Gott Recept

Detta ska vi göra ikväll, lätt och gott.

FISK PÅ GRÖNSAKSBÄDD

600g fisk, gÄrna lax och nån vit fisk
600 g färskpotatis/ vanlig potatis
4 färska lökar
250 g körsbärstomater
4 msk Arla smör-& rapsolja
Citron att prssa över
1 tsk gourmetsalt
1 dl grovhackade hasselnötter

Gräslöksyoghurt:
2 dl Arla Köket medelhavsyoghurt
2 krm salt
2 msk riven pepparrot
1/2 dl grovhackad gräslök

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225°. Tvätta potatisen och dela de stora i halvor. Dela löken på längden. Lägg glest på ett stort ugnssäkert fat. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Dela fisken i bitar. Ta ut fatet och lägg på fisk och tomater. Ringla över smör-&rapsolja och strö över salt och nötter Pressa över citron. Sänk ugnen till 175° och stek i ytterligare ca 15 min. Blanda yoghurt, salt, pepparrot och gräslök. Strö gärna lite pepparrot och gräslök över det färdiga fiskfatet. Servera såsen till.

Kommentarer
Postat av: ENGLAVAKT

HEHE JO, men inte alla som tur är :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback