Tv kvällen

19:30 Vänner
20:00 RoomService
21:00 HEROES

Så ser min Tv kväll ut. Nu blir det middag, Pasta sallad. Hungrig som fan är jag idag. Imorn är det halv dag på jobbet och på fre är jag ledig, SKÖÖÖÖNT. Då ska vi bara ta det lugnt, hela helgen.

KRAAAAM!

Hemma en sväng

Nu är jag hemma en sväng för lite lunch, blir en omelett och sallad. Idag är jag riktigt trött av nån anledning, har varit en seg förmiddag men hoppas resten av dagen går fortare.

KRAAAAM!

Tjejsnack

Vecka 44
Årstiderna Ämnet kommer från
Camilla


Vilken årstid är den bästa, varför?

Jag gillar sommaren mest, då solen skiner och det är varmt och man behöver inte ha så mycket kläder på sig. Fast nuförtiden så kan man ju inte påstå att sommaren varit nån höjdare direkt. Hösten är mysig också.


Alla årstider har sin charm! Känner du så också, vilken charm har de olika årstiderna?

Våren= Det blir varmare och man känner sig gladare och lyckligare.

Sommaren= Värmen, solen och mysiga kvällar ute.

Hösten= Färgerna på löven, mysigt i allmänhet.

Vintern= Snön, inget annat.


Skulle du kunna leva utan nån årstid, vilken, varför?

VINTERN, kallt och jobbigt.


Under vilken årstid fyller du år?

Sommaren, i augusti.


Hur brukar du bli firad, hur har du kalaset?

Jag brukar bjuda hem dom närmaste på fika lr nån middag, inget stort och inget för avancerat.

Och ett försenat Tjejsnack från förra veckan.

 V 43

Miljö Ämnet kommer från Jenny.


Är det viktigt att man gör något aktivt för att förbättra miljön?

Ja absolut, det tycker jag.


När du handlar man, väljer du då kravmärkta varor framför de som inte är det?

Ja jag försöker att göra det men det finns inte alltid det man vill ha.


Väljer du att åka kollektivt om det finns möjlighet till det dit du ska?

Javisst det gör jag, gå det så är det ju bra men det finns inte alltid tillgång till d.


Vad väljer du helst, nyproducerat eller second hand?

Nytt helt klart, här i stan finns det inte så mycket second hand butiker.


Kan du ge några tips på vad man kan göra för att förbättra för miljön?

Ha pappersinsamling hemme som man slänger tidningar och sånt i,
Byta ut alla vanliga lampor mot energilampor,

Skaffa en strömbrytare till Tv , dvd mm, som man stänger av allt med. Drar en hel del ström annars,

Köpa miljövänligt i allt om man kan d.



Vill du veta mer om Tjejsnack gå in på http://mlilja.net/tjejsnack/.


Godmorgon

Godmorgon på er! Nu ska jag dra mig iväg till jobbet. Kallt det ser ut ute idag, usch.

Vad sorgligt DHW var igår, kunde inte sluta lipa. Hoppas det ordnar sig för Lynette och Tom.

Hoppas ni får en bra dag!

KRAAAAM!

Kvällen

Nu har vi precis ätit middag, fiskgratäng med sallad. Var jättelängesen jag åt fiskgratäng, sååå gott:) Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och läsa min nya bok, OLYCKSFÅGELN av Camilla Läckberg. Verkar bra, brukar gilla hennes böcker så...

Ikväll blir det somvanligt på tis Äntligen Hemma kl 20 på 4an och sen 21.00 Dhw, härligt med tisdagar.

Ha en trevlig kväll!

KRAAAAM!

Kortis, igen och Gilmore

Blev en kort dag idag med, strulade med tryckmaskinerna idag så jag hade inget att göra så det var lika bra att åka hem.

Upptäckte igår att GILMORE GIRLS börjat gå i repris på 5an, från allra första början så det ska jag se nu. Börjar kl 15.15.

KRAAAAM!

Filmtipset

Såg som sagt på film igår, Next med bla Nicholas Cage och Jessica Biel. Helt okej film faktiskt, lite annorlunda koncept vilken jag gillar.

Handling: Nicholas Cage spelar Chris Johnson, en man som kan se 2 minuter in i framtiden. Han lever ett undanskymt liv som magiker i Las Vegas. Så en dag hotar en terroristgrupp att avfyra kärnvapen mot Los Angeles och FBI agenten Ferris(Julianne Moore) ber Chris om hjälp.

Jag är ju ett stort fan av Nicholas Cage men när man sammanför honom med Jessica Biel så är det ingen hit, dom är katastrofala rent ut sagt ihop. Den enda som någorlunda lyfter filmen är Julianne Moore som spelar den hårkokta FBI agenten Ferris. Filmen är inte den bästa jag sett men gillar man genren så kan man nog tycka om den, och det gör jag.


MITT BETYG: 3/5




Filmtipset

Sovmorgon och gårdagen

Idag har jag lite sovmorgon, börjar vid 12 idag och slutar 16. Skönt att få sova ut lite men som vanligt vaknar jag före 8 men det är ändå skönt att få ta det lugnt på morgonen och bara slappa. Gårdagen var jättemysig, vi åt god mat, såg på film och bara njöt av varandra och pratade minnen. Hur mysigt som helst. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen äta lite frukost.

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Tidig dag

Idag blev det en tidig dag på jobbet, slutade 14. Skönt det oxå. Särskilt idag då vi ska fira våran dag. Ska bara ta det lugnt här hemma och Älsklingen ska laga nån god mat, blir fläskfilé tror jag, MUMS!


Ha en fortsatt bra dag och kväll!


KRAAAAM!


Våran låt, Älskar dig min bubbe


Damien Rice, The Blower´s Daughter

and so it is
just like you said it would be
life goes easy on me
Most of the time

and so it is
the shorter story
no love no glory
no hero in her skies
I can´t take my eyes
off of you

and so it is
just like you said it should be
we´ll both forget the breze
most of the time

and so it is
the colder water
the blower´s daughter
the pupil in denil
I can´t take my eyes
off of you

did I say I loathe you
did I say that I want to
leave it all behind....

I can´t take my mind
off of you


Grattis älskling, vi klarade det

Grattis Älskling, idag firar vi 3 år tillsammans. Älskar dig mer och mer för varje dag som går och jag är så lycklig och glad att du hittade mig den där fredagskvällen på SAND:) Du är mitt allt!

PUSSSSSSSS!



Hjärta

I´m back

Tillbaka till verkligheten dårå. Har haft en superskön och trevlig helg. Men nu är man tillbaka hemma. Ska packa upp, handla, laga mat och städa idag. Jobbigt men ett måste. Det är ju skidor oxå som man inte får missa. Ikväll blir det Nessers Borkmans punkt på 4an kl 21. Och som vanligt när det gäller 4an så bryter dom för nyheter en kvart, HATA!

Imorn är det jobb 7-16 igen, hur skönt och kul som helst. Känns skitbra.

Ha en bra söndagkväll!

KRAAAAM!

Uppehåll

Kommer inte att hinna blogga mer nu innan söndag. Jobbar till 12 imorn och sen är det raka vägen till Lerum. Men jag är tillbaka på söndag igen:)

Önskar er alla en underbar helg, höres på söndag.

KRAAAAM!

Snabb dag och film kväll

Då va man hemma efter en tuff men bra arbetsdag. Dagen har gott så himla fort idag, vi har hunnit med mer än väntat. Så imorn blir det bara 7-12, kanonbra då vi ska va i Lerum kl 17 senast så det var ju tur vi hann med det vi skulle idag på jobbet så det blir en tidig dag imorn:)

Verkar som om jag har ett annat jobb på G oxå. Ett heltidsvikariat, vill inte säga vad än ifall det skiter sig.Lite kul det där, från att i måndags inte ha nåt jobb till att att nu stå med 2 nästan, KUL.

Nu ska jag börja tvätta, Sen blir det middag. Ikväll ska vi ha en myspys kväll här hemma med Film och snacks. Ska se MR Brooks, nån som sett den?

KRAAAAM!

Första dagen

Då var man hemma efter första arbetsdagen på tryckeriet. Det var inget roligt jobb jag fick göra men huvudsaken för mig är att jag får pengar,sen skiter jag i vad jag gör. Så 7-16 resten av veckan och sen ska jag jobba 2 veckor till där. Sen fick vi se om det finns nåt mer annars ska dom höra av sig såfort dom har nåt till mig. Känns bra att ha nåt att göra iallafall i 2 veckor till.

Nu ska jag laga middag till min å Älsklingen. På menyn står Kokt potatsis, stekt fisk, hollandaise sås och en salllad.

Önskar er alla en trevlig kväll!

KRAAAM!

Glaaaad

Wiiieeee, jag är glaaaad. Fick ett samtal från en kille idag som jag arbetat med förut som behövde hjälp på tryckeriet han jobbar på. Så jag ska jobba extra där i några veckor nu, lr så länge jag behövs, känns jättebra. Visst det är inget kul jobb men det är iallafall ett jobb så jag är supernöjd:) Kommer jobba 8-16 varje dag så det kommer bli lite dött här bloggen framöver men några inlägg per dag blir det nog ändå.

KRAAAAM!

Snabbis

Då var man hemma igen en snabbis, ska möta Mamma kl 12.30 på stan för lunch och lite skvaller. Mötet på Af gick bra, snackade lite men inget händer som vanligt, mycket snack och liten verkstad där. Jag gör mitt bästa iallafall, mer kan jag inte göra.

KRAAAM!

Sötnosen Suri

Sötaste kändis ungen måste ju helt klart vara Suri, TomKats dotter. Så otroligt lik sin mamma tycker jag. Fast det är så svårt att avgöra tycker jag, vem hon mest är lik. Hon har ju lite drag från pappa sin oxå men mer av mamma Katie tycker jag. Titta så söt hon är!


Suri



Foto:
People

Godmorgon

Uppe tidigt idag, ska på möte på Af kl 9. Sen blir det en tidig fika med Eva och lunch på stan med Mamma så idag är det fullt upp. Nu sak jag äta lite frukost och göra mig i ordning.

Ha en bra dag!


KRAAAM!

Myskvällen

Nu har min Älskling kommit hem så nu blir det inget mer bloggande idag för mig, ska lägga oss och mysa i soffan hela kvällen och bara njuta av varandra. Kl 20 ska vi såklart se på Från Koja Till Slott och efter d blir det CSI kl 21, så så ser våran kväll ut. Vad händer hos er denna måndagskväll?

KRAAAAM!

Pilgrim erbjudande

Just nu har LeShop.se ett mycket bra erbjudande för oss medlemmar på smycken från Pilgrim. Köp 3 betala för 2, billigaste gratis. Dessa 3 blev genast mina favoriter. Synd bara att jag har köpstopp just nu:(




Pilgrim erbjudande
Bellflower halsband, medlemspris 315:-


Smycken

Frog halsband, medlemspris 289:-

Pilgrim smycken
Klocka, medlemspris 1169:-

Är helt KÄÄÄR i denna klocka, VILL HA!



Foto: LeShop.se

Dagens lunch

består av en enkel sallad med bla morötter, oliver , majs och gurka i. Gottigt så!

Dagens låt

Är AKON´s Sorry, blame it on me, vilken underbar röst han har:)

Full rulle

Bloggen blev visst lidande i helgen, sorry. Har haft fullt upp hela helgen. I lördags städade vi på förmiddagen, sen blev det stan och lite småshopping och förberedelser inför kvällen. På kvällen hade vi ju besök, blev ganska sent, tror dom åkte hem vid 02.00. Då var vi supertrötta och gick nästan raka vägen till sängen. Igår hade vi fullt upp med att diska och plocka undan allt efter middagen, det va en del så det tod lite tid. Sen så tvättade vi på eftermiddagen. Så så har min helg varit. Full rulle, knappt hunnit sitta ner på dessa dagar alls. Nu är det dock över och veckan väntar. Kommer att va en lugn vecka, lite möten på AF bara inget annat. Till helgen ska vi bort, ska till Lerum och träffa Älsklingens föräldrar. Samtidigt ska vi fira våran 3-årsdag där med middag ute och myspys, inget avancerat. Vår 3 årsdag är egentligen nästa måndag men då jobbar Älsklingen kväll så vi tänkte passa på att fira nån ananstans. Blir inga presenter och så utan bara lite god mat, vin och varandras sällskap, vilken inte är så bara d! Fast några blommor ska jag ändå köpa till honom nästa måndag, d är han värd:)

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Fredagskvällen

Ikväll blir det såklart Idol kl 20.00, med lite snacks till. Efter d så blir det Criminal Minds kl 21.30 på 5an.

Härligt väder det har varit idag, soligt men ruskigt kallt. Det blev inte en trip till stan. Dagen gick alldeles för fort att vi inte hann med det. Blev bara en sväng till Willys, för att handla mat inför helgen, och Systemet.

Ha en trevlig kväll:)

KRAAAM!

HIM goes Bond

Ser ut som om mitt favorit band HIM göra en Bondlåt. Tydligen ska låtskrivarna blivit så imponerad av sångaren Ville Valos röst att det inte blir förhandtippade Amy Winehouse utan HIM  som får göra låten. Dom tror att HIM kan göra en Hit av låten. Kul säger jag som älskar HIM:)


Godmorgon

på er! Äntligen fredag och mår faktiskt riktigt bra idag. Dock har jag mensvärk men man ska inte klaga. Jag är inte förkyld längre iallafall så jag får stå ut några dagar med mensvärken, fast den är inte att leka med.

Idag blir det en trip till stan, ska handla inför morgondagens foduekväll med Eva och Björn. Ska kika lite på smink oxå tror jag. Har blivit lite inne på Mineralsmink nu det sista sen en kompis till mig hade börjat använda d. Tack för tipsen, vet att vi har ID här i stan nånstans så det ska jag kika på. Lite dyrt bara. Sen så vet jag att ID säljs bla på lookfantastic.com, där jag handlar andra produkter, lite billigare än i butiken. Hur som, jag har iallafall beställt prover från HH mineral cosmetics, Mine Minerals och Lily Lolo så vi får väl se hur jag gör.

Ha en bra dag!

KRAAaM!

Spa-dag

Har en liten spa-dag här hemma nu. Inpackning, peeling, mask mm. Ska jag sätta mig ner nu och måla naglarna, blir ett från Depend nr 113. Superfint mörkt lack, nästan svart.

Btw, nån som gillar mineralsmink, tips på bra märken uppsakattas:)

KRAAAM!

Dagens lunch

blev Kyckling och ädelostgryta med Ris och sallad, gott så:)

Grattis

Tina och Kim till lille Mico som föddes den 13 okt och Grattis Nova, du har blivit storasyster. Hoppas ni alla mår bra. Vi kommer över såfort det lugnat ner sig för er.

KRAAAM från Kristina och Lars!


Kvällen

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och mysa. Har tänt lite ljus, så fint å mysigt. Ska väl se på fotbollen kl 20.30 en stund men sen kl 21 ska vi så klart se på HEROS. Tycker det är synd att dom bara sänder 1 avsnitt i veckan nu istället för 2 som dom gjort tidigare. Fast då hinner man ju såklart längta ännu mer:)

Vad ska ni göra ikväll då?

KRAAAM!

Det blir en sånhär

Det blir ingen av julstjärnorna, om Älsklingen får välja. Han vill ha denna och jag måste säga att den ser jättefin ut. passar nog jättebra hos oss i vardagsrummet.



Det blir en sånhär

7-armad elljusstake 279:-


I köket och sovrummet har vi sen tidigare denna. Köptes förra året på
Halens.

Julstjärna vit

Vit Orion julstjärna 199:-


Foto: Halens

Snabb dag och mat

Shit vad den här dagen har gått fort. Snart kommer Älsklingen hem:) Då blir det middag, Ägg och räksallad står på menyn. Mumsigt så!

Sorgligt Dhw var igår, lipade en skvätt, hoppas dom får varandra, Mike och Susan tillslut.

KRAAAM!

Godmorgon

Redan onsdag, shit asså. Snart helg och då ska vi ha middag här. Min kompis Eva och hennes sambo Björn ska komma hit, vi ska bjuda dom på Fodue och spela spel. Ska bli kul. Skönt att jag börjar bli bättre nu, så jag orkar med middagen. Nu är jag bara småsnuvig och lite förkyld men det ska väl snart gå över hoppas jag.

Nu: Frukost och SATC:)

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Tvkvällen

19.30 VÄNNER
20.00 ÄNTLIGEN HEMMA
21.00 DHW


Älskar tisdagar, bara massa kul på TV:)


Ha en trevlig kväll!



KRAAAAM!


Dagens middag

Blev Korv Stroganoff med Ris och en sallad till, mumsigt. Var för första gången på länge riktigt hungrig så nu känns det som att jag börjar bli frisk.

KRAAAM!

Julinspiration

Ja det börjar lida mot jul nu. Lr ja, det är ju över 2 månader men det går fort. Här kommer lite julsaker från Halens . Är speciellt ute efter nån julstjärna lr ljusstake på fot till sov lr vardagsrummet. Gillar den första med träfot för den passar in i allmänhet hos oss men den sista med lampor blev jag småkär i. Tror den kan lysa jättefint i fönstret. Ja ja, Älsklingen får väl säga sitt oxå.


Julinspiration

Röd pappstjärna på ekfot 179:-.

Julstjärna

Stjärna med 30 lampor på fot 249:-.

Lite annat smått å gott inför julen.

Lykta

Vit lykta med ljusslinga på 10 lampor, 179:-. Denna vore jättefin att ha på nån balkong lr på trappan till huset, om man nu har hus.

Trasmatta

Julröd trasmatta, 149:-.

Julgardiner

Julgardiner, från 179:-.



Foto: Halens 


Nån mer än jag som blev lite sugen på julen nu? Tycker verkligen om julen, med all god mat, mys med familjen framför brasan. Dt enda jag INTE gillar är Snön, visst det är urmysigt med snö, sålänge jag är inomhus dvs:)

Katie Melua

Älskade hennes förra album och det nya albumet Pictures verkar oxå va nåt att ha, vad jag hört änsålänge. Julklappsönskning kanske:)

Tisdag å nästan frisk

Idag känner jag mig mycket bättre än jag gjort de senaste dagarna. Kommer ändå ta det lugnt några dagar nu så jag inte blir sjuk igen. Så idag blir det lite mer bloggande:) Nu: Frukost.

Ha en bra dag!


KRAAAM!

Beckfilmer

Jag är ju ett BIG fan av Beckfilmerna. Har sett ALLA med Peter Haber och Michael Persbrandt som Beck och Gunvald. Tycker alla filmerna är bra men det finns ju vissa som är aningens bättre än andra. Fast det finns ju några undantag oxå som  Beck 7 och 21, dom tyckte jag var sämre än dom andra får bara en 2 av mig i betyg. Bäst har nog Beck 3, 5, 8, 9, 15, 16, 20, 22, 24 varit, dom får en STARK 3, nästan 4 av mig i betyg. Resten får 3 or.


Säsong 1 avsnitt 1-8
Beck 1- Lockpojken (visades på bio under namnet Beck )1996
Beck 2- Mannen med ikonerna (TV) 1997
Beck 3- Vita Nätter (TV) 1997
Beck 4- Öga för öga (TV) 1997
Beck 5- Pensionat Pärlan (TV) 1997
Beck 6- Monstret (TV) 1997
Beck 7- The money man (TV) 1997
Beck 8- Spår i Mörkret (visades på bio under namnet Beck 2- spår i mörkret) 1998

Säsong 2 avsnitt 9- 16
Beck 9- Hämndens pris (bio) 2001
Beck 10- Mannen utan ansikte (TV) 2001
Beck 11- Kartellen (TV) 2001
Beck 12- Enslingen (TV) 2001
Beck 13- Okänd avsändare (TV) 2001
Beck 14- Annonsmannen (TV) 2002
Beck 15- Pojken i Glaskupan (TV) 2002
Beck 16- Sista Vittnet (bio) 2002

Säsong 3 avsnitt 17-24
Beck 17- Skarpt läge (bio) 2006
Beck 18- Flickan i Jordkällaren (TV) 2006
Beck 19- Gamen (TV) 2006
Beck 20- Advokaten (TV) 2006
Beck 21- Den japanska Shungamålningen (TV) 2006
Beck 22- Den Svaga länken (bio) premiär mars 2007
Beck 23- Det tysta skiket (TV) 2007
Beck 24- I Guds namn (TV) premiär hösten 2007

Säsong 3 kommer att visas på Tv1000 först innan den kommer till Tv4 hösten 2008.

Tjejsnack

Vecka 42

Relationer Ämnet kommer från Ewelina. Vill du veta mer om Tjejsnack gå in på http://mlilja.net/tjejsnack/.


Vem är den människa du vet att du alltid kan komma till oavsett?

Min mamma och min sambo.


Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest? Kan man göra det eller inte?

Nej det gör jag inte men jag vet ju vilka jag kan lita, vilka som är mina närmaste.


Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/När? Känns det fortfarande?

Beror väl på hur man menar. En nära vän till mig träffade ett av mina ex utan att jag visste om det, sket väl jag i, han var ju ett svin så varsegod å ta bara:)


Känner du att du har en bra relation till människor omkring dig?

Ja det gör jag.


Vad tror du andra tycker är din bästa/sämsta egenskap?

Att jag kanske ställer upp för sällan när dom, singlarna, vill gå ut och festa. Den bästa är nog att jag alltid finns där för dom å att jag lyssnar.


Beck 24- I Guds namn

Såg den sista Beckfilmen igår, I guds namn. Var faktiskt en av dom bättre Beck. Sorligt att veta att det var/kan vara den absolut sista.

Handling: En paparazzifotograf blir brutalt mördad i Stockholm. Man har genomsökt hans lägenhet och datorn och fotoutrustningen är borta. Beck och hans team söker ett motiv. Ville någon hämnas? I Mannens bil hittar man två pennor och ett tomt block som tillhörde fotografen. En av pennorna visar sig innehålla ett USB-minne fullt av foton. Teamet går igenom alla bilder och försöker hitta någon ledtråd till mordet. Chefen Margareta Oberg reagerar plötsligt starkt på en speciell bild som hon gömmer undan utan att någon märker det. Vad har hon för sig egentligen?


MITT BETYG: STARK 3, svag 4


Helveteshelg

Har haft en superjobbig helg. Trodde jag var frisk igår, kände mig betydligt bättre å piggare, så vi gick en sväng på stan. Kändes lite jobbigt men det var ju inte så konstigt tyckte jag då jag varit sjuk. Men senare på kvällen blev jag jättedålig. Hostade blod å spydde om varannat. Febern kom oxå tillbaka så jag blev soffliggandes resten av gårdagen. Idag mår jag sådär. Hostat mycket, dock inget blod, å varit snuvig. Fick ett litet näsblodsanfall på förmiddagen som varade i över 1 timma. Efter d så mådde jag piss igen å sov i 2 timmar tror jag. Nu mår jag lite bättre men inte helt 100. Får verkligen ta det lugnt nu tills ALLT är borta så jag inte får ett bakslag igen. Nu blir det lite te å scones som min Älskling bakat till mig idag.

Ha en bra söndag!

KRAAAAM!

Fredagskvällen

Kommer spenderas i soffan med Älsklingen. Ska se på Idol å Criminal Minds, äta lite gottigt å bara mysa. Btw, fick Bakpotatis med räkröra förut idag, det var supergott:)

Ha en trevlig kväll!

KRAAAM!

Bröllopsklänningar igen

Händer inte så mycket på böllopsfronten just nu. Är ju ÖVER 1 år kvar. Kika runt lite på nätet på klänningar å hittade dessa 2 på Ginnis. Den först är en favorit.


Bröllopsklänningsfavoriten
   
Bröllopklänningsfavoriten bak


Gillar verkligen färgen. Axelbandet är lite annorlunda vilket jag tycker är coolt. Bandet i midjan är sååå snyggt.


Fin brölopsklänning


Denna är ju oxå väldigt fin. Enkel men ändå inte. Tycker det är fint med axelband. Har nog nästan bestämt mig för att ha nån slags axelband å inte tub.

Filmtips

Såg ju på 2 filmer igår, ALFIE och ROAD TO PERDITION. Den första, skitkass inte värd att nämna egentligen men den andra var skitbra så här kommer en liten recension om den. Har ni inte sett den, DO IT!.

ROAD TO PERDITION från 2002 med bla Tom Hanks, Paul Newman, Jude Law å Daniel Craig i några av rollerna, regiserad av Sam Mendes som bla gjort American Beauty.

Handling: Utspelar sig under den amerikanska depressionen. Michael (Tom Hanks) jobbar för den irlänska maffianbossen John Rooney(Newman). Dom är som far å son men när Rooneys riktiga son(Craig) tabbar sig å mördar Michael ena son och fru, visar det sig vart Rooneys lojalitet verkligen ligger. Michael ger sig ut på en jakt med sin äldste son för att hämnas.

MITT BETYG: 4/5

Jag gillade verkligen den här filmen. De enda sorliga är att det tagit mig såhär lång tid att äntligen se den. Slutet kan man nästa räkna ut men det är väl gömt.

Ang skådisarna så är dom riktigt bra allihopa. Kul att se Tom Hanks i en lite ondare roll, även om hans godhet lyser igenom ibland. Den överlevande sonen spelas av Tyler Hoechlin, Martin i Sjunde Himlen, han är oxå otroligt bra i sin roll.


DVD Film: Road to Perdition
 

Godmorgon på er!

Härligt med fredag, shit vad tiden går fort. Har typ inte gjort nåt i veckan, bara varit sjuk. Känner mig aningens bättre idag men nu är jag verkligen förkyld på riktigt, huvudvärk å näsan rinner hela tiden men annars är det bra. När det väl brytit ut så brukar det ju gå över ganska snart, hoppas jag.

Nu ska jag ta mig en kopp te å kika på nån film tror jag.

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Serienörd lr inte?

Om du har sett över 55 st serier är du en serienörd.

Gilmore Girls
Grey's Anatomy
Prison Break - första säsongen sen krockade serien med nåt annat jag hellre såg,ska nog köpa boxen.
Desperate Housewives- best ever:)
OC
One Three Hill
Vänner
- sett ALLA avsnitt flera gånger om.
Förhäxad
24- såg bara första säsongen, sen bytte dom sändningstid.
Simpsons
Scrubs
CSI - orginalet är BÄST
CSI Miami - näst bästa CSI, finns det inget bättre på Tv så.
CSI New York -såg första säsongen ihopp om att den skulle va bra, men icke.
Jordan Rättsläkare
Joey - såg dom avsnitten som blev, 2 säsonger sen lades den ner.
Bones
Dawson's Creek
Heroes
House
Brothers and sisters
Sex and the City - vem har INTE d.
Navy CIS
Lost
My name is Earl
Ugly Betty
Smallville
Southpark
Stargate Atlantis
The 4400
The Office
Two and a half men
Spin City
Cold Case - såg nån säsong sen trötnade jag.
Criminal Minds - det bästa med fredagarna:)
Baywatch- ibörjan bara
Lilla huset på prärien - den var ju sååå söt
Dallas- har sett några avsnitt nu när TV4 guld börjat sända från början.
Shark
Tredje klotet från solen
Law and order
Våra bästa år - o ja, sett på den till å från i 10 år snart.
Våra värsta år 
Sabrina Tonårshäxan
Ett geni i familjen
Alla älskar Raymond
Ghost Whisperer
8 simple rules
Svensson Svensson
Lizzie McGuire
Sunset Beach - skäms för att erkänna d.
Magnum
VIP
Stacked
Myggan
Vita huset
Advokaterna
Ally McBeal
Las Vegas - såg första säsongen
Xena
Entourage- såg nåt avsnitt i början.
Cityakuten
Will & Grace
Beverly Hills
Sjunde himlen
Dharma & Greg
Fresh Prince in Bel Air
Skilda Världar
Nanny
Tre Kronor
L-word
- tyvärr missat endel.
Vita Lögner
Andra Avenyn
Rederiet
Hem till gården
How I met your mother
That 70's Show
Alias - några avsnitt då å då bara.
Seinfield
Glamour
Huset fullt 
Hjälp
The Shield
Close to home

Fick "bara" 44, jag som trodde jag var en superserienörd. Men det är ju många som inte är med. Melrose, Dynastin, lr Falcon Crest  tur för mig d:)

Hittade listan hos
Mi.

Summer Wine

Gud vad jag ÄLSKAR denna låten, Summer Wine med Ville Valo feat Natalia Avelon. Lyssna på den du med:) Ville har en så otroligt bra å sexig röst å Natalia är riktigt hot i denna video. Inte så konstigt att jag är så förtjust i den egentligen, Ville är sångare i ett av mina favoritband HIM. Kan lyssna på den här låten om å om igen, LOVE IT!

Sexigast 2007

Är, enligt tidningen Esquire, Charlize Theron. Allt jag kan säga är It was about time, hon är ju riktigt snygg å sexig ju. Top trion bruka ju annars varieras mellan Scarlett, Angelina å Miss Biel men detta året gick titeln alltså till denna sydafrikanska 32 åring. Charlize är en otroligt duktig skådis med bla en Oscar i bagaget för sin roll som seriemörderskan Aileen Wuornos.





 

Bättre, inte än bra

Mår betydligt bättre idag. Förkylningen som jag trodde var på väg bort har dock kommit tillbaka. Tror jag nyst å snytit mig minst 40 gånger redan å klockan är bara 9.30. Men maginfluensan jag drabbades av igår försvann lika snabbt som den kom, det var skönt d. Så nu har jag bara min förkylning att slåss med. Tar det lite lugnt med bloggandet några dagar till, orkar inte sitta framför datorn en längre stund.

Idag blir det film, all by my lonesome. Först ut är ALFIE med Jude Law och sen ska jag kika på ROAD TO PREDITION där Jude Law oxå är med å bla Tom Hanks.

Ska måla naglarna sen oxå, måste ju pyssla om mig själv lite, även om jag är sjuk:)

Ha en bra dag!


KRAAAAM!

Usch å fy

När jag trodde jag skulle bli frisk har jag nu fått maginfluensa lr nåt oxå. Det är piss just nu. Mår inte alls bra. Förkylningen är väl på väg bort nu men att få maginfluensa är inte vad jag behöver just nu. Känner mig otroligt svag just nu å vill helst inte vara själv:( Tyvärr jobbar min Älskling men när han väl kommer hem så sköter han om mig, lagar mat, handlar, städar mm. Skönt att det snart är helg igen så vi bara kan vara med varann å mysa å se på filmer.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Tjejsnack

Vecka 41
Bröst Ämnet kommer från
Alexzandra

Kontrollerar du dina bröst ofta själv/går på mammografi när du ska?

Ja jag kontrollerar dom själv med jämna mellanrum.


Är du orolig för bröstcancer?

Ja mer å mer ju äldre jag blir.


Vad är bröst för dig? Något kvinnligt, något man matar sin bebis med, något sexigt, bara en jobbig sak, annat?

Kvinnligt å nåt sexigt och Amning.
 

Är du nöjd med dina bröst, eller skulle du vilja förminska, förstora, annat, varför?

Ja jag är nöjd med mina. Lagom stora, större nu sen jag gått upp lite i vikt, och har alltid fått komplimanger för dom. Många tror att dom är fejk men icke.


Dolly Parton har ju försäkrat sina bröst, är det något du skulle kunna göra? Motivera.

Haha, Nej det tror jag inte jag skulle.


http://mlilja.net/tjejsnack/



Zodiac

Har ju lovat er att skriva lite om filmen Zodiac så här kommer d.

Handling: Mellan 66-78 föll en efter en offer för den ökända seriemördaren The Zodiac Killer i San Francisco. Han skröt om sina offer i direkta meddelanden till polisen och media. Tecknaren Graysmith( Gyllenhaal) och polisen Dave (Mark Ruffalo) börjar sammarbeta i jakten på mördaren, deras jakt kom att sträcka sig till närmare 22 års tid.

Jag gillar verklighetsbaserade filmer, detta var inget undantag. Den är lång, 2 timmar å 30 min men jag känner ändå att jag inte riktigt får nåt grepp om filmen och Zodiac. Och jag känner att jag jämför regisörens helt klart bästa film SEVEN med denna. Men det märks att han brinner för berättelsen och det syns klart och tydligt att han fört över sin egen besatthet till några av filmens karaktärer.

Man blir väldigt engagerad i serietecknarens egna jakt på mördaren å man hoppas så innerligt att han ska ta honom. Jag blir dock lite besviken vad det gäller slutet, vill inte säga mer om det finns nån som ska se den och inte vet hur det gick i verkligheten.

Ang skådisarna så tycker jag att Gyllenhaal är helt klart bäst, han gör rollen fenomenalt bra. Hans alkoholiserade medarbetare på tidningen spelas av Robert Downey JR som gör mig riktigt förvånad, han är ju bra ju.

MITT BETYG: 4/5 Alltsom allt är det en jättebra film som jag tycker att NI ska se:)

Tack

alla för era söta och uppmuntrande kommentarer. Idag mår jag väl sådär, känner mig aningen bättre men är ändå superseg och trött i kroppen. Halsen har jag inte ont i men huvudet det värker. Blir en lugn dag idag med, utan massa bloggning men imorn lr senare i veckan är jag tillbaka som vanligt.

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Bloggpaus

Har haft en liten bloggpaus i helgen, inte orkat pga sjukdom. Älsklingen har ju varit sjuk i nåra dagar och nu har jag oxå blivit smittad. Halsont, nästäppa, huvudvärk och feber. Förkylningen kom smygande på lördagen och blev värre igår när vi var hos min Farmor i Skara. Så igår mådde jag inte alls bra, inte idag heller för den delen. Så jag kommer nog inte orka blogga så mycket dom närmsta dagarna. Har ju lovat er en recension på Zodiac och den kommer komma under dagen. Så nu vet ni varför jag kanske inte skriver så mycket inlägg nu men såfort jag mår bättre så finns jag här igen.

Ha en underbar dag!

KRAAAM!

Filmkväll istället

Då Älsklingen är sjuk bestämde vi oss för att hyra film ikväll istället. Det blev Zodiac med bla Jake Gyllenhaal i en av rollerna. Filmen är baserad på en sann historia om en ökänd seriemördare. Tror att den kan vara jättebra, kommer med en recension imorn.





Nån som sett den?

Dagen d

Denna dagen har gått alldeles för fort. Känns inte som om man hunnit göra nåt. Nu blir det snart Melrose och efter det middag. Idag ska jag laga Kyckling tandoori och en grekisk sallad till, ska blir gottigt. Ikväll blir det Idol först och därefter Criminal Minds på 5an kl 21.30, OBS Ny tid!

Vad ska ni göra denna fredagskväll?

KRAAAM!

Rosa bandet

All you are asked to do is keep this circulating. Even if it's to one more person. In memory of anyone you know that has been struck down by cancer.


image1642


Taget av
Princessjess


PLEASE SEND THIS FORWARD

TGI Friday

Å äntligen är det helg, sååå skönt:) Älsklingen kom hem tidigt igår, därav det dåliga blogandet, pga förkylning. Så jag har pysslat om honom, lagat mat, gjort te osv. Idag är han oxå hemma men mår lite bättre, dock inte bra. På dom snart 3 åren vi varit ihop så har han ALDRIG varit hemma från jobb lr skola, så nu mår han faktiskt inte så bra. Hoppas bara inte jag åker på nåt oxå, har så svårt att bli av med en förkylning nu förtiden, sitter i i månader. Änsålänge har jag klarat mig, peppar peppar ta i trä:) Nu ringer han i sin klocka och vill ha nåt:)

KRAAAM!

Dagens låt

är Wake up Call med mina favoriter Maroon 5:)

Dermalogica

Beställde ju ett Dermalogica kit från Look Fantastic i måndagskväll. Skulle ta 5 dagar, fick det idag så det har bara tagit 3 dagar. Bra service där. Så nu ser jag fram emot att får använda mina nya produkter. Jag är glad att jag gick på den där ansiktsbehandlingen och fick en "face mapping" gjord så jag vet vad jag har för hudtyp och vad jag ska använda för produkter. Jag kan verkligen rekomendera er att göra en "face mapping" om ni har problem med huden. Gå in på Dermalogica.se och sök efter en hudterapeut nära dig som utför face mapping.


Ny beställt

Kanelbullens dag

Idag,den 4 okt, är det KANELBULLENS DAG. Älskar Kanelbullar med ett glas mjölk till, såååå gott ju. Påminner om min barndom, när jag var dagbarn hos mormor. Tror jag ska få Älsklingen till att vi ska baka bullar ikväll. Visst är bilden läskande?

Kanelbullens dag



Ska NI äta Kanelbullar idag?

Kvällen

Ikväll ska jag å Äsklingen bara mysa i soffan och äta snacks, ska bli såååå skönt. Ska se på Roomservice kl 20 och Heroes kl 21.

Vad ska ni göra ikväll?


KRAAAAM!

Wiiiee!

Om bara 2 timmar kommer min Älskling hem, som jag längtat:)Han har bara varit borta sen igår morses men jag har saknat honom enormt mycket ändå.

KRAAAM!

Sukicolor

Fick ett nyhetsbrev från Accessora i dag där dom informerar om att dom fått in mineralmake- upserien Suki Color från Suki. Den produkten jag blev lite kär i är Pure Cream Stain, en mulitfunktionel produkt för kinder och läppar. Finns i 4 olika färger och den jag fastnade för heter Sandstone. Priset för denna produkt är 419:-. Lite dyrt just nu för mig men helt klart kommer jag att äga den inom en snart framtid:)




Sukicolor



Foto: Accessora

Tjejsnack

Vecka 40
Djur Ämnet kommer från
Alexzandra

Vad har du för favorit djur?

Katt helt klart.


Vilket djur har du alltid drömt om att få träffa/se i det vilda.

Jag har alltid velat se och simma med delfiner. Skulle jättegärna vilja se lejon också.

Vad för slags djur skulle du vara om du var ett djur, varför?

Oj, vad svårt. Katt kanske, för att jag gillar katter och att dom är så självständiga.


Vilket djur är du mest rädd för, varför?

Ormar, jag Hatar ormar och spindlar. Tror det mest beror på att man inte vet så mycket om dom djuren så man blir rädd. Ja läskiga är dom i alla fall.


Har du några djur? Vad/vilka?

Ja jag har en katt som är 3 år och några månader som heter Nemo.


http://mlilja.net/tjejsnack/


 


Godmorgon

på er allihopa. Onsdag idag, bara 2 dagar kvar sen är det helg igen. Gud så skönt. Sov ju själv inatt, om man inte räknar tissen som sov på sin husses plats hela natten. Saknar min Älskling jättemycket så det var lite jobbigt och svårt att sova. Tog tid innan jag somnade sen sov jag bra till 4, låg vaken i nån timma och somnade sen om men vaknade igen kl 7 å då gick jag upp. Hatar att ligga kvar i sängen och försöka somna om. Men nu känner jag mig lite småtrött så en lite vila får jag nog ta lite senare idag. Annars har jag inga planer, mamma ska komma på lunch idag kl 12, det blir grekisk sallad med fetaost bla. Sen så kommer ju Älsklingen hem idag efter jobbet vid 16.30, LÄNGTAR som fan.

Har jätteont i benen idag med så det blir ingen promenad idag heller. Ska vänta och se om det blir bättre om nån dag, annars blir det väl till att ringa Vårdcentralen.

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Bra kväll ändå

Visade sig att det blev en bra kväll trots allt ändå. Fick besök vid 18 tiden av en kompis som vill kolla på film å äta gottigt, å det tackade jag ju inte Nej till. Såg Nära & Kära med bla Uma Thurman och Bryan Greenberg. Tyckte den var jättemysig och bra. Nu ska vi snart se på Äntligen Hemma och Dhw kl 21 så jag får sällskap hela kvällen, superbra.

Ha en bra kväll!

KRAAAAM!


Tjuvlyssnat

Gymnasiets cafeteria, Västerås


Två tjejkompisar ~17 sitter och pratar om deras första intryck av varandra första dagen på gymnasiet.

Tjej 1: Mitt första intryck av dig var inte så bra. Du satt och kollade snett på mig hela tiden.
Tjej 2: Va! Nej! Gjorde jag?
Tjej 1 (argt): Ja det gjorde du! Fast i och för sig så satt jag snett bakom dig.

från
Tjuvlyssnat.se


Mina 3 favoriter

För mjuka och lena läppar nu i höst är:

Vitamin E Lip Care spf 15 från The body Shop, kan få dom torraste läppar att bli dundermjuka:)




Eight Hour Cream från Elisabeth Arden, luktar inte gott men är ju sååå bra även till andra områden än läpparna:)

Arden

Nivea Cream, favorit sen 14 års ålder.

Nivea


Hittade listan hos
Lafashionista. Vilka är era favoriter?

Jobbig dag

Idag ska Älsklingen sova borta så jag är helt själv ikväll. Dom har nån övning som slutar kl 23 och sen ska Älsklingen "vakta" soldaterna. Ska inte bli kul att vara själv idag. Brukar inte ha nåt emot att vara själv ibland men idag är inte en sån dag. Har mått ganska dåligt sen igår kväll, svinont i mina ben av nån anledning. Fötterna och benen hade svullnat nåt enormt efter balen, trodde det skulle bli bättre och visst, dom är inte svullna längre men nu värker dom som fan och jag har svårt att gå. Kan inte förstå vad det är. Hoppas bara att det går över snart, detta känns inte bra.

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Dermalogica

Beställde på Look Fantastic ett Travel-kit/Start kit  från Dermalogica idag. Tänkte att jag skulle testa produkterna ett tag och se hur det går. Så att det fanns små kit var ju superbra. Gick väl på ca 300:- och då ingår detta:

Multi-active Toner
Skin Smoothing Cream
Gentle Cream Exfoliant
Special Cleansing Gel
Soothing Eye Make-up Remover (prov)
Skin Hydrating Masque (prov)

Ny beställt


Superbra tycker jag då alla produkter är såna som jag blev rekomenderad så detta ska bli kul att testa. Hade jag köpt direkt i butiken så hade det bara blivit en rengöring och kräm men nu får jag ju dom andra produkterna oxå:)

Högtidsmiddagsbild

Här kommer en bild på mig och älsklingen och några av hans jobbar kompisar. Det är jag å Älsklingen som är längst till vänster på bilden:) Ser ruskigt konstig ut men det var den enda bild där hela klänningen är med, annars är det många sitt bilder.

Hela gänget


Foto: © Kristina

Enrique; Only You

Älskar den här låten. En av det bästa låtar jag hört i hela mitt liv.

Ansiktsbehandling

Nu har jag varit på min allra första ansiktsbehandling. Gud så skönt det var. Visst gjorde det lite ont när hon skulle klämma porerna men annars var det kanon skönt. Fick reda på att jag inte har en torr hy utan blandad hy med torra partier så jag har använt helt fel produkter hela mitt liv. Varför ha jag inte kollat upp detta tidigare? Ja ja, bättre sent än aldrig. Hur som helst nu har jag endel produkter hemma som jag måste slänga men det är ju lika bra så min hud blir bra. Hon använde DERMALOGICAS produkter och rekomenderade mig att köpa en Ansiktsrengöring och en hudkräm så det blir nästa projekt. Fick lite "skäll" för att jag tvättar mig med tvål på morgonen och inte med en rengöring så det får jag ju ändra på nu då:) Ska definitivt gå på ansiktsbehandling snart igen.

Ha en bra dag!
Btw det kommer mer bilder under dagen från Balen:)

KRAAAM!

Högtidsmiddagen

Börjar dagen med en bild på mig från helgens högtidsmiddag. Denna är tagen vid själva middagen. Älsklingen satt framför. Var jättenöjd med klänningen, färgen är ju underbar. Bästa klänningen ever enligt Älsklingen:) Håret gjorde min kompis Eva, satte upp d lite snyggt och satte pärlor i bak. I fram har jag ett diadem som jag hittade i tor när jag hämtade ut min klänning. Skulle ju fått en ny tiara innan balen från stället jag beställde från, den första var ju trasig, men den kom aldrig, dåligt tycker jag. Tur jag hittde en annan.


Högtidsmiddagen



Foto: © Kristina