Dagen efter

Hade en alldeles underbar kväll igår. God mat, trevliga männinskor, mycket sprit. Idag är vi dock lite småsega. Vaknade typ nu. Ska äta lite "frukost" och städa undan från gårdagens förfest. Tog massa kort igår och tyvärr kommer jag inte att kunna visa så många här då det finns några som inte vill vara med i bloggen och det måste jag ju respektera. Blir nåt kort på mig, kanske på min älskling oxå. Bilderna kommer dock imorn för idag orkar jag inte hålla på med det.

KRAAAM!

Snart lör med bal och mässa

Gud så fort denna dagen har gått. Har städat som fan här hemma, dammat, dammsugit, moppat, ja allt man kan tänka sig. Nu är vi helt slut. Så nu är det fin här när folket kommer imorn. Vi ska tydligen bli 10 st på förfesten, i början av vekcan var vi bara 6 st. Upptäckte att vi nog köpt för lite skumpa så det blir till att klämma in en trip till systemet nångång under morgondagen. Mässan börjar 10, halv 1 kommer Eva och ska göra mig iordning sen kl 14.30 kommer Sara och Coban, hon ska oxå få håret gjort av Eva. Kl 16.30 kommer dom andra till förfesten och 18.00 ska vi vara vid middagen. Det känns aningen stressigt redan nu men jag hoppas att det ska bli lite lugnare än vad man tror.

Har ätit e underbart god middag precis, Paella, svingott var det. Tog ett glas vin till oxå, såklart, det är ju fredag. Ikväll blir det Saved kl 20 och sen Criminal Minds som börjat igen på 5an. Blir tidigt i säng idag tror jag:)

Kommer tyvärr inte hinna blogga nåt imorn men på sön är jag tillbaka med massa roliga bilder och svaller.

Önskar er alla en trevlig kväll!

KRAAAM!

Spa-dag

Idag har jag en liten spa-dag här hemma inför morgondagens bal. Har tvättat håret och gjort en inpackning, peelat mig och smort in mig med Creme de Corps, gjort en ansiktsmask och nu ska jag göra naglarna. Hade tänkt ha mörka naglar men tänkte om då jag inte vet om det är så snyggt att ha mörka naglar på en bal. Så det får bli Essies Allure istället, ett superfin diskret rosa/vitt nagellack.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

O my god

Shit vad sur jag blir. Hur röstar svenska folket egentligen. Hur kan Anastasia och Patrizia ha fått mest röster sammanlagt. D är ju inte klokt. Amanda och Marie då, dom två som är helt klart bäst i Idol, EVER! Nu jävlar ska här röstas.

KRAAAM!

Balens drottning

D är vad jag kommer bli:) Provade klänningen på plats å gud vad fin jag var i den. Allt kommer bli sååå bra. Köpte en grej att ha i håret som ni får se på bilderna jag lovat er på söndag. Får tillbaka vår kamera imorn troligtvis, skönt. Så på söndag kommer det bara bli balsnack här i bloggen och många fina bilder är att vänta:)

Ha en trevlig kväll!


KRAAAAM!

Vackra Lacey

Minns ni när hon var med i serien Ensamma Hemma som Claudia Salinger med Jennifer Love Hewitt, Scott Wolf, Matthew Fox och Neve Campbell. Då var hon yngre och lite av en girl next door. Hon har verkligen växt till sig sen dess, jättevacker ju. Efter den serien har man bla kunnat se Lacey i filmerna Mean Girls, Lost in Space och Dirty Deeds. Hon gjorde även rösten som Meg Griffin i första säsongen av Family Guy.



Vackra Lacey

Stövletter

Kikade runt på nätet efter nya stövlar lr liknande och hittade dessa på Laredoute. Superfina ju. Fanns i grått, brunt och svart. Jag gillade denna i grått jättemycket. Har bara svarta, bruna och ljusbruna stövlar/ankelboots så dessa vore ju kanon. Kostade bara 379:-. Dock är det ju en nackdel tycker jag att beställa skor och dylikt över nätet, man vet ju aldrig om dom passar lr hur dom egentligen ser ut. Hursom, snygga var dom iallafall:)


Stövlett


Foto: Laredoute

Hade totallt glömmt bort

Att idag ska jag ju hämta Balklänningen. Ja ja det får bli lite senare ikväll när Älsklingen kommer hem. Känner inte direkt för att gå hem med klänningen så han får köra ner mig.

KRAAAM!

Tvättdag

Idag är det tvättdax igen. Brukar ju både tvätta och städa på fre men denna vecka kände jag att jag inte orkade med allt på en och samma dag så idag är det tvätten som gäller och imorn ska vi städa inför helgen. Som tur är har vi inte så mycket tvätt idag för mina knän värker som fan så att springa upp och ner för trapporna till tvättstugan kändes inte så lockande. Blir bara 2 maskiner tror jag, skönt d och eftersom att vi har torkskåp så torkar det ju på nån timma bara.

NU: Laga lunch, kycklingsallad med fetaost, ska bli mumsigt:)

KRAAAM!

Godmorgon

Blev inte mycket bloggande igår eftermiddag, hade tyvärr inte tid. Kom hem med lite saker till balen efter vår shoppingtur, en svart kuvertväska, ett pärlhalsband och pärlor att ha i håret. Ska bli kul att se hur detta blir:) Tyvärr har jag ju ingen kamera för tillfället, verkar ordna sig där med, dom hade nog hittat den. Får väl se om det är så. Hursom, så kan jag ju inte lägga ut bilder på d nyköpta, NI får se bilderna från balen på söndag istället:)

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Shopping och fika time

Då var det dax för mig att gå till stan och möta Eva. Ska ta en fika och shoppa lite småsaker till balen på lördag. Bla nåt fin halsband och en svart kuvertväska. Sen blir det nog andra småsaker oxå.

Ha en fortsatt bra dag!

KRAAAM!

Ny peeling

Skulle behöva ha en ny peeling. Funderar på denna från Clarins, såklart. Kostar dock 245:- på Beautyplanet, vet inte om jag tycker att en peeling är värd de då man använder den 1 gång i veckan. Men samtidigt så kanske det är värt de, att man ger sin hud bra produkter, som man vet att man tål. Får väl se hur jag gör, nästa köp är iallafall en peeling, billig lr dyr.


Ny peeling



Foto: Beautyplanet


Idol 2007

Å så lättad jag blev när jag kollade vem som åkte ut igår. Tur det inte var min STORA favorit Marie. Synd dock att det var Särla, en annan favorit hos mig. Fanns många igår som inte var så jättebra men som tydligen vann publikens hjärtan. Jag kommer iallafall hålla på MARIE all the way, tror hon kan gå långt.

Vem/Vilka hejar NI på?

Nu är jag glad igen

Det verkar ordna sig med Tiaran iallafall. Ringde dom idag på morgonen, igår var dom på nån utb. Dom skickar en ny direkt med posten så har jag den imorgon. Känns bra. Hoppas den inte är sönder den oxå bara, för det är ju troligt att det är Posten som inte hanterat den så bra, för dom hade packeterat den superbra. Så håll Tummen för mig nu att detta ordnar sig:)

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Skit i helvete oxå

Efter 1 vecka kom så min tiara igår, tog jävligt lång tid. Hämtade ut den idag och då visade det sig att den var trasig, en pärla var loss plus en av bågarna. Piss och skit. Sen står det att varan måste va i obruten förpackning när man skickar tillbaka den, hur fan ska jag veta att den var sönder? Hur som jag VÄRGAR betala för en trasig vara, så enkelt är det. Hade ju förlitat mig på den, Vad fan ska jag nu ha i håret på balen på lör? Detta börjar inte bra. Ingen kamera, ingen tiara.

KRAAAM!

Love is in the air

Otroligt söta Hayden och snyggingen Milo från HEROS sägs vara ett par. Vare sig d är sant lr inte så är dom riktigt fina ihop.


Love is in the air



Foto:
Starlounge/MSN

Tjejsnack

Vecka 39
Sommaren 2007 Ämnet kommer från
Doris. Vill du veta mer om Tjejsnack gå in på http://mlilja.net/tjejsnack/.


Vad minns du mest (förutom regnet) från sommaren 2007?

Jag minns med värme våran resa till Bulgarien 3-10 juli. Hade det sååå bra. Sen så minns jag våra grillkvällar i Lerum också.


Har du haft en skön sommar? Motivera gärna!

Jag har väl haft en hyfsat bra sommar. När det väl var sol och varmt så var det ju bra men annars så tycker jag inte att sommaren varit så bra. Jag behöver mer sol för att överleva hösten och vintern. Det är därför man nuförtiden behöver åka utomlands för att få det.


Har du rest något, var? eller stannat på hemmaplan?

Ja som sagt vi var ju i Bulgarien i Juli, var hur härligt som helst. Solade och badade och hade det underbart. Sen så var vi ju husvakter i Lerum  1 vecka i Augusti och det var också skönt. Få komma bort lite även om man var kvar i Sverige. Grillade massor och bara njöt av lugnet. Annars var vi "bara" hemma.


Är det viktigt för dig att ligga på stranden och få fin färg?

Nej inte nu längre. När man var yngre så låg man ju och pressade i timmar och var inte alls så noga med solskyddet. Där har jag ändrat mig betydligt, visst solar jag gärna men kanske bara nån timma i taget och sen blir det skuggan för mig. Det är klart man vill ha färg men det finns ju något som heter Brun-utan-Sol också:)


Vad är din favoritsyssla på sommaren?

Jag gillar att bara sitta ute med en bra tidning lr bok och njuta av solen och värmen. Om det nu är sol dvs. Eller att sitta uten en fin sommarkväll, dricka ett glas vin och grilla nåt gott. Det är livet d. Shit nu längtar jag ju helt plötsligt till sommaren:)


Clarins besatt

Ja jag vet, jag tjatar om Clarins var å varannan dag, men jag Älskar ju deras produkter så varför inte:) Upptäkte i helgen att mitt favorit läppbalsam/läppglans från Clarins snart är slut. Fick mitt genom en tidnings prenumeration. Avgudar denna lila sak. Den ger glans och vårdar, gör läpparna mjuka och sköna med en svag doft av vanilj. Helt underbar på läpparna. Kan oxå användas som highliter på andra ställen i ansiktet. Finns i 2 färger.



Clarins besatt

Ingen kamera inga bilder

Jag vet att jag lovat er bilder på min nya frisyr men tyvärr måste jag göra er besvikna. Älsklingen kom hem igår lite sorgsen, utan kameran, och sa att han "tappat bort den" på jobbet, förmodligen snodd säger jag. Gissa om jag blev FÖRBANNAD, jag ville inte ens att han skulle ta med sig den till jobbet från början men han lovade att inget skulle hända så... Men nu har det dock hänt nåt å jag är inte glad idag heller. Ville ju lägga ut bilder på håret ju:( PISS OXÅ. Fast det som är mest störande är ju inte att jag inte kan visa bilder på håret utan att man ville ha kameran med sig på BALEN på lördag, han skulle fixa d sa han men vem vet. Ja ja, inga glada miner här inte idag.

KRAAAM!

Godmorgon

Nu ska jag ut på en morgonpromenad. Ser kallt ut men men, ut ska jag:) Har ju lovat er bilder på min frisyr, varför det inte blivit än ska jag berätta om sen.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Give me saturday

Gud som jag längtar till Lördag. Ska ju på Bröllopsmässan på förmiddagen och på kvällen ska vi ju på Höstmiddagen/balen. Ska ha nån slags förfest här innan oxå med ca 8-10 personer, ska bli super. Kan knappt hålla mig.

KRAAM!

Ny klippt och fräsch

Å så skönt det känns. Det blev en lite längre page med en snelugg, nåt jag INTE haft förut. Blev supernöjd. Visst, det är kort men fan vad det känns skönt med sitt eget hår. Damn, vad ont det gjorde att ta ur löshåret, är så öm i hurbotten nu så det är inte sant. Färgade håret oxå, då det inte tog så lång tid att ta ur hårförlägningen så hade frisören tid med att lägga i en färg oxå och det var jag glad för. Blev nån nyans mörkare bara, superfint, precis som jag vill ha det. Naturligt och fint. Nu ska jag spara ut håret lite, vill ha det till axlarna, sen är jag nöjd. Kommer aldrig vilja ha långt hur igen, bara till bröllopet kanske och då blir det till att sätta i träns med clips tror jag.

KRAAAM!

Klipp dax

Idag, om exakt 1 timma, är det dax för mig att gå till frisören och klippa mig. Som jag har längtat. Ska bli sååå skönt att få tillbaka sitt eget hår, vare sig det är kort lr inte. Nu vet jag hur det känns att ha superlångt hår och det var nog inget för mig tror jag. Klart jag vill spara mitt eget nu och ha det ganska långt men inte såhär långt som jag haft nu. Bilder kommer ikväll:)

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Middagen och kvällen

Nu har vi ätit en supergod middag, kyckling i ugnen med en örtsås och en sallad. Kycklingen blev verkligen hur god som helst. Brukar ha svårt att få till en god kyckling, speciellt när man gör den i ugnen men idag blev det som sagt lyckat. Hade kryddat den med ALLROUND krydda, salt och vitlökspulver så det kan ju gjort sitt till det med. Ikväll ska vi se på Parlamentet kl 20.30 och Mord i Sinnet som börjar där efter, sista avsnittet idag.

KRAAAM!

Slappdag

Idag ska jag å Älsklingen bara ha en slappdag här hemma. Se på Friidrott, läsa nån bok och bara njuta av varandra. Ska bli såååå skönt. Helgerna går alldeles för fort ju. Man hinner ju knappt njuta av fredagskvällen innan det är söndag going on måndag. Fast lite längtar jag dock till imorgon för då ska jag ta ur min hårförlängning, ska bli hur skönt som helst. Har haft den nu i 4 månader och visst ,jag har trivts jättebra men ändå ska det bli skönt att får tillbaka sitt eget hår, hur kort det än är.

Hur ser eran söndag ut?

KRAAAM!

Filmkvällen

Såg ju på 2 filmer igår, ALPHA DOG och NUMBER 23 här kommer en recension på en av dom

Alpha Dog.
Filmen är baserad på verkliga händelser vilket brukar klicka hos mig men jag tycker inte att denna är så jättebra. Måste erkänna att jag hade förutfattade meningar om Justin Timberlakes skådespelartalanger men jag kan villigt erkänna att han förvånade mig enormt mycket, han gör en riktigt bra insatts som Frankie. Annars är den som lyfter filmen den alltid lika bra men något övertände Ben Foster som spelar Jake Mauzarsky.

Handling: Filmen startar med en kameraintervju med Sonny Truelove (Bruce Willies) där han förnekar in sons kriminella verksamhet. Sedan förflyttas man tillbaka i tiden till San Fernando Valley i Los Angeles där Johnny Truelove festar loss med sitt gäng. En ekonomisk skuld leder till en konflikt, som i sin tur leder till att Johnny och hans gäng kidnappar den 15-årige Zack Mazursky för att få den äldre brodern Jake (Ben Foster) att betala skulden. Polisen blir indragen vilket i sin tur leder till att gänget måste fatta ett beslut, vad ska man göra med den kidnappade Zack?

MITT BETYG: 3/5 (bara tack vare Ben Fosters rollprestation)

(Den andra filmen, skräckisen med Jim Carrey, var ingen hit enligt mig,  får 2/5 i betyg)

Bennifer kyss

Men vänta nu här, det är ju fel Jennifer. Lugn bara lugn Ben har inte lämnat Miss Garner för Aniston utan detta är under en inspelning av nya storfilmen "He´s just not that into you" där bla Drew Barrymore och Scarlett Johansson är med. Likaså Bradley Cooper som sägs vara Anistons nya kärlek.


Bennifer kyss



Foto: MSN/Starlounge


Fredag och lördag uppdatering

Då var det lördag då. Hade det supertrevligt igår. Tyvärr regnade det som fan här men vi grillade iallafall, å gott var det. Var jättekul att se deras hus, man blir ju sååå sugen på att köpa hus själv och fixa och dona. Var hemma vid 24 så det blev inte så sent. Men ändå är jag en aning bakisseg idag. Börjar bli lite bättre nu när jag fått lite mat i magen. Har trots detta ändå städat idag, duktigt va?:)

Ikväll ska vi se på film, Alpha Dog med bla Justin Timberlake och Bruce Willis i några av rollerna och Number 23, en skräckis med Jim Carrey? Hoppas att dom är bra. Nån som sett dom?

Vad händer hos er ikväll?


KRAAAM!

Årets sista grillfest

Ikväll ska jag å Älsklingen till några av hans jobbarkompisar på årets sista grillfest. Ska bli superkul. Ska få se deras nya hus oxå så det ska bli lite spännande oxå. Älskar grillat så jag LÄNGTAR som fan tills ikväll.

KRAAAM!

Tjejsnack

Vecka 38
Yrken/karriär Frågorna kommer från
Weronica


Vilket yrke har du/studerar du till och varför valde du just det? Om du inte, vilket skulle du välja?

Jag är tyvärr arbetslös just nu. På gymnasiet gick jag hotell och restaurang och jobbade därefter som servitris. Trivdes dock inte med det yrket så jag slutade och vill nu jobba med inredning eller Make-up och skönhet.


Trivs du med ditt yrkesval/att du inte valde alls? Varför/varför inte?

Nej jag trivs inte med mitt val på gymnasiet, önskar jag visste då vad jag vet nu. Hade nog valt barn och fritid annars.


Trivs du på din nuvarande arbetsplats/med dina nuvarande arbetsuppgifter, eller vad du än gör? Motivera!

Nej jag trivs inte alls med att vara arbetslös, kan inte tänka mig att nån kan göra d.


Vilket yrke drömde du om att ha när du var liten? Varför just det?

Jag ville bli flygvärdinna eller servitris, blev ju det senaste av dom som inte var en höjdare direkt.


Har du möjlighet att göra karriär/vidareutbilda dig inom ditt yrke, och är det viktig för dig att kunna göra det? Varför/varför inte? Är du utan yrke osv, skulle du kunna tänka dig att klättra på karriärstegen?

Jag är ju som sagt utan yrke/jobb just nu men har inga som helst problem med att klättra på karriärsstegen men just nu är det enda jag tänker på att få ett jobb, inget annat. Och jag anser att det viktigaste är att man har ett jobb, inte hur långt man kan gå.


http://mlilja.net/tjejsnack/


Sovmorgon

Idag måste jag varit trött för jag somnade för en gångs skull om när Älsklingen gått. Vakna för 10 min, annars brukar jag gå upp 7 men idag var jag uppenbarligen trött. Nu blir det en promenad, kort dock då jag har fruktansvärt ont i mitt knä idag men lite ska jag iallafall gå.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Kvällen

Nu har vi varit på MAXI å handlat. Ska sätta oss framför Vänner snart och sen blir det Idol och Heros. Har tänt upp lite ljus oxå, som vanligt.

Vad ska ni göra ikväll då?

KRAAAM!

Mina favorit produkter

Hittade en utmaning hos Desperata Hemmafrun som jag tyckte var rolig att göra då jag älskar att själv höra om folks favorit produkter. Här kommer utmaningen.

Vilka är dina favoritprodukter?
Svara på frågorna och så ska du även lägga in bilder på några av produkterna.

Schampoo: Älskar GOLDWELL inner effect resoft and color live schampoo, bra för färg och glans.
Duschkräm: Nån från NIVEA som tog slut igår, ska köpa nån annan nu tror jag.
Bodylotion: Min Älskade CREME DE CORPS såklart:)
Sminkprodukter: MAX FACTOR Masterpice max, grymt bra, LUMENES Crystal Radiance för en oerhört skinande och glänsande hy. Foundation från LANCOME som jag avgudar just nu och concealer från MAKE UP STORE.
Hårprodukt: Inpackning från GOLDWELL, inner effect resoft and color live treatment, kan jag inte va utan.
Skönhetsprodukter: Rengöring, ansiktsvatten,ögonkräm och handkräm från CLARINS, ansiktskräm från KANEBO.
Favorit parfym: KYLIES Darling
Favorit nagellack: Just nu är det MAVALAS nr 62 Milano.
BTW Treoröret skymtas i bakgrunden, oxå en favorit produkt:)

Mina favorit produkter

UTMANAR ER ALLA ATT GÖRA DENNA:)


Foto: © Kristina

Gardinbytardag

Nu har jag bytt gardiner i sovrummet. Såhär blev det nu, dom lila som jag köpte påHemtex för ett tag sen sitter bakom och dom bruna som jag hade förut sitter framför in mot mitten. Jag tyckte det blev bra. Hade dom lila i köket förut som ni vet men jag var inte riktigt nöjd så nu har jag pysslat lite och nu är jag betydligt nöjdare:) Passade av nån anledning bättre i sovrummet, blev mysigare och mörkare där nu. Så fint så.


Sovrummet



Såhär ser det nu ut i köket efter mitt pyssel. Dom gröna satt förut i sovrummet tillsammans med dom bruna som sitter kvar där. Hittade ett par vita gardiner i skåpet som jag kände att jag ville sätta upp så såhär blev det, ganska nöjd blev jag allt.

Köket


Det är jävligt tur att man har panelgardiner för det är ju sååå lätt att byta och då jag tröttnar så lätt så gör det ju inget då.


Foto: © Kristina

SATC filmen

Kommer att ha världspremiär 2008, kan knappt vänta. Redan nu har produktionsbolaget gått ut med att filmen kommer att fokusera på Carrie och Mr Bigs förhållande och samboskap. Ryktena har gått att Mr BIg skulle dö men nu ska han tydligen vara "återupplivad" säger filmen manusförtattare. Jag ser verkligen fram emot denna filmen och jag kommer att hänga på låset till biografen såfort den har premiär:)


SATC filmen



Foto: Aftonbladet


Höstlig dukning

Superfin höst dukning från ELLOS. Gillar det verkligen. Har lite svårt för Orange ibland i inredningen men detta var ju sååå fint.


Höstlig dukning



Foto: ELLOS


Foundation Primer

Fick tips för ett tag sen att skaffa mig en Foundation Primer* och nu har jag äntligen beställt en. Det blev SMASHBOX Photo Finish Foundation Primer i Travel Size, vill ju testa den å se om den är bra så jag gillade att den fanns i liten storlek oxå. Den normala Sizen kostade 395:- , lite dyrt att köpa om man inte tycker om den. Har dock hört att den ska va superbra och dryg.Så är den så bra som dom säger så är det bara till att köpa den stora/normala storleken nästa gång. Denna lilla sak som jag beställde kostade bara 170:- på Eleven.se.
Foundation Primer



*En Primer läggs före Foundation men efter ansiktskrämen. Den jämnar ut huden och ger en matt yta så att man får ett silkeslent och jämt resultat med en Foundation som sitter länge.


Foto: Eleven.se


Solsken men höstkallt

Idag skiner solen ute men det är superkallt, bara 10 grader. Jag ska dock ändå ta mig min morgonpromenad nu, få ju passa på när det inte regnar.

Ska fortsätta med min lilla spa-dag jag hade här hemma igår. Gjorde peeling och mask, inpackning igår. Idag har jag tänkt göra naglarna. Älskade det nya nagellcket jag köpte förra veckan från Mavala, MILANO, så det får det bli igen sen blir det nog ett fotbad oxå och kanske måla tånaglarna.

Ha en bra dag everybody!

KRAAM!

Regnet det bara öser ner

Men jag å Älsklingen har det mysigt här hemma. Sitter här med varsin filt, har tänt ljus, dricker lite te och ska läsa varsin bok snart. Jag läser just nu en Gossip Girl bok, love them. Tar ju slut så fort bara, vet inte vad det blir efter den nya Karin Fossum kanske.

Ha en trevlig kväll!

KRAAAM!

Melrose Place

Nu ska jag koka mig lite te och sätta mig framför Tvn och se på Melrose:) Det är inte många avsnitt kvar nu.


Heros

Å vad jag tycker att denna serie är såååå bra. T om Älsklingen sitter som klistrad framför Tvn med mig när det är dax för Heros. Kul att vi har nån serie som vi båda gillar. Så ikväll kl 20.59 sitter vi båda och väntar med spänning på att dagens avsnitt ska börja. Nån mer än jag som ska se den? Vet ju att Grey´s börjar ikväll så vad ska NI se?








Utanför mitt fönster

Ställde mig i duchen förut och när jag kom ut så var det en massa nissar utanför mitt fönster som höll på att skrapa bort färg från fönstrena och målade. Fick en chock, höll bokstavlig talat på att dö. Shit asså! Var ju tvungen att snabbt ta på mig nåt och dra ner perisienerna så dom inte skulle få syn på mig. Kan man inte få reda på sånt här i förväg, att dom ska renovera lr vad dom nu gör, så man är lite mera förberedd. Ja ja, nu är dom där iallafall, hoppas det går fort, vill ju inte sitta här inne, som en apa i en bur om dom står å kikar in. Nu ska jag skriva på en jobbans som ska va inne om 1 vecka.

KRAAAM!

Beställning

Det blev en beställning på denna ansiktskräm igår trots allt. Hoppas den är bra. Ska bli kul att testa den.


Ny kräm kanske


Foto:
Beautyplanet

Promenad

Nu har jag varit på min morgonpromenad, gick i 45 min. Fick lite ont i knät men blir det inte värre än såhär så kommer jag nog fortsätta att gå lite längre några dagar i veckan, dock inte alla. Nu ska jag äta lite frukost och sen ducha.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Desperate Housewives dax

YES to night is the night. Säsongspremiären av DH såklart. Kl 21.00 kommer jag att sitta som klistrad framför TVn, kommer bli en spännande säsong vad jag förstått. DON`T MISS IT!


medium_desperate-housewives-33.jpg

Ny kräm kanske

Är jättesugen på att köpa en ny ansiktskräm, min är nästan snart slut. Och då den jag nu har kostar i butik 600:- får jag se mig om efter en ny, köpte min på taxfree för 300 istället. Har blivit mer och mer nojig över hudens dagliga påfrestningar. Föroreningar i luften, solen mm. Denna från Clarins känns helt rätt då den båda skyddar mot luftföroreningar och innehåller spf 15. Så denna får det nog bli, snarast:) Kostar 285:- på Beautyplanet. BTW nån som testat den?



Ny kräm kanske



Foto: Beautyplanet

Vigselringar

Har helt och hållet ändrat mig vad det gäller min vigselring. Jag är helt KÄÄÄR i ring nr 3 nerifrån på denna bilden, SAGA 0.60ct. Visst är den underbar. Enligt Classic priskatalog för 07 kostar den 10.900:-, inte så farligt tyker jag, inte Älsklingen heller:)



Vigselringar


Såhär ser den ut från en annan vinkel. LOOOOVE IT!

Vigselring saga


Foto:
Smycka och Classicringar

Bröllopsklänningar

Har varit ute och kikat på Bröllopsklänningar igen. Hittade dessa som jag tycker är underbara.



Bröllopsklänningar


Denna gillar jag mycket för bandet i midjan med en avikande färg. Tycker det är sååå fint. Dock gillar jag inte spetsen där ner.


Klänning

Denna är ju underbar. Finns inte mycket mer att säga om den:)

Brud

Denna gillar jag för att de är så enkel men ändå supersnygg. Tror oxå att jag vill ha axelband på min, inte tub.


Foton: Dreambride shop och Brudbutiken

Våt och kall

Det blev en promenad tillslut ändå, regnade inte så mycket i början men sen började det vräka ner så när jag kom hem var jag jätteblöt och frös. Ska ta mig en kopp te och ta på mig Älsklingens morgonrock och mysa lite. Sen blir det lunch på stan med M.

KRAAAM!


Morgonpromenaden

Har börjat gå 30-45 min varje morgon den senaste tiden. Tar det lite lugnt då jag har problem med mina knän. Idag regnar det dock endel här så jag får allt ta och vänta nån timme innan jag ger mig ut.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Kvällen

Ikväll ska jag å Älsklingen mysa, dricka te, tända ljus och se på CSI. MYSPYS!

Hoppas NI får en underbar kväll!

KRAAAAM!

Tjuvlyssnat

Tåg mellan Alingsås och Göteborg


Man 1 ~50: Visste du att det är "vetenskapligt bevisat" (Han gör citationstecken med fingrarna) att män som får döttrar är bättre i sängen än de som får söner!
Man 2 ~50: Jasså? Ja men det tror jag nog kan stämma.
Man 1 tittar lite tveksamt på man 2.
Man 1: Men du har väl bara en son?
Man 2: Ja, men han är ju frisör, så det tycker jag halvräknas!


från
Tjuvlyssnat


Underbart badrumet

Såhär vill jag att mitt badrum ska se ut. Mörkt trä är en favorit hos mig, sååå snyggt. Lyx med 2 handfat och speglar:)



Underbart i badrumet



Foto: Pottery Barn


Tillbaka

Då var man tillbaka efter en skön tur till stan med lunch och shopping. Köpte inte så mycket, blev en lite väska. Provade ju balklänningen oxå och den kommer bli sååå bra. Nu ska jag pyssla lite här hemma och sen förbereda middagen.

KRAAAM!

Lunch

Nu ska jag göra mig iordning för en lunch på stan med mamma. Ska bli trevligt.

Ses senare!

KRAAAM!

Inspiration

Underbar och höstlig bild. Mycket ljus tända, härliga kuddar och filtar och en öppenspis, vad mer kan man begära i detta regniga och trista Sverige.


 


Foto: Mimou

Måndag och balsnack

Då var helgen över och det är måndag igen. Känns på nåt sätt jobbigt med ny vecka idag, vet inte varför. Har endel att göra i veckan, idag ska jag bla prova min balklänning med skor till. Ska bli kul att se. Balen är ju redan nästa helg, bara 2 veckor kvar. Shit vad tiden går fort. Ska bi superkul att få gå på balen denna gången då vi är bjudna gratis pga Älslingens utnämning till Löjtnant i år. Så det blir till att sitta vid honörsbordet denna gången:) Det har vi ALDRIG gjort förut så det känns som om man måste se extra fin ut.

Denna tiara har jag tänkt att ha i håret. Den är mer som ett diadem och ligger typ på huvudet, den står inte upp. Sen är planen att håret ska vara uppsatt på nåt enkelt sätt. Hade ju tänkt ha långt lockigt men jag MÅSTE ta ur mitt löshår innan då det inte alls är lika fint längre. Så jag kände att det var bättre att ta ur det och ha mitt eget hår och göra det bästa av d istället för att ha en hårförlängnig kvar som är ful.

Tiara




Foto: Happyhair


KRAAAM!

Vinkväll

Kikar in en lite sväng bara, har lite bråttom. Ska iväg till mina föräldrar på en liten vinkväll mm snart. Ska bli trevligt. Har varit en sväng på stan idag. Köpte en jättesöt liten väska att ha över axeln, bilder kommer imorn. Sen så blev det lite annat smått och gott, bla grå strumpbyxor som jag ska ha på mig ikväll till nån kjol lr så. Nu ska jag fixa till mig lite och få middag som Älslklingen gjort nu. Äter lite tidigare idag då vi ska bort sen.

ÖNSKAR ER ALLA EN UNDERBAR KVÄLL!

PUSS OCH KRAAAM!

Dagens middag

Nu har vi ätit middag. Det blev TACOS, vår älsklingsrätt NR 1. Nu blir det en myskväll framför TVn till SAVED kl 20 och efter d FRIIDROTT på 4an.

Ha en underbar kväll!

KRAAAM!

Vackert par

Otroligt vackra paret Sarah Jessica Parker och hennes man Matthew Broderick. Har varit gifta i 15 år och verkar fortfarande väldigt kära. Tillsammans har dom har sonen James Wilkie som föddes 2002. Jag hoppas att jag oxå är såhär lycklig efter 15 års äktenskap:) Hon är ju sååå vacker.


Vackert par

Kristina testar

Testade min nya foundation i dag och den kan jag verkligen rekomendera.

VAD: Lancômes Color Ideal foundation med SPF 15
PRIS: 385:-
KÖPT: På Kicks I Skövde

RESULTAT: Den var lätt att jobba med och blev 1 med huden. Syns knappt att man har nån foundation på sig. Man fick ett silkeslent och naturligt resultat. Att den har SPF 15 i sig är ett stort PLUS för mig.

TIPS: Finns att köpa på
Beautyplanet.se för 315:-.

Väst/Kofta

Hittade denna superfina väst/kofta på HM.se. Skulle inte ha nåt amot att äga den. Man kan inte få för mycket av sånahär mysiga saker. Vad jag oxå behöver, läs vill ha, är en beige/vit kofta med stora knappar, nån som sett en sån nånstans, let me know:) Har verkligen bara mörka koftor men nu vill jag ha nån ljus oxå.

Väst/Kofta


Foto: HM.se

Fallet Madeleine

Det HÄR är ju hemsk. Vill inte ens tänka på om det är sant.


Ryan Phillipe

Snyggaste Ryan ever kanske? Nja det vet jag inte med supersnygg det är han ju. Och är ju sååå bra i filmen "En Djävulsk Romans", en av mina favorit filmer när jag var yngre. Han är oxå med i en av dom bästa filmerna jag sett, CRASH. Han har varit gift med Reese Wiherspoon och tillsammans har dom 2 barn.


Ryan

TGI Friday

Å det är äntligen fredag. Ska bli såååå skönt med helg. Ska bara ta det lugnt, dricka lite vin, äta gott och bara umgås med min Älskling. Blir väl till att städa oxå men det vänta vi med in i det längsta. Idag ska jag dock tvätta, inte kul men helt klart ett måste.

Vad händer hos er i helgen då?


KRAAAAM!

Kvällen

Kommer spenderas i soffan framför TV med min Älskling. Ska ha myskväll, tända ljus, äta lite gottigt och ta hand om varandra.

Ha en underbar kväll:)

KRAAAM!

Foundation och nagellack

Tack för era tips om Foundations igår. Tyvärr har vi inte dom märkena här som dom flesta av er rekomenderade. Kikade först på en från Clinique men den var inte bra i färgen så det blev tillslut denna från Lancome. Såg jättebra ut på så nu får vi hoppas att den är det. Blev ett nagellack oxå från Mavala i färgen Milano. Hade velat ha Mexico men den var slut så jag tog denna. Målade tånaglarna med den, ser jättebra ut men jag hade önskat att den var lite mörkare. Blir nog Mexico oxå när den kommer in:)


Foundation och nagelack



Foto: © Kristina

Cult nytt igen

Kunde inte hålla mig när jag gick in i min favorit butik igår. Kom ut med lite mera Cult Designsakerträfatet och den vita vasen, det gröna kubljuset hade jag sen innan. Ställde det ovanför spisfläkten i köket, blev superfint.

Cult nytt igen


Letade egentligen efter nåt annat, Ljusmanschetter till min Change ljusstake i lila. Har 1 sedan innan men ville ha 2 till så att man har likadana, inte 3 olika som vi har nu (se bild) för det har vi tröttnat på. Men tyvärr hade dom inte den färgen kvar och kommer inte heller in nu. Tråkigt tycker jag. Älskar ju den färgen så himla mycket och den gröna och bruna färgen har jag nu tröttnat på. Är det nån som vet vart jag kan få tag i 2 lila?


Change ljusstaken




Foto: © Kristina

Snart helg

Gud vad fort veckorna går, redan tors och snart helg igen. Ska bli härligt. Har inga planer alls, bara ta det lugnt och njuta av min Älskling.

Hade den mysigt med Eva igår. Satt på uteserveringen i solen och tog en fika. Jätttehärligt, men lite småkyligt var det allt så man fick ha en filt runt sig. Men ändå skönt att sitta ute.

Nu ska jag äta lite frukost och ha en liten SPA-dag.

KRAAAM!

Sol

Nu har vi sol och fint väder här:) Hoppas det håller i sig tills jag kommer till stan sen. Skulle fikat med A idag men hon hann inte så jag har bara haft 2 möten på AF och nu är jag hemma igen. Ska iväg vid 15 å fika och gå på stan med Eva. Har inte setts på nån månad nu. Hon har varit sjuk, jag har varit sjuk och sen så har hon mycket att göra på jobbet men NU äntligen har vi fått ihop en lite dejt. Ska bli trevligt.

Ses sen!

KRAAM!

Tjuvlyssnat

Öresundståget Malmö-Helsingborg


En tjej och en kille ~17 diskuterar kända personer. Först pratar de om musiker och komiker, sedan kommer de in på personerna som finns avtecknade på de svenska sedlarna.

Tjejen: Vad heter nu hon på tjugan?
Killan: Öh... ja vad fan är det nu... Zelmerlöw?

ÖÖö okej, aningens likt kanske, Selma Lagerlöf-Zelmerlöw.


Tjuvlyssnat.se


Creme de corps

YEEESSS! Jag är sååå glad. Min mamma var i Stockholm på kurs mån-tis och har köpt min efterlängtade Creme de corps från Kiehl´s. Trodde inte hon skulle hinna detta men det gjorde hon. Jag älskar denna bodylotion sååå mycket och min hud blir så len och mjuk av den. Den får en underbar lyster oxå:)Ska bli skönt att få börja använda den igen, nu har min hud inte mått så bra. Får så konstiga utslag av tex Niveas och Doves bodylotion men nu ska det bli ändring på d.

KRAAM!

Foundation

Är just nu på jakt efter en bra foundation. Har haft en från Make-up store förut som jag trivts bra med men den kan jag inte få tag i här i stan så nu letar jag efter ett nytt,bra märke. Priset spelar ingen roll då jag tycker att det är viktigare att den är bra för huden,inte vad den kostar.

Vill gärna ha era tips på vad ni använder.

KRAAM!


Finalen

NOOOOO! Fel tjej vann helt klart enligt mig. tyckte att Reene skulle vunnit och om inte hon vann så skulle Natasha vinna men inte Hon, NOOO! Jag som alltid tyckt att juryn gjort ett bra val tillslut även om man haft andra favoriter men denna gången kan jag inte påstå att jag tycker d. Nej helt fel tjej vann:(

Vad tycker NI?

KRAAAM!

Regn och rusk

Vaknade till solsken idag, glad man blev. Den lyckan varade dock inte så länge för här är det regningt och mörkt nu. Usch så tråkigt.

Har massa att göra idag. Konstigt det där, ibland har jag inget för mig förrutom att söka jobb men vissa dagar, som idag, är fullspäckade. Ska på möten på Af snart, sen fika kl 11.30, efter d hem en sväng och luncha sen till AF igen och sist fika (igen) och gå på stan. Känns skönt att ha nåt att göra. Går lite trögt med jobbsökandet just nu, finns inte så mycket att söka men jag försöker iallafall, söker ju allt som går och är relativt. Jog hoppas att det snart lossna för mig och att jag får ett jobb. Står som inringd på lite olika ställen men än har ingen ringt:(Har ju en praktikplats på G om nån månad, hoppas så att det blir nåt, sen hoppas jag att detta ska leda till ett jobb, där lr nåt likvärdigt ställe.

Nu ska jag fixa till mig lite och äta frukost. Ha en bra dag!

KRAAM!


Top model maraton

Ikväll sänder Tv 3 dom sista 3 avsnitten av America next top model 8. Jobbigt att behöva sitta och se det från kl 20-23. Tror nog att jag bara ser dom 2 sista, orkar nog inte med alla. Ska hur som helst bli kul att se vem som vinner.

KRAAAM!


Mumsig Gulaschsoppa

Detta åt vi igår, jättemumsigt.

4 port
400 g Nöt lr Blandfärs
1 msk smör
5 potatisar
1 morot
2 gula lökar
1 röd paprika
6 dl vatten
4 dl mjölk
1 buljongtärning
1 vitlöksklyfta
0,5 dl tomatpuré
1-2 tsk salt
1 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk oregano
1 msk paprikapulver

Gör såhär:
Skala och riv moroten. Skala och hacka löken. Skala potatisen och tärna dom och paprikan, 1 potatis sparas som sen ska rivas. Bryn köttfärsen och tillsätt löken. Lägg i potatisen, paprikatärningarna och den rivna moroten. Riv oxå den sista potatisen och lägg i köttfärsröran. Tillsätt vatten, mjölk, buljongtärning, tomatpuré och pressad viltlök. Låt koka i ca 10 min. Smaksätt med kryddorna. Servera med ett gott bröd. Smaklig måltid!

I min väska utmaning

Fått en utmaning av söta Princessjess att visa vad som finns i min väska, så här kommer det:


I min väska


Foto: © Kristina


Väska: Bayswater
Sjal från Glitter
Plånbok i svart från Åhléns
Mina glasögon+ fodral och rengöringsgrejer
Ansiktsspray från Bodyshop
Elisabeth Arden Eight hour cream
Läppsyl från Bodyshop
Handkräm från Kiehl´s
Läppglans från Clarins
Rött nagellack från DEPEND
Ibumetin
Mobil från Sony Ericsson

ALLA SOM VILL FÅR GÄRNA GÖRA DENNA UTMANING:)

Tjejsnack v 37

Ditt intenetliv


Hur länge har du surfat runt/funnits på Internet med en egen sida?

Jag skaffade mig en egen blogg i februari i år, så 7 månader.

Vilken/vilka webläsare använder du?

Explorer.

Vilken typ av sidor besöker du oftast, vilka är dina favoriter?

Jag kikar ofta in på bröllopssidor just nu, ex Bröllopsguiden, och mina favoritbloggar såklart.

Hur ofta kollar du dina mail/din gästbok etc?

Min mail kollar jag några gånger om dagen, 3 kanske.

Finns du på någon community eller något forum, vilken/vilka? Om inte, varför?

Jag finns bla på Bröllopsguiden och Fashionway.

http://mlilja.net/tjejsnack/


Criminal Minds

Finns åter i Tv rutan fredagen den 21 sep. ÄNTLIGEN skulle jag vilja säga.


9.11

Idag är det 6 år sedan attackerna i New York. Minns exakt var jag var och vad jag gjord. Hade precis kommit hem från jobbet och slog på TVn för att kolla på nån serie. Såg när det första planet träffade tornet och man trodde inte att man såg det man såg, man trodde inte det var sant. Sen satt jag som klistrad framför TV. Det var hemsk. Man fattade nog inte riktigt hur allvarlig det var förren senare. Man kommer varken glömma offrena och deras familjer lr det som kom att hända efter.

Minns NI vad NI gjorde?

Kvällen

kommer spenderas tillsammans med min Älskling i soffan. Ska bara mysa, tända ljus och se på film.

Önskar er alla en underbar kväll:)

PUSS OCH KRAAAM!

Tjuvlyssnat


Pendeltåg, Stockholm södra

Två tjejer, ~14, sitter och pratar.
Tjej 1: Fick du rosor av han!?
Tjej 2: Jaa...
Tjej 1: Trots att du var otrogen?!
Tjej 2: Ja...
Tjej 1: Men är du inte glad över dom då?
Tjej 2: Nä, jag funderar på att dumpa honom.
Tjej 1: Men hallå! Det var ju DU som var otrogen!
Tjej 2: Ja precis! Hallå! Inte vill jag ha en kille som jag kan va' otrogen mot!

Vi tar en till va:)

Färjan mellan Visby och Nynäshamn

En mamma sitter med sina barn och ser väldigt trött ut. Pappan kommer med två stora brickor med mat från bistron.
Mamman: Åh, köpte du räkmackor? Vad gott...
Pappan (lite stolt): Ja, jag tänkte det!
Mamman: Ja, särskilt med tanken på att jag är allergisk mot skaldjur...
Pappan: Med gud förlåt! Det glömde jag helt bort!
Mamman: ...och har varit det de senaste tolv åren vi har varit gifta.
Pappan: Men jag köpte öl också, det är också gott.
Mamman: Ja... då tar jag väl den då...


från TJUVLYSSNAT


Kristen Kreuk

Otroligt vackra skådisen Kristen från SMALLVILLE. Grymt fint hår, vill ha.



Kristen

Eyebrow-kit

Å vad jag skulle behöva ha detta ögonbrynskit från Christian. Mina bryn ser just nu för jävliga ut. Har så svårt att få dom snygga och i en fin form så detta kit vore perfekt. Finns på Accessora och kostar 289:-, inte så farligt tycker jag då det finns betydligt dyrare.

Ett paket innehåller:
3 st Mallar (Tunn, medium & tjock)
1 st Vattenfast ögonbrynspuder, finns olika färger att välja mellan.

1 st Appliceringsborste






Foto: Accessora


Gossip Girl

Om ni som jag gillar Gossip Girl, Check This out.

Vackra Nicole

Såhär vacker var Nicole Richie när hon vimmlade på Fashion Rocks galan i New York. Det riktigt strålar om henne. UNDERBART VACKER:)


Vackra Nicole


Foto:
MSN/Starlounge

Mina glasögon

Här kommer en bild på mina nya glasögon. Dom svarta är läsglasögonen och dom andra, brunmellerade är vardagsglasögonen jag har på mig jämt. Just nu sitter jag med dom svarta:)Tyvärr har jag inga bilder när jag har glasögonen på mig men det kommer. Tycker det är svårt att ta kort på mig själv så jag får vänta tills min Älskling kommer hem. Trivs jättebra med glasögonen och jag tycker själv att jag passar i dom. Å Älsklingen tycker jag ser riktigt het och smart ut:)



Mina glasögon



Foto: © Kristina

Bryan Greenberg

Skådis och sångare. Spelar bla Jake Jagielski i One Tree Hill. Han är ju sååå söt. Annars är väl LUKAS och NATHAN dom som ska anses vara dom snyggaste i serien men jag gillar Jake. Ska se en film med honom i dagarna, Nära och Kära, ska bli kul att se honom i nåt annat än i serien One tree hill.
 
BTW Nån som sett den filmen, är den bra?

photo of  Bryan Greenberg
 

28 veckor senare

Såg zombi/skräck filmen 28 veckor senare för några dagar sen. Då jag tyckte att föregångaren 28 dagar senare var superbra hade jag lite för höga förväntningar på denna. Visst den var bra men det finns många bättre skräckisar på marknaden. Men jag kan ändå tycka att man ska se den om man sett 28 dagar senare.

Handling:
Filmen tar vid där den första slutade, alltså 28 veckor senare. De aggressiva zombierna har dött ut av svält eftersom det inte länge fanns några överlevande kvar på den brittiska ön att sätta tänderna i. Så nu ska britterna flytta tillbaka till en säker del av London, och säkerheten står ingen mindre än den amerikanska armén för. Inte helt oväntat bryter epedimin ut igen allt medan de beväpnade jänkarna desperat försöker få kontroll över situationen. Och som man kan förstå går det hela överstyr.

MITT BETYG: 3/5

Nya sovrummet

Såhär fint blev det i sovrummet med dom nya sängborden från IKEA. Innan hade vi några metallbord med en glasskiva på. Det blev sååå mycket snyggare och stilrenare på nåt sätt när man fick in likadana sängbord som byrån. Vi har även köpt ny lampskärm till lampan som står på högersida. Den var beige och lite tråkig förut men fick en helt ny lock med en lila:) Det enda som nu fattas i sovrummet är att måla om, men det lär få vänta.


Nya sovrummet


Sängbord



Foton:  © Kristina

Övervikt

Tissen var ju hos Veterinären i tor. Allt gick bra och han var sååå duktig. Dock är han lite överviktig så nu ska han sättas på Diet och banta nåt kilo. Stackars min lille tisse. Måste få detta att fungera, man vill ju inte att han ska bli sjuk. Så nu får han bara 25% av maten han brukar få å sen så ska vi motionera honom 15 min varje dag. Inte så lätt men det ska gå.

Nemo


Foto: © Kristina


CIAO!

Dåligt med bloggning

det blivit den senaste tiden. Har varken hunnit lr orkat. Men nu är jag tillbaka:)

I fredags hämtade jag ju ut mina glasögon(bilder kommer sen) sen gick vi en sväng på stan och tog en fika. På kvällen såg vi på FRIIDROTT och myste i soffan. La oss tidigt inför IKEA resan dagen efter. Så på lör drog vi iväg vid halv 9 på morgonen, lite segt men. Var hemma vid 14.00 och då började upppackandet och ihop sättandet av sängborden och allt annat vi köpte. Bilder kommer:) Så på söndagen tog vi det allmänt lugnt, städade, såg på FINNKAMPEN och hade det bra.

Nu ska jag äta lite frukost och sen ducha och göra mig iordning. Ha en bra dag!


KRAAAM!

Wiiie

Idag ska jag hämta mina glasögon. Tog bara 1 vecka, inte 2 som dom sa. Ska bli skönt att få dom så jag kanske slipper min huvudvärk. Nu har jag dock huvudvärk pga min förkylning. Lägger ut bilder sen:)


KRAAAM!

Vardagsrum

Nej det är inte mitt vardagsrum men damn, vad fint det är. Soffbordet är ju to die for. Varför kan inte jag ha det så här fint hemma. Och det är ju så snyggt att bland gamla möbler med lite nyare. Likaså att blanda vitt och mörkt är  en stor favorit hos mig.


Vardagsrum



Foto:
Pottery Barn

Jennifer Love Hewitt

Otroligt vackra skådespelerskan och sångerskan Jenninfer Love Hewitt. Allt är ju sååå fin på denna bilden, håret, kläningen, sminkningen, ja allt. Har alltid tyckt att hon varit så fin och vem kan glömma henne i filmen JAG VET VAD DU GJORDE FÖRRA SOMMAREN och uppföljaren. Hur som, Skulle verkligen kunna tänka mig nån liknande frisyr på Balen i år. Om nu Eva, som ska fixa till mig, kan göra d. Vacker är hon iallafall, miss Hewitt.



Skit

Har haft problem med min mail sen igår. Fan oxå. Man är ju så beroende av d och nu kan jag varken logga in lr när jag väl är inne på mailen så går det inte läsa dom. PISS! Hoppas det fixar sig i dag.

Tissen till veterinären

Snart ska vi iväg med lille tissen till Veterinären, nej det är ingen fara med honom, bara den årliga vaccinationen som ska tas:)

Ses senare.

KRAAAM!

Dagens

Nu har vi tagit tag i vårat nyttigare liv igen efter lite uppehåll. Känner mig riktigt inspirerad nu.

Lunch:
Stekt kotlett med brie ost på och sallad. Lägg på briosten precis när köttet är klart, så det smälter lite. Supergott.
Middag: Couscous med kyckling, paprika, lök, fetaost och räkor,
Kvällsmat/Snack: B&J´s

Promenad: 30 min morgon, 30 min kväll. Tar det lite lugnt med promenaderna och går inte så länge då jag har ont i mina knän för tillfället. Kommer såklart att öka på då det känns bättre. Gör oxå sit-up och armhävningar dagligen nu:)

KRAAAM!

Tio bästa böckerna

Fick en liten idé om att lista dom 10 bästa böckerna jag läst som jag aldrig kommer glömma. Finns ju hur många mer bra böcker men här är iallafal min top 10 lista, utan inbördes ordning.

HÅKAN NESSER "Människa utan Hund"
KARIN FOSSUM "Jonas Eckel"
JAMES FREY "Tusen små bitar"
KAJSA INGERMARSSON "Den ryske vännen"
HÅKAN NESSER "En helt annan historia"
BRET EASTON ELLIS "American Psycho"
PATRICIA HIGHSMITH "MR Ripley: En man med många talanger"
SYLVIA PLATH "Glaskupan"
MICHAEL CONNELLY "Poeten"
KARIN WAHLBERG "Blocket"

VILKA är ERA favoriter?

KRAAAM


Filmer

CDON har rea på lite filmer så jag passade på att beställa några som jag alltid velat ha. Dessa blev det:



Deralied

69:-. Gillar denna filmen grymt mycket. Och så är ju Jennifer Aniston och Clive Owen med:)

Match Point

29:-. Superbra film med bla Scarlett Johansson.

Saw

29:-. Bra skräckis. Har 2an och 3an så denna var jag ju bara tvungen att ha.



Foto: CDON 

Heros

Igår började ju HEROS på 4an. Som jag tjatat och nu fick jag äntligen se det. Tyckte om serien direkt, det visste jag att jag skulle göra. Och Milo dvs Peter i serien är ju sååå snygg:) Efter första avsnittet så sände Tv 4 plus avsnitt nr 2 ifall man inte orkade vänta på nästa. Såg inte på d utan väntade tills idag då Tv4 sänder andra avsnittet kl 21.00. Så det får ni inte missa om ni inte såg d igår:)



Sjukling

Idag är jag jätteförkyld och har ont i halsen. Bröt ut under natten så jag har inte sovit så bra. Har gått och varit lite småkrasslig i några dagar nu men nu har det äntligen brytit ut. Bra, så det kan gå över snart.

Gårdagskvällen var jättebra. Älsklingen blev sååå glad för maten och presenterna. Åt inte upp all glass då vi nästan frös ihäl i vår kalla lägenhet. Fast mysigt hade vi det då vi tände massa ljus och bara myste i soffan.

Ha en bra dag!


KRAAAM!

Födelsedagsbarnet:)

Nu kommer snart Älsklingen hem. Då ska jag bjuda honom på en underbar måltid som jag verkligen hoppas han tycker om. Sen blir det efterrätt, BEN&JERRJ´S. Efter d ska han få öppna sina presenter, hoppas han blir glad. Så nu blir det ingen mer bloggning för mig idag, ses imorn.


KRAAAM!

Heros

börjar ikväll på 4an kl 21.00, måste jag bara se.

KRAAM!

Ikea here i come

JIPPIEE på lör ska vi ÄNTLIGEN åka till IKEA. Som jag längtat och väntat och nu ska det äntligen bli av.

Detta MÅSTE vi köpa:

Nya sängbord, dom vi har nu är det glasskiva på och det funkar väl sådär ihop med min städmani:)
Vin glas, Älsklingen är lite klumpig ibland då han diskar så nu måste vi köpa nya igen:)
Frukostskålar i nån snygg färg.
Timer, den gamla är sönder.
Små Vattenglas, har typ 5 bara nu.
Värmeljus, behövs nu när det är sååå kallt här.
Vit rund matta till köket.
Lampa till lilla hallen, den nuvarande är döful och har suttit sen innan vi flytta hit.

Sen kommer vi nog hem med annat oxå, men detta är ett måste:)


KRAAAM!

Brudbuketter

Denna brudbukett gillade jag. Helt i dom färgerna jag tänk ha och formen var ju jättefin den med. FÄRGTEMAT på bröllopet ska ju vara rött och guld och min bukett och borddek ska gå i rött, vitt och lite grönt. Tärnans bukett ska vara nästan samma men lite mer vitt i än rött för hon ska ju ha en röd klänning på sig.



Brudbuketter





Foto:
Bernzonsblommor

Kär och galen

Är på strålande humör idag. Älslingen fyller ju år idag och jag tycker det är så kul att ge presenter till nån som verkligen uppskattar d. Längtar till Han kommer hem så jag kan får uppvakta honom på hans dag. Vill visa min uppskattning till honom för han ställer alltid upp på mig och finns alltid där när jag behöver honom. Men idag är det hans dag och nu finns jag där för honom. Älskar dig min bubbe, saknar dig och längtar efter dig:)

Love

PUSS OCH KRAAAM!

Grattis min Älskling

PÅ DIN FÖDELSEDAG. Hoppas du får en underbar dag. Längtar till du kommer hem:)

Varm och mysig natt

Uppe med tuppen idag med. Inatt har det inte varit fullt så kallt, tog fram våra täcken. Har sovit med bara påslakarn i sommar men nu fick täckena komma fram. Skönt. Känner mig lite bättre idag men inte helt 100. Ont i halsen och huvudet, lite små febrig oxå. Har legat och gosat med Nemo lite nu på morgonen, han kommer alltid när Älslingen gått, hoppar upp i sängen och ställer sig och trampar på mig. Sååå gullligt.

Ha en underbar dag!

KRAAAM!

Veckans blommor

Visst är dom fina:) Fick dom av Älsklingens mamma i helgen och nu börjar dom slå ut. Hon vet att detta är mina favorit blommor så jag får alltid såna när dom kommer. Tycker faktiskt att dom är fina även när dom inte slått ut.


Veckans blommor



Foto: Privat ©

Konstig dag

Känner mig allmänt konstig idag. Huvudvärk, som vanligt, och trött som fan. Kanske börjar bli sjuk. Brukar ju bli det till hösten. Har haft en lite SPA-dag idag. Jag har gjort hårinpackning, fixat naglarna, gjort ansiktsmask, haft fötterna i fotbad. Skönt så:) Nu ska jag lägga mig i soffan om nån timma och kolla på Melrose och dricka te.

KRAAAM!

Vill ha en ny mobil, NU!

Å vad jag vill ha denna supersnygga och stilrena Samsung U600. Ja jag vet jag har tjatat i om den nu några månader men den är ju så snygg. Har en kass, skitful Sony Ericsson nu som är asgammal. Den fungerar när den vill helt enkel, idag tex mår den inte så bra. Hade det inte varit för att jag ska köpa glasögon snart så hade jag nog försökt spara till denna istället.







Foto:
Inwarehouse.se

Nisse i badkaret

Älsklingens katt Nisse som bor i Lerum. Sist vi var där så gick han och la sig i badkaret när jag stod och sminkade mig. Sött va:)


Nisse i badkaret



Foto: Privat ©

Svinkallt

Uppe tidigt idag med. Försökte somna om men inte fan gick d. Sitter är i våran superkalla lägenhet och fryser snart ihjäl. Varför kan dom inte sätta på värmen i tid för. Ska man behöva frysa i sin egen lägenhet lr? Vi har ju KÖPT den så då borde man ju få bestäma själv när man vill ha värmen men nej. Här sätts den på när det blir kallare än 17 grader. Tycker det är skit, jag fryser ju NU. Ja ja, det är som det är. Nu ska jag ta mig lite te och nån smörgås.

Ha en bra dag!


KRAAAM!

Tjejsnack v 36

Vecka 36
I bakgrunden
 
Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den?

Min startsida har varit Aftonbladet men när det nu var VM så bytte jag till min blogg istället för annars såg jag resultaten från VM innan jag sett själva sändningen. Så det blev bloggen atomatiskt.


Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den?

Jag har en bild på mig och Älsklingen från balen förra året. Bilden är så fin att den måste vara det första jag ser:)


 Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, varför just den? Om du inte har sån mobil, vad skulle du vilja ha, varför?

I mobilen har jag en bild på min katt Nemo, han är ju så söt så man kan inte undgå.


Vad ser du om du tittar ut genom närmaste fönster?

Då ser jag en massa träd och ett hyreshus.


 Vad hör du för ljud i bakgrunden?

TVn


http://mlilja.net/tjejsnack/


Kvällen

Ikväll ska jag å Älsklingen bara mysa i soffan till CSI, ANTM vill han inte se så det får jag se på själv:) Har saknat honom grymt mycket idag, han har ju varit hemma i 7 veckor i sommar så man har ju vant sig att ha honom hemma. Men idag började han jobba igen, lite jobbigt men that´s life. Har inte så mycket planerat i veckan, fika med Eva på fredag och AF då oxå. På ons ska jag ju fixa inför Älsklngens födelsedag som vi ska fira på kvällen. På tor ska vi till veterinären med nemo, ska få sin årliga spruta. Annars ser veckan lugn ut. Blir nog några promenader, har blirt såååå rastlös på senaste tiden. Vilket är bra så jag kommer ut och rör på mig.

Ha en trevlig kväll!


KRAAAM!

Ny bröllopstidning

Tog mig en promenad förut och på vägen hem köpte jag mig en ny bröllopstidning. Denna gången blev det BRÖLLOPSGUIDEN. Finns ju inte så många bröllopstidningar och dom kommer ju ut så sällan så jag var ju bara tvungen att passa på. Så nu bli det soffan med nya tidningen och en kopp te, för d var kallt ute:)

KRAAAM

Vill tillbaka

För exakt 2 månader sedan, den 3 juli, åkte ju jag å Älsklingen hit till Bulgarien/Nessebar. Just nu längtar jag grymt mycket tillbaka dit. Har inte fått så mycket sol och bad så det räcker året ut, behöver mer soltimmar än vad som varit:(



Vill tillbaka



Foto: Privat ©

Ny köpt

Köpte detta när jag var på stan förut. Helt i min färg, sååå snyggt. Nu är köket lila istället för grönt som det var förut. Har ju blivit helt besatt av lila nu, förra året var det grönt. Kostade 115:- för 2 grytlappar och 1 vante. Billigt va? Det var rea på Werner&Werner, perfekt:) Nu fattas det bara nån handduk som matchar så är det klart sen.


Ny köpt



Foto: Privat ©

På ons

fyller min Älskling 24 år. Då har jag lite planer för honom och mig. Skirver inte vad här då han ibland besöker bloggen. Allt är klart och presenterna köpta så nu väntar jag bara på att det ska bli ons:)


KRAAAM!

5 sep

Är det premiär för superserien HEROS på 4an. Kl 21 börjar det, måste jag ju bara se. Har fått bra kritik, och sen är ju MILO VENTIMIGLIA med, Jess i Gilmore Girls, han är ju bara sååå snygg:)



Kom ihåg tis 18 sep

För då är DESPERATE HOUSEWIVES äntligen tillbaka med nya avsnitt. Och vad man kan se på reklamen så verkar det bli en kanonsäsong:) Don´t miss it!



Inget bloggande

Har inte blivit mycket bloggnade i helgen tyvärr. Har haft besök av Älsklingens föräldrar. Har ju varit matfestival här. Vi har ätit gott, druckigt gott och allmänt bara umgåtts och haft det trevlig. Var och kikade på kyrkan och mottagningsstället. Dom tyckte det var jättefint och kyrkan blev dom kära i.

Nu har Älsklingen börjat jobba, efter 7 veckors semester, därför är jag uppe kl 7. Kan ju inte somna om när han gått, trotts att jag är supertrött och har ont i huvudet. Ja ja, nu ska jag äta frukost och ta det lugnt, ska på möte på AF senare.


KRAAAM!