Trist väder och bara bröllopsblogg

Usch vilket tråkigt väder det är idag. Man blir ju så deppig när vädert är såhär.

Mycket som händer i mitt liv nu som jag inte vill skriva om så därför kommer jag inte att blogga så mycket. Ni som följer min väg till bröllopet kommer dock att få uppdateringar när det gäller detta. Men nåt annat känner jag inte för att skriva om just nu.

Önskar alla en bra dag!

KRAAAM!


Filmtipset

Såg på Fracture/Bristande bevis igår. Har väntat lääänge på att få se denna film och jag blev inte besviken.

Handling:
Ryan Gossling spelar åklagaren Willy som hamnar i en katt och råtta lek med Thomas Crawford (Hopkins) som anklagas för att ha mördat sin fru. I brist på bevis, trots ett erkännande från Crawford, släpp han på fri fot och Villy, som är säker på att han är skyldig, börjar sin jakt på bevis.

Fracture


Ryan Gossling är en enormt bra skådis och även här visar han sin kapacitet. Hopkins blir man ju aldrig besviken på även om han nog aldig kommer att göra en bättre film än När lammen tystnar. Men denna är riktigt bra med många, om än inte oväntade, tvistar.

Mitt betyg: 4/5





Måndag och kort summering av helgen

Grymt roligt vi haft i helgen. Inflyttningsfesten med middag i lör var asrolig. Dock blev värdinnan alldeles för full och gick å lade sig redan kl 23. Men vi hade kul ändå. Åkte taxi hem vid 02. Kom i säng vid 3 tiden och var grymt bakis i går. Älsklingen har nog aldrig varit så bakis som han var igår. jag blev dock piggare framemot eftemiddagen men Älsklingen, han var nog fortfarande full när vi gick och lade oss igår:)

Idag har jag fullt upp så vi får se om jag hinner kika in lite senare igen. Ha en bra dag!

KRAAAM!

Ashlee och Pete

Snyggasate paret i kändisvärlden, lr? Nja det vet jag inte men snygga är dom, Pete och Ashlee. Love her hair!


Ashlee och Pete


Foto: Starlounge/MSN

Äntligen fredag

Jaaa, äntligen fredag och helg. Har fullt upp hela helgen, ska bli kul. Imorn är det inflyttningsfest som gäller. Måste till stan och hitta nån fin present. Känner jag mig själv rätt så lär det ju bli nåt från Cult Design:)

Vad har ni för planer i helgen?

Ha en bra dag!
KRAAAM!

Möhippa till tärnan

Skulle vilja ha hjälp med lite tips på vad man kan göra med bruden. Tänkt "kidnappa" henne efter jobbet en fredag lr hemma om det blir på en lördag. Men sen då? Vad kan man göra, tänkt gå ut på kvällen iallafall.

Tacksam för tips!

KRAAAM!

Heath Ledger

Kan fortfarande inte förstå att det har hänt. Man tänker ju såklart på hans lilla dotter som han aldrig kommer att få se växa upp. Just nu spekuleras det på bloggarna hurvida han tog livet av sig lr inte. För mig spelar det inte så stor roll, han är död, låt honom vila i frid. Och framför allt, media, låt hans barn och ex fru vara!

Jag och en kompis har nu radat upp en massa av hans storfilmer här hemma som vi ska se och hedra honom. Han var en stor filmstjärna med många superbra filmer i sitt bagage. Jag föll för honom big time när jag såg "10 orsaker att hata dig" första gången och rollen i Monsters Ball gör han grymt bra, en av dom bästa filmer jag sett.

Urval av Heaths filmer:

Brokeback Mountain
10 orsaker att hata dig
Monsters Ball
En Riddares historia
Candy
mm mm



Heath Ledger 1979-2008

Sorg

En tragedi.....Heath Ledger död.

Finns inte så mycket mer att säga......Jag är i chock...


Dukning

Denna dukning föll jag för. Vi(läs JAG) vill ha en enkel vit dukning, med röda och guld detaljer (färgtemat). Denna är superfin tycker jag men aningen för mycket rosor överallt. Bara nån liten låg vas med rosor i, kanske 2 vaser på varje bord och rosblad som på bilden vore fint. Vill ha lite guldkonfetti i form av hjärtan lr liknande oxå på borden. Strödda lite här och var liksom. Och kanske, om det finns på Karstorp, en röd servett istället för vit. Men annars får jag väldigt mycket inspiration från denna bild.

Dukning

Foto:
Confetti


Typ nåt liknande dessa påsar med konfetti. Kostar 20:- för 15 g. Undrar hur många påsar man skulle behöva köpa? Funderar oxå på att inte bara ha dom på borden utan oxå att folk utanför kyrkan ska kasta såna på oss, men jag vet inte. Tror det kan glittra fint!
konfetti


Foto: Drömtorget

Har ni andra tips och idéer får ni gärna komma med dom:)

KRAAAM!

Bröllopstårta

Det där med tårta är svårt. Jag är inte så förtjust i tårtor så att välja min bröllopstårta blir inte lätt. Den ska ju inte vara för mäktig men ändå god. Vet att vi vill ha en vit tårta med röda rosor som dekoration. Utseendet på denna gillar jag grymt mycket. Tror vi båda vill ha nåt liknande. Dock inte så många lager utan bara kanske 2, beror ju helt på hur många gäster det blir. Kommer att bjuda ca 50.

Tårta



Fick ett tips på Bröllopstorget, där jag allt oftare hänger, att inte beställa just en bröllopstårta för så fort dom hör BRÖLLOP så blir den dyrare. Så istället kan man då beställa typ en vit princesstårta lr likande för ca 19,90:- per bit istället för 30:-. Och sen då köpa till dekorationer och dekorera den själv. Lät väldigt lockande tyckte jag. Kan man spara in på nåt så göra jag det gärna. Och tårtan för mig är inte det viktigaste.

Bröllopsmässa

Nästa helg, den 2 februari, ska jag och tärnan på Fest och bröllopsmässan i Tidaholm. Jag har ju varit på en mässa förut, ingen hit direkt, men det har inte min tärna så det ska bli kul att få ta med henne på en. Jag hoppas att den ger henne mer än den förrra gav mig!

Godmorgon

Härligt det var med helg men nu är det back to real life igen. Var på middag med E och B hos E´s bror i lör. Var jättekul. Fick god mat, trevligt sällskap. Perfekt kväll helt enkelt. Dock blev det lite mycket att dricka så igår var jag aningen för bakis. Blev en tv tittar dag, skönt.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Tärnklänning

Denna gillar jag grymt mycket. Skulle inte ha nåt emot om min tärna kunde bära nåt sånt här. Lite längre vill jag nog att den ska vara men annars är denna en favorit:)


Tärnans kläninng

Trött tisse

Nemo gick inte upp förren kl 11.30 idag:) Titta så trött han är.


Trött tisse

Tjejsnack

Vecka 3/08 Ämnet är Din födelsedag kommer från Agnes Östberg 

När fyller du år?

I augusti, den 3e


Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år?

Jag fyller 29 nästa gång. Börjar närma sig 30 med stormsteg:)


Hur brukar du fira din födelsedag?

Med dom närmaste i släkten, sambon och några vänner.


Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?

Ja nån ansiktsbehandling lr smink vore inte fel:)


Kommer du ihåg något som du fick på din förra födelsedag?

Fick hudvårdprodukter, inredningsprylar, böcker och cd skivor.


http://mlilja.net/tjejsnack/


Maybe klänningen

Blev lite kär i en klänning jag hittade igår. Liknar denna fast den hade en röd kant nere oxå plus att den hade smala tunna röda axelband, men annars påminner den om denna. Tycker det är kul att inte ha den traditionella vita klänningen utan jag vill ha nåt annorlunda. Då passar ju en sånhär jättebra. Får väl se hur det blir när det väl är jag som ska prova.


Maybe



Bild: Tradera

Kika brudklänningar

Nu ska jag dra mig ner på stan för att kika på brudklänningar tillsammans med tärnan. Dock är det till henne vi ska titta då hon ju oxå ska gifta sig snart. I maj närmare bestämt. Ska nog passa på att kolla vad som finns till mig oxå men jag har ju några månader mer än henne på mig så jag har ingen brådska.

Ha en bra dag allihopa och tack för alla utmärkelser, NI har gjort min dag!

KRAAAAM!

Gossip Girl

Äntligen är det dax för Gossip Girl att inta svensk TV. Tisdagen den 29 januari är dagen man ska komma ihåg, om man är ett big fan, som jag, av Gossip Girl. Längtar!

Utmärkelse

Har fått en utmärkelse av gulliga Vaniljis. Blev såklart superglad. Bra början på denna dagen.

"Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!"


Å så ska ju jag skicka vidare dårå, inte lätt men.

Jag Skickar Vidare till CaitlinNygiftafrun, Kim, Malin, PrincessJess och Evelina

Hej mitt vinterland

Här kommer lite härliga vinterbilder från resan till Älvdalen i helgen. Hade det hur underbart som helst. Märkte direkt att man saknat denna underbara snö. Visst jag gillar inte när det snöar men när det väl ligger snö på marken så är det så härligt. Men damn vad kallt det var där uppe. Det var jag inte riktugt beredd på men men, det funkade.


Äldalen


Vinterland


Bild på mig på vägen hem från middagen på lör. Snöade grymt mycket men det sket jag i. Full som jag var:)

Jag

Snaaart

Ska jag få träffa min Älskling. Imorgon går bussen för oss respektive upp till ÄLVDALEN. Skulle ta ca 5 timmar. Kommer blir asjobbigt, HATAR att åka buss så länge. Har laddat upp med några böcker, tidningar och Ipoden så det ska nog gå bra ändå. Får väl va lite social med dom andra oxå kanske:)

Kommer nog inte hinna blogga mer innan jag åker imorn så jag önskar er alla en trevlig helg! Är tillbaka på söndag igen,ses då.

KRAAAM!

För bröllopssugna

Ni missar väl inte BRÖLLOPSBONANZA som börjar i kväll kl 21 på Tv4+. En dokumentärserie i 10 avsnitt som bara kommer att handla om BRÖLLOP. Jag lär bänkad mig framför Tv då iallafall:)

KRAAAM!

Tjejsnack

Vecka 2/08

Senaste... Ämnet kommer från
Linda Strömbladh


Filmen du såg, var den bra?

Måste varit LOVE ACTUALLY, och ja den är jättebra. Mysig och härlig.


Person du pratade med, om vad?

Min kompis E om allt möjligt:)


Inköpet?

Oj då, svårt. Måste vara Boots nr 7 serumet.


Kyssen? Berätta lite?

Igår när sambon åkte iväg. Jobbigt då han ska vara borta i några dagar.


Gången du grät, av vilken anledning?

När vi såg Love Actually. Sorglig!


Tärna nästa

Wiie! Så glad jag är. Min bästa vän och blivande tärna ska gifta sig och vill att jag ska vara hennes tärna. Kom som en chock när hon berättade det idag. Förstod att dom skulle "hinna före oss" men trodde aldrig att det skulle bli så snart. Det är ju bara 4 mån kvar. Men dom ska ha det väldigt enkelt. Ca 30 gäster och maten ska hennes mamma göra. Jag som hållit på att planera vårat bröllop i månader nu förstår inte riktigt hur hon ska hinna men det går nog. Får ju hjälpa henne lite oxå. Nu när jag vet vad som ska göras å så, lite av ett brölllopsproffs kan man ju säga att jag blivit:)


Vigselringar




Så, Grattis GUMMAN, kommer blir såååå bra!

OC

Nu blir det OC på 5an:) Ha en trevlig kväll!

KRAAAM!

Jennifers kärlek

Whooo! Min favoritskådis Jennifer Aniston verkar vara kär igen. Ny killen är ingen mindre än The absolut hunk/Smith från SATC, Jason Lewis. Very nice:)


Jennifers kärlek

Coupling

Ja jag vet, jag är sen. Men jag brukar inte gilla brittiska komediserier så därför har jag nog haft förutfattade meningar om Coupling. Tills nu! Fick låna boxen av en kompis och igår kväll satt jag som klistrad framför den första säsongen:) Skrattade så jag höll på att kissa på mig. Väldigt rolig sexhumor och snabba repliker, med snyggingen Jack Davenport i spetsen, vad mer kan man begära? Okej inte i klass med SATC och Vänner, men jag kan ärligt säga att det är bättre än jag förväntat mig. Idag väntar säsong 2. Finns dock bara 4 säsonger av serien men men, har ju några kvar så......

Coupling


Jack Davenport (Steven i Coupling) snabb info:

Engelsk skådis född 1973 i Suffolk


Spelar James Norrington i Pirates of the Caribbean filmerna.
Andra filmer han varit med i är, The talented mr Ripley( Peter Smith-Kingsley), Macbeth, The Libertine mm.


Jack



Nån mer som sett COUPLING? Isåfall, vad tycker ni?

Ha en bra dag!

KRAAAAM


Kändisarnas ringar

Går du förlovnings lr giftastankar? Här kommer några ringar som kändisarna stoltserar med. Inget för oss dödliga kanske men lite tips och idéer kan man säker få.


Ringar


Sophia Bush ring från dåvarande fästmannen Chad Michael Murray



Evas


Eva Longorias ringar, way tooo mutch right:)


beckham


Victorias ring 1998, den dög tydligen inte så....



vb

Victorias nuvarande ring



Katies


Katie Holmes ring



Foton: Veckorevyn.com


Älvdalen

Idag åker Älsklingen till Älvdalen med jobbet och sitt kompani. Och på fre kommer jag och alla andra resp efter. Ska upp dit och umgås och ha det bra. Sambons nya chef är väldigt inne på att få med familj och res på div aktiviteter, nåt som igen annan gjort tidigare. Detta upskattas väldigt mycket. Då militäryrket är ett väldigt påfrestande och ensamt yrke för familjen är det viktigt att man anordnar sånt här så att vi res får en chans att lära känna andra i samma sitts. Förr har det varit väldigt mycket snack och liten verkstad men nu är det alltså annorlunda. Mina 3 år med sambon har innan bara resulterat i 1 middag. Förrutom balerna dårå men dom annordnas ju alltid varje år, ej beroende av cheferna så jag anser inte att dom räknas. Deras nya chef har nu ordnat 2 oika aktiviteter där vi res inräknas, annars är dom oxå väldigt kvicka med att ordna nåt för sina egna utan familjen. Men nu är det nog slut med det hoppas jag:) Så Älvdalen alltså. Ska bli sååå kul (även om jag har några dagar här hemma själv först). Ser verkligen fram emot detta. Blir nog lite skidåkning i Sälen hoppas jag. Längd, inte utför för min del. På kvällarna, fre och lör, blir det middagar och annat mysigt. Själv har jag aldrig varit uppe i sälen lr dylikt på vintern så detta ska bli superkul:)

Ha en bra dag!

KRAAAM!

2 år förlovningsdag

Imorgon firar jag och Älsklingen 2 årig förlovningsdag:) Blir god mat och gott att dricka. Tänkt vad tiden går fort, känns som igår typ.

Älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du är mitt allt och jag kan knappt bärga mig tills våran bröllopsdag.


Hjärta

Början på det nya året

Hoppas ni alla hade ett bra nyår. Vi var på parmiddag hos min kompis Eva och hennes sambo. Där bjöds det på 4 rätters med bla rådjur till varmrätt och pannacotta med chokladmosse till efterätt. Mumsig så:) Sen sköt vi raketer och spelade massa roliga spel. Blev inte så sent, tror vi la oss kl 2. fast vi somna inte förren framåt 4 tiden då deras husdjur, en katt och en hund, självklart var nyfikna på oss och ville gosa och busa, snarka gjorde dom oxå. Men tillslut fick vi somna och sov superbra.

Känns spännande och kul inför det nya året. Bröllopet är ju prio 1. "Bara" 11 månader kvar nu:) Min ring btw som vi beställt i Göteborg kommer vi att få i april istället för i feb då det kändes bättre. Sen kommer det bli mycket annat oxå, prova klänningar, kika på buketter och tårtor. Ja typ allt är ju kvar. Men det ska bli såååå kul att får börja planera "på riktigt" nu.

Ha en bra dag!


KRAAAAM!