Pyton

Har inte mått så bra nu på eftermiddagen. Har haft feber och mått jätteilla. Vet inte vad det är. Jobbigt är det iallafall. Älsklingen kom hem tidigare idag så han fick ta hand om mig och passa upp på mig. Nu ska vi bara lägga oss i soffan och mysa hela kvällen. Blir nog CSI Miami sen oxå.

Kram på er!

Palm Pilot

Vill ha denna handdator Palm Z22. Vore skitsmidigt att ha tror jag. Det är en kalender och mycke mera. Denna goding kostar ca 1200:- och då får man med ett fodral och pennor. Värt att tänka på. Min kalender går ut nu i sommar så. Give it to me.


Palm Pilot

Foto:
Pixmania

Återkomsten från Tandläkaren

Nu har jag varit hos tandläkaren. Hon gav mig en spruta med flour i som jag ska ta i skenan istället för blekningen i några nätter. Jag hoppas att det hjälper. Hon trodde att jag kanske använt för mycket gele på dom nedre tänderna för dom är tunnare och mindre så det behövs inte lika mycket där. Så nu ska jag köra med flour några nätter och se vad som händer. Jag hoppas jag kan bleka dom resterande nätterna efter.


CIAO!

Försvunna Madeleine

Berörs vädligt mycket av försvinnandet av den 4 åriga Madeleine från Portugal. Hon har nu varit borta i 27 dagar och jag tycker det är hemskt. Man kan inte undgå att tänka: Var är hon, vem har henne, varför, hur mår hon? Det måste vara ett helvete för föräldrarna att inget veta. Vill strypa den j****** som har gjort detta. Läste i dagens Aftonbladet om dom barnen som oxå varit kidnappade men kommit tillbaka. Ex Natacha som försvann 1998 men som kom tillbaka 2006. Man hoppas och ber att lilla Madeleine oxå ska komma tillbaka, välbehållen.  

Kärlekspar

Två av mina favorit skådiar ,Reese och Jake, har viss gått och kärat ner sig, i varandra. Kul. Dom måste ju bara var as söta ihop. LOVE RULES!



Kärlekspar



Foto: Starlounge/MSN


Sabaton

Lyssnade på en av Äslklingens nybrända skivor förut, SABATON heter dom tydligen. Har aldrig hör dom förut och kan villigt erkänna att jag inte brukar gilla hans musik. Men jag måste säga att detta var BRA. Det är tydligen ett Svenskt Heavy Metal band från Falun. Who knew? Har väldigt varierande musik stil. Lyssnar på allt från Justin till Linkin Park till Lilly Allen till Lifehouse till Damien Rice. Som sagt ALLT. Hursom helst detta gillade jag så det blir nog mycket sånt nu ett tag. Tyvärr fanns det inget fodral tilll skivan så jag vet inte vad någon av låtarna heter:(


CIAO!

Cellprovskontroll

För några år sedan, när jag gjorde min första cellprovskontroll för livmoderhalscancer, visade det sig att jag hade cellförändringar på livmodertappen. Man tog bort den delen och jag får nu komma på återbesök 1 gång om året. I början 2 gånger. Det är inte alltid en cellförändring är detsamma som cancer. Och upptäcker man cellförändringen tidigt får man behandling och allt tas bort vilket gör att cancer inte utvecklas. Provet man tar går ju ut på att upptäcka cellförändringar och förebygga cancer. Förändringar kan ibland bero på att det finns förstadier till cancer men kan oxå vara ett tecken på virus. Är man mellan 23-49 år inbjuds man till provtagning och jag tycker personligen att man ska göra provet. Nu ska jag på återbesök igen den 18 juli i sommar och lite jobbigt känns det ju men jag vet ju att det inte är nån fara. Varje gång på återbesöket har man inte hittat nån förändring alls. Så det känns ju bra. Men själva grejan att gå till sjukhuset är inte min favorit direkt. Gillar inte sjukhus. Ska ta med mig Älsklingen denna gången så jag slipper va där ensam.

Gårdagens film

Igår hyrde vi Déjà Vu med Denzel Washington i huvudrollen. Har haft förutfattade meningar om filmen men är vilig att erkänna att jag tyckte at den var bra. Visst, jag har sett bättre filmer men den var helt klart Godkänd.

Handling: Washington spela ATF agenten Doug som kallas in för att säkra bevis efter en fruktansvärd explosion på en båt. Han blir förd till ett topphemligt labb där man med övervakningsutrustning kan se tillbaka i framtiden. Kan man då oxå ändra det förflutna och gå tillbaka i tiden?

Sevärd film med en snygg Denzel. Filmen förlitar sig dock för mycket på högtecknologisk utrustning och den har helt klart många brister. Till dom hör INTE Denzel som är oerhört bra som Doug Carlin.


Dejavu

Ny bok

Köpte del 2 i Stieg Larssons Milleniumserie igår, Flickan som lekte med elden heter den. Ska lägga mig och läsa nu. Hoppas den är lika bra som den första.

CIAO!

Dagens låt

Måste bli Linkin Parks What I´ve done. Love them. Chester Bennington, sångaren, är ju såååå snygg:)


chester

Tandläkaren

Idag ska jag till tandläkaren för sista gången med blekningen. Skulle varit klar nu men eftersom det gjort så ont så har jag haft uppehåll 2 nätter så jag är inte riktigt klart än. Får se vad hon tycker, kanske inte behöver ta dom sista nätterna. Skönt det ska bli att slippa springa hos tandläkaren var och varannan vecka. Jag har ju blivit en riktig stammis. Borde få VIP kort:)

CIAO!

Miss Universum 2007

Såhär ser hon ut, den nya Miss Universum, Miss Japan Riyo Mori. Kul att ett asiatiskt land vann för engångs skull. Miss Universum i år avgjordes i Mexico City den 28 maj.

Miss Universum 2007


Top 5:

5 Miss USA Rachel Smith
4 Miss Korea Honey Lee
3 Miss Venezuela Ly Jonaitis
2 Miss Brazil Natalia Guimaraes

 
Och så klart på 1a plats 20 åriga Riyo Mori från Japan.

Brukade förr i tiden se på tävlingen. Från vår uttagning i Sverige till finalen av Miss Universum. Nu ser ju tävlingen lite annorlunda ut för oss och Svensk TV sänder ju aldrig finalen längre. Hade gärna velat se på det. Såg dock idag att på STAR gick finalen men det kom jag ju på försent så det missade jag. Kanske kan se reprisen.

Foto:

Min tärna

Kom precis hem från stan nu. Det var så kul att få se henne när man inte setts på ett tag. Det blev såklart mycket bröllopssnack. Har inte hunnit prata om det så mycket innan men nu pratade vi enhel del om det. Hon ska ju vara min tärna så det känns bra att få med henne i snacket så tidigt som möjligt. Och vad glad hon blev när jag sa att det inte finns nån annan jag vill ha som tärna. Finns ju verkligen inte det. Har känt varandra i snart 15 år så för mig var det självklart. Visst ses vi inte så mycket längre men vi har våra middagar varannan månad och i år ska vi fira midsommar hos dom i deras nya hus. Så nu är tärnan klar iallafall. Alltid nåt:)

Nu ska vi ner och hyra nån film för att se ikväll. Finns ju inget atts e idag. Älskligen vill inte se på Grey´s så.

I´ll be back tomorrow:)
CIAO!

Usch väder

Just nu spöregnar det ute. Inte kul alls. Ska snart till stan och möta E. Som tur är så hämtar hon upp mig när hon slutat jobbet. Inte kul att gå i detta väder.

CIAO!

Bröllopskort

Fick en jättebra extra tidning med min ena bröllopstidning för några veckor sedan. I den fanns en massa olika kort till bröllop, inbjudningskort, placerinskort mm med många olika tyck att välja mellan. Vi tyckte att detta var finast och ganska enkelt. Passar oxå till vårt tema med rött och guld. Min pappa ska ju hjälpa oss med trycksakerna och vi kanske inte kan få exakt detta men nått liknande vill vi iallafall ha.


Inbjudningskorten i vaniljfärg och med guldtryck.Finns i storlek 140/140 lr 128/168




Trycksaker





Likadana festprogram fast i en smalare variant. Storlek 108/303

Festprog




Placeringkorten.

plaseringskort

Alla i vaniljfärg och med guldtryck. Självklart vill vi oxå ha kuvert med guldfärg. Å vad fint det vore.

Foto:
Calligraphen

Brudklänningar

Har tänkt mycket på det där med brudkläningar ett tag nu. Har alltid tänkt mig en klänning utan axelband men nu har jag kommit på andra tankar. Hittade en sida med många fina klänningar. Dessa föll mig mest i smaken. Det bästa är att en brudbutik här i stan har detta märke så det vore nog inte så svårt att få tag i nån om man nu skulle hitta nån som man verkligen vill ha. Tror jag gillar nr 2 & 4 bäst.

Brudkl?nningar
   Kl?nning7  Kl?ning 8  Kl?nning 5



Foto: Sinceritybridal

Vilken bloggtyp är du?


Wannabebloggare

Du tror att du är på väg att bli något stort. Du definierar dig själv som modell (ja, du har ju låtit en fotograflärlig ta några photoshoots på dig i en studio), du är en blivande skådespelerska (hey, du har trots allt sökt till ett antal dokusåpor och medverkat som statist i "Smala Sussie"), betraktar dig själv som konstnär (eftersom dina verk medverkade på skolans vernissage) och hävdar att du jobbar "med mode" (fast du i verkligheten jobbar som butiksbiträde i kassan på Lindex). Eventuellt drömmer du om att bli designer av något slag och sitter hemma och knåpar ihop egna smycken eller syr egna kläder. Eller varför inte journalist? Du har för fasicken fått flera krönikor publicerade i lokaltidningen! När du går ut dricker du bubbel eller Cosmopolitans eftersom öl "är för losers". I bloggen skildrar du ofta hur många gratisprylar och inbjudningar till diverse evenemang som dimper ner i
brevlådan.


Kunde inte vara mera fel. Not me at all. Vill absolut inte bli skådis, jobbar inte med mode lr i kassan på Lindex, vill INTE bli designer. Och jag får aldrig gratisprylar lr inbjudningar som jag skriver om i min blogg.
Så detta är inte alls likt mig.

Men kul med ett test iallafall. Hittade testet
här.

Fina tiaror

Har ju börjat fundera på om jag ska ha en tiara i håret på böllopet. Hittade denna på en amerikansk sida och föll för den direkt. Precis nåt sånt är det jag vill ha. ME LIKIE!


Fina tiaror



Denna gillade jag oxå. Inte så hög som den andra men den vore ändå fin. Diskret men ändå synlig.

Tiara

Får ta mig en titt på stan i dag och se vad jag hittar. Vet att dom har fina på Glitter och i bröllopsbutikerna i stan. Nåna v ovanstående är det som gäller iallafall.


CIAO!

Off to AF

Nu ska jag strax dra mig ner till stan och gå till af. Ska på X antal möten idag. Kul att ha nåt att göra men inte kul när ALLT kommer på samma dag.

Senare i eftermiddag ska jag träffa E för en fika. Har typ inte träffats och fikat på över 1 månad nu. Vi har båda haft mycket att göra på varsitt håll och sen så har ju hon och sambon mycket att göra på huset dom köpte i dec. Hur som, idag är det iallafall fika time.

Nu ska jag ducha och göra mig iordning. See u later!


CIAO!

Dax att sluta

Nu är det nån annan som vill ha datorn, Älsklingen såklart, så nu är det dax för mig att säga hej för idag. Ska se Vänner nu innan allt annat börjar. See u tomorrow.

CIAO!

Hottie of the Week

Är snyggingen Jonathan Rhys Meyer.


Hottie of the Week

Dhw, Äntligen hemma och Pizza

Det är vad som står på kvällens schema. Missade förra v Dhw och Äntligen hemma men inte ikväll inte. Och PIZZA, det var längesen. MUMSIGT ska det bli.



Dhw och ?ntligen hemma och Pizza

Datumet som gäller

Är 15 NOVEMBER 2008. Är såååå lycklig!



Datumet som g?ller

Det där med bröllopsfrisyr

Har mer och mer börja tänka på hur jag vill ha håret på böllopet. Har inte hittat så mycket om det på nätet men vet iallafall på ett ungefär hur jag tänkt mig. Långt lockigt med halva håret uppsatt på nåt snyggt sätt med några fina spännen, och med resten hängandes  fritt på ryggen. Tror oxå att jag vill ha nån slags tiara. Inte för hög lr så men så att den syns framifrån. Med typ strass lr pärlor på i silver lr liknande. Så nu vill det till att börja spara. Börjar ångra mitt senaste klipp men men. Jag har ju lite tid att spara ut det på och annars finns det ju löshår. Fast hällst vill jag ju ha mitt eget. Funderar oxå på det där med slöja. Ha lr inte ha, det är frågan. Just nu lutar det åt INTE HA. Men jag kommer nog ångra mig X antal gånger innan det väl gäller.

CIAO!

Beck´s is back

Nu ska han äntligen vara med i det engelska landlaget igen, snygingen David Beckham. På fredag möter dom Brasilien med Becks i toppen. Nice. Tror på vinst:)


Beck?s is back


Foto:
Aftonbladet

Tidnings titt

Nu ska jag slänga mig på soffan och kika i mina bröllopstidningar, allt om bröllop och bröllopsmagasinet.

CIAO!

Och så stannade jag upp

Och kom på att en av mina kompisar har flyttat till Stockholm nu. Känns jättejobbigt att komma på det bara så där. Messade till henne förut. Dom kom hem från Grekland i lör och nu bor hon inte här längre. Har inte setts på bra länge och nu kan man inte bara ta en fika när man känner för det. Då vi inte pratat på ett tag så hade man nästan glömmt bort att hon skulle flytta. Usch, miss u E. Hoppas du får det bra in the big city. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

CIAO!

Blekningen av dom nedre tändrna

Har börjat att bleka nedre tandraden nu. Har hållt på i 3 nätter. Måste erkänna att det gör jävligt ont. Ilar och värker lite. Blev ju förvarnad inför första gången men då kände jag inget men nu när det är dom nedre tänderna gör det helt plötsligt otroligt ont. Dom måste va känsligare lr nåt. Ja ja. Man får väl stå ut. Det är ju bara 3 nätter kvar å sen har jag VITA TÄNDER. Märker en enormt stor skillnad redan. Dom är snart lika vita som dom övre är. Får jag ännu ondare än jag redan har så ska jag hålla upp nån natt och inte bleka dom och hoppas det blir bättre. Men som sagt, blir det inte värre så kan jag stå ut.


CIAO!

1 månad kvar, nästan ialllafall

Nu är det inte lång tid kvar tills jag å Älsklingen sätter oss på flyget ner till BULGARIEN. Den 3 juli bär det iväg. Så lite ner än 1 månad är det kvar. Å vad vi längtar. Ska bli såååå skönt med värme och sol och bad. Här är det ju ingen hit med vädret direkt. Regnigt och tråkigt. Man blir ju nästan lite deppig av detta vädret. Men snart är vi i SOLEN. Jippie! Kommer sakna bloggen lite. Kan kanske blogga nån dag där nere men vi får se. Får klara mig 1 v annars. Sen blir det blider och sånt när man kommit hem. Å vad jag längtar.


Bulgarien

Hotellets pool där jag kommer ligga om 1 mån:)




CIAO!

Friends 4-ever

Snart är det dax för gamla Vänner avsnitt. Gillade den serien enormt mycket när den gick. Nu är det dock väldigt gamla avsnitt som går i repris men det är bättre än inga Vänner alls. Sen är det Simon och Tomas som gäller och efter det är det CSI NY. En riktig TV kväll med andra ord.

SEE U Tomorrow!
CIAO!



Friends 4-ever

Mumsigt

Det blir denna goda Ananas till Tvn ikväll istället, kostade bara 5 kr på Willys idag. Som hittat. Sparar Ben& Jerry´s till ett annat tillfälle. Den som spar han har:)


Mumsigt


Foto: Privat


CIAO!

Favorit bloggar

Mina favorit bloggar som jag besöker dagligen.

Jessicas blogg/ Princessjess
Evelinas blogg
Vaniljis blogg

Neelas blogg

Englas blogg
Kellys blogg


Dom förgyller min annars så tråkiga vardag.

CIAO!

Ihop lr inte, det är frågan

Snyggingen Cristiano Ronaldo är inte ihop med såpastjärnan Gemma Atkinson från Hollyoaks, enligt vad hans mamma säger iallaflall. Gemma säger, likaså hennes vänner, att det är dom visst det. Det finns dock inget bildbevis som talar för hennes fördel. Mother knows best, right!


Inte ihop


Foto:
Starlounge

Good enough to eat

är detta halsband från Mi lajki. Finn att köpa hos Kyssjohanna. Blir nog en beställning vad det lider.


Good enough to eat


Foto: Kyssjohanna

I love my boy

I love my boy

my darling. Now and 4-ever.

Kylie´s duett

Här på Cannes festivalen sjunger Kylie duett med Sharon Stone till förmån för AIDS. Så härligt att se henne så här. Skönt att hon återhämtat sig så bra. She´s beautiful.


Kylie




Dagens

Lunch: Soppa med nybakat bröd
Middag: Pasta sallad med fetaost
Kvällsgott: Ben& Jerry´s:):):)

Fint från Cult

Denna fina kruka/vas från Cult Design köpte vi häromdagen. Satte i nyplockade Syrener som tyvärr dog nån dag senare. Men det var fint sålänge det varade. Nu har vi köpt några andra blommor som vi ska plantera dit istället. Krukan står på ett vitt fat från Cult och med ett  olivgrönt kubljus som oxå det är från Cult.

Fint fr?n Cult


Foto: Privat


CIAO!

Boktipset

Läste ju ut min bok igår, Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. Tyckte den var väldigt bra. Ser fram emot nästa bok i Milleniumserien, Flickan som lekte med elden, som kom ut 2006. Den tredje och sista i serien, Luftslottet som sprängdes, har nyss släppts. Här kommer en kort resension av boken.

Handling: Mikael Blomkvist är journalisten som får i uppdrag av Henrik Vanger ,en fd industiledare, att ta reda på vad som hänt hans brorsdotter Harriet, som dom tror dött för 60 år sedan. Och samtidigt skriva familjen Vangers historia. Mikael jobbar för tidskriften Millenium men tar en välbehövlig paus i samband med ett fängelsestraff för förtal. Han tackar ja till uppdraget men föga anar han vad som döljer sig bakom den annars så perfakta fasaden i den lilla staden. Till sin hjälp har han hackern Lisbet som är en strulig 24 åring med ett dåligt förflutet. Det dom får reda på kom att skaka familjen Vanger för all framtid.

Boktipset

The Departed

Oscarsbelönad film av Martin Scorsese med Leo Dicaprio, Matt Damon och Jack Nicholson i huvudrollerna. Den var faktiskt jättebra. Det tyckte vi båda två. Filmen är en nyinspelning av 2002 års Internal Affairs. Helt klart en stark 4.

Handling: 2 män på olika sidor om lagen är undercover för Boston polisen och den irlänska maffian. Poliserna spelas av Matt Damon och Leo DiCaprio. Jack Nicholson är grymt bra som maffiabossen Frank. En katt och råtta lek som får ett oväntat slut. Gillar den verkligen men har svårt att se att den förtjänar 4 oscars. En vanlig action egentligen. Men med en gedigen rollista. Bla Martin Sheen, Mark Wahlberg, Alec Baldwin mm. Helk klart sevärd och mycket bra.

The Departed

Ny vecka, nya tag

Fy vilket tråkigt väder det va idag. Regnigt och kallt. Inte kul. Idag ska vi inte göra så mycket. Älsklingen är ledig i 2 dagar så det blir nog lugnt. Ska snart åka och handla på Willys och sen till Maxi och köpa en ny bok till mig. Läste ut Män som hatar kvinnor igår så nu behöver jag en ny. Blir en resention på den senare.

Trevlig dag/ CIAO!


Bröllopsplaner

Pratade med Älsklingens föräldrar om bröllopet i helgen. Dom blev superglada och ser verkligen fram emot det. Hans mamma började redan tänka på vad hon skulle ha på sig. Måste ju planera lite och prata om det då vi ska åka till KINA med dom nästa år. Hans mamma fyller 60 och ska ta med oss alla, barn med resp, på en resa och den går till Kina.Tanken var att det skulle bli i okt, nov  nästa år men nu går ju inte det. Så istället blir det i dec. Kring jul-nyår. Känns riktigt spännande. Vet dock inte hur vi gör med vår bröllopsresa. Kanske åker vi på den direkt när bröllopet vart och bara blir borta 1 vecka. Om vi då sen ska till Kina så känns det okej. Man böhöver ju inte vara borta flera v på sin bröllopsresa. Vi får ju dock en resa till Kina, helt gratis så den kan man ju inte tacka nej till. Ett annat allternativ är ju att skjuta på våran resa och ta den vid ett senare tillfälle. Får se hur det blir. Längtar redan till nästa år.

CIAO!

Back in town

Nu är vi äntligen hemma igen. Har haft en kanon helg men saknat bloggen lite:)

Var hos K och M i dag på en fika innan vi åkte från Lerum och fick se deras dotter som nu är 3 mån. Har bara sett henne 1 gång innan och det var nog precis när dom kom hem med henne från sjukhuset. Å vad söt hon var. Jag fick hålla henne nästan hela tiden vi var där. Synd bara att dom bor så långt borta. Blir ju inte att man ses så ofta. Och när man väl är där så blir det kanske inte så länge som man vill. Ska ner i Augusti igen och passa på att hälsa på dom då oxå.

Annars har helgen varit lugn. Var ut på en åktur med Älsklingens föräldrar igår på dagen och sen tog vi en promenad runt Lerum. Grillade på kvällen. Gottigt. Sen såg vi på nån ny deckare på 4an. Blev tidigt i sängen för vi var grymt trötta. Jag sover så otroligt dåligt borta så jag blir så trött. Inte så kul men vi har iallafall umgåtts enhel del med Älsklingens föräldrar i helgen ändå.

Ikväll blir det Ocean´s 11 på 3an. Ska bli skönt att bara tat lugnt. Känner mig helt slut.

CIAO!

UppdateringTorsdag och fredag

Här kommer lite uppdateringar då jag inte har så mycket tid att blogga under helgen.

Torsdag:
Var på stan och handlade inför ljuspartyt på kvällen. Städade oxå. På kvällen kom folket (ca 7 st) till ljuspartyt som var ganska lyckat. Fick själv 570:- rabatt på allt jag köpte så jag handlade bara för 330:- själv. Kommer lägga ut blider på det jag köpt när det kommer.

Fredag:
Bloggar just nu från Lerum. Konstigt det känns att skriva från nån annans dator. Ikväll sak vi göra maten. potatissallad och grillat. Mumsigt. Imorn får vi mat av Älsklingen föräldrar, grillat oxå tror jag. Ska under helgen oxå besöka en kompi till Älsklingen som blivit pappa för 3 mån. Har inte sett den lilla sen dess. Så det ska bli kul.

Kommer åka hem på söndag så innan dess hinner jag nog inte blogga mera.

TREVLIG HELG PÅ ER!

CIAO!

Boktipset

Tänkte rekomendera en bra bok skriven av Karin Fossum, Älskade Poona. Förutom Nesser är det hennes böcker jag mest läser.

Handling: På en ödslig äng hittas en kvinna mördad på det mest bestialiska sätt. På väg till flygplatsen för att möta sin nya fru, Poona, från Indien får Gunder Jomann ett fruktansvärt samtal, Hans syster ligger på sjukhuset. Han ber då taxicaffören att åka och hämta hans fru istället, men Poona dyker aldrig upp. Kommiserie Sejer kopplas in i fallet som väcker starka känslor i den lilla byn Elvstad. Det idylliska samhället bli föralltid förändrat när invånarna börjar inse att mördaren finns mitt ibland dom.

Å vad jag gillar denna boken. Blir sugen på att läsa den igen. Läs den!


CIAO!


Underbara söta Rachel

Å vad fin hon är Miss Rachel Bilson. Saknar OC redan så jag va tvungen att lägga upp denna.


Underbara s?ta Rachel

Utmattad

Hittade denna bilden på nåns blogg för ett tag sen och jag måste bara säga CUTIE:) Helt underbart söt så det är inte sant. Nästan lika söt som Nemo.


Utmattad

The Departed

blev filmen för ikväll. Har hör att den ska va bra, oxå fick den ju 4 Oscars i år så. Men vi får väl se vad jag tycker. Återkommer på den punkten.

CIAO!

Dagen

Nu: TVÄTTA
Senare: HYRA FILM
Middag: OST och SKINKSALLAD
Kvällen: FILM och MYS


CIAO!


Bröllopsmagasinet

Fick ju min bröllopstidning förra veckan. Den har gett mig mycker inspiration och det fanns mycket om planering osv i den. Mycket brudklänningar och ringar oxå, vilket va jättebra. Kommer nog sätta mig ner å kika i den nån dag snart igen. Hade tänkt köpa nån slags pärm och sätta i allt som har med förberedelserna och planeringen av bröllpet att göra. Typ urklipp och bilder mm som kan va kul att ha. Sånt som är viktigt. Och så har man det ju på ett och samma ställe. Jag är ju en väldigt ordningsmänniska. Och jag planerar in i minsta detalj. Just nu finns det inte så mycket att sätta in men det kommer väl:)


CIAO!

Sött va?

Hittade denna på Glitterfy. Såååå söt ju.


Pip

Dagens lunch

kommer ätas ut på ballkongen och det blir, stekt potatis, ägg och bacon.

CIAO!

Dhw

AH, sexy girls:)

Missade tyvärr gårdagens avsnitt av min favorit serie DHW. Vi hamna framför datorn och kollade lite ang bröllopet och helt plötsligt var klockan 21.45. Skit vad sur jag var men men det var ju för en bra sak iallafall. Tänkte att jag skulle se reprisen men kom på att det inte gick då vi e i Lerum då. Jag som inte misat ett enda avsnitt av den serien sen den började. Snyft:( That´s life.


Dhw



CIAO!

Grattis Nemo 3 år

Idag fyller min Älskade tisse, Nemo3 år. Detta firades med extra god mat nu på morgonen och en mycket rolig leksak som han inte slutat leka med än. Grattis på dig min goding:)


Grattis Nemo 3 ?



Foto: Privat

Adoptera en droppe

Hittade denna droppen hos Anna som jag nu oxå adopterat. Gör det du med. Läs mer hos Minna.


Genom att adoptera denna droppe och placera den på er egen hemsida/blogg visar ni sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.



186

Lista

En lista

♥ Dagens klädsel: Svarta mysisar

Vad heter du: Kristina
 
♥ Var bor du: Skövde
 
♥ Brukar du läsa horoskop: Ja, varje dag

♥ Har du körkort:
Nopp

♥Favoritdjur:
Katt

♥ Festar du mycket:
Typ inget längre

♥ Sprit, cider,
vin eller öl: Vin

♥Antal kuddar i sängen: 5 tror jag

♥ Äger du ett busskort:
Nej

♥ Nästa mål i ditt liv:
Få ett jobb och gifta mig

♥ Hur svarar du i mobilen: Hej det är Kristina

♥ Antal timmar sömn inatt:
Ca 8

♥ Sov du ensam:
Nopp med Älsklingen

♥ Vad är det för veckodag?:
Tisdag

♥ Vad åt du senast:
Tacos

♥ Vem ringde dig senast:
Mamma


♥ Godaste ölen du druckit:
Dricker inte öl


♥ Vad såg du senast på TV:
Simpsons

♥ Hårfärg:
Brunett

♥ Vilken parfym använder du:
SJP Lovely


Snodde denna listan hos
Matilda.

TV kväll

Nu har vi precis ätit och det var mumsigt. Nu ska jag slänga mig på soffan och se på Vänner. Love them. Sen blir det Äntligen Hemma och Dhw. En riktig TV kväll i kväll. Sånt gillar vi. Imorn är det ju typ inget att se på på TV. Jo Roomservice och Grey´s fast det brukar jag inte se. Bara om det absolut inte finns nåt annat att se. Men nu är det snart Vänner så nu säger jag godbye for today.

CIAO!

Dagens middag

Blev inte mycket till lunch idag då jag inte mått så bra. Men nu mår jag helt OK och till middag ska jag få TACOS. Jippi! Tack min Älskling.

CIAO!

Kärlekspar i våren

Det ryktas om att min favorit Josh Hartnett börjat dejta sin gamla kärlek Penelope Cruz. Dom sågs tydligen i helgen gosandes lite överallt. Härligt när det är kärlek i luften så här på våren. Hoppas det håller den här gången nu då. Dom ser ju jättefina ut ihop.


K?rlekspar i v?ren

Foto: Starlounge


Ian Somerhalder

Hallå snygging! Ä han inte det snyggaste som finns, nästa iallafall lr? Ögonen är ju To die for. Var ju med i Young Americans, en serie som bara gick 1 säsong på ca 8 avsnitt tror jag. Där spelade han Hamilton Fleming. Nu är han väl mest känd som BOONE i LOST. Han började som modell för bla D&G , Gucci, Versace, CK i den mycket unga åldern av 10. Han har även varit med i några CSI avsnitt och Smalville samt spelat i The Rules of Attraction, en filmatisering av Bret Easton Ellis roman med samma namn.

Hot Hot Hot. That`s his name:)

Ian Somerhalder

Pirates of the Caribbean 3

Pirates 3: At Worlds End, har premiär imorgon. Vi hade tänkt gå på den men det var slutsålt sen 1 v tillbaka. Skit oxå. Får väl gå nån annan gång. Måste ju iallafall se den på BIO. Tror att det vore grymt mäktigt. Tycker om både 1 och 2 fast 1 är nog snäppet bättre. Hoppas 3an oxå är bra. Det är ju inte många efterföljare som är det. Förutom Gudfadern 2 som helt klart är bättre än 1an.

Pirates of the Caribean 3

Dagens låt

är HAPPY ENDING med MIKA. Så fin och sorgsen. Älskar hans röst:)

Dagens l?

Magont och illamåeende

Idag är vi inte friska. Har haft en helvetes natt med magont, huvudvärk och illamåeende. Sov inte så bra då så nu är jag jättetrött. Tur att min Älskling är hemma i veckan så jag har nån som kan ta hand om mig. Hoppas det blir bättre. Ska ju ha LJUSPARTY här på tor och i helgen ska vi till Lerum och hälsa på. Och då kan man ju inte va sjuk. Älsklingens föräldrar bor ju där så dom ska vi hälsa på och några kompisar till honom som fick barn för ett halvår sen och som vi inte sett sen dess. Så detta kan jag bara inte missa. Nu ska jag lägga mig och vila lite. Läsa oxå kanske.

SEE U!

Match Point

På tal om Jonathan. Detta är en film av Woody Allen med 1 oscarnominering och andra priser i sitt bagage. I rollerna ses bla Scarlett Johansson, Jonathan Rhys Meyer, Matthew Goode.


Handling: Jonathan Rhys Meyer spelar Tennistränaren Chris som är gift med en socitetstjej och med foten i det ljuva livet, där trivs han som fisken i vattnet. Men så en dag träffar han sin svågers tjej, spelad av Scarlett. Dom börjar en oskyldig flört och snart är dom på farlig mark. Han slits mellan sin fru och sin älskarinna och när älskarinnan(Scarlett) sen blir gravid blir den annars så beräknande Chris aningen desperat.

Älskar denna filmen och enligt mig har den allt. Brukar inte va ett FAN av Woody Allen filmer men denna är en big HIT. Scarlett är grymt bra skådis och hon gör rollen som älskarinnan oerhört bra. Snyggingen Jonathan är en bra och duktig skådis som förhöjer filmen till stjärnstatus.


Match Point

Jonathan Rhys Meyer

Helt gudomligt snygg är han, Jonathan Rhys Meyer. Denna enormt duktiga skådisen har bla vunnit en Golden Globe för sin roll i "ELVIS", en 4 timmars miniserie. Han är född 1977 på Irland.

Han har varit med i Match Point, (som jag förövrigt älskar), Vanity Fair, Alexander, Velvet Goldminde, Bend it like Beckham, Mission: Impossible 3 mm mm. Listan kan göras låååång. Började sin karriär i fimerna "A man of no importance"- 94 och "Michael Collins"- 96.Grymt snygg är han iallafall och honom kan man räkna med att få se mer av i framtiden.


Jonathan Rhys Meyer

Foto och Källa:
Wikipedia

Design: Simon och Tomas

Ikväll kl 20.00 är det mina favoriter på Tv, Simon och Tomas. Idag ska dom göra det fint i ett gammalt slott. Låter som nåt för dom. Måste nästan va deras drömprojekt. Det kommer jag iallafall se och efter det blir det nog CSI NY. Sen sängen och min bok som sällskap. Å Älsklingen såklart:)


Design Simon och Tomas



Foto:
Tv3



CIAO!

Dagen middag

ska idag bli Pannbiff med lök, kok potatis och brunsås. Härligt med vanlig husmanskost.

Män som hatar kvinnor

Köpte Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" för nån dag sen. Hör hört att den ska vara bra så nu får vi se vad jag tycker. Om den är det så kommer jag köpa flera av hans böcker. Har knappt börjat på den nu men det jag läst av den så verkar den vara bra. Det är ju alltid nåt.


M?n som hatar kvinnor


Foto:
Adlibris

Regn och bara regn

Vilken regnig och tråkig dag det vart idag. Var uppe tidigt med Älsklingen och gick en promenad när han sprang milen på berget. Sen har vi bara tagit det lugnt och legat och läst. Nu ska vi nog snart dra ner på stan en sväng och ta en fika tror jag.

CIAO!

The OC

Snipp snapp snut, så var denna saga slut. Uch, känns inte bra. Kommer sakna gänget i OC. Visst slutet var väl Okej, Summer och Seth gifte sig, Cohens flyttade tillbaka till Berkely och fick en dotter, Julie fick äntligen sin rätte och en son. Men Ryan då, jag ville att det skulle sluta annorlunda för honom och Taylor. Att dom oxå skulle gifta sig och så.Men men, man kan inte få allt. Ringen var nu allafall sluten. 1 tyst minut för OC. NU.


The OC

För mycket kanske

Om man mot förmodan inte skulle hitta en vigselring som passar ens förlovningsring så kan man sätta förlovningsringen på högra handen istället och bara bära vigselringen på den vänstra. Vet många som gör så och det kan väl funka men jag hoppas att jag hittar en som matchar min andra ring men om den nu inte gör det så finns det ju andra alternativ iallafall. Så man inte känner sig begränsad i sitt letande utan verkligen tar nån som man vill ha. Denna känns lite väl mycket och aningen för amerikansk för min del.

Too Mutch



Foto:
Vigselbutiken

Hos Farmor

Var ju hos farmor idag. Det var riktigt trevligt. Fick god mat och det är alltid kul att se henne. Synd bara att hon inte mår helt bra. Fast hon är ändå rätt pigg. Vi spelade kort, som hon såklart vann. Satt å prata lite oxå, om livet och allt. Måste se till att åka dit oftare. Man vet aldrig hur länge dom finns kvar.

CIAO!

Sista OC, snyft

Ikväll är det sista avsnittet nånsin av min favvoserie OC. Ska rada upp med lite snacks och papper, lär nog behövas. Usch vad vemodigt det känns att det är slut nu, vad ska jag nu följa? Förutom Dhw finns det inte många serier som jag bara måste se. Så nu får man väl börja följa lite andra serier då. Som tex Heroes, som jag skrev i förra inlägget, som ska börja i 4an. Fast det är ju inte än på ett tag. Nej, nu börjar det snart. Måste förbereda lite nu.

CIAO!

Hottie of the Week

Snyggingen Milo Ventimiglia ,från "Heroes" på Canal plus, kan jag inte få nog av förtillfället. Han var ju med i Gilmore Girls som Rory´s kille Jess och Lukes brorson för några år sedan och nu är han alltså aktuell med Heroes. För oss som inte har den kanalen kan jag meddela att TV4 kommer börja sända den serien efter sommaren. Thank U TV4. Se och njut.


Hottie of the Week

Farmor

Idag ska vi åka till min farmor och få middag. Ska bli skönt att slippa laga egen mat. Där blir man ompysslad och får mat hela tiden, och fika. Man fikar typ 5 gånger om dagen. Det är så mysigt. Träffar inte farmor så ofta så när man väl är där så är det kul.


CIAO!

Kvällen

Ikväll blir det först Postkodmiljonären och sen kl 21.15 The Funeral ,en film på 2an med bla Christopher Walken och Chris Penn (Sean Penns döda bror). Älsklingen ville se den så det är väl lika bra att han får som han vill:)

SEE U tomorrow!

Färgteman

Färgteman på bröllop är ju ganska vanligt nu för tiden. Här kommer exempel på vad det kan gå igen på. Det jag strykt under är dom vi tänkt ha färgtema på.

Inbjudningskort och kuvert
Vigselprogram
Tygpåsar med konfetti eller ris
Brudbukett och andra blommor
Tärnans och brudnäbbens klädsel
Sånghäfte/programblad på festen
Meny- och placeringskort
Dekoration på middagsbordet:
blommor på borden, blombåge, servetter, dukar
och ljus.
Färg på tårtan eller delar av tårtdekorationen
Tackkort och kuvert

Vi har tänkt att ha rött och guld som färgtema. Då vårt bröllop kommer vara i november så är det ju rätt nära jul och julborden och då tyckte vi att rött, som är julens färg, vore fint. Guld valde vi för att det är snyggt till rött. Och det känns oxå jul på nåt sätt. Inbjudningarna och andra trycksaker kommer dock att vara tryckta med guld men på ett beigt/vitt papper. Så även om vi kommer att ha ett färgtema så kommer det ju vara andra färger oxå men inte alls
fööör många.

Källa:
Bröllopstorget


CIAO!

Smoothie recept

Nu ska jag göra oss varsin Smoothie med Banan, jorgubbar (ej frysta) och vanilj fil. Ska bli mumsigt

I´ll be back!

Gott Recept

Detta ska vi göra ikväll, lätt och gott.

FISK PÅ GRÖNSAKSBÄDD

600g fisk, gÄrna lax och nån vit fisk
600 g färskpotatis/ vanlig potatis
4 färska lökar
250 g körsbärstomater
4 msk Arla smör-& rapsolja
Citron att prssa över
1 tsk gourmetsalt
1 dl grovhackade hasselnötter

Gräslöksyoghurt:
2 dl Arla Köket medelhavsyoghurt
2 krm salt
2 msk riven pepparrot
1/2 dl grovhackad gräslök

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225°. Tvätta potatisen och dela de stora i halvor. Dela löken på längden. Lägg glest på ett stort ugnssäkert fat. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Dela fisken i bitar. Ta ut fatet och lägg på fisk och tomater. Ringla över smör-&rapsolja och strö över salt och nötter Pressa över citron. Sänk ugnen till 175° och stek i ytterligare ca 15 min. Blanda yoghurt, salt, pepparrot och gräslök. Strö gärna lite pepparrot och gräslök över det färdiga fiskfatet. Servera såsen till.

PCD

Såg reprisen av PCD igår och jag måste nog erkänna att jag är fast. Hittade mina favoriter direkt. Minns dock inte vad dom hette. Dom sjöng bra och dansade bra. Så nu hoppas jag att nån av dom vinner.

CIAO!

Undersökning

Hittade en undersökning på en blogg som jag tyckte va kul att göra.


- Har du en kille/tjej, och har ni i så fall varit ihop länge?
Vi har varit ihop i 2,5 år

- Hur träffades ni?
På ett uteställe

- Planerar ni bröllop, är ni redan gifta eller ligger det alls i framtiden?
Ja vi planerar att gifta oss i nov nästa år

- Hur ser din lilla familj ut, partner, barn, djur?
Sambo, katt

- Hur och var bor du? Lägenhet i Bromma, radhus i Åmål?
Lägenhet i Skövde

- Kan det finnas något bra med arrangerade bröllop tror du?
Inte vad jag kan se i allafall. Bröllop är nåt stort för båda och man måste verkligen vilja det.

- Vad gör din partner unik för dig? Vackra ögon, sjuk humor?
Snäll, omtänksam, kärleksfull. MIN

- Vad är viktigast att tänka på i en kärleksrelation tycker du?
Ärlighet är nog väldigt viktigt. Och att man litar på varann

- Finns det något recept på äktenskaplig lycka?
Vet inte, Som ovan kanske

- Om du vill gifta dig, hur ser ditt drömbröllop ut?

Litet och enkelt, ca 60 pers, med nära och kära. I en fin kyrka, god mat och att alla har det trevligt.




Oj oj oj oj

Oj vad dåligt med bloggande det vart dom sista dagarna. När det är långhelg som det varit nu så kan det lätt bli så. Finns så mycket annat kul man kan göra. Idag har vi städat och tvättat på förmiddagen. Sen var vi på Älsklingens jobb och tvättade bilen. Måste ju ta hand om pappas bil nu när vi får ha den hela sommaren. Nu har vi varit på berget och gått en 45 min kanske. Så skönt väder det är idag. Lite blåsigt och mycket sol. Fast i morses regnade det ju dock. Nu ska jag snart hoppa in i duchen. Ska bara kika in på mina favvis bloggar först.

CIAO!

Nytt igen

Kom hem med ett nytt naglack idag igen. Måste va beroende:) Blev Isadoras Frosty Organza nr 106, ännu ett rosa. Ska sätt mig ner och måla nu. Hoppas det blir bra. Lägger ut en bild om det blir bra.

CIAO!


PCD

Ikväll kl 19.00 ska jag se på Pussycat Dolls reprisen på tv3. Har hört av många att det var bra så jag ska se vad jag tycker om det. Gillar ju såna serier så varför inte.


CIAO!

Mat recept

Tänkte dela med mig av ett supergott recept som vi gjorde idag.

Grekisk Kyckling med Pasta

4 pers

4 kycklingfiléer , ca 500 g
Smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 Vitlöksklyftor lr 1 Gul lök
2 dl Hönsbuljong
50 g Apetina fetaost
2 tsk Oregano
2 tsk Kinesisk soja
1 msk Vetemjöl
2 dl Matlagningsyoghurt
Ca 8 oOiver
Färsk Oregano

Gör såhär:
Bryn kycklingfileérna i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Koka pastan. Skala och hacka löken/ vitlöken. Fräs löken i smör i en traktörpanna. Tillsätt buljong, mosad fetaost, oregano och soja. Rör ut mjölet i matyoghurten och rör ner i såsen. Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ca 10 min. Garnera med smulad fetaost, oliver och färsk oregano. Servera med pastan och färkt bröd. Mums!

Tonight

Ikväll blir det myspys i soffan med god mat, vin/öl, snacks och Criminal Minds. Det är så skönt att ha Älsklingen hemma. Att bara få rå om honom. Och idag är det hans namnsdag så då blir det till att extra pyssla om honom. Nu ska jag kika i min Bröllopstidning och GLAMOUR som oxå kom med Posten idag.

CIAO!

Spider- Man 3

Var ju som bekant på Spider- Man 3 igår kväll. Å vad bra den var. Mycket bättre än föregångarna. Mera Action, mera kärlek. Ja mera av allt helt enkelt. Fast har inte sett dom andra på Bio så det kan var det som gör att man får en annan känsla av filmen då. Det bil mycket mäktigare på nåt sätt. Kirsten Dunst var snygg som vanligt och James Franco, Harry Osborn, var grymt snygg och sexig som ond. Tobey är söt som spidey och snäppet snyggare som bad spidey. Helt klart värd att se.


Spider- Man 3



CIAO!

Bloggandet

Dåligt med bloggande det blivit dom senaste dagarna. Haft endel att göra. Var ju på Bio igår och idag har vi vart på stan en sväng och kikat lite. Fint väder det är idag iallafall. Nu kanske sommaren snart kommer.

Beställde ju en tidning via nätet för nån dag sen och idag kom den äntligen. Det var Bröllopsmagasinet. Har kollat i den lite redan och det fanns endel att ha faktiskt i den. Mycket brudklänningar, ringar och annat man kan behöva få inspiration på. Ska sätta mig senare med ett glas vitt och kolla i den lite närmare och sätta post-it lappar.


CIAO!

SPA dagen

Hade ju min skönhetsdag igår. Gjorde ju hårinpackning, fotbad, ansiktsmask, naglarna. Ja rubbet. Så idag känner jag mig som ny kan man säga. Så skönt med en sån dag. Man försöker att göra det varje v men det är inte alltid det hinns med. Men när man väl gör det så är det sååå skönt.


See U!

Dagens lunch

blev Ägg och Räksallad. Skönt det är när Älsklingen är hemma. Då lagar man mer mat. Inte kul att stå och laga mat själv direkt. Ikväll blir det Donken innan Bion.

CIAO!

Love Orchids

Älskar Orkidéer. Som ni kanske märkt. Vore fint tror jag att ha det i brudbuketten. Fast då i vit inte denna färgen. Fast jag vet inte hur bra dom håller sig och så. Men fint vore det iallafall.



Love Orchids

Tidigt hemma

Som jag sa, Älsklingen kom hem tidigt idag. Skönt. Ska väl inte göra så mycket. Mysa bara och ligga å läsa. Tycker det är mysigt när det regnar. Då får man va inne och inte göra nåt.

CIAO!

Tårtor

Har kikat lite på Bröllopstårtor. Svårt det är. Tyckte att dom här var fina, utseendemässigt. Men sen är det ju frågan vad det ska vara för slags tårta. Chocklad, gäddtårta lr vad. Vill nog iallafall att dom ska se ut ungefär som nån av dessa gör. Flera våningar, fina dekorationer i form av blommor. Men sen får man väl se vad det blir. Vill ju oxå att det färgmässigt ska matcha annat.


T?rtor
      
T?rta

Vinnaren

Som alla nog vet vid det här laget var det ju CariDee English från Fargo som vann Top Model 7 igår. Från början hejade jag på Melrose men tyckte mer och mer om CariDee och nu är jag glad att det var hon som vann. Kolla bara in omslagsbilden, otroligt fin och proffsig. Redan en Top Model ju. Hon kommer garanterat att gå låååångt.

Vinnaren




CIAO!

Lång helg

Fan vad skönt. Ändå är man uppe tidigt idag. Älsklingen jobbar och när han gått så kunde jag inte somna om så nu ska jag sätta på en film tror jag. Ute spöregnar det. Mysigt att få vara inne och bara slappa. Älsklingen jobbar bara 4 timmar idag men jag tror att han kommer hem tidigare än 12. Hoppas det iallafall. Ikväll blir det ju bio, Spider- Man 3. Ska bli kul.

CIAO!

Missing U

Å nu kommer Äntligen min Älskling hem. Saknat honom mycket idag. Snart final time oxå. Håller tummen:) Ska bara se klart ROMMSERVICE först.

Ha en trevlig kväll!
CIAO!

Top Model finalen

Ikväll kl 21.00 är det dax för finalen av Top Model. Ska bli kul att se vem som vinner. Har dock mina aningar vem det blir. Så missa inte KL 21.00 FINAL AV TOP MODEL.



CIAO!


Vänner

Snart börjar reprisen av Vänner. En av mina favoritserier på den tiden när det gick. Dom gamla avsnitten är inte lika bra som dom nyare. Men men, har man inget annat att se så. Bra och mysig serie är det trots allt.


Friends

Fall Out Boy

Måste erkänna att jag inte tyckt dom varit så bra förut men ju mer jag lyssnat på dom desto mer tycker jag att dom är bra, riktigt bra. Låten Thnks fr th Mmrs spelas flitigt hemma nu. Kommer ihåg när jag såg Pete Wentz, fd bakgrundssångare numera front sångare i gruppen, när han va med i nåra avsnitt av One Tree Hill. Tyckte han var så söt där. Gruppen har ju hållit på ett bra tag men inte varit så populära i Sverige förut. Deras ny skiva heter "Infinity on High" och släpptes i feb i år . Hursom Fall Out Boy är nya favoriter hos mig.


CIAO!

Monogram

Var inne på en tjejs blogg och kikade lite. Hon skrev om ett ställe där man kan kolla Monogram. Jag gick in och hittade detta. Tyckte detta var jättefint. Vore kul om man kunde ha det på trycksaker som inbjudan mm. Fanns endel andra fina oxå men jag gillar det röda tillammans med det svarta. Då min pappa har jobbat på tryckeri och har endel kontakter så ska det nog gå att fixa.



mono

Älsklingens val

Visade älsklingen ringarna och klänningarna som jag kikat på. Detta tyckte han var bäst och finast. Vet inte om jag tycker att den klänningen är den finaste men håller nog med honom angående ringen.


Brudkl?nning



Vigselringar









One of a kind armband

Har precis skickat iväg en beställning på KyssJohanna. Det blev detta snygga och coola armband från nya märket "One of a kind" med berlocken talk to the hand. Känd som the evil eye protector. Blir nog en beställning på den andra oxå, med berlocken never give up, vad det lider. Hursom längtar tills min beställning kommer men den var tillfälligt slut så jag får vänta i 2 v. Ja ja det får väl gå.


One of a kind


Foto: KyssJohanna

Dagens lunch

blir Pasta med oliver, lök, körsbärstomater och strimmlad skinka. Orkar inte göra nåt avancerat men det ska bli gott.

CIAO!

Pussycat Dolls

Ikväll börjar en ny serie på 3an. Det är gruppen Pussycat Dolls som via en såpadokumentär söker en ny medlem. Vet inte om jag kommer att se på det. Känns väl inte som en HIT serie direkt. Men har jag inget bättre för mig så kollar jag kanske.

CIAO!

Nemos favoritplats

Detta är Nemos favvoplats. Intryckt i krukan i fönstret. Ser inte alls skönt ut. Där ligger han typ jämt och sover, och snarkar. Vet ingen annan katt som snarkar så mycket och högt som han. Men lite söt är han allt ändå min lilla tisse. Lite och lite förresten om 1v blir han 3 år.


Nemos favoritplats



Foto: Privat

Bröllopsfesten

Har ju mailat några ställen som vi var intresserade att ha vår bröllopsfest på. Bla Karstorp här i stan och Götalaherrgård som ligger närmare Skara. Fick svar från alla men dom vi fastnade mest för var Karstorp. Där tyckte vi att vi blev bäst bemött och det kändes som om dem var genuint intresserade av oss och att Vi skulle få det så bra som möjligt på VÅRAN dag. Nu hänger det ju lite på vilken Kyrka vi ska va i oxå. Vill ju helst ha vigseln och festen så nära varann som möjligt. Om det går. Kyrkor vi ska kolla på här i stan är Våmbskyrka och N:a Kyrketorps kyrka. Jag tycker Våmbs kyrka är finast. Men vi tror att den kan vara för liten. Vilket är det vi ska kolla upp. Men när vi sen bestämt kyrka så kommer vi därefter bestämma festplatsen. Och blir det som vi vill så blir det Karstorp och Våmb.


Hej sålänge!

Ricardo Chavira

På tal om Dhw och Carlos, Ricardo Chavira. Här kommer en bild på honom. Börjar tycka mer och mer om honom. Han är ju inte supersnygg men det är ändå nåt visst med honom. Kolla på ögonen! Nästan som en hundvalp ju. Verkar va en jättemysig kille i verkligheten. Som en nallebjörn som sagt.


Ricardo Chavira



CIAO!

Skönhetsdag

Idag har jag min skönhetsdag. Jag har gjort en hårinpackning precis som får sitta i i 30 min. Älskar Goldwells Inner Effect. Håret blir underbart mjukt och glansigt. Efter jag sköljt ur den så ska jag göra fotbad. Det är så skönt och man gör det alldeles för sällan. Sen blir det ansiktspeeling och mask. Och om jag hinner så gör jag nog mina naglar oxå. Känner för att måla dom i en svagt rosa nyans. Så ser min dag ut. Härligt med en sån dag då man bara får rå om sig själv.

CIAO!

Gårdagens TV

Igår var det ju Äntligen Hemma och Dhw. Såg såklart båda. Äntligen Hemma tyckte jag inte riktigt om denna gången. Tyckte inte det dom gjorde blev så jättesnyggt. Fast man får ju alltid tips och inspiration ändå.

I Dhw hände det ju enhel del som vanligt. Förstod direkt när man fick veta att Alma levde att hon var skum. Stackars Bree, ska hon aldrig få det bra och va lycklig. Å vad jag hoppas att Gaby och Carlos blir ihop igen. Han är ju sååå söt. Som en lite nallebjörn ju. Och Susan och Mike måste ju oxå bara bli ett par igen. Väntar med spänning på nästa avsnitt.


CIAO!

Ingen sovmorgon här inte

Oj, idag vaknade jag jättetidigt. Fast jag sovit ganska dåligt känner jag mig ändå inte trött. Älsklingen har snarkat gärnet inatt. Han börjar bli förkyld och har varit jättetäppt.

Nu ska jag äta nåt lätt och sen ta mig en promenad. Ser ut att bli fint väder idag. Blir kanske solning senare.

CIAO!

Kvällen

Nu är det snart dax för Dhw. Ska bli kul. Sen är det mys i soffan med bubben som gäller. Idag när han kom hem hade han var å köpt BIOBILJETTR till Spider- Man 3 till på tor. Har inte varit på bio på hur länge som helst. Minns inte ens vilken bio det var.

Slut bloggat för idag.

CIAO!

Hayden

Har upptäckt på senare tid att Heros stjärnan Hayden Panettiere är med i Ally Mcbeal som Allys "dotter"  Maddie i avsnitten som nu går på Tv 4+. Där kan hon inte va så gammal. Hon har även varit med i två stora såpor i USA "Guiding Light" och "One Life to Live ". Trots sin unga ålder, 17 år, så har hon varit skådis i 16 av dessa. Tror hon har en ännu längre karriär framför sig. Ser otroligt bra ut tycker jag. Särskilt på detta kortet.



Hayden



Foto: Starpulse


L Word

Saknar tjejerna i L Word. Såg alltid på det förut men nu går det på så konstiga tider både på 3an och Tv400. På den tiden då jag såg det så gick det på 3an på ons kl 22.00. Man bli så sugen på att se på det när det väl gå, trots att det är sent. Men jag orkar aldrig. Får nog önska mig alla säsonger av Älsklingen så jag kan få se min serie.


L Word



CIAO!

Dagen lunch

lr ska man kanske säga middag, är idag Tandooriikyckling med ris och en tomat och feta sallad. Ska bli gott. Har inte ätit sen frukosten vid 10 så nu är jag hungrig.

CIAO!


Shrek 3

Snart är det premiär för den tredje Shrekfilmen. Närmare bestämt den 18 maj. Då får vi äntligen se det gröna träskmonstret igen. Ny i rolllistan är bla Justin Timberlake. Jag kommer iallafall att se den för jag tycker Shrekfilmerna är bland dom bästa animerade som finns.


Shrek 3






Foto:
Aftonbladet

Fint hus

Detta hus vill jag å Älsklingen köpa. Om vi haft råd dvs. Jättefint och stort. 7 rum på 180 kvm. Lagom:) Ligger dock aningens för långt ut på "landet". Men för 950.000 skulle jag nog kunna leva med det. Billigt enligt mig för om man kollar på hus i närheten av stan så går dom på mellan 1,2 och 4. Visst ett hus på 4 miljoner skulle jag ändå aldrig köpa men 1,2 är dyrt det med. Fast det kan jag tänka mig att betala iallafall. Kolla köket, hur snyggt som helst. Resten av huset går i samma stil och det var inte mycket man skulle behövt göra med det. Ja ja.

Fint hus
         K?ket i huset


Foto: Hemnet

Förra årets kungamiddag

Här kommer en bild på mig från förra årets bal/kungamiddag. Då min Älskling jobbar inom det militära så får jag ju gå på bal/höstmiddag varje år, om jag så vill. Förra året hade dom jubileum på Regementet och då var kungen hedersgäst. Så honom fick jag "träffa". Hade på mig denna fina klänning då, som jag hyrt, och tycker själv att den, av mina 3 baler med älsklingen, är den finaste klänningen jag haft. Första året bar jag en ljusblåaktig. Året innan en röd, fast en betydligt ljusare än denna. Gillar den mycket.



F?rra ?rets kungamiddag


Foto: Privat

Dagens låt

är "Your love alone is Not Enough" med Manic Street Preachers feat Nina Persson. Här kan du lyssna på den.

Tidningar

Har fått nya numret av Modette idag. Fick ett provapå erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Med bra presenter och allt. Ock då det är en ny tidning kändes det kul att prova.

Har oxå via Press-stop beställt en bröllopstidning som jag tänkt ska ge mig lite inspiration och då vi inte har Bröllopsmagasinet i min stad så var det lika bra att beställa den via nätet. (Har faktiskt inte hittat nån bröllopstidning överhuvudtaget här.) Visste inte, förren idag, att man kan beställa tidningar på nätet och få dom hemskickade. Kul grej tycker jag.


CIAO!

Juicy Tubes

Är en stor Älskare av Lancomes Juicy Tubes och ny på min vill ha lista är nu denna , Juicy Tubes Julie Verhoeven Ultra Shiny Lip Gloss. Söt i smaken och med plump effekt i färgen Marshmallow Electro. Julie som har designat den har bla även gjort saker för Louis Vuitton och John Galliano. Ca 190:- i affären.



Juicy Tubes



Foto:
Lancome

Brudklänningar

Hittade några bröllopsklänningar som jag tyckte var fina. Gillar alla mest för att dom är enkla och inte mycket broderier och dylikt mer än på överdelen av klänningen. Vill inte ha en för extravagant klänning.

Denna är draperad vid livet och har många fina detaljer kring bröst och snett neråt vid benen.

Brudkl?nning




Denna är en mycket elegant klänning med broderier mest över bröst.

Nr 2



Denna tycker jag är mycket vacker men detaljer främst på överdelen.

nr3



En mycket enkel men enorm fin klänning med enkla och få detaljer på övre delen.

nr4



Alla kläningar kommer från Brudbutiken.

Dagdrömma

Vad händer idag då? Inte ett piss. Kommer väl bara ligga och dagdrömma om bröllopet:) Blir väl till att surfa lite oxå. Kika på brudklänningar kanske. Det, som vigselringar, är ju en enda stor djungel och jag kan behöva lite inspiration. Har ingen aning om vad jag vill ha.


CIAO!

Fint armband

Brukar inte va den som faller för ett armband men detta gillade jag verkligen. Kostar dock liiite för mycket för min smak, 2100:-. Finns säkert nåt likanade på typ Glitter lr nåt. Halsband kan jag lägga ut pengar på. Men ett armband som jag kanske inte använder så ofta, aldrig. Fast detta är nog lite dyrt även för ett halsband. Hursom, fint var det iallafall och jag är kär.


Fint armband


Foto:
Drylake

Gårdagens Simon och Tomas

Gillade verkligen det dom gjorde igår kväll. Tyckte sovrummet  blev jättefint. Älskade tapeten. Hade först svårt för att dom hade den på alla väggar, inklusive på dörrar, men sen tyckte jag det blev riktigt bra. Även om det inte är min stil så blev jag ändå inspirerad och skulle inte ha nåt emot att ha den tapeten i mitt sovrum. Härligt det var med ett så stort sovrum. Det vi har är typ hälften av det. Fast tycker ändå att vårt är ganska mysigt men det får ju inte plats med det jag vill ha där inte. Som tex en sån fåtölj som dom stälde in. Det såg riktigt härligt ut att bara kunna sätta sig där på morgonen och läsa tidningen. Kanske i huset vi nån gång ska köpa.


CIAO!

Bra tanhygien

På senare tid har jag blivit mer och mer noga med mina tänder. Som alla andra borstar jag dom 2 gånger om dagen. På morgonen med flour tandkräm och en Witheningtandkräm varje kväll. Använder oxå flourtabletter och tuggumi med flour i för att minska hål i tänderna och karies.Och varje kväll avslutar jag med att använda tandtråd innan borstningen och efter så sköljer jag med Listerin. Mycket jobb men för att få ha fina och bra tänder så är det värt det.


CIAO!

Ny mascara

Nu har L´oréal kommit med sin nya mascara. Telescopic Clean Definition heter den och ska tydligen forma, separera, förlänga och vårda. Med sin gummiborste kommer den åt minsta lilla frans. Allt man vill ha i en mascara. Blir till att testa den. Får väl se om den kan konkurrera ut min favorit Max Factors Masterpice Max.


Ny mascara


Foto:
MSN

Snart TV dax

Snart är det dax för Simon och Tomas. Ska bli kul då det inte varit nåt på 2 v. Sen kommer nog Älsklingen hem och då ska jag visa honom ringarna jag sett idag. Hoppas han gillar nån av dom.

Slut för idag, tack för idag!

CIAO!

Fler ringar

Denna tilltalade mig mycket. Vore skitfin ihop med förlovninsringen tror jag. Från Anderssonsguld

Fler ringar


Oxå fin men vet inte om den blir så snygg till den jag redan har. Men var var det jag hittade den? Får leta.


En till

Botkier väskan of my dreams

Denna väska är ju hur snygg som helst. Den finns hos Shopaholic för ca 6700. Å vad jag önskar att jag hade mera pengar. Då skulle jag shoppa järnet.



Botkier v?ska



Foto: Shopaholic


Ksubi jeans

Vill ha dessa jeans från Ksubi. Kostar ca 2500:- på Drylake. Vill ha, vill ha ,vill ha!



Ksubi jeans


Foto: Drylake

Ny på min HOT-listan

Milo Ventimiglia, mera känd som Rorys kille Jess i Gilmore Girls, är hot hot hot. Numera kan han ses i "Heros" som går på Canal plus. Har dock inte den kanalen men efter sommaren ska 4an börja sända serien. Jag kommer garanterat att sitta bänkad. Om inte annat för Milos skull:)

Ny p? HOT- listan

Vigselringar

Har vart ute på nätet och kikat på lite Vigselringar. Vad mycket det finns. Man vill ju att den ska matcha ens förlovningsring så en i vittguld, med diamanter är ju ett måste. Blir mycket sånt här nu men det är så kul att få lite inspiration.

Alla ringar från
Vigselbutiken.

Gillade denna då den nog skulle passa min förlovningsring. Inte så vanlig heller. Viket är kul.



Vigselringar

Denna gillar jag jättemycket. Otroligt fin men fråga är om den passar till förlovningsringen.


Ring


En annorlunda men väldigt fin ring.


Ring3




Denna gillade jag oxå men den kändes kanske för enkel och tråkig.


Ring4

Media kåt

Finns det nån  "kändis" som är så media kåt som Linda Bengtzing? Så fort hon träffat nån så måste hon meddela detta till pressen. Objektet denna gång ska tydligen vara Snygg-Erik från Idol. Undrar om han vet nåt? Ja ja, jag tycker iallafall synd om människan som känner att hon hela tiden måste ha bekräftelse och visa upp SIN NYA KÄRLEK. Får väl se hur länge det håller denna gång. Vad som än händer, var säker på att du får veta det i MEDIA.

Media k?





Foto:
Aftonbladet

Nästa höst ute

Det blåser, regnar och är allmänt kallt här idag. Känns lite höstligt. Vill ju att det ska vara sommar NU. Inte regnigt. Ska nog leta fram en gammal bok och lägga mig å läsa lite. Har ju läst ut alla mina ny böcker så jag måste köpa lite nya snart men idag får en gammal goding duga.

BYE!

Äntligen Simon och Tomaskväll

Ikvälll jobbar min Älskling så då är jag själv. Mamma kommer nog över en sväng och ser på Simon och Tomas. Det är äntligen ett nytt avsnitt efter 2v uppehåll pga hockeyn. Som jag längtat.

Kommer var själv varje kväll i v. Inte så himla kul direkt. Fast det får jag tillbaka då Älsklingen är ledig från fredag och hela nästa v. Ska bli kul att få rå om honom extra mycket och diskutera och planera Bröllopet. Har annars inte så mycket inplanerat. Ska ju ha LJUSPARTY på tor nästa v. Har bjudit ett tiotal gäster. Hoppas alla kommer. Ska väl bjuda på nåt ätbart oxå. Goda smörgåsar lr nåt tror jag. Inte för avanserat.

CIAO!

Vill se

Längtar till "The Last king of Scotland "kommer ut på DVD. Då måste jag bara hyra den direkt. Har hört så mycket bra om den så den kan man ju bara inte missa. Tror den skulle komma ut den 26 juni lr nåt.

Vill se

Lunchen

Bestod idag av kok potatis, pannbiff och brunsås. Riktig husmanskost. Mumsigt.

CIAO!


Oscarssons möbler

Har länge tyckt att deras möbler är så fina. Hittade en annons om dom för nåt år sedan. Och har sen dess blivit mer och mer kär i deras möbler. När vi var på EM för nån vecka sen såg jag till min förtjusning att dom hade möblerna där.
Denna byrå är ju så fin, fast jag skulle dock vilja ha den i valnöt. Vilket fanns:) Finns mycket annat fint oxå.


Oscarssons m?bler


Foto:
Oscarssons

Snyggt golv

Detta golv skulla jag vilja ha. Vore skit snyggt både i ett kök och tex i vardagsrum. Älskar mörka golv till en ljusare inredning. Kanske när vi köper hus? Detta kommer från IKEA.


Snyggt golv

Foto: IKEA

Vinterbröllop 2008

På senaste tid har jag och Älsklingen börjat fundera på att gifta oss. Tanken när vi förlovade oss var att vi skulle gifta oss nu i sommar men så har det ju inte blivit. Men nu har vi diskuterat och bollat ideér och kommit fram till vintern 2008 i nov. Har alltid velat gifta mig på sommaren av nån anledning men nu har jag blivit helt såld på ett vintebröllop. Mycket levande ljus, snö, mysigt mörker. Ja ni förstår. Nu kan man ju inte garantera snön men det får duga ändå. Man är ju trots allt inte ute. Ja jag, vet vi är ute i god tid. Men då ingen av oss planerat ett bröllop förut så har vi ju ingen aning om nåt. Det är sååå mycket att tänka på. Som kyrka, festen, tårtan, blommorna och i kyrka och lokalen och i buketten, ringen, klänning till mig å tärnan, mat hår, smink mm mm. Har skickat ut mail till några ställen vi kan tänka oss att ha mottagningen/festen på för att få lite prisuppgifter. Vet inte än hur många vi vill bjuda men tanken är ett 60-tal gäster. Det känns skönt att i förväg få lite uppgifter så man i lugn och ro kan räkna på det och isåfall kanske stryka några om det känns för dyrt. Vi ska dela kosnaden med mina och hans föräldrar så det känns ganska skönt. Så förtillfället är det enda vi vet att det ska hållas i nov nästa år. Kyrka ska vi kolla på nästa v och efter det bestämma oss för var festen ska va. Vet inte hur långt i förväg man bör boka detta,1 år kanske, men vi vill va ute i godtid så vi får det vi vill ha. Och sen därefter ska vi bestämma och kolla upp allt annat.

Vore jätteglad om NI kan komma med tips och råd då jag inte har den blekaste om hur man ordnar ett bröllop. Och vad det egentligen kan kosta. Vi har väl sagt ca 100 000:-, är vi naiva då lr kan det vara rimligt? Vill ju ha ett fint men inte alltför dyrt och stort bröllop. Känner att ett litet, mer intimt bröllop är mer vi.

Who is your celebrity style twin?


Snacks time

Snart är det dax för lite snacks och godis. Mina favvo chips är och har alltid varit och kommer alltid att vara Estrellas GRILL chips. Gillar oxå Vickningschipsen om man ska dippa. Idag har det varit en riktig fettissöndag. Ibland är det riktigt skönt att ha såna dagar. Att inte alls behöva bry sig om vad man äter utan man bara äter det man känner för. Men imorn blir det andra bullar. Men det är imorn det.

Ikväll ska vi kika på nån film som går på TV4 film" I lagens namn" heter den och bygger på en roman av Leif GW Persson. Den ska tydligen vara bra men det återstår att se.


Snacks time



Slut för idag!
BYE!

Snyft

Idag var det ju det näst sista avsnittet av OC. Gud vad det kändes sorgligt att tänka på. Man blir ju nästa tårögd. Så nästa vecka kommer jag sittta bänkad framför TVn med snacks och snytpapper. Ifall det blir för sorgligt.

CIAO!

Boktipset

Här kommer mitt tips på första Barbarotti boken av Håkan Nesser. Borde va före den andra men nu blev det inte så.

Människa utan hund av Håkan Nesser

Handling: Det är december i den fiktiva staden Kymlinge och medlemmarna i familjen Hermansson samlas för att fira 105- årsdag. Sammankomsten får dessvärre mörka och oanande följder och inget är som det verkar vara. Det upptäcker kriminalinspektören Gunnar Barbarotti när han försöker ta reda på vad som hänt i denna ytliga och kalla familj.

Det är en bra bok men med lite för förutsägbara handlingar och det känns nästan som om man vet vad som kommer hända i nästa kapitel. Men som det Nesser fan jag är så var den ju ett måste.


Bok

Foto:
Nesser.se


Sött

Denna söta spa box från principessa har jag gått å trånat efter i några veckor nu. Den är ju så otroligt söt att man bara vill ha den. Får nog bli en beställning snart.
Principessa




Foto:
ASOS


Pizza

Har precis delat en pizza med Älsklingen. Det var mumsigt gott. Är fortfarande lite bakis och mår ännu inte 100. Men det var gott att få i sig lite mat. Å pizza är ju aldrig fel.


Pizza

Trevligt

Kvällen var helt okej igår. Var ju ute och åt och hade det allmänt trevligt. Nya toppen fick bra betyg:) Blev lite att dricka så idag mår man väl inte 100. Fast det är skönt att ha en slapp dag oxå. Gick hem lagom för att missa Sveriges bidrag igår. När vi satte på TVn var det bidrag nr 13. Hursom helst, det var ingen katastrof att missa dom direkt. Det gick ju som det gick.

Ikväll är det näst sista avsnittet av OC. Måste jag ju bara se. Tur inte Sverige gick vidare till Final i hockeyn då hade det nog funnits nån Älskling  här hemma som hade velat se den. Så tur var väl det.


CIAO!


Skämt TV och stort fiasko

Gårdagens Eurovision vanns ju som alla nu vet av Serbien. Inte min favorit men men. Och som jag befarade redan när The Ark vann här i Sverige, så måste vi kvala nästa år. Kan vara bra på ett sett då gårdagens vinnare, 2an och många fler bland top tio kvalande till årets tävling. Så det är ju inte helt kört iallafall. Det enda jag tycker är bra är att Ukrainas IPREN mannen inte vann. Då hade jag nog aldrig mer kollat på Eurovision. Kristian Luuk var väl oxå det enda positiva i en annars såååå tråkig tävling. Hela tävlingen kändes som ett STORT skämt redan från början. Man får vara tacksam för det lilla.


CIAO!

Kvällen

Då var det snart dax för hockeyn att börja. Semin mellan Sverige och Kanada. Kollar nog lite på den medans jag gör mig iordning. Blir nog ett glas vitt tilll oxå:)
Ikväll ska vi ju ut och äta med mina föräldrar. Ska nog försöka vara hemma till eurovision. Men vi får se.

TREVLIG KVÄLL ÖNSKAS ALLA!

Slut bloggat för idag/ SEE U TOMORROW!

YSL nail touch

Yves Saint Laurent har kommit med en helt ny typ av nagllack. Det är ett nagllack i pennform som man klickar ut färgen med. Känns smart och enkelt. Fast jag är lite skeptisk till om det verkligen är så lätt som det låter. Ska nog köpa mig en nästa gång pengarna kommer och testa. Finns i 6 olika färger.



YSL nail touch

Foto: Talking makeup


Agent Provocateur

Deras doft Maitresse är helt oemotståndligt god och man måste bara ha den. Med doft av vit lotus, ylang ylang och svärdljljeknopp. Underbar flaska, guldig och äggformad vilket gör att detta blir min nästa vilja ha grej. Kostar ca 675 för 50ml.


Agent Provocateur

Fofo: ASOS


Frukost på sängen

Idag fick jag frukost på sängen av min Älskling:) Då jag har namnsdag idag, Charlotta ett av mina 4 namn, trodde jag att det var därför. Men nej det hade han glömt så frukosten på sängen var bara för att... Supergulligt gjort tycker jag.

CIAO!

Nytt från H&M

Gjorde en beställning från H&M för nån vecka sen och idag hämtade jag ut d. Kjolen köpte jag i vitt men nu var den slut så det fanns ingen bild på den vita. Beställde oxå den brun mönstrade tunikan som jag förmodligen kommer att ha på mig ikväll när vi ska ut och äta.


Nytt fr?n H&M



Hm



Foto:
HM

Grymt snygga

Detta jättesnygga halsband skulle jag inte ha nåt emot att äga. Det kommer från KyssJohanna och är ett nytt märke, One of a kind, och kostar 1200:-. I samma serie fanns oxå många andra snygga saker.



Grymt snygga
Foto: KyssJohanna

Tack söta, rara, gulliga....

Vill passa på att Tacka alla, söta rara underbara gulliga, för era kommentarer. Dom värmer otroligt mycket och förgyller min annars såååå tråkiga och trista vardag. Tack än en gång!

CIAO!

Semifinalen

Har under några timmar nu kollat på Semifinalen till Eurovision. Ett stort plus med att var med i semin är ju att man får fler chanser att visa upp sig för publiken. Och låtarna hinner sätta sig lite. Måste säga att en av mina favoriter är Vitryssland och Bulgarien. Förrutom Sverige såklart. Tycker dock inte att Sveriges låt är den bästa. Men man hoppas ju ändå på sitt eget land oxå.

Har sett att Finalen går imorgon k l21.00 så vi kanske hinner hem att se lite iallafall.


BYE!

Städ och tvättdag och annat smått och gott

Idag har jag min städ och tvättdag. Brukar försöka göra det på tor lr fred. Man vill ju slippa göra det på helgen. Imorn ska vi på Marknad, det ska bli kul. Hoppas man hittar lite fynd. På kvällen ska vi ut och äta. Missar nog Eurovision men men. Håller ändå tummen för Sverige och The Ark. Tror dock inte dom vinner men det skadar ju inte att önska. Ikväll blir det, som vanligt på fredagar, Tacos. Vi är nog lite av Tacosfreak antar jag. Men det är ju såååå gott.



CIAO!


Villha från Kate

Har kikat lite på kläderna Kate Moss gjort för Topshop. Hittade dessa som jag skulle vilja ha i mina ägor.



Villha fr?n Kate        Villaha        Kate



Foto: Topshop

Dagens låt

....lr skiva ska man väl kanske säga, är för dagen "Damien Rice O". Helt otroligt bra så just nu går den på repeat här hemma.


CIAO!

Supersöta

Dessa örhängen kommer från Asos och kostar 120:-. Dom är ju bara såååå söta.




Supers?

Mattthew Gray Gubler

Spelar Dr Spencer Reid i 5ans Criminal Minds. Han är en av orsakerna till att den serien är så populär hos mig. Supersöt. Började sin karriär som modell åt bla Louis Vuitton, Burberry och Marc Jacobs. Ikväll är det ett nytt avsnitt jag bara måste se. Bland dom snyggaste i Kriminalserierna som går på TV nu.

Mattthew Gray Gubler

Foto: CBS


Äntligen

Nu är min darlig äntligen hemma. Han kom igår kväll vid 18.00 tiden. Som en överraskning faktiskt då han sagt att det skulle bli vid 21.00. Så gårdags kvällen spenderades mysandes i soffan. Som jag längtat. Tur att han inte ska bort med jobbet mer nu. Iallafall inte på några månader. Blev inte så mycket bloggande igår men nu ska det bli ändring på det.

Ikväll blir det Tacos och mera mys.

Ha d/ Kram


Boktipset

Nu har jag läst ut Håkan Nessers "En helt annan historia". Snyft:(

Handling:
Ett antal turister (2 par, 2 singlar) umgås under några sommarveckor i Frankrike i början av 2000-talet. Dom äter  och dricker gott, solar och badar och flirtar lite över äktenskapsgränserna. Fem år senare börjar nån döda dom, en efter en. Men det först efter att Kriminalinspektör Gunnar Barbarotti förvarnats om morden med BREV.  Vi får oxå följa mördaren genom sina dagboksanteckningar. Fallet uppmärksammas stort i Media och Barbarotti får stora problem, både privat och yrkesmässigt.

Älskar Nessers böcker. Han har förmågan att dra en till sig och man slutar inte läsa förren boken är slut. Detta är dock inte hans bästa, dit Fallet G med van Veeteren hör, men det känns ändå som om man måste köpa nästa Barbarottibok oxå.

Bok




Foto: Nesser.se


Uppdatering

Nu var det bestämt. Jag ska bleka dom nedre tänderna oxå. Hon tyckte oxå det var lite för stor skillnad för att låta bli. Så den 24 maj börjar jag med dom. Dom har blivit 2 steg vitare, från C3-C1. Känns riktigt bra. Fick köpa en tandkräm som jag nu ska borsta  dom med för att behålla dom så här vita. OPALESCENCE heter den och kostar, för en liten 30:- och en stor kostar 90:-. Mycket för en tandkräm men är den bra så är det ju värt det. Fick oxå veta att man nu inte ska bleka tänderna på 2 år när det är klart. Men sen är det bara till att köpa blekningsgelen så är det bara till att köra igång igen, nu när jag har skenorna. (Om man nu behöver det.)

Tyvärr har kameran pajat så det blir inga kort på resultatet. Man jag kan lova att det är STOR SKILLNAD.

CIAO!

Tandläkaren nästa

Snart är det dax för mig att dra mig till tandläkaren. Har upptäckt nu efter sista behandlingen att jag nog måste bleka nedre tandraden oxå. Vilket dock betyder att det defenitivt har blivit ett bra resultat. Dom är MYCKET vitare än innan. Kul för mig. Inte för min plånbok. Vad gör det om hundra år:)

CIAO!

Top Model

Snart är det final i Top Model omgång 7. I finalen står båda mina favoriter Caridee och Melrose. Eugena är den tredje finalisten med dom. Tror mest på att Caridee vinner. Får se nästa ons om jag har rätt.


Top model





CIAO!

Utmaning

Här kommer en utmaning från Maxine. Jag har valt att visa upp mitt hem. Har dock inte med badrummet och utsidan då kameran vägrar fungera. Tog med hallen istället.

K?ket nu


Först ut e köket. Fint va?


Sovr

Vårat sovrum. Sänggaveln har jag gjort själv. Inte jättenöjd med detta rum men det får duga ett tag till.


v?ran lgh

Hallen. Allt typ från IKEA.


Myssofforna

Här är vardagsrummet med våra soffor i fokus. Dom är sååå sköna. Ikea såklart. Bordet kommer dock från Jysk.



Foto: Privat

A new day

Idag kommer min Älskling äntligen hem. Skönt. Sov inte så bra inatt. Hade ju huvudvärk när jag la mig igår och det har inte blivit bättre under natten direkt. Ska ta nåra ibu nu och lägga mig och vila lite och se om det går över. Usch säger jag, inte kul att ha ont i huvudet. Måste ju städa lite här hemma oxå innan Älsklingen kommer. Fast det hinns nog då han inte slutar förren 21.30 ikväll.


CIAO!

Ont

Sov time för mig snart. Börjar få vansinigt ont i huvudet och det bådar inte gott. Känns som om jag håller på att få feber oxå. Ska kryp ner i sängen och kurera mig.

See u tomorrow!

1 dag kvar

Imorgon ska jag till tandläkaren igen för att se hur resulatet har blivit på blekningen. Ikväll är det sista natten för behandling och jag måste säga att jag är jättenöjd och man kan se att tänderna blivit vitare. Jämför man med nedre tandraden kan man se en betydlig skillnad. Kul. Imorn ska vi oxå diskutera om jag ska bleka dom nedre oxå. Får se vad hon tycker men det lutar nog åt det, tror jag.

Imorn är det ju oxå dagen D då min Älskling äntligen kommer hem. Å som jag längtat och längtar. Ska bli skönt att få hem honom och få sova ordentligt igen.


CIAO!

Hockey igen

Ikväll är det hockey igen, Sverige-Slovakien. Vilket jag skiter i för jag ska se på Roomservice, som idag besöker Ebba von Sydow, och på Grey´s efter det. Fast det är ju Top Model samtidigt så jag får se vilket det blir.

CIAO!

Utanför mitt fönster

...står detta fina träd. Fråga mig inte vad det är för träd för det vet jag icke. Men fint är det iallafall. På bara någon vecka har det slått ut och blivit så här fint. Underbart, snart är sommaren här.



Utanf?r mitt f?nster


Foto: Privat

CIAO!

Aimee Mann

Nån som lyssnat på Aimee Mann nån gång? Jag tyckte hon var jättebra för några år sedan och har nu börjat lyssna på mina gamla skivor med henne igen. Just nu spelas musiken från filmen Magnolia där hon har gjort de mesta  av låtarna till soundtracket. Annars har jag Lost in space och Bachelor no2 oxå som jag tycker är jättebra skivor. Hennes låter är inte som någon annans. Lite små konstiga men otroligt starka oxå. Hennes röst är så passionerande och sorgsen på en och samma gång. Mina favoriter från Magnolia är: One, You do, Momentum och Save me. Från Lost in space: Humty Dumty,This is how it goes, Guys like me och Pavlov´s bell. Och från Bachelor no2: Deathy och How am i different. Bästa skivan är nog Lost in space enligt mig.
Lost



Förövrigt är filmen Magnolia en av de bästa filmer jag sett.


CIAO!

Frukostdrink

Tänkte dela med mig av ett mumsigt och gott recept på en smoothie som jag gör endel morgnar.


Du behöver:
1 apelsin, skalad
1/2 banan
2 dl mild yoghurt
1 passionsfrukt
1 äggula
Eventuellt isbitar

Gör så här:
1.
Dela apelsinen i klyftor och lägg dem i en mixer.
2. Tillsätt apelsin, banan, yoghurt, äggula och fruktköttet från passionsfrukten.
3. Mixa till en slät, skummig drink. Tillsätt eventuellt några isbitar på slutet.
4. Häll upp i ett stort glas och servera direkt.

Väldigt nyttig och god. Man kan ju alltid byta ut nåt lr lägga till nåt om man så vill.


Lunch dax snart

Snart lunch. Förmiddagen har gått fort. Lunchen kommer idag att bestå av Couscous med kyckling och lite grönsaker. Ska bli gottigt.

CIAO for now!

Adam Levine

Grymt snygg sångaren i Maroon 5 ,Adam Levine, är lr vad. Hans röst kan få mig att falla som en fura:) Deras nya låt Makes me wonder tyckte jag inte alls om i början med den har växt  i mina ögon och nu känner jag att jag måste ha den. Nya albumet "It won´t be soon before long" kommer att släppas i maj. Den 22 om jag inte minns fel. Första albumet "Songs about Jane" var ju en stor hit och man sålde paltina och guld över hela världen och vann många priser. Det var ju dock 5 år sedan och nu hoppas jag detta oxå blir en stor hit. jag kommer iallafall köpa den.



Adam Levine

Arbetsförmedlingen nästa

Som alla vet är jag ju arbetslös sen några månad tillbaka. Tycker det är piss och mår inte alltid bra över detta. Då jag inte heller får nån slags inkomst gör ju inte det saken bättre. Käner en enorm press hela tiden. Vill ju verkligen ha ett jobb och söker ALLT som går att söka. Men jag får inget. Älsklingen är väldigt stöttande och tror det ordnar sig inom en viss tid. Själv har jag inte den tron kvar längre. Men jag hoppas, hoppas och åter hoppas att jag snart ska få ett jobb.

Idag ska jag snart dra mig iväg till AF. Vad det nu ska göra för nytta. Tycker inte att jag får den hjälpen jag borde då jag inte har några pengar och inte har dom kraven på mig att söka. Så jag känner att jag hamnar lite mellan stolarna på nåt sett. Brukar beklaga mig för dom över detta men vad hjälper det. Hur som helst, nu sak jag iallafall gå. Ha en bra dag alla!

CIAO!

Inte sängen än

Blir nog ingen säng för mig på ett tag. Upptäckte att Never been kissed går på 3an nu. Tycker den är lite söt så den ska jag se nu. Så NU är det slut bloggat.

Kramen och natti.

Hur vuxen är du?

Gjorde ett test som Matilda hade länkat på sin blogg. Hur vuxen är du? hette det. Jag fick 16.7 och en uppskattad ålder på 30. HJÄLP jag är ju bara 27 ju. Ska tydligen ta det lugnt med mitt ICA kort, som jag dock inte har och lugna ner mig lite. Inte mogna så fort. Sälja bilen, som jag heller inte har nån och boka en resa till Kos. Undrar om det går bra med Bulgarien:) Kul test. Gör testet här.

Kvällen

Ikväll är det ju som vanligt på tis Äntligen Hemma och Dhw som gäller för mig. Får väl sällskap vad det lider av M senare. Skönt med lite sällskap när man sitter själv och tycker lite synd om sig själv och saknar Älsklingen. Tur vi hörs per telefon varje kväll och att det blir massa mess varje dag. Hade nog inte stått ut annars. Thank god for SMS:)

Dagen har varit bra. Tråkigt  bara att det regnat HELA dagen. Tänkte ta mig en promenad men det blev inget med det. Gick t macken en sväng och köpte VeckoRevyn bara. Nu ska jag gör mig lite mat, Ris och tandorii kyckling. Ska bli mumsigt.


CIAO!

LÖÖÖVE my boy

Läses på egen risk:)

Vi träffades en fredag kväll 2004 på ett av uteställena här i stan. Det vanliga utestället var stängt denna kväll så jag och mina kompisar gick till ett lite mindre, nyöppnat ställe. Och det var där jag träffade Honom, han med stort H. Nu i efter hand tror jag att det var meningen att vi träffades. Skulle väl inte säga att det var kärlek vid första ögonkastet, tror inte på d. Men det fanns nånting mellan oss, kemi, attraktion, åtrå. Kalla det va du vill.  När det stängde så följde Han med mig hem, och vi pratade hela natten. Ni vet ett sånt där samtal som vara hela natten å som man bara måste ha. Och efter 3 år är Han fortfarande kvar. Lägenheten är inte den samma, vi köpte oss en lite 2:a för över 1 år sedan. Innan d bodde vi i min lilla 1:a. Allt har kännts sååå bra från början och i januari 06 förlovade vi oss i Göteborg, på hotell Gothia Towers. Kan väl inte säga att allt är perfekt, tror inte att något förhållande är perfekt. Och visst bråkar vi, ärligt enhel del faktiskt, men det går alltid fort över och det slutar med att vi är kärare än någonsin. Jag är så glad att ha träffat Honom. han är min och jag släpper Honom aldrig.

Var bara tvungen att skriva av mig. Och kom ihåg, ni blev varnade:)


CIAO!

Regn och rusk

Usch vad deppigt det är med regn. Här öser regnet ner sen 11 typ. Blir så mörkt och tråkigt ute. Men nåt positivt är att man kan krypa upp med en bra bok i soffan utan att ha skuldkänslor för att man är inne. Och det är precis vad jag ska göra nu. Började på Nessers En helt annan historia för nån dag sen och kan knappt lägga ifrån mig den. Nu är det inte många sidor kvar tills den är slut, tråkigt.




CIAO!

Ny design

Har ny design på bloggen. Tack snälla, söta Krusee för hjälpen. Älskar den.

Det nya klockhalsbandet

Nu har mitt halsband från KyssJohanna kommit. Bra service dom har. Beställde det i sön kväll och idag är det här. Lovley.


Det nya klockhalsbandet
                                                                         
Man får dom i så fina packet oxå. Lyxigt det känns.                                 

 Halsbandet
 Älskar det redan och vill ha på mig de jämt.

Bara 2 dagar

Nu är det bara 2 dagar kvar till min Älskling kommer hem. Gud vad jag saknar honom. Sover inte alls bra när jag e själv. Längtar tills tor nåt enormt mycket.


CIAO!

Dagens låt

... är Maroon 5 med Makes me wonder.

Sötnosen

Va bara tvungen att lägga ut min tisse i soffan där han ligger och tittar på sin matte när hon bloggar.


S?tnosen

Jävla hockey

Inget Simon och Tomas idag heller pga denna jävla hockeyn. Jag som en själv och har inget att göra, tänker dom inte på mig:)

Ska iallafall se på Morden i Midsomer snart på Hallmark. Thank god for digitalbox och ComHem.

Nu lägger jag ner bloggandet för idag ses imorn.

CIAO!

En lista, igen

Snodde denna av Erica.

Vilken svordom använder du mest? Jävla skit
Äger du en iPod? Ja. En silvrig Nano
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.45 sen i lör
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute? Verkligen inte
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta tror jag
Vilken var den senaste filmen du såg? All the King´s Men
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa, bet lån, shoppa kläder
Har någon någonsin kallat dig lat? Kan hända:)
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej nej.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? I dvdn ligger just nu Counting Crows som jag lyssna på nyss
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Vanlig
Använder du huvtröjor? Ja
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Förmodligen
Tittade du på tecknat när du var liten? O ja
Äger du några band T-shirts? Nopp
När flög du senast? Förra sommaren till Tunisien
Har du gråtit offentligt? Ja
Vilka gör du, önskningar eller planer? Planer
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja jag försöker
Vill du ha några tatueringar eller piercingar? Har 3 tatueringar
Kan du kasta macka? Nej
Vad har du med dig in på bion? Älsklingen:)
Gillar du att flyga flygplan? Gillar och gillar
När sov du senast på golvet? Typ aldrig. Nej jag vet inte
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Iallafall 6 timmar
Äter du frukost dagligen? Ja men inte mycket
Brukar /brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna? Nej, jag var en good girl:)
Vilken är din favoritfrukt? Päron, banan kiwi
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ibland kanske
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 28 HJÄLP
Tror du på liv på andra planeter? Vet inte vad jag tror
Vad var det sista du åt? En banan
Gillar du senap? Ja i små mängder
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att detta oxå går över
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja absolut
Sover du på sida, mage eller rygg? På sidan
Tycker du om att krama folk? Ja mina nära och kära
Skulle du säga att du är trendig? Vet inte, kanske
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars? Prinsessan Leia
Stör det dig om någon säger att de ska ringa och inte gör det? Ja lite faktiskt
Vilka böcker har fått dig att gråta? James Freys "Tusen små bitar"
Vad är du allergisk mot? Svamp
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Nej älskar kött
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Kristoffer har jag fått veta

Handla

Nu ska jag snart iväg med mother och handla lite. Inte kläder alltså utan mat. Tråkigt att handla själv så jag passar på när mamma ändå ska iväg.


CIAO for now!

Nya lacket på

Nu har jag målat naglarna med den nya färgen jag köpte i GBG, nr 19 Hong Kong från Mavala. Tar sån j**** tid för mig att måla och det blir nästan aldrig bra. Nu e jag iallafall klar. Älskade denna färgen direkt när jag började måla. Passar superbra till sommarens solbrända händer. Känns som ett bra alternativ till det rosa som är så inne just nu.


Nya lacket p?




CIAO!

En utmaning

Malin utmanar alla som vill på sin blogg. Då jag älskar utmaningar, och listor  antog jag den.


A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed.
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

My results

K: You're wild and crazy.
R: Fucking crazy.
I: You are great in bed.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
I: You are great in bed.
N: You can keep secrets.
A: You like to drink.

Rihannas nya

Hörde Rihannas nya låt feat Jay- Z idag. Umbrella heter den och kommer finnas med på Rihannas nya skiva "Good girl gone bad". Hon hade klippt sig och såg grymt fin ut i det korta håret. Klicka här om du vill höra låten. Tycker om hennes låtar och denna var väl sådär.


CIAO!

All the King´s Men

Har legat och sett på en film nu på morgonen. All the King´s Men heter den. Skulle lämna in den åt en granne och passade på at se den då han sa att den var bra. En Pulitzer- belönad roman från 1946 av Rober Penn Warren med många kända namn i rolllistan. Ex Jude Law, Sean Penn, Kate Winslet , James Gandolfini, Anthony Hopkins m m.


Handling: Handlar om sydstatspolitikern Willie Stark, spelad av Sean Penn, hans uppgång och fall. som guvernör. Om korruption, svek och kampen mellan dom rika och dom fattiga. Jude Law spelar Jack Burdon, en journalist som kom att jobba för Stark. Tyckte inte filmen var en Hit men med alla starka rollprestationer och tycker jag ändå att den tar sig. Är privat inte så insatt i politik men Penn får en att lyssna. En av hans bättre rollen om än inte den bästa som jag tyckar han gjorde i Mystic River där han fick en Oscar. En bra film om man är insatt i politik eller finner det intressant men annars kan man nog skippa den.



All the King?s Men

Inte mer nu

Har precis klickat hem ett klockhalsband med jordgubbe från KyssJohanna i röd. Tycker dom är sååå söta och smarta. Vad ska Älsklingen säga när jag nu beställt mera saker. Shopoholic kanske:)



Inte mer nu



Slut med bloggandet för idag ses imorn.

Kram på er!

Bulgarien here we come

Längtar enormt mycket till våran resa om 2 månader. Den 3 juli går planet från Säve till Bulgarien/Nessebar och vi stannar i 1v. Här kommer lite bilder.

Poolen. Ser så härligt ut.
Bulgarien


Hotellet. Nära till stranden. Har beställt havsutsikt.
Hotellet


Poolen igen. Nice.

Poolen igen


Foto: Ving


Bornig

Gud vad jag har tråkigt. Inte gjort ett piss idag. Bara legat och kollat på TV. Nu väntar jag på att OC ska börja. Ikväll kommer mamma en sväng och vi ska se på Wallander gissar jag. Hon tycker dom är bra. Jag med förresten. Blir nog lite snacks oxå. Imorgon börjar mitt nya liv utan chips och godis och glass. Måste ju va fit for fight om 2 mån när vi drar till Bulgarien. Lite sent att börja va nyttig nu men bättre sent än aldrig:)


CIAO!

Uppdatering om blekningen

Håller ju som bekant på att bleka mina tänder om natten. Har nu gjort det i 2 nätter och som dom sa hos tandläkaren skulle det, efter 2-3 natten, kunna börja ila i tänderna. Det har det nu börjat göra på mig. Det gör inte direkt ont men det är lite obehagligt. Blir det värre så får jag väl ringa dom men är det inte värre än såhär så kan jag ståut till tor. Då är jag klar med behandlingen. Ser redan en viss skillnad och jag hoppas att det bara blir bättre.


BYE for now!

En lista

Snodde en lista hos Natalie. Känner mig lite rastlös.


Vem är du? Kristina
Jag bor: Skövde
Kroppsdel du tycker bäst om: Vet inte, mina långa ögonfransar kanske.
Tror du på något? Jag är inte religös men nåt tror jag på. Vet bara inte vad.
Vikt: I´m not gonne tell u!
Ogillar: Mycket.
Favoritglass: Ben& Jerry´s ALLA.
Min favoritmusik: Live, Lifehouse, HIM.
Min favoritblomma/planta? Liljor och orkideér.
Bästa låten i världen: Live med Walk the line.
Vad ville du bli när du var liten? Modell, skådis, advokat.
Politiskt insatt? Inte direkt.
Brukar du dra vita lögner? Ja det måste man ju ibland:)
Hur många väskor äger du? Oj det orkar jag inte räkna ut, för många iaf.
Hur många bilar har du/ din familj: Äger ingen bil. Mina föräldrar har 3.
Hur många biologiska syskon har du? Inga, bara 1 halvsyster som jag aldrig träffat.
Vem är snyggast i världen? Min Älskling och Josh Hartnett och Jake Gyllenhaal och, listan kan göras hur lång som helst.
Vad är du allergisk mot? Svamp.
Hårdrock eller synth? Nada.
Gillar du att laga mat? Love it.

Hat söndag

Usch vilken dag detta kommer bli. Älsklingen begav sig iväg tidigt imorses och kommer inte hem förren på tors kväll. Skulle bort med jobbet. Då han jobbar inom försvarsmakten är han borta endel men detta året har varit lugnt. Lite små dagar borta bara. Nu är det dock 5 dagar och det känns piss. Det är alltid jobbigt samma dag han åkt. Sen vänjer man sig lite att var själv. Det jobbigaste är nog att sova själv när man är van att ha han där brevid. Jag säger bara ucsh och fy vad tråkig denna dag kommer bli. Ska se på film med mamma ikväll kanske och under dagen ska jag se på lite repriser på TV. Missade DH i tis så det ska jag se. Sen så är det ju OC ikväll som jag bara måste se då jag missade även detta förra gången. Ja ja har ju lite att fördriva min dag med men helst av att skulle jag vilja ha min Älskling här. LÄNGTAR redan till torsdag. Hoppas dagarna går fort. Blir nog mycket bloggand dom här dagarna och mycket fika med kompisarna.


CIAO!

I sanningens spår

Igår kväll hyrde jag å Älsklingen I sanningens spår av Brian McGrann.Det var en helt okej film. Lite seg ett tag men jag gillade den då den hade lite tvistar som jag tycker om.

Handling: Matthew MacFadyen spelar Paul, en krigsfotograf som återvänder till sin hemstad på Nya Zeeland för sin faders begravning. Här träffar han Celia, en 16-årig tjej som intervjuar honom för skoltidningen. Dom blir nära vänner och då hon försvinner riktas misstankarna direkt till Paul. Många hemligheter kommer upp till ytan och Paul blir kvar längre än väntat. En film som blir bra pga slutet. Helt klart sevärd.


I sanningens sp?

Det nyköpta

Var ju som bekant i Götet och shoppade igår. Fy fan vad trött jag är i dag. Och seg i kroppen. Har faktiskt lite ont i benen efter allt gåeende. Här kommer iaf det jag köpte. Enhel del blev det.


Det nyk?pta


Kläder:
Röd jeanskjol, VILA
Jeans kjol, VERO MODA
Vita leggins GINA
Grå leggins LINDEX
Svart-vit klänning/tunika GINA
2 par shorts CARLINGS



sminket

Smink:
Aprikost-Oranget naglack nr 19 Hong Kong MAVALA. Börjat tröttna på rosa nu och detta var fint
Mascara Max Factor Masterpice Max. Har haft föregångaren ett tag och Älskar den så denna måste va bra
Läppglans Max Factor Silk gloss nr 353



Cult nytt

Inredning:
Mörk brunt fat
Liten vit kruka
Stor vit vas/kruka
Stor kruka linne
ALLT CULT DESIGN (utom blommorna) Älskar ju CULT. Har ställt detta i sovrummet. Hade stora fula vita krukor där förut som typ var 5 år gamla. Kul med nytt.



mera cult nytt

Mera inredning och Cult till köket:
Brunt fat
Lila kubljus
Salt och peppar kar hade jag sedan innan och den stora kuben

Somsagt lite blev det. Det är sååå kul med nya saker både i klädväg och inredning. Älskar ju Cult grejerna och att man kan variera dom i det oändliga.


CIAO!



Tonight

Kvällen kommer tillbringas framför TVn med mys, CSI classics och Criminal Minds. Har nyss ätit. Det blev bakpotatis med räkröra. Mumsigt gott. Lite vin oxå såklart. Älsklingen har tänt ljus på balkongen så dit bär det av sen när jag är färdig här. Blir tidigt i säng för imorn ska vi upp supertidigt. Tåget till Götet går halv 9. Blir nog dåligt med bloggandet nån dag men söndag är jag t bax.


CIAO!

Shoppingdag

Imorgon drar jag med mamma till götet för lite shopping. Har längtat i månader och nu är äntligen snart dagen här. Älsklingen ska med men åker till sina föräldrar  i Lerum istället. Gå på stan i timmar är ju inte riktigt hans grej.

Saker att köpa:
Mascara
Shorts
Leggins vita lr grå
T-shirt till bubben
Klocka till bubben
Inrednings prylar
mm mm mm mm

Hittar säkert inte det jag vill ha och behöver. Kommer säkert oxå hem med mycket mycket annat. Bilder på mina fynd kommer i senare inlägg imorn.


CIAO!


Blekningen

Såhär ser skenan ut. I den sprutar man i blekningsgelen och sen sätter man den på plats över tänderna. Ursäkta den dåliga kvaliten på korten, kameran strular igen.

Blekningsskena


Såhär ser sprutorna med blekningsgelen ut som man får till. 3 st ingår. Man tar halva varje gång så dessa räcker i 6 nätter och när dom är slut så är jag klar = torsdag alltså om jag börjar i dag vilket jag gör. Då har jag ett vitt , bländande leende:) Kommer det nåt gele på tandköttet tar man bort det med en tops och sen ska man skölja med vatten.

blekninggelen


Foto: Privat

Fina saker

Snubblade in på denna hemsidan och hittade superfina saker till ett mycket överkomligt pris. T ex  denna tvålmugg för 39:- och denna väggljustake för fyra ljus för 79:-. Inte helt fel när man kan få fina inredningssaker till bra priser. Fanns oxå fina namnhalsband till ett bra pris.


Fina saker      V?ggljusstake

Today is the day

Idag ska jag till tandläkaren och få skenan som jag ska använda när jag bleker mina tänder. Ska bli så kul att börja med det ikväll och jag väntar med spänning på resultatet. Jag känner mig som ett barn på julafton:)


Hej sålänge!

Det nya från EM

Kom hem med dessa vaser från EM igår. Tycker om formen på dom. Har ställt dom i sovrummet på hyllan över sängen. Notera kortet på mig bedvid. Söt man var då:)

Det nya fr?n EM


Här är tabletterna som jag lagt på vardagsrumbordet. Älskar den lila färgen grymt mycket.

Nytt

Foto: Privat


CIAO!

CSI snyggingar

Snyggast i CSI Miami är helt klart Jonathan Togo som spelar Ryan Wolfe. Snyggast av alla tror jag.

CSI snyggingar



Eric Szmanda som spela Greg Sanders i original CSI är ju helt klart en av snyggingarna.

Eric i csi



Carmine Giovinazzo spelar Danny Messer i CSI NY är alltid nåt att vila ögonen på.

Carmine


Av nån anlednig tycker jag att David Caruso, Horatio Caine i CSI miami, ser riktigt bra ut för att va så gammal.


david



Dagens låt

Älskar just nu Fairytaile gone bad med Sunrise Avenue.

Babel

Mycket filmtips det blivit på sistone. Vill ju dela med mig om jag sett nåt bra. Igår var det BABEL som stod på schemat. En film med Brad Pitt och Cate Blanchett som blivit nominerad till 7 Oscars vid årets gala.

Handling: En berättelse om olika människoöden som snyggt vävs samman. En buss full med turister i ett varmt Marocco där en av passagerarna träffas av ett gevärskott. En japansk flicka som försöker hitta sin plats i livet efter mammans död. Och en pojke som begår sitt livs misstag. Älskar såna här filmer så för mig var detta en hit. Filmen var ju nominerad till flera Oscars men fick bara 1, för bästa musik. Stöld enligt mig då jag tycker att den var värd betydligt mer. Gillar man såna här filmer så är den ett måste.

Babel

Fy fy

Dåligt med bloggandet idag. Skärpning.

Idag var jag ju och klippte mig. Blev SJP kort. Riktigt snyggt när man vill ha det lockigt. Super duper nöjd.

Har oxå varit på EM möbler idag oxå. Har tjatat nåra dagar nu och äntligen blev det av. Hittade hur mycket snyggt som helst. Kom dock bara hem med 2 vita små vaser och 2 tabletter. Tabletterna var i min nya favvo färg lila och tanken är att dom ska ligga på vardagsrumsbordet, istället för en duk/löpare. Bild kommer imorgon på det köpta.


CIAO!

Myskväll med film

Ikväll blir det film igen. Älsklingen gav sig precis iväg för att hyra nåt. Får se vad det blir. Annars blir det en lugn kväll med mys och snacks till filmen. Ska nog se på ROOMSERVICE oxå kl 20.00.


Nu kom han hem. Det blev BABEL, nominerad till 7 Oscars. Ett drama med Brad Pitt i huvudrollen. Får se om det är nåt att ha.

CIAO!

Klippning igen

Imorgon ska jag iväg till frisören igen. Håret växer ju som ogräs nu. Sen jag klippte det kortare i vintras tycker jag mig märka tydligare att det växer. När håret var långt märktes det knappt. Vill klippa det ytterligare lite kortare. Får bolla med Linda om lite idéer. Gillar denna klippning på Sarah Jessica Parker som hon gjorde i säsong 4 av SATC. Då jag oxå har självlockigt skulle det nog passa ganska bra. Får väl se vad det blir. Fin hon är på bilden förresten. Love her!

Nya frisyren kanske





Munsår, huvudvärk och Nesser

Nu vankas det snart mat. Älsklingen står just nu och gör couscous med kyckling och grönsaker. Ska bli mumsigt gott.

Dagen har spenderats liggandes i soffan lr på balkongen i solen med min nya Nesser bok. Skulle ha gått till stan idag men har haft lite huvudvärk så vi skippade det. Har oxå fått värdens största munsår på ena läppen. Älsklingen bedyrar att den inte alls är så stor. Yeah right. Hoppas iaf att den blir mindre tills lör. Ska ju till götet och shoppa då och det vore inte så kul med munsåret kvar.


Nu ska jag äta. Återkommer väl senare.

CIAO!

Gårdagens glass...

...Var Ben&Jerry´s Dublin mudslide. Så j**** god att man bara vill ha mer.


Ben & Jerrys


25th hour

Såg Spike Lees film 25th hour igår på 4an. Bra skådisar och en mycket sevärd film.

Handling: Edward Norton spelar knarklangaren Monty som åker fast och ska tillbringa X antal år på kåken. Man får följa honom och hans sista timmar i frihet då han tar farväl av flickvännen, spelad av Rosario Dawson och vännerna. Philip Seymour Hoffman spelar en av bardomsvännerna och Anna Paguin en av Hoffmans elever. Som sagt en mycket bra film och många duktiga skådisar och med ett tvivelaktigt slut.



25th hour


CIAO!

To night

Ikväll blir det Äntligen Hemma och filmen som går efter det  på 4an 21.00, 25th hour. Till detta den godaste glassen av alla, Ben&Jerrys. Smaken kommer jag dock inte ihåg vad det blev. Shit the same. Gott ska det bli iaf.

Trevlig kväll.


CIAO!

Kan inte få nog....

.....Av denna snygging vid namn Josh Hartnett. Har bloggat om honom förut men när jag nu såg Den svarta dahlian härom dagen så är jag nu tvungen att lägga in en ny bild på snyggingen. Härligt med killar i kostym.


Kan inte f? nog

Den svarta dahlian

Den svarta dahlian såg jag och Älsklingen i söndags. Det är Brian De Palmas filmatisering av James Ellroys roman med samma namn.

Handling: Aaron Eckhart och Josh Hartnett:) spelar poliserna Bucky och Lee som får i uppdrag att reda upp det bestialiska mordet på den unga Elisabeth Short i 50-talets LA. Scarlett Johansson:) spelar frun till Eckharts rollfigur som båda är kära i. Jag tycker att filmen är bra men om man läst romanen så kan man nog vara av en annan uppfattning. Tycker dock att Hartnetts figur kommer lite i skymundan av Eckharts rollprestation som är grymt bra. Gillar att den har lite tvistar emellanåt. Alltsom allt en sevärd film med bra skådisar.


Den svarta dahlian

1 maj

Första dagen på maj. Nu kommer äntligen våren. Idag skiner solen men det är ännu ganska kallt i vinden. Längtar tills det är riktig vår och sommar värme. Älskar sommaren.


CIAO!