och annat smått och gott. Fast de flesta bilder har jag ju redan lagt ut här.

Kyrkan bokad

Då var ÄNTLIGEN kyrkan bokad. Ville gjort det för länge sen men av nån anledning gick inte det men nu är det i alla fall spikat. Kyrkan är våran lör den 15 nov 2008 kl 16.00. Så nu känner jag ett litet ljus i detta nuvarande mörker.

Hittade dessa bilder på Våmbs Kyrka på nätet, visst är den fin. Är byggd i kalksten och är från 1100-talet. Jättevacker och välbevarad inuti. Å som jag längtar.


Kyrkan bokad


Våmb

Bättre

Idag känns det hela mycket bättre. Sambon prata med sin mamma igår och det verkar ordna upp sig men det är ännu en lång väg kvar, man kan inte bara glömma och förlåta. Det finns ju en anledning till att det hänt från början och det måste man ta tag i. Och för mig känns det som om vårat bröllop inte är så viktigt för dom. Hoppas att det blir ordning på det hela snart, det är jobigt att ha det såhär.

KRAAAM!


Jobbig period

Nu har det varit bråk igen. Inte mellan mig å Sambon dårå men mellan honom och hans mamma. Usch vad jag hatar sånthär. Vuxna människor ska kunna pratat med varandra men näpp. Tar en kort sammanfattning då svärmor läser min blogg ibland.

Det hela började i fre när hon ringde och förklarade att KINA resan som vi sagt ska gå i dec nästa år, helt plötsligt ska gå i sep. 2 månader, inte ens det, innan VÅRAT bröllop. Hon vill alltså nu åka på sin födelsedag, innan var det helt ok att åka i dec. Och hon har haft över 6 månader på sig att ändra sig men allt har funkat, tills nu. Hur som, Klart inte vi kan åka då, hur mycket är det inte man ska ordna med, planera med osv den sista tiden. Och tänk om nåt skulle hända då, och vi är i kina. Och JAG kan inte lämna över allt till nån annan, det funkar inte så för mig. Så hon blev Sur för att vi inte ville. Så jag och sambon satt länge på fre och funderade ut nåt annat sätt att få ihop d. Så i lör ringde han med lite olika allternativ, ex åka på sommaren kanske i juli då har vi ju lite tid på sig när vi kommer hem och greja med bröllopet, ett annat ex var att inte välja KINA utan nåt annat ställe som man kan åka till i dec, för det ska tydligen vara för kallt att åka till kina då, som sagt nåt annat ställe kunde vi ju tänka oss. Men nej, hon ska absolut åka på sin födelsedag. Man undrar ju vad som är viktigast, att åka med oss alla lr att åka till just kina, men men.

Det började urarta deras samtal och helt plötsligt säger hon att hon känner att hon förlorat kontakten med sin son, att dom hörs av för sällan. Och hon antyder till honom att det är MITT fel. Han blev såååå arg och ledsen att han la på. Att hon kan tro nåt sånt, JAG HAR INGET MED DERAS KONTAKT ATT GÖRA, hade det inte varit för mig så hade dom knappt sett överhuvudtaget, det fattar hon inte. Om hon tycker dom hörs för lite, men ring själv då. Om hon tycker att vi ses för lite, ja men kom hit då. Det är ju inte bara upp till oss, dom har tex varit här 2 gånger, 1 gång om året sen vi flytta hit och vi åker ner till dom säkert 6 gånger om året. Nej man måste bjuda på sig själv lite inte låta andra göra allt åt en.

Att dra in mig i detta har gjort OSS så arga och besvikna att vi inte vet vad vi ska göra. Jag känner mig ju inte välkommen hos dom längre.

Så så ligger det till just nu. Kommer nog inte att blogga så mycket, men nu vet NI ju varför.

KRAAAAM!

I´m off

Nu ska jag dra mig ner på stan en sväng. Tråkigt att sitta inne.

KRAAAM!

TGI Friday

Å äntligen fredag och helg. Sååå skönt. Idag har jag inga planer alls, förutom att vi ska hjälpa några kompisar att flytta, fast det blir efter 16 när Älsklingen slutat jobba. Så innan dess ska jag bara ta det lugnt och njuta av att va ledig.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

1 år kvar

Idag är det exakt 1 år kvar tills jag och min blivande ska gifta oss. Det känns som en evighet. Bestämde oss ju så tidigt vilket datum och så så just nu är det inte så mycket som händer på bröllopsfronten. Det mesta är ju klart liksom. Bara småsakerna som är kvar, sånt man inte kan göra lr boka än. Kommer att bli mycket bröllopssnack sen när det börjar närma sig.





1 år kvar



ÄLSKAR DIG MIN BUBBE, MER OCH MER FÖR VARJE DAG SOM GÅR!

Arg!

Å vad jag blir arg på dessa grannar. Vi har trappstädning var 4e månad som vissa inte sköter. Vi är på våran våningsplan 4 lgh varav 2, vi plus 1 till , sköter sig medans resten skiter i det så vi får ta deras oxå. Jag hatar sånt här. Vi hade ett möte om detta för ett tag sedan om man ville ha kvar trappstädningen lr att bostadsrättsföreningen skulle hyra in nån istället. Vilket då skulle resultera i ca 80- 200:- höjd hyra per mån. Såklart ville INGEN detta så vi skulle fortsätta ha kvar trappstädningen men som väntat sköter sig dessa personer likt förbannat inte det dom ska. Nu verkar det som om det åter igen ska tas upp och som det ser ut nu så blir ju vi andra lidande och kommer få en höjd hyra. JÄVLA IDIOTER. Hur jobbigt är det att städa sin våningsplan, det tar typ 10 min allt som allt med sopning och våttorka men näpp, det har dom tydligen inte tid med. Jag blir så arg. Sänk min hyra istället så ska kan jag gladeligen sköta all trappstädning...

Nyårskläder

Fick en liten HM katalog med posten idag med massa fina Nyårskläder. Det börjar ju bli dax att tänka på vad man ska ha på sig denna Partyafton. Jag brukar nästan alltid ha klänning lr kjol, som på midsommar tycker jag att det nästan hör till. Jag känner mig iallafall finare om jag har det på mig.

Denna glittertop skulle vara superfin ihop med en svart kjol. Enkelt och snyggt. Kostar bara 29.50:- just nu. Check it out!
Top




Eller varför inte denna lila klänning. Älskar lila just nu och denna skulle sitta nice.Med några läckra accessoarer till blir man en riktig kalaspingla:) Kostar 398:-
Klänning





Foto: HM

Vad ska ni ha på er?

Tjejsnack

Vecka 46
Sömn Ämnet kommer från
Sirpa. Vill du veta mer om Tjejsnack, gå in på http://mlilja.net/tjejsnack/


Sover du bra på nätterna, eller vad gör du om du inte kan somna/sova?

Ja jag sover som en stock. Men vaknar ofta och behöver gå på toa så det känns som min sömn bli störd.


Hur många timmar sover du per natt, vardag/helg?

8 timmar blir det nog, på helgerna lite mindre.


När går du upp respektive och går och lägger dig vardag/helg?

Brukar försöka gå upp vid 8.30 på helgerna om man inte varit ute lr så dagen före. Brukar gå och lägga mig vid 23 på fre och lör men lite tidigare på sön.


Snarkar du, talar i sömnen eller kanske t.o.m går i sömnen?

Snarkar bara när jag är förkyld, ibland har jag fått höra att jag pratar i sömnen.


Sover du ensam i sängen, om inte med vem/vilka?

Jag sover med min Älskling.


Snön

Just nu vräker snön ner här. Jättemysigt sålänge man sitter inne, hatar att va ute och gå när det snöar. Men inne är det skönt. Ska snart dra mig ut dock, ska till min farmor idag. Hon har varit sjuk så jag ska dit och hjälpa till med diverse småsaker som hon inte orkar med.

Nu ska jag äta frukost och sen göra mig iordning och gå till bussen.

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

To the City

Har nyss kommit hem från jobbet. Ska ta mig en snabbdusch och göra mig iordning för kl 16 ska jag träffa E på stan och ta ett glas vin och prata lite skit. Ska bli trevligt.

Ikväll är det ju den spännande fortsättningen av Dhw, don´t miss it:)

Ha en fortsatt bra dag och kväll!

KRAAAM!


Tillbaka

Då var jag tillbaka då efter några dagars uppehåll. Datorn har varit på lagning men nu är den som ny igen. Idag händer det endel här, nu ska jag snart på möte sen fika med B, lunch med mamma, fika med E och sen handla med Älsklingen. Skönt att ha lite att göra. Inget jobb idag då men tis och tor ska jag jobba, alltid nåt.

Helgen har varit bra, var på middag i lör hos några kompisar. Jättetrevligt. Igår var det lugnt här hemma, tvättade och städade. Sen var det ju Nessers Moreno och Tystnaden på 4an, såg bara fram till nyheterna sen orkade vi inte vänta så vi gick och la oss. Så det blev tidigt i säng, bra det för idag är man pigg och utvilad.

Nu ska jag sätta igång och göra mig iordning så jag kommer i väg nångång.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Datorn bestämmer

Verkar som om min dator inte riktigt vill att jag ska blogg förtillfället. Den är inte riktigt på min sida just nu. Den ska få som den vill för nu har jag annat att göra, ska dra mig till stan och fika med en kompis. Tidigt men man får passa på när dom kan, behöver prata av mig lite. Får väl se om datorn mår bättre senare:)

Ha en bra dag!

KRAAAM!


Dålig stämmning

Skit vad mycket så händer runt bloggarna just nu. Inte så konstigt att man själv knappt har lust att blogga längre.

Gårdagens Desperate Housewives

Usch, gårdagens avsnitt var sorgligt ju och damn vad mycket som händer där nu förtiden.

Stackars Lynette, tror dock att hon kommer att ta sig igenom sin cancer och komma tillbaka som den starka kvinna hon är:) You rock Lynette!

Edie Edie Edie, vad kan man säga, jag får lite dåliga vibbar av henne, hon är ju inte sån som tar livet av sig. Näpp det är nåt lurt på g där tror jag...

Och Susan och Mike fick äntligen varandra, efter allt dom varit med om så förtjänar dom lite lycka, men säg den lycka som varar förevigt, right! Tror det kommer hända nåt där, för där Susan är händer det ju alltid nåt...

Och Gaby, vem har du nu gift dig med. Såg direkt att han inte var nåt att ha. Nopp Gaby och Carlos 4 ever..

Hur ska det går för Bree och hennes fejk graviditet, syntes ju att det var en fejkmage ju. Undra hur dom tänkt sig detta egentligen? Ja ja det återstår att se.


Å vad jag längtar tills nästa veckas avsnitt.

The Notebook

Igår såg jag och Älsklingen på The Notebook. Oh my god vad bra den var. Är ju inte så förtjust i Kärleksfilmer annars men denna kändes mer som ett drama än kärlek så jag gillade den trots allt. T om Älsklingen var förvånade över att han tycket den var bra:)

Så har ni inte sett denna, GÖR DET! Har inte lipat så mycket på länge.




DVD Film: Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta
 

Inte tillbaka än men...

snart kanske. Det är bara så mycket just nu med allt som händer i livet, orkar inte tänka knappt. Känner mig otroligt trött och hängig oxå, har ju varit sjuk mycket nu det sista. Orkar inget. Ryggen spökar förnärvande, vet inte vad problemet är, blir det inte bättre får jag väl söka för det.

Jobbar just nu inte så mycket, 2 dagar denna veckan bara och nästa, sen vet jag inget mer.

Har jobbigt i förhållandet oxå förtillfället, lr ja inte så egentligen men vi fick några av hans tider inför nästa år och han kommer vara borta endel på övningar och så. Jag tycker det är asjobbigt att va själv. Blev såklart lite gräl som gick fort över men problemet är ju fortfarande kvar, att jag får vara själv i veckor ibland. Inte kul alls. Men det är ju detta han vill jobba med så jag kan inte göra så mycket, vet att han skulle sluta om jag sa till honom d men sån är inte jag. Han brinner ju för Militäryrket och vill avancera snabbt, ju högre han kommer desto bättre blir det för vårt förhållande men det är vägen dit som är jobbig.

Behövde verkligen skriva av mig lite märkte jag, tack för att ni står ut:)

KRAAAAM!

Bloggtorka

Tar en paus nu från mitt bloggande. Har inget vettigt att skriva nu iallafall. Kommer kika in hos mina favoriter bloggerskor ändå.

Återkommer,när det vet jag inte!

PUSS OCH KRAAAM!

Min tisse

Har verkligen misskött min lilla tisse dom här veckorna när jag jobbat, stackars Nemo. Han har inte fått nån uppmärksamhet alls. NU ska det blir ändring på detta.



Min tisse



Foto: © Kristina

Home

Wiiie, fick sluta tidigare idag å nu är jag ledig fram till mån kl 7. Tycker det är jättekul att jobba men det ska bli sååå skönt med ledighet och en lugn helg. Nästa v jobbar jag mån-tor se har jag inte fått några med tiden men jag hoppas att jag får fler under veckan.

KRAAAM!