Naglarna nu

Nu har mina naglar fått den längd jag vill ha på dom. Riktigt nöjd med dom. Just nu är dom målade i ISADORAS Pearly Champange nr 75. Gillar den färgen nu på sommaren när man är lite solbränd. Superfräscht.

BTW det hände en sak i BULGARIEN ang naglarna. Jag beställde tid på hotellet för att få fransk manikyr gjord av en tjej som jobbade där. Det kostade bara 6 leva, ca 30:- så jag tänkte det vore kul. Hon började med att fila dom, kändes bra. Sen när hon skulle måla det vita på nageln målade hon BARA typ 1 cm av det vita. Man ska ju måla hela det vita på nageln vad jag vet. Men nej det gjorde hon inte. Och sen avslutade hon med ett genomskinligt lack inte rosa lr beigt. Så jag blev totalt missnöjd, fast det sa jag ju inte till henne utan jag log bara och sa VERY NICE:) och när jag kom upp på rummet beklagade jag mig för Älsklingen och tog bort det direkt och målade på det jag har nu. Det var ju inte så dyrt men jag hade sett fram emot det så mycket så det var lite tråkigt.



Naglarna nu


Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: Linn

fina naglar:)

Postat av: caroline

Vsf :)
teck, detsamma

2007-07-12 @ 11:51:01
URL: http://caaarroo.blogg.se
Postat av: Anonym

vad fina dom e nu! men en cm, det är ju typ halva nageln! menade du 1 mm?

2007-07-12 @ 20:49:57
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Åsa

Hihihi..varför gör man så..säger att man tycker d e fint fast man e missnöjd?? Jag e likadan,fast d beror på vad det gäller förstås..men här hade jag sagt likadant! : )

2007-07-13 @ 18:50:57
URL: http://snopie.blogg.se
Postat av: Tobiasragne

Sehr schon, gut gemacht

2008-09-19 @ 10:35:39
URL: http://tobiasragne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback