Såhär gick det till

När min älskling och jag förlovade oss.

Vi hade länge pratat om att göra det och kikat på ringar. Jag valde ut 3 st jag kunde tänka mig och sen var det bra med det. Hände inget på flera månader men så plötsligt sa ÄLSKLINGEN: till helgen ska vi till Göteborg och bo på hotell, packa lätt. And so i did. Började ju direkt tänka, nu ska det ske men samtidigt ville jag ju inte bli besviken om det inte hände så jag intalade mig själv tillslut att nej det blir nog inte denna gången. Men när vi väl kom till Göteborg och hotellrummet på GOTHIA TOWERS så såg jag ju champangen, jordgubbarna och allt som fanns där på rummet och då förstod jag ju. Och senare på kvällen, på restaurang 23, en restaurang på översta planet i ett av tornen, ställde han THE BIG QUESTION, vill du gifta dig med mig....SÅ KLART ATT JAG VILL!!!! Datumet var den 060106.

Så så gick det till när vi förlovade oss. Visst hade jag mina aningar men trodde aldrig att han kunde hitta på sååå romantiska saker.  Och beställa upp champange mm. Vi bestämde direkt att INTE gifta oss inom 1 år utan det fick bli när vi kännde att det var rätt. Och nu har vi ju som alla vet bestämt oss:)

Nu till ett problem: När vi kikade på ringar och så valde jag ju ut 3 st jag ville ha, UTAN att tänka på vigselring mm. Han valde sen den han ville ha av dessa 3. Jag gillar självklart min förlovningsring, det är inte det. Den är ju så bred, och mina fingrar är så konstigt formade, att jag nog inte får plats med en till.
Tycker NI att jag kan välja en vigselring att bara ha på vänster handen och sätta förlovningsringen på den högra, om den går att lägga ut lite. Grejen är ju då att vi inte har likadana vigselringar, han vill såklart ha kvar sin nuvarande. Vi har inte råd att köpa honom en ny oxå. HJÄLP MIG!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker absolut du kan ha förlovningsringen på höger hand, bättre att välja den vigselring du vill ha utan att känna att det inte går om den inte passar till förlovningsringen. jag tycker det är viktigare att ha vigselringen på fingret! han behöver ju inte köpa ny, det gör väl inget om de inte matchar? det kommer inte våra heller göra! vi ska ju ha nya båda två så om jag vill ha kvar min förlovningsring som ring kommer jag nog använda den på höger hand emellanåt =)
kram

Postat av: martina

vad härligt det e o läsa andras förlovningsberättelser!

2007-07-23 @ 09:39:29
URL: http://rosadamen.blogg.se
Postat av: Vaniljis

Ja sätt den på högra handen!! Ni är förlovade på min sons födelsedag. Så nu kommer jag alltid komma ihåg det..:)

2007-07-23 @ 09:44:26
URL: http://vaniljis.blogg.se
Postat av: Linn

gud så gulligt:)

2007-07-23 @ 09:45:14
URL: http://linnruby.blogg.se
Postat av: sanna

gulligt!

2007-07-23 @ 10:22:56
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: Erica

Ååh gulligt! ^^
Och vilket svårt dilemma! Önskar att jag kunde hjälpa med råd, men jag skulle nog själv ha samma problem!
Nja, filmen var ju okej. Skulle lätt kunna se den igen. Jag tycker du ska gå och se den, så jag får höra vad du tycker om den! ^^

2007-07-23 @ 10:35:52
URL: http://yulla.blogg.se
Postat av: Åsa

Vilket underbart minne att bära med sig!!! : ) Klart du kan ha förlovningsringen på högra handen! Idag är det ju inte så stelt o strikt som det var förr,men kan förstå att du vill ha båda på en o samma finger iofs,då det e "det rätta", men jag vet många som bär vigsel på vänster o förlovning på häger! Hoppas att det löser sej! Kraaamar!

2007-07-23 @ 11:04:46
URL: http://snopie.blogg.se
Postat av: Jess

Naaw!! Romantisk han är då! Jag var inne på guldfynd häromdagen. tittade strategist mot ringarna. men han fatta nog inte vinken hahaha :P
Det där med ringen.... Jag tycer nog att denska sitta där den ska det ska ju synas!!! men å andra sigan... va gör det egentligen? Du VET ju =) kram på dig vännen

2007-07-23 @ 11:12:32
URL: http://princessjess.blogg.se
Postat av: Anonym

mysig historia förresten, det glömde jag skriva innan =)
vad är det för ring?
kraama

2007-07-23 @ 11:24:23
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Anonym

Ohh så fint skrivet! Jag själv har tänkt mig att ha min förlovningsring och den ringen som jag fick när han friade på riktigt på den högra handen. Min vigselring som jag ännu inte valt ut kommer att vara på den vänstra handen.
Ni behöver absolut inte ha liknande ringar, men om det verkligen är ett önskemål så behöver ju ringarna inte vara så där jätte dyra :)
krams

2007-07-23 @ 12:35:28
URL: http://caitlin.blogg.se
Postat av: Anonym

vad gulligt :)

2007-07-23 @ 13:01:34
URL: http://maddelue.blogg.se
Postat av: Emma

Sött :)

2007-08-26 @ 18:37:51
URL: http://emmaaxelsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback