Bröllop uppdatering

V 12 var vi på tryckeriet och pratade med han som ska göra våra trycksaker. Det kändes lite pirrigt i början. Många tankar, kan man få det som man vill ha det osv. Men mötet gick som på rälls. Layouten kommer bli jättefin. 2 ringar med vårt datum och våra namn som kommer finnas med på inbjudan, festprogram, placeringskortet och tackkortet. Vi kommer att trycka på cremefärgade papper med guldtryck. Allt kommer bli sååå fint. Längtar tills det ska tryckas.


Nästa vecka kommer jag vara i Göteborg mycket, berättar varför en annan dag, och kommer då att passa på att besöka Guldsmeden för att se hur det går med min Vigselring. Den ska ju hämtas snart, dvs den 2 maj.

Så det händer inte så mycket på bröllopsplanet just nu, det är ju 8 månader kvar men det börjar närma sig.

Lite smått och gott

Blev så inspirerade av våra nya tavlor i sovrummet att vi for ner till stan i lördags för att köpa nytt tyg till en tavla i vardagsrummet. Det blev det här tyget. Föll för det direkt båda två, färgerna, mönstret. Det var sååå VI. Blir nog till att flytta ner den lite dock sen när vi fått allt på plats, hänger lite för högt upp just nu. Tyget är köpt på Hem&Hobby för ynka 39:-.


tavla



Har länge varit på jakt efter en hyffsat billig stor glasvas. Favoriten var länge en jag hittat på Plantagen men den kostade 300:- därav tvekade jag. Såg sen en på Hem&Hobby, när vi kikade på tyg, men där var vasen bara 30:- billigare och inte lika snygg så då fick det kvitta. Så av en slump var jag med mamma på Blomsterlandet igår och fick då till min förstjusning se denna fina glasvas för priset av 199:-. Bra mycket billigare än dom andra. Den var lite bubblig och har en repa på ett ställe så jag fick den för 100:- istället. NICE, eller hur! Defekterna är så obetydliga, syns knappt om man inte vet att dom är där. Och med dessa fina fejk orkidéer i så märks dom inte alls.

Just nu står vasen bara vid en vägg på golvet. Har inte riktigt hittat PLATSEN för den än. Vill vänta lite tills Tvbänken kommer och alla nya möbler är på plats.

Vas

Vardagsrummet, en vägg

Här kommer lite bilder på det snart färdiga nystylade vardagsrummet. Lite saker är kvar, Tvbänken ska på plats, kommer i veckan hoppas jag.

Denna väggen är dock helt färdig. Nya skänken är på plats med väldigt få saker på. Så skönt. Var så himla rörigt förut.

Före:

Vardagsrummet, en vägg


Efter:

Nya skänken


Så mycket snyggare är man får bort allt som syntes förut. Nu står bara våra favoriter framme. Skänken Liva är köpt på Jysk för 3900:-. Tavlan, IKEA, hängde över Tvn förut men nu när den nya kom på plats så passade den inte in där riktigt så nu har den fått en ny plats. Har gjort en ny tavla att ha över Tv istället, bilder kommer. Vi är väldigt nöjda med denna lilla hörna.

Vardagsrummet börjar kännas mycket snyggare och framför allt större. Bokhyllor som täckte väggen är ju borta och rummet får en helt annan rymd än förut. Snart kommer det fler bilder då med den nya TVn, bänken och soffbordet.

Det enda jag inte får ta hem

Här hemma brukar Älsklingen inte vara den som säger NEJ om jag vill köpa nåt nytt. Han brukar tycka om allt jag vill ta hem. Så vi har väldigt lika smak. Och gör han inte gillar det så tar jag mig en tankeställare och inser att han har rätt. Finns dock 1 grej han VÄGRAR ha i vårt hem och det är dessa UNDERARA Marimekkoskålar. Jag kan inte fatta att han inte tycker dom är snygga. Och framför allt, dom skulle passa ypperligt på vårt nya Vardagsrumsbord lr nya skänken. Full med godis såklart:) Det är ju inte kul att köpa hem nåt han inte gillar men snart kan jag inte hålla mig längre. My heart is saying YES but my head is saying, ööhh maybe!


Det är nog denna mossgröna Marimekkoskål som står högst på listan, passar våra Kivi lycktor som ju är mossgröna.
Marimekko



Men visst är denna plommonfärgade oxå snygg. Finns många fina lila marimekkoskålar, denna föll mig mest i smaken.
186963-699


Bilder lånade av
DukatBord

Hade blivit ett svårt val om jag hade "fått" köpa en. Nu är det ju dock inget bekymmer.

Nu när jag skriver detta dyker dock en plan upp i mitt huvud, man kanaske skulle önska sig en av mamma, bara sådär som en vardagspresent, då kan han ju inte säga nej:) AAA, där har vi det!

Äger du en underbar Marimekkoskål, isf vad har du för färg?

Nya muggar

Har så fula muggar hemma att dricka kaffe och te i till vardags. Därför blev jag superglad när dessa läckra muggar dök upp med posten förra veckan. Började prenumerera på Hus och hem för ett tag sedan och som present fick man dessa. Lagom stora och med snyggt mönster. Nya favoriter här hemma tror jag bestämt.


Nya muggar

Våffeldagen

Idag är det den såkallade Våffeldagen. Här hemma äts det självklart våfflor en dag som denna, jag älskar våfflor. Förra året gjorde vi fullkornsvåfflor och dom var faktiskt goda. Var lite skeptisk, nyttigare mat är inte alltid gott men våra fullkornsvåfflor är ett undantag. Ja alltså vi gjorde inte våfflorna från grunden utan använde oss av en sån där färdig produkt som man bara tillsätter smält smör lr olja och vätska i.



Våffeldagen



Ett tips från mig till er är att inte lägga våfflorna ovan på varandra, då blir dom sladdriga och trista. Nej man vill ju ha frasiga våfflor och för att dom ska förbli detta så ska man lägga dom på ett galler. Just so U know:)

Våfflor


Ska Ni äta våfflor idag, och isåfall vad äter ni till dom?

Nymålade Sovrummet

Dåså, nu kommer det lite bilder på vårt nymålade och fina sovrum. Vi är så himla nöjda. Jag tycker att färgen i Sovrummet är den finaste vi har. Påminner om den i Vardagsrummet men den har lite rosa i sig. Så den i Sorummet är helt klart min favorit. Creme heter den och finns på Rusta.

Sovrummet före:

Innan



Sovrummet efter:
Sovrummet

Den vita tavellisten är ny. Förut hade vi ju en lackhylla där men det här blev sååå mycket bättre. Vet inte om jag är så nöjd med sakerna som står på, jo Cult sakerna såklart men det andra. Får vara där sålänge.


Tavlorna

Dessa tavlor är det jag bloggat om innan. Har velat göra dom jättelänge men inte riktigt kunnat, inte haft nån häftpistol lr ramar men nu blev det äntligen gjort. Tyget är av en gammal gardin som vi aldrig använt. Blev hur bra som helst.

Sovrummet blev så mycket ljusare och lugnare nu. Mer enhetligt och snyggt.

Så vad tycker ni nu då?

Mycket nytt här hemma

Här händer det saker. Blev med ny TV idag. Den gamla gick sönder å garantin hade gått ut så det var lika bra att skaffa sig en ny. Det blev en Philips 37 tums LCD Tv. Älsklingen fick välja. Snygg är den och grymt bra bild men hjälp vad stor den känns. Så idag blir det Gossip Girl och The Starter Wife på den nya TVn:) Så nu är ett nytt Tv bord är beställt. Det blir det från Jysk som jag ville ha. Tyvärr kommer inte den förren i nästa vecka men men.

Sen så har vi köpt ny Skänk till Vardagsrummet oxå, jag gillade ju inte vår gamla möbel längre så vi passade på, nu när vi ändå är i farten. Det blev ekskänken Liva med 4 dörrar och lådor från Jysk. Såååå snygg men grymt svår att sätta ihop. Ägnade hela eftermiddagen och kvällen igår till detta. Beskrivningen var ju inte 100 direkt.

Så, jag vet att jag lovat er bilder på sovrummet och nu dom nya möblerna men det har verkligen inte funnits tid och finns inte tid till detta i veckan, sorry. men den som väntar på nåt gott.......

Imorn åker jag och Älsklingen till Lerum och är tillbaka på fredag, ha en underbar påsk!



Nu blir det kaffe och nya nummret av Hus och Hem.
kram


Målning uppdatering

Fre: Åkte och köpte färg och började flytta ut lite möbler. La oss tidigt inför den stora målardagen.

Lör: Gick upp tidigt, 7. Började tejpa, spackla och flytta garderober. Körde Nemo till mamma och pappa. Började målningen kl 11 första lagret. Lunchade därefter på Donken och sen forsatte vi med andra lagret och var klara kl 14.30. Gick hur smidigt som helst. Och fint blev det:) 2 timmar senare var alla möbler på plats

Sön: Vakna inte pigga och utvilade direkt. Kroppen värker men vi har ett fint sovrum ialla fall. Satte upp nya tavellisten och gjorde 2 tavlor, som jag nämnt i ett tidigare inlägg att jag skulle göra. Så nu är sovrummet helt klart och så himla fint. Vi är såååå nöjda.

Bilder kommer imorn, kameran laddas förfullt:)

Ha en underbar kväll! Kram


Cult Utmaning

Bästa utmaningen ever:) Livet i byn vill veta vilka Cult Design prylar vi har hemma som är våra favoriter och vilka vi drömmer om att äga. Har en heldel och detta är bara ett urval av vad som finns hos oss i Cult väg.

Här kommer mina favoriter:


Cult Utmaning

Första gröna krukan jag köpte från Cult och jag älskar den. Står i sovrummet, såklart:)

Disk

Den mest använda Cult prylen hemma måste ju ändå vara denna. Alltid kul att diska när det står nåt så här snyggt framme.

Cult

Snyggaste tror jag denna är. Blev sjukt nöjd med denna konstalation, sååå snygg färg.

Salt peppar

Denna står på köksbordet och ser bra ut. Får alltid komplimanger om denna. Salt och Peppar karen var nog bland det första Cult jag köpte.

Cult i Vardagsrummet

Fint i Vardagsrummet. Changeljusstaken är en av dom stora favoriterna och den näst första Cult jag köpte. Ni minns väl min jakt på dom gröna manschetterna, nu är jag äntligen nöjd:)

Olja

Nygammal Oljekub. Den gamla sprack av nån anledning men vi fick såklart en ny i affären, hade aldrig hänt förut. Nu står den nya här och vi är lite skraja att hälla i olja i den igen, tänk om det händer igen.

Nya cult

Det nyaste Cult. Finns mycket sparpengar i den redan.

Kubfavorit

Denna står på min byrå i sovrummet. Ovanpå ligger ringen jag ska ha som förlovningsring i några månader när vi lämnar in dom gamla.

Detta drömmer jag om:

Väggserien med Klocka och  2 väggvaser att ha i en hall.
Mera saker från Boxserien att ha i köket bla.


Inspiration: Sovrum

Nu när vi ska måla om i sovrummet, wiiiieee, så ska vi passa på att byta ut lite saker och köpa nytt. Det viktigaste är nya läslampor över sängen, dom vi har nu var ett inpulsköp på Ikea för att vi var tvungna att ha några. Bra å billiga typ. Nu är vi ute efter stilrena, enkla och små lampor, 1 till oss var eller 2 på 1, beror på vad vi hittar. Ganska billiga ska dom vara oxå, helst.

Denna hitade jag på
Lampmetropolen. Snygg och enkel. Me likie! Kostar 389:-.

Sänglampa



Nåt annat jag är ute efter är en tavellist i valnöt eller i vitt att ha ovanför sängen. Nu har vi en lackhylla som jag tycker är sååå snygg men tyvärr så gör den så att rummet ser litet ut, den är ju ganska stor och klumpig, och med en mindre hylla med mindre saker på får nog rummet att se lite större ut.

Denna hittade jag på Blooms för 199:-.

tavellist



Bilder lånade av Lampmetropolen och Blooms


Wiieee...

...Vi ska måla om i Sovrummet i helgen. "Övertalade" Älsklingen lite igår när han kom hem, var inte så svårt, gick på 30 sekunder:) Undrar om han bara ville få tyst på mitt tjat om nya vardagsrummsmöbler:) Så imorn åker vi till Rusta för att köpa färg och alla tillbehör, på lör röjer vi ur rummet, spacklar och tejpar allt och på söndag börjar vi måla, om vi inte hinner börja på lördagen. Känns jättekul, bara jag nu inte fortfarande är sjuk.

Blir såklart bilder:)
Kram

Sjuk

Usch å fy. Vaknade i natt å kunde knappt andas, skitjobbigt. Blivit så himla förkyld över en natt bara, å huvudet är inte med mig. Skulle träffat söta Carin idag för en Bröllopslunch men den får man ju ställa in. Snyft:( Hur fan kan man bara bli sjuk sådär på 3 timmar. Fast om förkylningen kom så fort borde den kunna försvinna lika fort. HOPPPAS!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen, bli nog där den största delen av den här dagen!
Kram


Inspiration: Vardagsrum

Är så himla sugen på lite nya vardagsrumsmöbler. Blir snart av med bokhyllan, sålde jag igår på Blocket, och då får vi bättre plats för en längre TV bänk. TV bänken vi har nu tex helt öppen utan lådor så alla filmer syns ju å det är inte så kul längre, känns så himla rörigt. Den var superbillig, jysk 200:-, och vi behövde en när vi flyttade hit men nu har jag kommit på bättre tankar. Nu vill jag ha en låg TV bänk med dold förvaring. Har börjat kika på vita möbler den senaste tiden och blev jättekär i denna TV bänk från Ikea. Kostar ca 2800:- och det tyckte jag faktiskt var lite dyrt. Nån som sett nån lliknanade Tv bänk för en billigare penning, LET ME KNOW!

Tv bänk


Soffbordet vi har nu är jättefint, körsbär tror jag att det är oxå från Jysk. Men det har jag haft sen jag flyttade hemifrån så jag börjar tröttna på det, inte min sambo dock men han har ju som sagt var inte haft det i 9 år.

Detta supersnygga soffbord föll mig i smaken. Kommer från S&B Nord och heter Outline.

Vardagsrum


Det här sidobordet skulle jag gärna byta ut mitt 9 år gamla vitrinskåp med tillhörande bokhyllor mot. Assnyggt! Kommer oxå från S&B Nord.

Sidobord



Bilder lånade av Ikea och S&B Nord

Nybäddat

Bäddade rent igår med vårt nyköpta bäddset från Hemtex. Så härligt att lägga sig när man precis bäddad rent. Tyvärr händer det alldeles för sällan måste jag erkänna. Detta är nog vårt favoritbäddset tror jag, gillar färgerna. Fast vi har inte så många bäddset att välja på, 4 tror jag. Men det är ju så dyrt tycker jag. Så vi brukar passa på när Hemtex har 50% på allt, då får man ju 2 för priset av 1.


Nybäddat


Shoppat

Var en sväng på Jysk och Rusta förut och såklart kom jag INTE hem tomhänt. Har inte varit på Rusta på länge och blev genast förvånad av hur mycket nytt och fint dom fått in. Jättefina lampor och skärmar, nya fina billiga väggfärger mm. Måste bara ta med älsklingen dit nåndag. Vill ju måla om i sovrummet snarast och färgen på Rusta är helt okej. Har använt den till köket och hallen och nu har det ju kommit in lite nya färger. Har ju inte funnits så många färger att välja mellan förut, vi har använt dom som var snygga till köket och hallen. Men nu finns det som sagt var lite mer att välja på så.....


Ny köpt


Mått i rostfritt stål, 29,50:- Rusta
Lila tabletter, 70:- Jysk
Vita canvasdukar, 39,90:-/st Rusta. Tänkte häfta fast lite tyg jag har hemma på dom och sen ska dom hänga i vårt SNART nymålade sovrum

Inspiration: Hyllor

Jag är sjukt förtjust i hyllor. När jag kikade in hos DesignTjejen så såg jag att hon skrivit om denna hylla. En supersnygg hörnhylla från Jotex, för 199:-. Mycket billigare än dem andra hyllorna jag nämnde i ett Tidigare inlägg. Såg att det fanns 2 andra fina hyllor på Jotex oxå till överkomliga priser. VILL HA HUS NU!


Hyllor


Bild lånad av Jotex

Godmorgon

på er. Här skiner solen just nu. Härligt. Ska ta mig en promenad med M nu och sen blir det en fika på stan.

Ha en underbar dag!
Kram

Mina bröllopsörhängen kanske

Det där med smycken på bröllopet är svårt. Jag ska ju ha en ganska glittrig och blingad tiara, och min vigselring förstås. Sen vet jag inte om jag ska ha halsband lr örhängen till. Jag vill ju inte att det ska bli för mycket liksom. Dessa örhängen gillade jag. Finns på Nystil.se för endast 129:-. Me likie!


Mina bröllopsörhängen kanske


Bild lånad av Nystil.se

Lycka

Idag är jag, av nån anledning. sååå glad och lycklig:) Det är lite mindre än 2 månader kvar tills vi ska hämta våra vigselringar. Längtar som f**. Är lite nervös oxå. Tänk om nåt blir fel? Har ju bara haft kontakt över telefon i månader nu. Jag har ringt och varit osäker många gånger. Men allt har lugnat ner sig såfort jag pratat med Guldsmeden. Hoppas dom är lika fina som vi förväntar oss.


Lycka


Bjuder på en fin bild av en bukett med tulpaner jag fått av mamma i helgen. Härligt rosa!

Ha en bra dag!
Kram

Helgen

FREDAG: Var på BIO. Såg Vantage Point. Ganska bra film men inget jag kan rekomendera. Bra skådisar dock. En svag 3 av 5 får den av mig.
Älsklingens tand har blivit bättre men är ännu inte bra. Han var "snål" i fredags och gick inte till tandläkaren. Fast nu är det ju bättre så. Dock inte helt bra men nu kan han öppna munnen normalt och äta, fast det gör ont.

LÖRDAG:
Här hemma har det kollats mycket på sport i helgen. 5 milen med Södergrens vinst, InnomhusVM med Holms guld, en andra plats för Kalla på 3 milen. Och skidskyttet får vi inte glömma. Fast där gick det ju inget vidare för Sverige.

SÖNDAG:
Kollat på skidskytte igen. Inget bra idag heller. Nu är det städning och tvättning som gäller resten av eftermiddagen och sen blir det InnomhusVM sista dagen.

Ha en trevlig söndag!
Kram

Min stackars älskling

Han har nyligen hämtat sig från sin feber och förkylning när han i natt drabbades av vansinnig tandvärk. Det verkar vara en visdomstand på väg upp och alla vet vi ju att det gör ONT. Men här är det nåt som är fel. Hela munnen har svullnat upp å han kan inte äta utan bara dricka. Nåt måste ju vara fel. Han brukar ha lite småont i några dagar när visdomständerna ska upp men nu har han alltså så ont att han knappt kan öppna munnen och kan knappt prata. Jag tycker så synd om honom och jag blir så orolig. Han ska ringa tandläkaren idag å hoppas dom kan göra nåt åt det. Han kan ju bara inte ha det såhär.

Inredning: Inspiration

Blogga i sängen? Frukost på sängen? Då kanske denna underbara bricka för laptoppen, frukosten lr middagen vore nåt. Finns på Bosign och kostar 465:- .


Lap Tray


Bild lånad av Bosign

Bröllopsresa

Har blivit lite ändrade planer på den fronten. Skulle ju åkte med sambons föräldrar och bror till Kina för att fira hans mammas 60 års dag men som tur är så har detta nu blivit ändrat och flyttat. Hon ville ju först att vi skulle åka dit nån månad innan bröllopet vilket inte funkar för oss, HALLÅ det är ju då man är som mest stressad inför bröllopet. Så det vart ju massa gräl å så men NU är det bättre och dom har bestämt sig för att skjuta på Kinaresan tills året efter och det är bättre säsong. Vilket Vi tycker är superbra och jättesnällt. Så hans föräldrar kommer åka till Indien på hennes 60årsdag istället och familjen får åka till Kina vid ett senare tillfälle.

Så, pga detta så känns det som att vi skulle vilja åka nånstans efter bröllopet, först var det ju meningen att Kinaresan skulle bli en slags bröllopsresa för oss men nu får vi ju tänka om. Jag kan tänka mig en lite tripp till Stockholm lr liknande bara för att komma bort lite efter bröllopet. Har överlåtit detta åt älsklingen att bestämma och boka nåt bra:)

SATC, the Movie

Sex and the City: The Movie har premiär i Sverige den 20 juni. Men klicka på länken så kan ni få en lite preview av vad som komma skall.

Läääängtar!

Godmorgon

Uppe tidigt idag, vakna 06.00. Sambon gick till jobbet idag, 1 dag för tidigt enligt mig men han bedyrade att han bara skulle sitta framför datorn idag och ta det lugnt så jag gav med mig tillslut. Nu blir det frukost för min del, lite the och en smörgås tror jag.

Ha en bra dag!
Kram

Tulpaner

Några av tulpanerna jag fick av sambon häromdagen hade gått av lite så jag letade fram en gammal vas och satte dom i den. Blev jättefint tycker jag. Kul med lite annorlunda arrangemang på bordet.


Tulpaner

Favoritreceptet

Jenny efterlyser våra favoritrecept så här kommer mitt.



Fläskfilé med rökig sås och nötter

600 g Fläskfilé
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk olivolja
50 g bacon,strimmlad
6 små lökar halverade
1 vitlök, fint hackad
2 dl vitt vin
3 dl vatten med 2 msk konc.kalvfond
1 kvist rosmarin
1 dl oliver
1 tsk citron, riven
1 msk smör
2 msk pinjenötter, rostade

Gör såhär:

Såsen:
Stek bacon knapprigt, lägg i vitlök, lök och stek ytterligare 2 min
Häll i vin och låt koka in i nån min
Häll i kalvfonden (blandat med vattnet) och lägg i rosmarin
Koka utan lock tills hälften av vätskan kokats bort
Lägg sen i citronskalet, pinjenötterna, smöret och oliverna

Fläskfilén:
Sätt ugnen på 150 grader
Stek fläskfilén i olja i en panna först så den får färg runtom, krydda med salt och peppar
Stek sen i ugnen i ca 25-30 min (kan ta längre lr kortare tid beroende på hur tjockt köttet är)
Tag sen ut och låt vila under folie i 5-10 min

Servera såsen och köttet till pressad potatis och en god sallad.

Ny bloggdesign

Har blivit lite ändrig här på bloggen. Duktiga Evelyn har varit här å trixat. Tusen tack Evelyn för hjälpen. Jag är jättenöjd.

Sjuk sambo

Har en sjuk sambo att ta hand i här hemma. Han blev jättesjuk natten till igår å vakna med nästan 40 graders feber. Han har nog aldrig varit så ynklig och hjälplös som han var då. Idag är det dock lite bättre, men har feber ,å han pratar redan om att gå till jobbet imorn. Där satte jag ner min fot å sa att han nog borde vara hemma feberfri åtminstånde 1 dag innan han går å jobbar. Så på ons tidigast har jag sagt att han får jobba, om han inte har feber dvs.

Ha en bra dag!

Kram

Vardagsrummet

I Vardagsrummet ser det nästan ut som det alltid gjort. Målade ju om för några månader sedan och trivs jättebra med det. Lite nya saker var man ju dock "tvungen" att köpa när man hade gjort det så fint.

Vardagsrummet

Gardiner, Hemtex
Soffor Ektorp, IKEA
Soffbord, Jysk
Golvlampa, IKEA

3 sits-soffan

3-sits soffan med:
Nya lila favoritfilten, Hemtex
Tavellist i ek, Hem & Hobby
Ovanpå tavellisten står 3 lila vaser, Hemtex och 3 ljuslyckor från Ljuspartyt
Brunt kuddfodral, sytt själv av tyg från Hem % Hobby
Beiga kuddar Hemtex och Hem & Hobby
Plommonlila kuddfodral, Åhléns

Cult

Här har den lila maschetten hamnat tillsammans med andra Cult saker
Duk, Hemtex. Likadan som gardinerna och duken i köket

Bokhyllan

Bokhylla, Jysk (100 år snart tror jag:) VillHa ny!)
Golvlampa, IKEA
Lampfot, Åhléns, Lila Skärm Rusta



Mittemot 3-sits soffan har vi Tvn, en bokhylla och cdställ. Börjar mer å mer känna att Vardagsrummet har för mycket möbler. Och att möblerna har för mycket saker i sig. Tv bänken syns knappt för alla Dvd filmer. Lägg därtill en överfull bokhylla och Cdställ så får rummet är väldigt rörigt intryck och jag känner nästan att jag blir stressad när jag är här. Cd skivorna behöver vi ju ha uppe, likaså filmerna så dom får va där dom är. Men böckerna, varför har vi dom uppe egentligen? Jag Älskar böcker och om rummet hade varit större och inte haft så mycket andra möbler så hade det varit bra. Men här, i en lite 2a, känns det som om böckerna inte hör hemma. Så jag tror att bokhyllan får åka ner i källaren likaså böckerna. Måste bara rensa i källaren först:)



Text och Bilder ©Kristina