Jason Wade

Är Sångare i ett av mina favorit band LIFEHOUSE. Inte helt ful att vila ögonon på:) Just nu aktuell med bandets nya album WHO WE ARE. Vill ha! Förra skivan är helt underbar och ryktet säger att det nya albumet inte är så dumt d heller:) Deras låtar går direkt till hjärtat.

Jason Merritt/FilmMagic.com 




Hayden

Han är ju sååå snygg, Hayden Christensen. Sägs vara ihop med Miss Bilson förtillfället, gulligt par. Fast elaka rykten säger att han är bög och att det bara är ett PR trick. What ever, snygg är han iallafall:)


Hayden

Dot Spot

Har länge velat ha spotar i köket över diskbänken men inte orkat borra och dra sladdar och så. Så för några dagar sedan hittade jag nåt som heter DOT SPOT i en tidning. En spot som är batteridriven och som man trycker på så tänds den. Superkul tyckte jag och beställde dom. 6 st i en förpackning som kastade ca 150:-. Idag har vi nu satt upp dom ,typ med dubbelhäftande tejp, och det blev faktiskt bättre än man kan tro. Dom är ju säkert inte jättebra men vi tyckte att det var en kul grej och det blev ett jättemysigt ljus.

Såhär ser den ut:

Dot spot



Foto: Privat ©

Naglarna

Har precis målat naglarna i favoritfärgen sen många år tillbaka, GLADIOLUS nr 57 från Isadora. Mörkt lila, lite plommon över den tycker jag. Finns inte längre att få tag i tyvärr så jag använder den inte å ofta, vill ju inte att den ska ta slut. Tror dock att jag hittat en liknande från ESSIE som jag ska köpa.

KRAAAM!


Nya mascaran

Här kommer min recension på CLINIQUE´S HIGH IMPACT MASCARA:

Kostnad: 190:-,
Köpt: Åhléns Skövde

+
* Bra och tjock borste
* Lätt att använda och jobba med
* Lagom mycket mascara på borsten

-
* Ger exakt, om inte sämre, resultat som Masterpice Max från Max Factor
* För att vara så dyr så tycker jag inte att den är nån hit. Finns så många andra, billigare och dyrare, som är bättre.

MITT BETYG: 3/5


Hade nog för höga förväntningar på denna mascaran då jag anser att den ska ge ett bättre resultata om den är så dyr. Visst, den är bra och man får fina fransar men man vill ju ändå ha det där lilla extra och det ger den inte mig. Så jag kommer att fortsätta köpa den billigare Max Factor Masterpice Max som är mycket bättre.

Prinsessan Diana 1961-1997

Idag är det 10 års sedan prinsessa Diana av Wales dog i en bilolycka i Paris. Jag var helt fashinerad av henne och hennes historia, hon var min stora idol på den tiden. Hon var engagerad i mycket, bla kämpade hon för fattiga barn världen över och hon var en av dom första "kändisar" som ville ändra människornas syn på AIDS. Hon är för mig en av det största IKONER som funnits.

Prinsessan Diana

28 dagar senare

Såg Zombi filmen 28 dagar senare igår kväll. Förvånad över hur bra den var. Blev riktigt rädd emellanåt. Gillar ni skräck och Zombi filmer så ska ni definitivt se den. Supersnygge CILLIAN MURPHY spelade huvudrollen som Jim, en av orsakerna tycker jag att se den:)

Handling:  Ett par djurrättsaktivister gör inbrott i ett forskarcenter, de släpper ut några apor som visar sig bära på en mycket farlig och högst smittsam infektion.

Efter attentat sprids det dödliga viruset med ilfart genom England. 28 dagar senare vaknar cykelbudet Jim upp ur koma på ett öde sjukhus. Sakta men säkert går det upp för honom att han är en av få överlevande.

Gillar man DAWN OF THE DEAD och LAND OF THE DEAD så ska man verkligen se denna. Mycket bättre kan det inte bli. Snart kommer filmen 28 veckor senare, som tar vid där denna filmen slutar. Alltså 28 veckor efter. Måste ju bara se den oxå:)

MITT BETYG: 4/5

TGI Friday

Wiiie, det är äntligen fredag och helg. Tyvärr lite tråkigt då Älsklingen börjar jobba nästa vecka men ändå kul då vi ska gå på Matfestival imorn.

Igår hade vi besök av Eas, en kompis till Älsklingen från Lerum. Fikade och pratade om allt å inget. Det var kul att träffa honom. Blir nog mer nu när han pluggar och bor här.

Nu ska vi äta frukost och sen blir det en FRIIDROTTS dag idag igen:)

KRAAAM!

Bröllopsmässa

Det ska tydligen vara bröllopsmässa här i stan helgen den 28-30 sep. Vi har fått ett rabattkort så vi kan gå 2 betala för 1 på lördagen. Samma dag höstbalen är med shit the same, jag måste bara gå på mässan ju. Ska bli skitkul. Kan behöva lite inspiration. Balen börjar inte förrän kl 18 och mässan är mellan 10-16 så bara vi är där tidigt så kan jag nog hinna med både och. Å så kul:):):)


KRAAM!


Ny mascara

Efter ett tips från Donnasandra köpte jag CLINIQUE´S HIGH IMPACT MASCARA idag. Hade ett presentkort så jag tänkte jag skulle passa på. Får väl se om de är nåt att ha, hon gillar den iallafall. Borsten såg ut att vara super så det är ju en bra början. Skriver och berättar vad JAG tycker när jag provat den:)

KRAAAM!

Det blev Glasögon

för mig. Både läsglasögon och till vardags. Så jag ser alltså inte så bra som jag trott, inte ens på långt håll. Trodde dock att jag bara skulle behöva läsglasögon men hon rek mig att ha ett par jag kan ha jämt oxå. Så det blev till att titta ut 2 par glasögon. HIttade faktiskt 2 jättefina direkt. 1 par läsglasögon som är fyrkantiga svarta i plast och vardags glasögonen är brunmellerade, oxå plasbågar och fyrkantiga. Allt som allt gick det på 2770:- med 2 bågar, undersökning och glasen till bågarna. Får dom om ca 2 veckor, då visar jag bilder:)


KRAAAM!

Studio 60 on the Sunset strip

Förra veckan började ju den nya serien STUDIO 60 ON THE SUNSET STRIP på svt1. Måste säga att jag ÄLSKAR den serien redan. Så rolig så det är inte sant. Att Matthew Perry/Chandler i Vänner är med gör ju inte serien direkt sämre så. Han är ju bara föööör rolig. Men det finns många andra i serien som oxå är bra skådisar och roliga tex Amanda Peet.

Studio 60 on the Sunset strip

Optikern nästa

Idag är det dax för Optikern. Ska jag få Glasögon tro? Jag hoppas på det för då kanske min huvudvärk går över. Så detta är vad jag ska göra idag. Ikväll får vi besök av Älsklingens kompis från Lerum som börjat plugga här i stan. Ska bli kul att träffas, inte setts på månader.

KRAAAM!

Min tvkväll

19:30 VÄNNER 5an
20:00 ANTM 3an
21:00 WHAT ABOUT BRIAN 5an
22:00 STUDIO 60 ON THE SUNSET STRIP svt 1

Så såhär ser min kväll ut. Älsklingen ska väl spela lite tror jag nu.

SES imorn, ha en bra kväll:)


KRAAAM!

Utmaning

Har blivit utmanad av Åsa.

Vill veta vilka era topp-fem-IKEA-prylar är.
Är det något ni redan har eller något ni vill ha?
Litet, stort, billigt, dyrt, praktiskt eller bara ruskigt snyggt?
Kanske femkronorskorven är bäst, eller tio köttbullar med potatis?
Kanske ger ni fasen i vasen Vasen, men vill gärna dela sovrum med en Expedit...

Så här kommer mina, svårt att välja bara 5 dock:

Nr 1 Malm sängstomme i mellanbrunt
Malm

Nr 2 Byrå/sängbord Malm i mellanbrunt
Byrå

Nr 3 Bokhylla Markör
Ikea bokhylla

Nr 4 Tv-bänk Markör
Mera vardagsrum

Nr 5 Soffbord Markör
Soffbord



Foto: IKEA


UTMANAR ALLA SOM VILL ATT GÖRA DETTA.

Dagens middag

ska bli KYCKLING i ugnen med ris och en kall sås gjord på matlagninfsyoghurt och örter:)

VM info

Blev inget GULD för Holm på höjden idag, slutade 4 på 2,33. Snyft:( Likaså slutade KALLUR 4a i damernas final på 100 m häck. Såg bra ut i början och fram till sista häcken, då hon ledde, men sen tog dom andra in på henne och hon blev "bara" 4a, 1 hundradel efter 3an:(

Ett positivt besked är WISSMAN som gått till final på 400 m. Nice! Finalen ses på fredag.

Första inlägget ever

Blivit utmanad av Malin att posta mitt första inlägg igen. Kul grej så det gör jag gärna. Så här är mitt första inlägg som bloggare:

Detta är min första dag som bloggare. Jag kommer att skriva om allt mellan himmel och helvete och i stortsett varje dag. Försöka iaf.

I dag kommer jag och Sambon kolla lite på VM i alpint och skidkytte. Ska oxå träffa några kompisar senare i eftermiddag och ta en öl. I kväll blir det film, 8 mile på 5:an.

Alla som vill får jättegärna göra denna utmaning.

Buzzador

Har för första gången sen jag gick med i Buzzador fått erbjudande att testa produkter. Denna gången är det Wrigleys Extra Cool "halstableter som är bra för tänderna" som ska testas. Fick 4 påsar av varje smak. Smakerna är Citron, Eucalyptus och mint. MIn favorit blev direkt Eucalyptusen som jag kände verkligen gav efffekt, och då har jag inte superont i halsen. Frisk och stark i smaken gör att den nog kommer förbli min favorit. Ska ha en liten "fest" här nåndag och bjuda folket på detta och se vad dom tycker:)

Gå in på Buzzador om du vill veta mer.





 

Buzzador



Foto: Privat ©

ANTM

Hittat nån favorit i ANTM än då? Jag har hittat 2 st som jag kommer heja på och hoppas gå långt. Det är Reene, mamman från Maui och Natasha, ryska tjejen. Får väl se hur bra det går för dom:)





Vem är eran favorit? Do tell!

Mitt i veckan

Så var det Onsdag igen då, snart helg och dax för årets matfestival här i stan. Ska bli kul:) Älsklingens föräldrar kommer ju hit. Vi ska gå en sväng på stan och smaka lite god mat i dom olika tälten och på kvällen ska vi möta mina föräldrar och umgås. Blir nog lite bröllopssnack oxå såklart.

Har städat lite nu på morgonen, Älsklingen är och handlar. Nu ska jag snart se på FRIIDROTT.

Ha en bra dag!

KRAAAM

Filmkväll igen:)

Ikväll ska vi se på skräckis LAND OF THE DEAD lr 28 DAGAR SENARE blir det. Får se vilken vi väljer. Först blir det dock VÄNNER kl19.30 och sen nån serie på 4an som Älsklingen vill se SUPERSTORM tror jag attt den hette.

Ha en underbar kväll:)


KRAAAM!

Dagens middag

Blev potatisgratäng,stekt kotlett och en tomat sallad till:)

VM info

Blev tyvärr ingen medalj för MUSSE på 3000 m hinder idag som jag tippat. Han ledde stora delar av loppet men orkade inte sen och slutade dock 4a, inte illa d.

Imorgon/inatt är det final i:

HERRARNAS HÖJD med HOLM och THÖRNABLAD, ska bli spännande att se hur det går där.

100 m häck damer med SUSANNA KALLUR, tror hon har chans på medlaj men det återstår att se.

WISSMAN Semifinal i 400 M herrar, hoppas det blir en final plats för honom. Idagens kval satte han svenskt rekord:)

Så imorgon blir det en VM dag här hemma:)

Tävlings tips

Käthe har en tävling på sin blogg där du kan vinna denna superfina mobil. Inte helt fel lr vad sägs?





image1683

Foto: Käthe

Höstbalen och annat

Fick inbjudan till HÖSTBALEN idag. I år ska den tydligen vara redan den 29 sep, alltså 1 månad innan det brukar vara. Så nu har jag varit och provat BALKLÄNNINGAR. Hittade en direkt som jag föll för. Den är LILA, ganska mörk, med tunna axelband, smalt ljuslila band i midjan som hänger ner ibak och knappar i bak som är i ljuslila oxå. Mycket enkel men ändå superfin:) Brukar ha klänningar med strass och pärlor på så detta var nåt annorlunda.
Så pga denna nya information ska jag INTE TA UR HÅRFÖRLÄNGNINGEN imorgon som det var tänkt. Ska behålla det så jag kan ha långt, lockigt hår på balen och sen ta ur det efter d istället. Nångång i början av okt hade jag tänkt ta ur d nu istället.


KRAAAM!

Ny klocka kanske

Denna supersnygga och stilrena klocka kommer från PILGRIM och finns att köpa på Leshop. Kostar ca 1600:-. Skulle inte ha nåt emot att äga den. Har typ inga klockor alls. Bara jordgubbsklockan jag köpt på kyssjohanna. Men jag skulle vilja ha en "vanlig" klocka oxå. Och nåt som håller i flera år stilmässigt.



Ny klocka kanske



Foto: Leshop

Top Model favoriter

Direkt igår när man såg Top Model fick jag mina favoriter. Kommer dock inte ihåg vad dom hette. Hon som var mamma och typ supersmal är en av dom:)

NU ska jag ta mig en kopp te och slappa lite innan jag ska på möte på AF. Efter d ska jag såklart se på FRIIDROTT.

Ha en bra dag!

KRAAAM!


Tv kvällen ikväll

Ikväll är det premiär på TOP MODEL 8, det ska jag inte missa:) Börjar 20.00 på 3an. Älsklingen ska spela på datorn tror jag. Kl 21 är det ju CSI och det ska vi nog se båda två.

Ha en underbar kväll, ses imorn.


PUSS OCH KRAAAM!

Glasögon nästa?

Ska på synundersökning på tor. Har börjat få så ont i huvudet dagligen att jag börjar tro att jag behöver glasögon. Hade det när jag var mindre men sen rann det ut i sanden på nåt sätt och jag har inte använt dom på säkert 8 år. Sitter ju mycket framför datorn och jag läser ju mycket och det är ju då jag känner mig trött i huvudet och får ont. Har man huvudvärk i 4 dagar i rad så är det ju nåt fel och när jag pratade med Vårdcentralen idag så frågade dom om jag har dålig syn mm. Så dom trodde att Glasögon var svaret på mitt problem så vi börjar där sen får vi se.


KRAAAM!

Melrose Place

Har sett på Melrose Place nyss, måste erkänna att jag gillade den serien jättemycket när den gick och blev sååå ledsen när sista avsnitten sändes:( Tur då att TV 400 har sänt serien från början i repris nu:) Man har ju kommit en bit men än är det inte slut på serien. Min favorit är helt klart PETER BURNS som spelas av Jack Wagner. Han var en favorit redan när han spelade Frisco i General Hospital. En annan favorit är KYLE MCBRIDE spelas av Rob Estes, han är ju bara sååå snygg. I verkligheten har han ihop med hon som spelar Jane, Josie Bissett. Som för närvarande inte är med men som kommer tillbaka till serien snart igen:) Dom var gifta i 13 år men skildes 2005.



Melrose





Rob Estes, Kyle, med ex frugan Josie Bissett, Jane Mancini i Melrose.

Halsband

Fick detta superfina halsband i FÖDELSEDAGS present av Eva som hon har gjort själv. Tycker om d jättemycket och jag gillar att få presenter som är hemmagjorda. Var tvungen att fråga om hon gjort det själv lr var hon köpt d, för jag tyckte det såg så fint ut att det lika gärna kunde vara köpt. Ska fråga henne om hon vill göra ett till fast i nån guldigare nyans oxå:)



Halsband



Foto: Privat ©

Pete och Ashlee

Dom är ju sååå söta ihop och denna bilden på dom är ju supersöt. Det är Kärlek i luften:)


Pete och Ashlee



Foto:
MSN/Starlounge

Vm info

HOLM,THÖRNBLAD och SUSANNA KALLUR klara för final i resp gren:) GOOO SWEDEN!

Creme de corps slut:(

Upptäckte till min besvikelse att min favorit bodylotion från KIEHL`S (Creme de corps) börjar ta slut nu. SNYFT. Köpte den när jag och Älsklingen var i STOCKHOLM i mars, dum som jag var köpte jag inte 2. Vad ska jag ta mig till? MIn hud mår sååå bra av den. Av andra från tex DOVE och NIVEA får jag klåda och röda utslag. Då jag inte bor i Stockholm så är det ett problem för jag känner att jag MÅSTE ha den. Går den att beställa via nätet tro? Nej förmodligen inte, det skulle jag hört talas om isåfall. Får fundera nåt bra, NI får gärna ge mig tips på HUR jag ska få tag i den på ett smidigt sätt.

KRAAAM!

Skön slappmorgon

Sitter här med en kopp te och ta det lugnt. Ska börja ringa efter praktikplatser senare under dagen men nu tar jag d allmänt lugnt. Ska såklart se på FRIIDROTT oxå, måste ju se Höjd kvalet och häck kvalet och se hur det gått i natt för våra svenskar:)

På ons ska jag ju ta ut min hårförlängning och klippa mig. Ska bli kul och spännande. Känner mig redo för en ny frisyr nu.

Ha en underbar dag!

KRAAAM!

Nu

Ska jag mysa med Älsklingen i soffan och se på THE CONTRACT. Så nu tackar jag för mig för idag, ser imorn igen.


KRAAM!

Mys till hemmet

Hittade denna fina pläd på IKEA och gillar jag den mycket. Frågan är om färgen är den jag vill ha. Tycker den ser lite cerisrosa ut inte plommon/ljung. Nån som vet?



Fint till hemmet


Foto: IKEA

Slutet

Läste på nätet förut att en av mina favorit serier, WHAT ABOUT BRIAN har slutat gå. Det vi ser nu är andra och sista säsongen som finns av serien. Avsnittet som gick i ons/dagens repris var nr 21 av 24. SNYFT! Usch så sorligt det kändes. Jag som gillar den serien. Så nu är det bara 3 avsnitt kvar. Hoppas det ordnar upp sig för alla:) Särskilt Deena och Dave:)

Info:
Wikipedia

KRAAAM!

Min eftermiddag

Nu friidrott: 100 m FINAL herrar
Sen: Middag
Efter d: What About Brian kl 16.45 på 5an
Senare: FILM, The Contract
Sist: BECK på 4an kl 21.00

Första VM medaljen

är klar och den stod CAROLINA för på sjukampen. Inte nog med att hon tog Guld, hon satte EUROPAREKORD oxå. Superkul. GRATTIS CARRO, och Sverige!


Andra som tar medaljer enligt mig är:

HOLM lär ju oxå ta GULD, det är jag ganska säker på om inget oväntat inträffar.

KAJSA får nog svårt att slå Blanka men blir det inte GULD så är jag 100 på att hon får silver lr brons isallafall.

MUSSE på 3000m hinder,
Guld kanske d inte blir men medalj, d är jag säker på.

Osäkra medaljchanser:

KALLUR
är jag lite osäker på men här blir det nog ändå silver lr brons, hoppas jag!

WISSMAN är ju i form men klarar han av eliten? Nej d tror jag inte, men HOPPAS HOPPAS HOPPPAS gör jag ändå.

TÖRNBLAD har ju haft d lite svårt men kommit nu på sista tiden, osöker men chans på brons tror jag att han har.

Så såhär ser mitt tips ut, får vi väl se hur "rätt" jag har:):)


Beck- Den svaga länken

Såg ju en Beck igår, Den svaga länken. Älskar ju Beck och detta var inget undantag. Filmen var jättebra, bättre än jag trott. Detta är den 22:an filmen av 24:a planerade Beck-filmer.

Handling:
En ung kvinna hittas, av sina egna föräldrar, våldtagen och mördad en mörk natt i en park. Plötsligt dyker det upp en man som lämnar konstiga uppgifter till polisen. Utredningen faller på Beck och hans kollegor men de ledtrådar man har är få och knapphändiga. Man börjar granska andra anmälda överfallsvåldtäkter i Stockholm och det visar sig  att det finns en koppling mellan brottsplatserna och den blå tunnelbanelinjen, "Gettolinan".

MITT BETYG: Stark 3/5

Söndag

Söndag igen då, fan vad fort helgen gått. Och inte mycket ha man gjort heller. Har inga planer för idag direkt. Se på FRIIDROTT bara och allmänt mysa med Älsklingen.

Ha en bra dag!


KRAAAM!

Filmkväll

Ikväll blir det en riktigt myspys kväll med FILM, CHIPS och DIP. Vi har hyrt Beck- Den svaga länken, The Contract och Catch a fire. Vet inte om dom är nåt att ha men mysigt blir det iallafall.

Vad händer hos er då? Btw, glöm inte kika på mina nya gardiner i tidigare inlägg:):):)

Ha en underbar kväll!

KRAAAM!

Nya gardiner

Såhär fint blev det i köket med dom nya gardinerna.  Blev jättenöjd med färgen. Satte dom gamla beiga panelgardinerna framför som är 33 cm, dom nya är det 45 cm på. Visst blev det bra? Vi är supernöjda. Kul med lite nytt nu till hösten.



Nya gardiner



Foto: Privat ©

Dagens middag

blir KINA MAT= Friterade räkor och Biff med Bambuskott, supergott:)

Söta Suri

Katie Holmes och Tom Cruises dotter SURI är ju sååå undrebart söt och charmig
så det är inte sant. Titta bara på henne, man kan ju inget annat än att le:)


Söta Suri



Foto:
MSN/Starlounge

Jag är glad

Jag hittade ett par superfina panelgardiner på HEMTEX i PLOMMON/LJUNG färgen. Just nu håller Älsklingen på att stryka dom så bilder kommer senare:) Dom är i linne och aningen dyra men men snygga som fan var dom.

KRAAAM!

Mina nya Gardiner kanske

Hittade dessa fina panelgardiner på Textilboden.se tack vare ett tips från Anna. Helt klart i min smak. Färgen heter LJUNG och inte PLOMMON men det gör ju inget. Det är ju exakt denna färgen jag vill ha. Dock hade jag velat att dom var smalare, 33 cm istället för 43 som dom är men men man kan ju inte få allt. Så om jag inte hittar några på stan idag så blir det en beställning på dessa, kostar bara 198:-, inte så farligt tycker jag.



Gardiner


Foto: Textilboden.se   

Stan

Nu ska jag snart göra mig iordning för en liten shopping tur på stan med Älsklingen. Ska kikla på Hemtex, Åhléns och Hem & Hobby efter gardiner. Ska kanske bort på middag ikväll så vi ska nog kika på nån lite present oxå.

KRAAAM!

Ny dag nya tag

Idag mår jag som tur är lite bättre, ont imagen har jag än och huvudvärken har inte blivit bättre men jag känner mig ändå mycket piggare och bättre idag.

Just nu tittar vi på Friidrotts VM från Japan. Började ju i natt. Ska bli lite kul att se. Synd bara att OLSSON inte är med pga skada men vi har ju några andra som oxå är duktiga och kan ta medaljer. Så nu får vi hålla tummarna för Sverige:)

Ha en bra dag!


KRAAAM!

Segis

Gud vilken jobbig och seg det är idag. Har så jävla ont imagen och nu börjar jag få huvudvärk oxå. Inte kul. Har legat och slöat framför Tvn hela dagen, sett på Melrose:):) Nu ska vi snart äta middag, Köttbullar med potatis och brunssås. Mums!


KRAAAM!

Ny tidning

Idag kom nya numret av GLAMOUR, med en superfin IZABELLA SCORUPCO på framsidan. Nice! Glamour är en av mina favorit tidningar, möjligen min favorit faktiskt. Jag gillar att den verkligen har ALLT jag behöver. Men det är klart, jag köper ju många andra tidningar oxå. Men denna är nog den bästa:)

KRAAAM!

Helgens blommor

Fick en underbar bukett med blommor av Älsklingen idag. Försöker att ha färska snittblommor hemma så ofta det går men nu var det ett tag sen sist. Blir väldigt mysigt och hemtrevligt med snittblommor tycker jag. Mina favoriter är tupaner men gerbera är oxå fina.



Helgens blommor



Foto: Privat ©

Dagens lunch

håller Älsklingen på med just nu, KYCKLINGSALLAD. Ska bli gottigt. Blir riktigt bortskämd idag då jag som sagt inte mår så bra pga mensvärk.

KRAAAM!

Trött och seg fredag

Idag var det segt att gå upp. Sovit dåligt, mensvärk. Inte kul alls. Idag händer d inte så mycket här. Ska pyssla med naglarna lite bara och blogga såklart:)

Ha en underbar dag!

KRAAAM!

Irriterande

Är på jakt efter panelgardiner i nån slags plommon lila färg , typ den jag har på bloggen, men trots att det är lite "inne" med den färgen så kan jag inte hitta det nånstans. Vill gärna ha med nåt slags mönster på men skulle jag få tag i ett par enfärgade så skulle jag ju dock ite tacka nej. Nån där ute som vet? Jag har kikat på HALÉNS, ELLOS OCH JOSEFSSONS men inte hittat ett jota. HELP ME, PLEASE! Är desperat, snart blir väl Älsklingen här hemma galen av mitt tjatande:)

KRAAAM!

Dödstrött tisse

Såhär har tissen spenderat sin dag:) Supertrött så man kan tro att han varit ute och ränt i natt.



Dödstrött tisse


Foto: Privat

Tidningar

Nu har jag varit på macken och köpte ett gäng tidningar. Det blev HEM LJUVA HEM, ALLT I HEMMET OCH HAIR STYLE så nu ska jag slänga mig på soffan med en kopp te och njuta av livet och mina tidningar.

Ha en fortsatt trevlig dag!

KRAAAM!

En dröm av ringar

Underbart fina ringar. Fast att jag har ju min favorit sen tidigare kan jag inte låta bli att kika runt på div sidor på nätet efter andra. Och man blir ju såååå sugen när man är inne hos söta Evelina. Hon är ju mitt uppe i sitt ring tittande hon med:)




En dröm av ringar



Superfint

Detta faller mig mycket i smaken. Vita krukor på mörka fat och med Orkideér i. Olika storlekar bredvid varandra var oxå snyggt. Otroligt NICE! Kommer från Cult Design.


Superfint


Foto. Cult Design


Dagens lunch

Ska bli pannkakor med sylt:) MUMS! Är bra ibland att ha Älsklingen hemma, då får man goda luncher.

Vändning i livet

Nu har jag precis kommit hem från Arbetsförmedlingen, satt där och prata i över 1 timme idag:). Fick lite goda nyheter där för en gångs skull. Ska ut på praktik snarast. Så nu ska jag bara börja leta. Vet ju att jag gärna vill jobba med INREDNING, BARN lr SMINK/HUDVÅRD. Ska ringa runt och gå ut till dom företag som jag känner är nåt för mig. Nu känns det lite bättre. Vill ju så gärna jobba men det gäller ju att ha kontakter och att få in en fot nånstans. Och nu med en praktik inom en snart framtid så kanske mitt liv oxå kan få sig en vändning och att jag hamnar på rätt körl igen.

KRAAAM!

Tv kvällen

20.00-22.00 POIROT PÅ 4 AN

22.OO-22.45 STUDIO 60 ON THE SUNSET STRIP PÅ SVT 1
. Ny serie med bla MATTHEW PERRY aka Chandler i Vänner. Tyvärr betyder detta att vi missar FOTBOLLEN på 3an men det får väl gå.

NU ska jag däremot lägga mig i soffan och läsa GOSSIP GIRL bok nr 5, har jag lite att ta igen där:)


TREVLIG KVÄLL!

KRAAAM!

Top model

måndag börjar säsong 8 av Americas Next Top Model. Vet inte varför men jag alltid fastnar för denna serie men så är det iallafall. Kommer sändas mån-tor kl 20.00, inte så bra tycker jag att man sänder d varje dag istortsätt men men. Jag kommer iallafall se så många avsnitt jag kan.


Top model




På tal om Top Model, den 12 sep börjar en ny säsong av den svenska versionen. Ska bli kul att se det med.

Snyggt datorfodral

Skulle inte ha nåt emot att ha detta snygga datorfodral i grönt till min dator. Min nuvarande är en skitful svart  så denna vore helt klart bättre. Finns hos Accessora och kostar 399:-




Datorväska



Foto: Accessora

Dagens middag

blir Korv Stroganoff med ris och en grönsallad till. Gottigt så!

Nytt golv i kök och hall

Då så, nu kommer bilder på nya golven i hallen och i köket. Det var en gräslig plast matta i båda rummen förut men nu är det valnötsgolv istället. Så mycket finare. Å lätt var det oxå att lägga. Bara clicka ihop. Visst man fick ju såga lite emellanåt men det var det ju värt. Så detta rekomenderar jag verkligen om man vill göra om golven i några rum. Trodde först att färgen på golvet skulle göra rummen mörkare men det blev alldelles perfekt. I hallen la vi 2 vita mattor istället för 1 vit och 1 brun som vi haft förut. Blev bättre såhär. Den bruna försvann lite i golvet och det var inte snyggt. I köket har vi ingen matta för tillfället då den gamla inte passade in nu. Har tänkt köpa en vit rund till på IKEA.


Nytt kök och hall



Nya golvet



Foto: Privat

Nytt hos Cult Design

Denna supersnygga fotoram är ett måste för ett Cult Design fan som jag. Den ingår i CHANGESERIEN och ramen är en keramikmanschett som man annars använder på ljusstakar. Jätterolig och smart idé. Som alltid med Cult Designs saker har man hur många användnings områden som helst av produkterna. Med lite fantasi kan man komma långt:)


89951-497



Foto:
Cult design

För mer information om produkterna gå in på Cult Designs blogg eller deras hemsida Cult Design.se

Tiden går fort när man har kul

Idag är det redan onsdag och Älsklingen har "bara" 1 vecka och 2 dagar kvar på sin semester. Har gått fort den här sista semesterperioden. Har ju gjort ganska mycket oxå men nu ska vi bara ta det lugnt resten av tiden.

Blev nästan klara med golvet igår. Alla vägglister är på men där golvet slutar i hallen och där vardagsrummet börjar blir det ett mellanrum och den listen/tröskeln vi hade var inte bra så nu ska Älsklingen åka och köpa en ny. Men annars är vi klara. Så bilder på köket och hallen kommer senare.


KRAAAM!

Jason Behr

Han är ju sååå jävla snygg. Såg honom första gången i alien serien ROSWELL* som Max, en alien. Då tyckte jag han var det snyggaste jag sett på TV, nu finns det ju många andra oxå men han är fortfarande supersnygg:) Efter den serien så har han bla varit med i filmen THE GRUDE. Serier som Dawsons Creek, Profiler och Sjunde Himmlen har han oxå gäst spelat i. Riktigt snygg är han:)



Jason Behr



* ROSWELL är en tv serie som gick på 4an. Handlade om ALIENS och sånt. Bla var Katherine Heigl från Greys Anatomy med i den. Spelade Isabel oxå en alien.

Topp med ansiktstryck

är ju väldigt inne nu i höst. Denna finns på Ellos och kostar 79.50:-. Skitbilligt ju och en sån här måste man ju bara ha. Vore dösnyggt med ett par svarta jeans och ett par snygga stövlar till. Lite punk/rock. Det gillar jag:) Kommer definitivt att beställa en.


Topp med ansiktstryck



Foto: Ellos

Snart så

NU börjar vi äntligen bli klara:) Bara spika fast golvlistorna så är det klart sen. BIlder kommer imorgon. Blir såååå fint.

KRAAAM!

Villha

Armbandstokig som jag är skulle jag inte ha nåt emot att äga detta superfina armband. Och att armbandet är grönt gör ju sitt till då grönt är en av mina favorit färger:) Finns hos Kyssjohanna och kostar 245:-. GIVE ME!



Smalt stelt lime armband i skinn
 

Foto: Kyssjohanna

Cult i badrummet

"Råkade" gå in i HEMMA BUTIKEN igår och kom ut med nya Cult Design saker till badrummet:) Det blev en tvålpump, tandbortsmugg, valnöts fat och ett kubljus i graffiti grå. Superfint blev det. Hade lite tur, det var sista exet dom hade kvar. Måste gått åt som smör.



Cult i badrummet



Foto: Privat

Golvläggning

Usch då, det blev inte mycket bloggande igåe inte. Håller på att lägga golv i köket och i hallen. Höll på till 20.00 igår kväll och sen orkade jag verkligen inte blogga nåt. Blev iallafall klara med golvet så nu är det bara små saker kvar idag. Som lister och sånt. Går nog fort. Och det behöver jag inte va med på hela tiden utan det klarar Älsklingen själv. Golvet blev skitbra. Valde VALNÖT tillslut och det blev jättebra både i köket och i hallen. Kostade 99:-/m2. Tänkte visa bilder sen.

KRAAAM!

Dagens middag

håller Älsklingen på att göra just nu, Kassler i ugnen med tomat,lök och ost över. Till detta blir det en god sallad och ris. MUMS!

Hall målning igen

Idag ska vi måla hall igen. Dock inte den stora hallen som vi målade i fredags:) utan vi har en lite mindre hall mellan sovrummet och vardagsrummet som vi glömde ta sist. Och som tur är så har vi lite färg kvar så nu ska d bli måla av igen. Den lilla hallen har inte samma tapet som den stora hade utan den har samma som vardagsrummet, skitful btw, men vi kände att det vore snyggare om hallarna har samma färg. Den är så liten så det kommer inte alls ta så lång tid. Just nu är Älsklingen och köper penslar och en roller så vi kan börja snart. Nemo är hemma den här gången men vi ska nog stänga in honom så han inte är ivägen.


Uppdatering:

Då var vi äntligen klara, gick fort. Tog bara 3 timmar allt som allt. Blev superbra:)


KRAAAM!

Nicole´s hår/frisyr

Inte nog med att Nicole är superfin på bilden, hennes frisyr är ju såååå nice. Nåt sånt här skulle jag kunna tänka mig just nu. Har ju hårförlängning i nu men har starkt börjar fundera på att ta ur dom och klippa till nåt likanade som Nicole har här. Skulle jättegärna vilja ha en liknade lugg oxå. Superfint:) Har haft min förlängning i nu i snart 3 månader och jag har verkligen trivts jättebra men det är ju sååå jobbigt att sköta om d och det börjar bli aningen tunt oxå. Så den 29 aug ska jag till frisören, får väl se hur jag klipper mig, ska faktiskt bli kul och spännande.




NIcole´s hår/frisyr


Nicoles hår

Vackra Evan Rachel Wood för Nylon

På omslaget för september numret av NYLON sitter denna vackra tjej, EVAN RACHEL WOOD. Hon har bla varit med i filmen "Thirteen" som jag tyckte var superbra och i Tv serien "Once and again". Just nu dejtar hon ingen mindre än MARYLIN MANSON.




Matfestivalen

Sista helgen i aug, 31 aug-1 sep, har vi här i stan nåt som kallas för MATFESTIVALEN. Det är precis som det låter, en slags festival med en massa god mat. Krögarna i stan ställer upp massa tält, ca 15, som dom serverar sin mat i. Man köper 1 mathäfte för ca 120 :- och i de finns det bla 4 matkuponger som man kan äta den goda maten för. 1 kupong/rätt. Så man går från tält till tält och smakar på olika maträtter. Detta är sååå kul och trevlig och har varit en tradition i 18 år tror jag. I år ska Älsklingens föräldrar komma hit och vara med på lördagen. Det ska bli riktigt trevligt. Så på dagen ska vi gå runt lite på stan och smaka på olika rätter och sen på kvällen har vi bokat bord på en restaurang där vi ska möta mina föräldrar och äta nåt litet. Det finns oxå massa uppträden och så så vi ska nog ut och dans lite på torget oxå.

Läs mer här.


Miiiin

Nu är äntligen Mulberry väskan min. Köpte den i Göteborg förra helgen. Var bara inte i butiken för att "kika" lite och kom ut med MIIIIN VÄSKA. Prutade lite på priset så den gick på strax under 7000:-. Jag är såååå lycklig. Kameran gör att färgen på väskan inte alls ser samma ut men det är Oak färgen. Funderade ju på att välja en mörkare men det blev denna när jag väl såg dom LIVE. Visst är den fiiiin:)



Miiiin



Foto: Privat

Sköna lördag

Usch vilken slappdag vi har idag. Har inte gjort nåt typ. Sett på NYCKELN TILL FRIHET nyss och mumsat på scones och druckit te. Skönt med en sån dag. Nu ska jag göra mina naglar, blir röda som vanligt nuförtiden, och kolla på SATC. Älsklingen vill ha datorn och spela lite.


Har ni inte sett NYCKELN TILL FRIHET så kan jag verkligen rekomendera den. En av mina favorit filmer, sååå gripande.

Nyckeln till frihet


KRAAAM!

Utmaning

Har blivit utmanad av Malin.



Filmpuddingar:

Christian Bale (American Psycho, The Prestige)
Josh Hartnett (The Black Dahlia)
Clive Owen (Closer)

Filmpinglor:

Jennifer Aniston
Scarlett Johansson
Alyssa Milano (Förhäxad)

Kärlekspar:

Ross och Rachel (Vänner)
Carrie och Mr Big (SATC)
Sarah Michelle Geller och Freddy Prinze Jr

Monster:

Shrek
Odjuret (Skönheten och Odjuret)
Fantomen i Fantomen på Operan

Filmer som kräver näsdukar:

Babel
Crash
Bambi ja jag vet en tecknad men den är ju sååå sorglig

Actionrullar för hårdkokta stunder:

Hatar Action så jag kommer b ara på 2
Die Hard filmerna
Rambo

Skrattframkallande filmer:

Gustaf
Jalla Jalla
Mr och Mrs Smith sååå dålig så den är rolig

Tre rollfigurer jag hade spelat själv:

Monica i Vänner, städfreak som jag är
Kommer inte på nån mer:)


Utmanar ALLA som vill att göra denna:)


Hallen klar

Bild Före

Hallen före


Såhär såg det ut innan vi började måla. Hade spacklat över en massa hål och tejpat i taket och runt lister. Målade direkt på tapeten och det gick superbra. Tapeten innan var ju inte skitful, men när man ser hur det blev sen så kan man ju tycka att det inte var det snyggaste iallafall. Lilla Nemo som snart skulle bli hämtad är med på ett litet hörn:)




Bilder efter

Hallen klar


Hallen




Såhär fin blev hallen. Blev jättenöjda. Började kl 8 igår och var klara med sista lagret kl 12 så det tog inte så lång tid. Sen skulle det ju torka oxå men vid 15 tiden hade vi fått upp allt på väggarna mm. Färgen heter STRAND och är köpt på Rusta. Färgen är ganska lik den vi har i köket fast aningen ljusare. Gjorde en lite låda i kartong att ha över elskåpet som vi målade i samma färg. Blev faktiskt ganska bra. Bättre än att det fula elskåpet syns iallafall.

Nästa projekt är att lägga click golv i hallen och i köket. Har hittat ett superfint på Rusta för 129 kr/ m2. Ganska så billigt för det är ett jättefint golv i ANTIK EK som kommer bli jättefint.

Foton: Privat

Middag

Nu är det dax för middag, couscous med kyckling, fetaost, rödlök,paprika och räkor. Ska bli mumsigt:) Sen blir det film, Taking Lives tror jag att den hette.

Blir nog inte så mycket bloggande imorn då vi ska måla men jag hinner nog kika in nån gång under dagen.

Ha en trevlig kväll!


KRAAAM!

Vackra Nicole

Har inte alltid varit ett "big fan" av Nicole Richie men jag kan villigt erkänna att jag börjar gilla henne mer och mer. Så här fin såg hon ut när hon nyligen blev plåtad under sin vistelse i New York, med den gravida magen i fokus. Får man ett sånt sken/glow när man är gravid så kan jag knappt vänta:) Skitcoola solisar och väskan är ju bara sååå snygg.




Vackra Nicole



Foto:
MSN/Starlounge

Hallmålning

Just nu håller vi på att förbereda inför målning av hallen. Var och köpte färg, STRAND heter den, i dag och ska måla imorgon. Har tagit ner alla saker och spacklat och tejpat så imorn är det bara till att börja måla. Mamma ska ha Nemo hos sig för här kan han inte vara när man målar direkt. Ska bli sååå kul att få hallen gjord nu. Gjorde ju köket för några månader sen och sen blev man ju ganska sugen på att göra alla andra rum oxå. Börjar med hallen för det kändes lättast med tanke på möbler och så. Bilder på före och efter kommer i helgen.

KRAAAM!

Mysdag

Första hela dagen hemma. Spöregnar ute. Inte så kul men det kan vara ganska mysigt att bara vara inne och mysa framför en film lr läsa en bra bok. Vi fick som tur är tillbaka våran DVD redan igår, tog bara 2 veckor och inte 4 veckor som dom först trodde. Så nu kan jag se mitt SATC när jag vill. Blir nog några avsnitt sen, Älsklingn vill ha datorn snart för att spela lite tror jag.

Ha en bra dag!


KRAAAM!

Sötnosen Nisse

Älsklingens katt Nisse som bor hos hans föräldrar i Lerum. Supergosig och mysig när vi var där i veckan. Spinner så fort man tittar på honom:) BTW, inte mitt ben som syns i bild:)

Sötnosen Nisse



Foto: Privat

Filmtipset 2

ILLUSTIONISTEN med bla Jessica Biel och Edward Norton.

Handling: Magikern Eisenheim (Norton) blir kär i en flicka (Jessica Biel) högt över hans egen sociala status i 1900-talets Wien. När hon förlovar sig med en prins använder han sin magi för att vinna henne tillbaka.

Mycket spännande och vacker film om kärlek, mord och magi. Skådisarna är enormat bra i sina roller. Men jag personligen fattar direkt vad som händer och vad som kommer att hända. Ändå en mycket bra film helt klart värd att se.



Eisenheim: Everything you have seen here has been an illusion.


MITT BETYG: Stark 3/5

Filmtipset

THE PRESTIGE med bla Hugh Jackman och Christian Bale i huvudrollerna.



Handling: The Prestige handlar om rivaliteten mellan trollkarlarna Robert Angier(Jackman) och Alfred Borden(Bale). Dom utmanar ständigt varandra för att vinna kunskaper. Den ena ska överträffa den andra vilket urartar och  leder till att dom båda blir mördare.

Svårt att hänga med i början men man fastnar och den är sååå spännande att man inte vill sluta kolla. Mycket bra skådisar bla Scarlett Johansson, Michael Caine och ovan nämnda Jackman och Bale. Har älskat Christian Bale sen American Psycho och denna rollen gör han kanon bra den med. Slutet är så bra med en liten tvist, som jag dock listade ut lite tidigare. Men den är ändå en superbra film.

MITT BETYG: Stark 4/5

Hemma bäst

Då var man tillbaka då:) Har haft det jätteskönt, grillat varje kväll, druckit asmycket vin, sola och badat, SHOPPAT mm. Så man kan väl lugnt påstå att vi haft det hur skönt och slappt som helst.

Veckan kortfattat:
Tor: Åkte ner till Lerum, handlade mat för veckan och såg på film på kvällen, ILLUSIONISTEN.
Fre:
Shopping:):):) i Göteborg på dagen, grilla och Tv på kvällen.
Lör: Träffade Eva och Björn, firade min födelsedag. Fick en superfiiint halsband som E gjort. Grillade och drack vin på kvällen. Blev inget Liseberg för vädret var inte på topp.
Sön: Bakis, slappade. läste Nicole Richies bok. Hyrde 3 filmen bla THE PRESTIGE som vi såg.
Mån: Solade och badade på dagen grillade och såg på film på kvällen.
Tis: Solade lite. Städade efter oss och klippte gräset mm. Såg på MIDSOMER MURDERS på kvällen.
Ons: Gosade asmycket med deras katt NISSE innan vi sen åkte vid 10 tiden. Åt Lunch på Donken i Skara och sen for vi hem till våran kisse som var såååå gosig.

NU har vi städat här hemma lite och handlat. Fick tillbaka våran DVD idag med, skönt. Den funkade nu iallafall, tur d. Nu ska vi ta det lite lugnt sen blir det middag, Köttfärssås och pasta. Inte grillat idag inte.


KRAAAM!

Ändrade planer

Åker till LERUM ikväll redan. Blir nog inte mycket bloggande på ett tag nu men jag är tillbaka ons den 16 aug. Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar.

BTW: ALLT JAG BESTÄLLDE PASSADE PERFEKT OCH SKINNJACKAN FRÅN HALENS ÄR EN DRÖM.

PUSS OCH KRAAAM!

HM beställning

YES! Min beställning från HM har kommit. Skönt att det kom innan vi åker så jag kan ta med mig några av sakerna. Så det ska jag hämta sen plus Skinnjackan fån HALENS som jag ännu inte orkat hämta ut. Ville vänta ett tag ifall HM sakerna skulle komma och nu har dom ju gjort det så nu kan jag hämta ut allt idag:)

Hinner jag lägger jag upp bilder annars får ni vänta tills nästa vecka:)


KRAAAM!

Dagens par

Är sötnosarna Fergie och Josh Duhamel. Bra kombination där, hon otroligt vacker, han supersnygg:) Såååå söta ihop.


Dagens par

Röda naglar

Nu är min naglar målade och fina med det nya lacket från Max Factor

Max Factor Nailfinity i färgen Red Passion nr 549:

+ Fin röd färg, täcker bra efter 2 lager. Love it!

- För den stora/långa penseln som jag tycker gör det svårt att måla. Hällde i nagellacket i den gamla flaskan från DEPEND som är mindre och då blev det mycket bättre.

Mitt betyg: 4/5

Dagens låt

Goo Goo Dolls- Before it´s too late, löööve it!

Nya Mischa

Vackra Mischa Barton har färgat sitt fina hår mörkbrunt. Vad ska man tycka om det egentligen. Personligen tycker jag att det ljusbruna var bättre men samtidigt kanske man vänjer sig vid detta oxå och då kanske man tycker detta är fin. Men just nu känns det inte så, hon hade ju sååå fint hår förut.



Nya MIscha

Ingen hit lr?


Mischa

Detta är ju bara såååå fint:)






Foton:
MSN/Starlounge


Tvätt-och städdag

Idag är det torsdag vilket för mig betyder städning och tvättning. Inte så kul men ett måste inför våran tripp till Göteborg och Lerum i helgen. Åker ju imorgon, tidigt, och kommer hem nån gång på onsdag. Ska bli såååå härligt att komma bort. Även om vädret inte ska bli så bra så känns det ändå skönt. Hoppas bara att Liseberg blir av på lör, så håll tummarna för att det inte regnar då. NU: Frukost och sen städa.

Ha en bra dag!


KRAAAM

Kvällen

Nu kommer snart mamma hit på en liten fika, Älsklingen jobbar till 20.00 ikväll. Ska nog kolla på POIROT sen oxå. SNART har jag min väska:)

Trevlig kväll på er!

KRAAAM!

Tips på böcker

Vill ha ERAN hjälp nu. Ge mig tips på böcker som NI gillar. Har precis avslutat 3 böcker av Camilla Läckberg som jag gillade så några mer av henne får det nog bli. Sen så gillar jag Stieg Larssons 2 första böcker så den sista är ett måste. Men jag skulle ändå vilja ha tips från er på bra böcker, tänkte göra en beställning nästa vecka. Jag slukar ju mina på några dagar bara så det är skönt att ha hemma. Jag gillar allt men mest deckare och typ chicklit är jag ute efter och biografier.

Btw, nån som läst Nichole Richies bok, nåt att ha lr? Lite småsugen på att beställa den.

KRAAAM!

Röda naglar

Jag är ju ett stort fan av röda naglar just nu. Sist när jag målade med mitt favorit röda nagellack från DEPEND tog det slut:( Och när jag skulle köpa det idag så vad det total slut i butiken och skulle tydligen inte komma in mer i den färgen. Skit tänkte jag. Så jag letade bland andra märken och hittade tillslut ett liknande från Max Factor, nr 549 Red Passion. Får väl se imorn när jag målar med det om det är nåt att ha. Annars vet jag att MAVALA har många fina röda lack men tydligen är det jättepopulärt med röda naglar här i stan för alla var slut där med. Och då jag ville ha ett rött direkt så var jag ju tvungen att köpa nåt annat. Men utifall om det inte blir bra så får jag väl köpa nåt Mavala lack när dom kommer in. Visar bild imorn om naglarna blir bra:)


KRAAAM!


Cecily Von Ziegesar-The It Girl

För er, som jag , som är intresserade av GOSSIP GIRL böckerna har jag läst att författarinnan skrivit några spin-off böcker som heter THE IT GIRL. Jag bara måste läsa dom oxå. Älskar ju GOSSIP GIRL böckerna så. Huvudpersonen i spin-off böckerna ska tdligen vara JENNY HUMPHREY. Verkar dock inte som om dom finns på Svenska än men det kommer nog. Måste väl dock läsa klart alla i serien GOSSIP GIRL först. Finns ju 12 st, alla inte på svenska än, och jag har bara läst 4 än sålänge:) Men efter d så ska jag ge mig på THE IT GIRL.


KRAAAM!

Ny länkning

Ny länkning till Beautycave en underbart trevlig tjej med en superbra blogg på Tjejsaijen. Många bra skönhetstips.

Inför VM

Gårdagens FRIIDROTT gick i Sveriges tecken. Många av våra STORA inför VM visade bra form. Då tänker jag särskilt på MUSSE på 3000 m hinder, HOLM på höjd och KALLUR på 100 m häck. Dom visade stor form och VM känns bra. KAJSA på damernas höjd hade ingen chans mot BLANCA som var i kanon form. Men en 2 plats på VM vore ju inte fel det heller. Så våra STJÄRNOR har bra chanser så det är bara till att hålla tummarna för dom på VM, som börjar den 24 aug i JAPAN.


KRAAAM!

Ikväll

är det DN galan i Stockholm för er som jag som är intresserade av FRIIDROTT. Kl 21.00 på SVT 1, eftersändning. Vilket betyder att "Morden i Midsomer "utgår ikväll. Själv kommer jag att se DN galan DIREKTSÄND på EUROSPORT.


KRAAM!

Skinnjackan snart här

Nu har jag fått mitt paket från Halens, måste vara min skinnjacka. JIPPIE, äntligen. Hoppas bara att den passar:) Får be Älsklingen köra upp mig till ICA sen, orkar verkligen inte gå idag, är sååå trött.

KRAAAM!

Oerhört Vackra Krista

Just nu kan man se Krista Allen i What about brian på 5an. Otroligt vacker tjej. Känd som "The elevator girl" i LIAR LIAR mot Jim Carry. Har bla varit med i Våra bästa år, Baywatch,CSI, Vänner, Glamour. Vilket hår hon har:) Give me:)


Krista



Oerhört Vackra Krista

Aptit igen

Börjar äntligen få upp min aptit på mat igen efter snart 3 veckor. Har nog inte ätit ordentligt på länge nu men idag mår jag betydligt bättre även om jag är förkyld så idag ska det faktiskt bli mumsigt med mat. Klart jag har ätit men har fått ont imagen direkt och ibland spytt. Nej jag är inte med barn, antgligen magkattar lr magsår. Har fått medicin. Så jag har tagit det lugnt med maten och ätit försiktigt. Mycket kokt mat har det blivit, utom på födelsedagen såklart:) Men nu är det äntligen slut på denna tråkiga mat.

Detta står på menyn idag:

LUNCH: Pasta sallad med fetaost, skinka, tomat, lök, oliver och gurka. GOTTTT!
MIDDAG: Couscous kokt i buljong, blandat med kyckling, feta, lök och paprika.
KVÄLLSMAT: Jordgubbssmoothie och en smörgås.

Nytt märke

Hos Kyssjohanna är Disney Couture by Kidada Jones. Finns mycket söta grejer, bla detta supersöta armband "Fairest of them all" för 425:-. Finns oxå som halsband som bärs bla av Lindsay Lohan. Jag skulle inte ha nåt emot att äga detta armband iallafall.



Nytt märke


Foto: Kyssjohanna

Tusen tack

Tack för ERAN hjälp angående min Väska. Får tänka över d några dagar så får vi se vad jag gör.

KRAAM!

What to do?

Är i valet och kvalet om jag ska beställa min Väska på Mulberry.com lr köpa den i Göteborg på NK? Hjälp mig! I Göteborg går den på 7500:- och på  Mulberry.com ca 6800:- med frakt. För mig är det stor skillnad plus att om man inte räknar med frakten så är själva väskan nästan 1000:- billigare på nätet, 6680:- kostar den för att va exakt där. Säg vad NI skulle gjort?

KRAAM!

Hottie of the Week

Tom Welling som bla är känd som Clark Kent i serien SMALLVILLE. Sååå söt. Urgulligt hår ju på första bilden. Och ögonen kan man ju bara drunkna i:)


photo of Ocean's Twelve,  Tom Welling 


Tom Welling

I´m sad

Våran DVD har pajat och enligt SIBA skulle d ta ca 3 veckor innan vi får se den igen:( Jag som behöver den NU när jag är sjuk och inget har att göra. Jag som älskar att se på SATC när jag inte mår så bra, annars oxå men just nu behöver jag mitt SATC mer än nånsin. Och det finns ju inte så mycket att se på TV heller direkt på dagarna. Har varit ute i solen en stund nu men orkade inte sitta där utan somnade så jag fick gå in å lägga mig å vila lite. Skit att man ska bli sjuk nu när solen kommer. Slår vad om att den hinner försvinna om några dagar, lagom tills jag blir frisk. Fast vad gör d, JAG SKA JU KÖPA MIN VÄSKA:):):)


KRAAM!

Liseberg, Bayswater, Grillning

På fredag åker jag å Älsklingen till Lerum för att vara hus-och kattvakter. Älsklingens föräldrar ska till GREKLAND imorn, härligt, så vi ska passa på att komma iväg lite. Tycker det är sååå mysigt där, deras hus är så fint och det är tyst och lugnt där. Inte som här, bor typ mitt i centrum så ibland är det skönt att komma ut på "landet" lite. Så på fredag blir det väskköp:) ÄNTLIGEN. På lördag ska vi med Eva och Björn till Liseberg. Ska bli sååå kul. Har inte varit där på 2 år. Efter liseberg ska vi tillbaka till Lerum och grilla och dricka vin och sen ska dom sova över. Dom åker nog hem på söndagen men vi stannar till onsdagen veckan efter, v 33. Det ska bli sååå skönt att komma bort lite. Har bara varit hemma nu sen vi kom hem från BULGARIEN. Älsklingen har ju 3 veckors semester kvar 33, 34 och 35 så han vill ju såklart inte bara vara hemma. Och nu verkar ju SOLEN OCH VÄRMEN komma så det är ju bra. Längtar till helg nu för det känns som om jag behöver komma bort lite och bara ta det lugnt.


KRAAAM!

Vackra Molly

Så otroligt vacker så d är inte sant. Och sminkningen, me likie:)



Vackra Molly

Inte bakis men förkyld

Idag mår jag mycket bättre, är iallafall inte bakis längre. Nej nu har jag blivit förkyld istället. Bättre än att va bakis men inte kul d heller. Hoppas jag blir bättre till helgen. Har en hel del planerat då. Nu: DUSCHA.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Mat

Sååå hungrig, ska bli gottigt med BAKPOTATIS och räkröra nu. Alltid nåt när man börjar bli hungrig.

Bakis dag

Tror aldrig jag varit såhär bakis som jag är idag. Det är knappt att jag orkar skriva. Sitter här med täcke och mår pyton. Men gårdagen var rolig men det får jag lida för idag. Blev SKAFFERIET med mina föräldrar först och sen gick jag och Älsklingen till BOGRENS och dansade. Hade superkul. NU: SOVA!

KRAAM!

Härlig dag i solen

Nu har jag solat i 3 timmar och är helt slut och genomsvettig. Har nog brännt mig lite så nu får jag ta och ge mig med solandet för idag. Ska ta mig en dusch och sen börja laga lite mat. Blir mumsiga rester från igår:) Sen ikväll ska vi dricka vin mm hos min föräldrar, blir väl en utgång oxå till SKAFFERIET. Hoppas solen och värmen håller i sig så man kan sitta på uteserveringen, d va ju ett tag sen nu:)


Trevlig kväll!

PUSS OCH KRAM!

Äntligen sol

Idag är det äntligen kanon väder ute. Ska sola som fan idag:) SKÖÖÖNT.

Ha en bra dag!

KRAAM!

Gårdagens blommor och mat

Dessa blommor fick jag av Älsklingen igår. Lila, jag som älskar lila. Sååå fina. Ställde dom i en CULT DESIGN vas som jag haft sen tidigare som jag gillar.

Blommorna



Denna goda mat gjorde Älsklingen till mig igår, OXFILÉ MED KLYFTPOTATIS OCH RÖDVINSSÅS OCH GRILLADE GRÖNSAKER . Det var sååå mumsigt. Hur mycket kött som helst så idag är man fortfarande mätt.

Maten



Foto: Privat

Veckans naglar

Är målade med ISADORAS nr 12 Bordeaux Red. Ser mer röda ut än vad dom är, mycket mer lila/röda i verkligheten.



Veckans naglar



Foto: Privat

Taaaack

Alla för kommentarerna igår på min födelsedag. Hade en underbar dag med många presenter och mycket mat. Fick bla böcker, cd-skivor, VIN, Smink, rengöringsprodukter, dvd-filmer, fat till krukor, blommor och sist men inte minst, jag fick PENGAR SÅ JAG KAN KÖPA MIN BAYSWATER. Jag är sååååå GLAD:) Så nästa vecka har vi redan planerat att åka till Göteborg med några kompisar och då ska jag köpa VÄSKAN. WIIIEEE! På dagen bjöds det på prinsesstårta, som Älsklingen beställt på nåt bageri för jag är hans prinsessa sa han:)  Alla tyckte det var gott. Är fortfarande mätt.

Gårdags kvällen hade Älsklingen oxå planerat. Han gjorde OXFILÉ, rödvinssås och klyftpotatis till mig, jag behövde inte göra nåt. Sen drack vi vin och spelade spel och hade det jättemysigt bara vi två. Kunde inte önskat mig en bättre dag än den jag fick. Bilder kommer sen...


KRAAAM!

Idag

ÄR DET MIN FÖDELSEDAG. WIIIEEEE! Blir bara 28 år ung:) Har redan fått 1 present av Älsklingen i form av CULT DESIGN fat att ha krukor på. Sååå snyggt. Han LOVADE att det skulle bli mer presenter under dagen, nu jobbar han. Vid 13.00 får jag besök av mina föräldrar och annan släkt för lite fika. Ikväll har Älsklingen planerat nåt för bara oss, vet dock inte vad än. Ska bli spännande att se vad som sker.

ÖNSKAR ER ALLA EN TREVLIG FREDAG, kikar in lite senare igen.


KRAAAAM!

Höstbal

Då jag är ihop med en Militär så får jag ju gå på bal varje höst, vanligtvist i okt. Har alltid trevligt och det är ju så kul att få bära balklänning och bli stylad och fixat till tänderna:) Brukar få hjälp med sminkning och hår av en kompis som är jätteduktig. Har både haft uppsatt och utsläppt. Har hittills varit på 3 baler och har haft 1 ljusblå och 2 olika sorters röda klänningar, 1 ljus och 1 mörkare röd.

Nu behöver jag ER hjälp. Har så dålig fantasi så vad ska jag ha för färg på klänningen i år? Vill ju absolut inte ha nån av färgerna jag burit förut. Vore jättekul om ni ville komma med lite tips och idéer, gärna på frisyr och sminkning oxå.

Såhär så jag ut förra året på balen. Gillade den klänningen grymt mycket:)

Balen 06


Foto: Privat

KRAAAM!

Snygg hall

Detta skulle jag vilja ha i en hall. Valnöt är ju supersnyggt. Finns bla hos EM-Möbler



Hallspegel
Byrå hallSnygg hall        


Foto: EM-Möbler

Äntligen klar

Äntligen har jag städat klart, dammat, dammsugit, städat toan, torkat golv. Har t o m hunnit laga mat och diska. Men gud nu är jag helt slut. Ska ta mig en välförtjänt vila sen men först DAYS OF OUR LIVES på 3an och samtidigt tänkte jag fixa mina naglarna inför morgondagen. Måste ju va fin på sin födelsedag ju:)

KRAAM!


Dagens hetaste par

Förut jag och min Älskling så klart. Joshua är ju bara så söt och Diane är ju sååå vacker. Vilken bra kombination:)



Dagens hetaste par

Ops

Hade väldigt bråttom att svara i telefonen förut och råkade gå in i en dörr jag glömt att stänga. Damn vad ont d gjorde. Måste sett roligt ut, som på tecknat ni vet, tur dock att ingen såg d. Men nu har jag fått VÄRLDENS STÖRSTA BULA i pannan, skitsnyggt. Och fan vad ont i huvudet jag har nu. Skit. Klant Kristina:)

Dagens låt

är BEAUTIFUL GIRLS med SEAN KINGSTON. Får mig att tänka på sommaren och värmen, nu när regnet kommit till stan igen så behöver jag lite inspiration. Du kan lyssna på den här. Sååå härlig!

Imorgon

är det min FÖDELSEDAG, JIPPIE! Så idag blir det till att städa lite här hemma. Älsklingen har planerat hela dagen, jag vet typ inget. Det enda jag vet är att kl 13 imorgon ska jag va hemma. Sen har jag ingen aning om vad som sker. Ska bli såååå spännande. Så nu blir det till att städa.

HA EN BRA DAG!


KRAAAM!

Snart

kommer min Älskling hem. Då blir det myspys i soffan och senare blir det POIROT på 4an kl 20.00.

Vad händer hos er ikväll då?

KRAAAM!

Ny design

Har som ni ser fått hjälp med min BLOGGDESIGN. Är såååå nöjd. LOVE IT. Headern blev exakt som jag ville och färgen är ju min älsklingsfärg.

TUSEN TACK SÖTA RARA
BLOGGDESIGNER FÖR DIN HJÄLP.

Bloggdesign

Håller just nu på att få hjälp med min design här på bloggen. Inte riktigt klart än. Fortsättning följer:)


Snygga sovrumsmöbler

Detta skulle jag inte tacka nej till att ha i sovrummet. Valnöt är ju sååå snyggt. Helt i min smak med färger och allt. Pris för sänggaveln 5 995:- och sängbordet 1 795:-. Serien heter FLY och finns hos EM-Möbler. Lite dyrt kanske men snygg var d:)




Snygga sovrumsmöbler



Foto: EM-Möbler

Chloé Edith bag

Älskar denna snygga väska från Chloé. Söta Sabor har precis fått hem sin svarta. Sååå snygg. Gud vad jag vill ha den. Men jag har ju som sagt bestämt mig för en Bayswater men denna skulle inte sitta fel den heller. Finns på Net-a porter.


Chloé Edith bag


Foto: Net-a porter

Snygg matsal

Damn, detta var ju såååå snyggt. Verkligen min stil. Hade nog inte valt den färgen på alla väggar men som en fondvägg kanske. Snyggt bord och stolar. VILLHA!



Snygg matsal



Foto:
EM-Möbler

2 dagar kvar

Till min FÖDELSEDAG!!!!!

Inte bra

Shit d måste va nåt fel på mig. Nu har jag haft Mensvärk i 4 dagar, brukar bara ha d i 2 dagar. Fan vad jag hatar d här. Har så ont att jag knappt kan äta nåt, blir ju soppa och yoghurt. Har blir bättre under dagarna men sen på natten så får jag så fruktansvärt ont att jag har svårt att sova. I natt sov jag bara 5 timmar samanlagt, är ganska trött nu. Håller det på såhär länge så får jag väl gå till Vårdcentralen, fast det vill jag ju helst inte. Nu ska jag lägga mig i soffan och ha ett SATC maraton.

KRAAAM!