Hösten är här

Från slutet av april tills nu har jag sovit utan täcke med bara påslakarnet, gör alltid det på sommaren. Har blivit kallare och kallare på nätterna så igår fick jag efter mycket ångest plocka fram våra täcken. För mig betyder det att nu är sommaren slut och hösten är på G. Fast hösten är inte fy skam den heller. Man kan mysa inne med en filt över sig och en bok i handen. Jag som älskar att tända massa ljus hemma slutar ju aldrig tända ljus fast det är sommar men det blir allt lite för varmt inne. Men inte nu längre. Nu tänds nog alla värmeljus vi har i lgh nästan varje dag, det är faktiskt kyligt inne nu.

Kommentarer
Postat av: Carin - FruA

Själv är jag så frusen så jag har sovit med duntäcke (nästan) hela sommaren. Så nu är det dax att plocka fram det extra duniga "vintertäcket", hihi.

För oss är det höst då vi sätter på fjärrvärmen i källaren, just nu så tänder vi bara en brasa när det bli kyligt. Men snart är det dax för fjärrvärme brrrHa en bra dag!

Kram Carin

Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Jag håller med att det härliga med hösten är att man kan tända ljus och ha det mysigt. Kram Sandra

2008-09-02 @ 11:41:49
URL: http://tjohalia.se
Postat av: jenny

och jag som är så frusen av mig har sovit med tjocktäcke hela sommaren:-) Tråkigt att sommaren är slut men håller med dig om ljuständningen. Blir så mysigt inne med alla tända ljus och mörkret utanför:-) Kram/jenny

2008-09-02 @ 12:14:02
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Kristina

Ja! Skönt att bli av med den stora äckliga saken haha!

Ha det så bra! kramar

2008-09-02 @ 12:46:21
URL: http://xtina.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja kvällarna är lite råa nu, men inte tillräckligt kalla för att maken ska få tända kaminen, han tjatar varje kväll, men jag vet hur fort det blir varmt o vill vänta lite till, kramar

2008-09-02 @ 13:07:57
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: annika

Tack! Höst är ju så mysigt!! (Nästan bättre än sommaren!)

2008-09-02 @ 13:47:56
URL: http://ankaja.blogg.se/
Postat av: Tina H

Ja, hösten är härlig... det gäller tt ta vra på alla årstiderna när de väl varar. Som våren.... oftast drömmer man så om sommarne att man missar våren. Den som är så fin! Höstens alla färger går ju inte att missa..... och som sagt att få tända ljus i mörkret är nåt visst speciellt:-)

2008-09-02 @ 17:05:41
URL: http://mammatilltva.blogspot.com
Postat av: Fru Evelina

jag kan hålla med om att höst är mysigt, men INTE när man börjar 6 och cyklar till jobbet =)kramis

2008-09-02 @ 20:57:17
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback