Vill ha 2

En till vill ha grej till balkongen. En själv vattnande kruka från Balkongbutiken. Det vore nåt när man åker bort.



Vill ha 2


Foto: Balkongbutiken

Vill ha

Den här skönheten från Vertical garden skulle jag vilja ha på min balkong i sommar. Skitnsygg ju.



Vill ha


Foto: Vertical garden

Söndag och Valborg

SÖNDAG

Åkte tidigt på morgonen till min farmor i skara. Åkte sen vidare till min farbror som bor lite utanför skara i ett mysigt hus. Där var vi nästan hela dagen. Solade och mådde kanon bra. Brännde mig dock på bröstet. Inte så bra. Grillade oxå lite senare på eftermiddagen. Årets Första grillning. Härligt. Efterrätten blev jorgubbar. Älskar jordgubbar.

Senare  ,vid 4 tiden, drog jag å Älsklingen vidare till nåra kompisar och fikade. Fick mumsig After Eight tårta. Blev kvar ett tag och var nog inte hemma förren vid 7 tiden. Åkte då och hyrde 2 filmer som vi såg, en Beck och Den Svarta Dahlian. (Recention kommer) Så det var en heldag.

MÅNDAG; VALBORG

Åkte upp till berget vid 11 för att grilla och fiska. Mina föräldrar var oxå med. Hade det jättemysigt men idag blåste det mycket där uppe så det blev inte så länge. Men kul var det.

Så nu har man varit ute nästan hela helgen. Trött man blir. Men det är skönt.

Ikväll blir det bara lugnt hemma. Se lite på TV å äta god mat.



CIAO!

Köttfondue


Ikväll ska vi äta Köttfondue. Har nyligen blivit presenterad för det och nu Älskar jag att gör K?ttfonduefondue. Hur gott som helst. Man har kött ,ex grytbitar lr fläskfilé, som man friterar i olja i en fondue gryta. Huvudsaken är att köttet är mört. Till detta har man massa goda såser och andra tillbehör som tärnad paprika, lök, tomater mm mm. Vi har gjort 2 olika såser, en tzatziiki och en  kall ädelost sås gjord på gräddfil. Vi har oxå potatiskroketter till. Ska bli sååå gott.



CIAO!

Min top 5 lista

Har gjort en lista över MINA  top 5 snyggingar i kändisvärlden. Här kommer den:

Nr 5. Orlando Bloom är typ världens snyggaste och hetaste pirat.

olando

Nr 4: Josh Hartnett. Älskar honom i Lucky Number Slevin. Verkar så mysig.

Josh

Nr 3: Skådespelaren Clive Owen. Hur snygg som helst i Closer. Älskar Britter.

Clive

Nr 2: Värdens snyggaste fotbollsspelare Cristiano Ronaldo.  Måste ju bara vara med på listan. Spelar i Man United. Mums.

Ronaldo

Nr 1: Jake Gyllenhaal. En otroligt snygg och duktig skådis. Kolla in ögonen.

Top 5 hunks

Finns dock hur många andra snyggingar som helst men dom fick inte plats på denna listan.

Lördag

Härligt väder det är idag. Fast det var lite kallt när jag å Älsklingen skulle äta frukost på ballkongen vid 9 tiden. Nu är kl dock 11 så nu är det nog lite varmare. Ska nog sätta mig ute en stund med min nya bok, Håkan Nessers "En helt annan historia". Älsklingen gav sig precis ut på en springtur.

CIAO!

Mys fredag

Skönt det är med helg. Ikväll blir det myspys i soffan med snacks och en film, nån WALLANDER tror jag det blev. Har precis ätit tacos och är typ proppmätt. Härligt det är med helg!


CIAO!

I´m back

Kul att inte man fick ut nåt av mötet. Samma resultat som varje gång. Skit AF!

Nu ska snart jag börja tvätta. Roligt fredagsgöra, men ett måste. Älsklingen är på G hem nu. Han är ledig till v 19. Känns skönt att ha han hemma. Ska väl ut å åka mycket nu när vi kommer att ha bilen nästa v.

I eftermiddag blir det en fika nånstans. Där det finns plats på stans uteserveringar. Det lär ju va fullt överallt.

Ikväll blir det TACOS och film. Vet inte vad han har hyrt med sig hem.

CIAO!


Vill bara kypa ner i sängen igen

Nu har jag varit uppe sen 6.30. Känns jobbigt att gå upp så tidigt. Känner bara för att lägga mig i sängen och somna om. Men icke, det går inte. Ska snart dra mig iväg. Ska på ett möte på AF. Va det nu kan ge.

SEE U/ BYE!

Härlig dag och kväll

Dagen på stan var jättemysig och trevlig. Satt på uteserveringen och bara njöt av det fina vädret. Kom dock inte hem med nåt. Ska ju till Götet nästa helg och shoppa så jag sparar mig:)

Ikväll blir det  mys och CSI och sen tidigt i säng. Ska upp jättetidigt i morn och gå på ett möte.

CIAO!

Toppen dag

Å vilken härlig dag det visar sig att bli idag. Man mår verkligen så mycket bättre när vädret är så soligt å varmt. Dax att göra sig iordning och dra till stan om en stund. Får snart besök av M och hennes lille son. Inte setts på flera månader. Ska bli kul. Sen möter vi E för en fika och skvaller.

SEE U/ BYE!

No more mister nice guy

Är man en skurk och ser ut som James Franco får man mer än gärna mitt stöd:)

No more mister nice guy

Foto:
Girlylicious


CIAO!

Fika

Idag ska jag ner på stan och möta E för en fika och lite shopping. Har inte setts på nån vecka nu så vi har lite att skvallra om.

Ha en bra dag!

CIAO!

SM-Final gånger två

Då var det klart att både vårt herrlag och vårt damlag i handboll är klara för SM-Final i Globen. Nu måste man erkänna att man är en stolt Skövde bo. Båda har ju vart i SM-final förut och nu händer det igen. Herrarna kommer att möta Hammarby. Kommer bli en rysare tror jag då dom är på hemmaplan med stort supportergäng på plats. Vilka damerna möter är dock inte klart än. Kan bli Västerås eller Sävehof. Nu håller man tummen och hoppas på vinnst. Tänk om båda vinner, stort det kommer bli. HOPPAS HOPPAS HOPPPAS.


CIAO!

Gulligt SMS

Brukar få många SMS av Älsklingen varje dag men detta var extremt gulligt:

ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG
ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG........

Ja ni förstår.

Jippi

Från söndag till sep ska jag å Älsklingen få ha pappas ena bil. Hela sommaren alltså. Ska bli jätteskönt med en bil. Bara det att man kan åka var man vill, när man vill. Härligt. Nu kommer det bära av till IKEA så snart det bara går.

CIAO!

Då har jag bestämt mig

Har bestämt mig för att bleka tänderna. Det kommer att kosta 1800:- för övre käktänderna. Man gör en skena som man sen får ta med sig hem. Man spruta i blekmedel i skenan som sen får verka under natten. Behandlingen pågår i ca 8 dagar/nätter. Dom kommer att bli 2 steg vitare än nu. Det som ingår i priset är skenan, blekmedlet och återbesök. Om man sen vill kan man göra underkäken som då oxå kostar 1800:-. Många gör dock inte detta då dom tänderna inte syns så väl när man ex ler lr skrattar. Får se hur jag gör. Beror lite på hur bra det blir. Det bästa med denna metod tycker jag är att man får en skenan som man sen kan återanvända flera gånger efter avslutad behandling, bara att köpa mer blekmedel. Om man nu tycker att det behövs. Det gillade jag. Sen så har vi här i stan inte så många andra metoder att välja mellan. Så nästa v börjar jag. Återkommer med resultat.


CIAO

Uppe med tuppen

Gick upp tidigt idag. Kl var nog 7 när jag skuttade upp. Ska ju till tandläkaren igen. Fast idag sak vi bara tala om blekning av tänder. Hur mycket det kostar , vilken nyans man ska ha osv. Vet ännu inte om jag ska bleka. Får se. Men jag vill göra det. återkommer med detaljer sen.


CIAO!


Det gick bra

Mitt besök hos tandläkaren gick bra. Fick faktiskt beröm för mina tänder. Fast jag blev rek att börja använda mer flour, typ flourtabletter, flourtuggummi och tandkräm med mer flour i. Så det tänker jag göra. Måste ju göra mesta möjliga för att inte behöva laga. Beställde oxå tid för samtal om att bleka mina tänder. Det har jag velat  göra länge så nu passade jag på. Vet dock inte om jag kommer att bleka, är ju rätt dyrt. Får se vad hon säger imorgon.


CIAO!


Kirsten Dunst

Nu har ju snart Spider-Man 3 premiär, om den inte redan haft de Spiderman 3
i vissa städer. Tycker att Kirsten Dunst är en väldigt bra skådis, hon har verkligen talang, och jag gillar hennes klädstil. Hon är så söt ju. Och börjar man sin karriär  som 11 åring med att kyssa Brad Pitt i "EN Vampyrs bekännelse" kan man inte bli annat än STOR. Gillar henne i filmerna Virgin Suicides och Marie Antoinette som Sophia Coppola gjort. Hon är ju oxå med i tonårsfilmen Bring it on. Filmen Crazy/Beautiful med henne i huvudrollen är en av mina favoriter. Har ni inte sett den, gör det!

Filmer jag INTE sett men vill se med Kirsten:
Wimbeldon
Elisabethtown (med Orlando)
Eternal sunshine of the spotless mind


CIAO!

Trevlig överraskning

Min favvo tidning kom med posten idag. Nu vet jag vad jag ska göra tills jag drar till tandläkaren.

Trevlig ?veraskning

Ush och fy

Idag ska jag iväg till Tandläkaren. Jag gillar det inte. Har alltid tyckt att det varit jobbigt. Har väl blivit bättre med åren, kanske för att man inte behöver laga så ofta. Ska bara på en undersökning men det känns ändå i magen. Lite små jobbigt sådär. Hoppas jag inte har några håll som måste lagas.

CIAO!

The Lovely Jennifer

Har inte skrivit om en av mina favoriter, Jennifer Aniston, så nu passar jag på när jag har lite tid.Jenifer Love Aniston
Hon är en superskådis och jag Älskar henne i "Vänner". Nu när det är slut så får man ändå se henne i endel filmer. Hon har ju regisserat oxå. Genom Amerikanska Glamour har hon och några andra kändisar regisserat läsarnas egna berättelser i en serie olika kortfilmer, "Reel Moments". Såg när hon var med på Oprah och tyckte hennes film verkade jättebra. Jag gillar att hon allmänt är så naturlig och männsklig på nåt sett. Hon är ju The Girl next door. Hon är så söt och vacker. Prydde ju Svenska Glamours cover förra numret.

Filmer jag gillar med Jennifer:
Deraild
The Good girl
The Break up


CIAO!

EM

EM möbler har kommit hit till stan lr rättare sagt öppnar nu på tor. Ska bli kul att se vad dom har att erbjuda. Har inte så många såna butiker här så jag är helt till mig nu. Var inne på deras hemsida nyss och blev jätteinspirerad. Måste dit. Nu. Får väl vänta till helgen lr nästa v.

CIAO!


Mat tips

Här kommer ett mycket gott recept som vi gjorde i förra veckan. Var bara tvungen att dela med mig.

Tandoori Kyckling med Fetaost sallad till 3-4 pot

Kycklingen:
Tandoori Kyckling kryddmix (Santa Maria)
Ca 500 g Kyckling i bitar
2 dl Matlagningsyoghurt

Blanda mixen och yoghurten till en marinad. Rör ner köttet och låt stå nån timma. Stek i stekpanna tills kycklingen är klar. (Går oxå att gör med större kyckling i ugn i 175, 45-60 min).

Salladen:
Blanda ötrdressing tex olja basilika, oregano och timjan i en skål. Strimmla salladsblad, dela tomaterna, gurkan och rödlöken och lägg i i dressingen. Strö i tärnad feta och servera till Kycklingen. MUMSIGT GOTT.

Går självklart att ha ris till men så här blir den nyttigare:)

Klar

Då var man äntligen klar och kan ta det lugnt en stund. Ska ha lite ME TIME snart tänkte jag. Har varit lite dåligt med det på sista tiden. Tänkte göra en hårinpackning och lägga en ansiktsmask. Ska bli skönt. Tar mig nog en kopp thé efter och lägger mig å läser min bok. Just nu är det Dennis Lehane´s Gone baby gone. Den verkar bra, lite trög kanske men det kanske kommer igång efter ett tag. Har läst andra av hans böcker och dom har varit bra, t ex Patient 67.


CIAO!

Städdag med en liten paus

Idag har jag en städdag. Skulle haft den förra veckan men inte orkat så det fick bli idag. Var inte direkt sugen idag heller men det var ett måste. Men nu har jag tat en liten paus för att skriva lite å kika in på mina favvo bloggar. Har ju inte blivit så mycket den senaste tiden men nu har det lugnat ner sig lite och börjar bli normalt igen. Det har ju strulat endel med Bloggen men nu hoppas jag att det ordnat upp sig. Nu sak jag gå en liten bloggrunda innan jag fortsätter städa.


CIAO!

Bakis och film

Idag har jag å Älsklingen bara legat i varsin soffa och kollat på film. Har varit ganska bakis men nu börjar det bli bättre. Såg nyss på The Deer Hunter. Har aldrig sett den förut och jag tyckte den var jättebra. Älsklingen har tjatat om att får se den och nu blev det av. Ska se på den Gode den Onde den Fule senare. Nu ska vi mumsa på hamburgare och strips. Ska bli gottigt.

Fast först blir det ett avsnitt av OC.



CIAO!


Kärlek på turné

Ut p? turne

Nu ska Nicole följa med pojkvännen Joel när han och hans band Good Charlotte ska på turné. Kul att det håller mellan dom. Ser ut som om kärleken har gjort Nic bra. Hon ser ut att må mycket bättre än förut. That´s love.

CIAO!

 

Foto: MSN


Härlig lördag

Gårdagskvällen var trevlig. Hamnade på ett uteställe här i stan. En jobbarkompis till Älsklingen fyllde 25 och vi gick ett gäng och överraska honom  och hans tjej när dom var ute och åt. Samtidigt firade vi att min pappas lag, som han cochar/tränar i bowling, vunnit kvalet och gått upp i allsvenskan. Så festhumöret var på topp. Vissa gick vidare ut och dansade men då vi inte ha så gott ställt gick vi hem vid tolv tiden. Kvällen var iaf superkul.


BYE!

SJP

Den 7 juni släpps SJP Kollektion. Ska bli kul att se.


Dagens låt...

...är Pernilla Anderssons Angel´s Wings. Spelas flitigt.

Räkor, vin och helg

Ikväll blir det vin och räkor. Ska bli mumsigt. Lite tv tittande oxå. CSI och Criminal Minds som bubben vill se.

Shit vad denna vecka gått fort, tråkigt. Ska inte göra så mycket i helgen. Imorn ska vi låna mina föräldrars bil, har ingen egen, och slänga lite skräp från källaren. Man har samlat på sig endel. Blir en liten åktur oxå. När man ändå har bilen.
På sön ska vi hem till nåra kompisar som nyss flyttat. Har köpt nåra fina ecpresso koppar till dom.

CIAO!

Nytt köp

Nytt k?


Köpte dessa väggljushållare på Hem och Hobby i dag. Älskar att det är så billigt där. Dom kostade bara 30:- st. Ett fynd. Tyckte att det fattades nåt på denna väggen efter att vi målat om men nu blev det genast bättre. Och jag älskar ju ljus och ljushållare av alla slag.


CIAO!

Vad hände?

Det skulle ju vart The hills igår men inte f'** var det nåt. Stod både i tidningen och på tv att det skulle va men icke. Skit, jag som sett fram emot det. Ja ja.


CIAO!


Till stan

Nu drar jag å Älsklingen snart til stan. Ska kika lite på en inflyttningspresent till nåra kompisar som nyss flyttat och allmänt bara gå lite på stan. Tråkigt väder det är idag, blåser ju nästan storm. Änltligen helg! Jippi!


CIAO!

Kvällen

Ikväll blir det The hills kl 19 och CSI 21 på 5an. Och lite myspys i soffan med Älsklingen såklart. Middagen är på g, biffsallad som bubben gör just nu. Ska bli mumsigt. Blir nog en jordgubbs smoothie senare oxå, till CSI kanske.

CIAO!

Härlig massage

Kom hem från min massage för nån timma sen och GUD vad det var skönt. Det kändes som om jag verkligen behövde det. Höll på att somna och nu känner jag mig dunder trött. Detta är ett måste att göra igen, Snart.

CIAO!

Ny säsong av The Hills

Ny s?song av The Hills


 

Var inne hos min favorit bloggerska Kelly och såg att hon skrivit om The hills. Älskar den serien och är jätteglad att det börjat en ny säsong nu. Såg lite på Laguna  Beach när LC var med men tyckte inte riktigt om den serien så mycket men hennes egna serie The hills är mycket bättre. Så kl 19.00 kommer jag att slå på MTV för att se Lauren och hennes nya, och gamla, vänner i The hills.


CIAO!


Massage

Idag ska jag äntligen få min efterlängtade massage. Var ju tvungen att avboka förra veckan då jag var sjuk. Men Idag är jag redo och det ska bli sååå skönt. Har ju aldrig varit på massage förut så det ser jag fram emot. Kanske blir  jag helt beroende:) Återkommer med info senare.


CIAO!

Klänningarna

Här är den klänningen/tunikan som passade perfect. Lite ljusgrå i färgen.

kl?nning


Här är den klänningen som var lite stor som jag ska byta storlek på. Svart prickig. Helt underbart snygg.

Nybest?llt

Foto: Josefssons.se


CIAO!

1 bra 1 dålig

Hämtade ju ut mina klänningar från ellos igår. 1 var jättebra (ej bloggat om) och 1 var för stor (den svart prickiga jag bloggat om förut) så den får jag skicka tillbaka och byta storlek på. Hoppas den finns. Är ju inne i en klänning period just nu och verkar inte kunna få för mycket av klänningar. Har ju köpt 4 på mindre än 2v. Men det är ju så kul. Man känner sig så fin i klänning. Har alltid gillat att klä mig i det men det har ju inte alltid varit mode. Och som den modeslav man är så....


CIAO!

Usch dag

Dålig dag. Har bråkat och blitt sams, bråkat och blitt sams. Jobbigt. Är ledsen och deppig. Det tär på en att bråka med sin sambo. Känns inte alls bra nu. Orkar inte med mer bråk nu. Orkar verkligen inte mer. Usch och fy vad allt känns pissigt.


Snyggaste pappan

Hur snygg är inte Mikael Persbrandt? Enligt mig hetare än hetast. Att han är pappa gör ju honom inte direkt fulare. Tänk att ha honom som pappa. Lyckost IGOR som får det. Snyyg är han iaf och otroligt bra som Gunvald i Beck. En av mina svenska favoriter.


Snyggaste pappan





Foto: SF


BYE!

Problemet rättat

Nu verkar det som om problemet med klocktiden blivit rättad. Tur d!

CIAO


Spännande fortsättning

Ikväll är det äntligen dax för den spännande fortsättningen av DH. Det har ju vart 2v uppehåll pga hockeyn men nu är det äntligen dax igen. Förra avsnittet var ju sååå sorligt. Lipade typ hela tiden. Hoppas att det ordnar sig för Gaby och Carlos, dom bara måste bli ihop igen.

Ikväll är det oxå Äntligen Hemma med ett bra inslag med LULU CARTER. Måste man ju bara se. Hon har ju så skön stil.

CIAO!

Städ- och uthämtningsdag

Hela förmiddagen har jag å Älsklingen ägnat oss åt att städa. Nu är ju dock klara och det känns skönt. Vädret är inte lika fint idag som tidigare i helgen å i går. Kallt som f**.

Ska iväg till Ica och hämta ut mitt packet från ellos nu. Bilder kommer senare.


CIAO!

Skitblogg

Skrev ju förra inlägget 15.30 inte 13.36. Alla dagen inlägg är det fel tid på. Skulle det inte bli bättre? Blogg.se har stora problem. Fixa fort annars finns det nog folk som försvinner härifrån.

Beautiful Alyssa

Vart har Charmed tagit vägen? Saknar Alyssa lite. Hon är ju så otroligt fin. Har hört att hon sak släppa en egen kollektion med basebollkläder till våren men jag vet inte om det är sant. Fin är hon iallafall och Förhäxad är saknad.

Alyssa Milano

Emmy film

Såg en film med min nya favorit igår, "The day after tomorrow". Har sett den förut men aldrig tänkt på att Emmy är med i den. Hon är såå söt ju.

Emmy film



CIAO!

Ny härlig vecka

Skönt med en ny och härlig vecka. Älsklingen är ledig så vi sak bara umgås och pyssla med hemmet. Finns endel att ta tag i. Måste olja in träbrädorna på balkongen och måla dörren på utsidan då den har börjat flaga. Sen blir det lite vårstädning oxå. Inte det roligaste man kan göra men ett måste.


CIAO!

Nya blommor i hemmet

Älsklar bommor. Plockade dessa när jag å Älsklingen var ute på en promenad i dag. Detta är vår för mig. Små buketter man själv plockat ihop.

Nya blommor i hemmet


Älskar ju som sagt tulpaner och passade på att köpa dessa igår när vi va på satn och handlade. Färgen är vald så att den ska passa med inredningen.

Tulpaner     tulips


Denna fina blomma fick vi av våra kompisar i påsk. Jätterolig och färgerna passar in, vilket inte var meningen.


P?skpresent


Foto: Privat


 

Emmy igen

The beautiful Emmy Rossum. Ny favorit bland skådisar.

Emmy igen

The one and only Emmy

Såg "The Fantom of the Opera" förra helgen och jag måste säga att jag tyckte den var jättebra. Musiken är ju helt underbar och likaså är Emmy Rossum som spelar Christine. Hon är så otroligt vacker och gör rollen fantasktiskt bra. Tur att jag har filmen nu så jag kan se den om och om igen. Trodde inte jag skulle tycka att den var bra men det gjorde jag. Måste köpa filmmusiken oxå.

The one and only Emmy


CIAO!

Illamående och filmkväll

Gårdagen blev inte som väntat. Då jag mådde riktigt dåligt hela dagen blev det ingen utgång igår. Tråkigt när man sett fram emot det så länge. Blev myskväll med BOND och snacks. Och Älsklingen förstås. Idag blir det lugnt. Mår inte 100 idag heller. Tvätten får Älsklingen sköta. Blir kanske lite sol på balkongen om det känns okej. man vill ju passa på när det är så fint väder.


CIAO!

Tacokväll med myspys

Ikväll blir det tacos och mys med Älsklingen. Vi ska ut en sväng och ta en öl med mina föräldrar imorn så idag tar vi det lugnt.


CIAO!

Friday the 13th

Idag är det som bekant otursdagen NR 1. Har inte råkat ut för nåt speciellt än. Fast jag är ju sjuk forfarande så jag var ju tvungen att avboka min efterlängtade massage idag. Lite otur kanske. Men nån olycka har inte hänt än iaf, peppar peppar ta i trä. Än är inte dagen slut. Ska försöka göra så lite som möjligt utifall. Man vill ju inte utmana ödet.


CIAO!

Gårdagens film

Shit vad jag gillar skäckisar. Såg som bekant Saw 3 igår och jag tyckte den var j**** bra. Då jag i vanliga fall inte är så förtjust i uppföljare blev jag riktigt förvånad. Första filmen är ju helt klart BÄST men 2 och 3 håller faktiskt måttet och jag blev lite skraj mer än 1 gång. Tur Älsklingen var med. Blir det ytterligare 1 till lr? Det kändes så men man vet aldrig men skräckisar.

CIAO!

Filmkväll med Älsklingen

Älsklingen fick sluta tidigare ikväll så  nu är han på g hem med en film, saw 3, godis, snacks och annat smått och gott. Så nu blir det till att sätta sig bekvämt i soffan och bara mysa. Känner att jag verkligen behöver det i dag.

Trevlig kväll önskas alla/CIAO!


Mr Johnsons video

Häromdagen när jag satt och såg på MTV, lr om det var The Voice, kom Andreas Johnsons musikvideo till låten A little bit of love. Upptäckte ganska snart att jag kände igen saker i den. Hus och gator m m. Diskuterade det med Älsklingen som då säger att den ÄR inspelad här i stan. Alltså i Skövde där vi bor. Kom då på att dom sökt folk till inspelningen men sen hade jag inte tänkt mera på det. Förren jag sen såg den på MTV. Snacka om att vara totaly lost. T om Älskingen visste om det.  Roligt var det iaf.


CIAO!

H&M loves Kylie

Den 10 maj sitter Kylie som H&M´s badklädsmodell på affischer runt om i landet. och kommer därmed vara deras nya trafikfara. Det är 2 gången hon får äran att vara deras modell, första gången var 98 för julunderkläder. Och vem passar bäst om inte Kylie nu när teamat är sportigt glamourmode i Australien. Kollektionen heter H&M loves Kylie. Hon ser helt underbar ut och man vill genast springa och köpa en ny bikini. Me loves Kylie!


Miss Minouge



Foto: Aftonbladet


Jobbig dag

Är fortfarande jättesjuk och trött. Har bara legat i soffan idag och sett på SATC. Orkar inget. Och det som är fint väder och allt. Ska ju bli kanon väder till helgen oxå ca 20 grader. Hoppas jag blir bättre tills dess. Hatar att ligga sjuk. Känner mig allmänt deppig oxå. Skit att Älsklingen jobbar sent ikväll med. Hade behövt lite sällskap idag. Fast jag har ju katten.


CIAO!

Snart Rommserivce dax

Snart börjar dom nya avsnitt av Roomservice. Kl 20.00 på 5an drar det igång. Ska bli kul. Är sugen på att göra nåt nytt hemma så lite inspiration kan jag behöva. Efter det är det ju både Top modell och Grey´s. Blir svårt att välja där. Sappar väl emellan lr så ser jag Top modell reprisen på lör. Får se hur jag gör. Om jag nu inte somnat innan. Är dödstrött så man vet aldrig.

CIAO!

Nybeställt

Beställde denna klänning från Josefssons för bara 149,50:-. Me likie. Hade 50% rabatt så då är det klart man passar på. Har blivit lite besatt av klänningar nu så denna får bli den sista:) lr hur.



Nybest?llt

Foto: Josefssons

 

 

BYE!


All about Eva

Grymt vackra Eva Longoria är en av mina favoriter bland skådisar. Hon är inte bara snygg, hon är en bra skådis oxå. Bäst i DH som sexiga Gaby. Såg filmen Hotet Inifrån för ett tag sen där hon spelade mot Bla Mikael Douglas. Filmen var bra och likaså Eva. Hon har oxå en fin klädstil som man inspireras av.

All about Eva


CIAO!

Orkar inget

Orkar verkligen inget idag. Hade varit skönt att komma ut lite men kan knappt ta mig ur soffan. Där jag la mig för nån timme sen. Piss det är att vara sjuk. Tur att snälla mamsen kommer hit en stund senare med lite mat. Har inte orkat ställa mig än å fixa nåt. Har bara druckit en massa vatten och te. I feel blue:(

Majblomman 100 år

Majblomman är barnens blomma. Finns sedan 1907 och bygger på att barn hjälper barn. I år fyller den 100 år och har åter den blå färgen. Minns när jag var typ 10- 11 år och man sålde såna. Tyckte det var kul. Brukar alltid köpa några stycken och i år är inget undantag. Gillar den blå färgen.



Dagens favvo låt

Är en duett mellan gruppen HIM´s sångare Ville Valo & Natalia Avelon. Summer Wine heter låten och Villes röst är så otroligt grym. Hon är oxå bra. Men han har en av det bästa sångrösterna som finns. Har ni inte hör den så kan jag verkligen rekomendera er att göra det. I love it.
Dagens favvo l?

Bild: Myspace

Dumma förkylning

Jävla förkylning som aldrig kan ge sig. Är helt slut idag. Har inte sovit så bra inatt och är jättetrött nu. Har hosta som bara blir värre och febern går inte ner. Måste nog gå till vårdcentralen snart om det inte blir bättre. Kommer nog spendera mestadels av dagen till sängs och kurera mig.

Roomservice börjar äntligen ikväll också är det ju Grey´s och Top modell efter. Härlig kväll då Älsklingen ändå jobbar.


CIAO!

Mys med Älsklingen

Sitter å väntar på att Äntligen Hemma ska börja. Älsklingen gör en fruktsallad som vi ska äta till. Så ikväll blir det mys i soffan me bubben och tidig sänggång.

BYE and Godnight

Damien Rice "the blower´s daugther"

and so it is
just like you said it would be
life goes easy on me
Most of the time

and so it is
the shorter story
no love no glory
no hero in her skies
I can´t take my eyes
off of you

and so it is
just like you said it should be
we´ll both forget the breze
most of the time

and so it is
the colder water
the blower´s daughter
the pupil in denil
I can´t take my eyes
off of you

did I say I loathe you
did I say that I want to
leave it all behind....

I can´t take my mind
off of you


Såhär ser den ut

Fick en frågan om hur klänningen ser ut så här kommer en bild, dock inte på mig. Har prövat den och den var perfecto.

S?h?r ser den ut



Foto: Privat



CIAO!

Äntligen här

Nu har äntligen min rosa klänning från HM kommit. Ska dra på mig skorna nu och vandra till ICA och hämta ut den.

Inget DH ikväll, jävla hockey

Ikväll inget DH till förmån för hockey- final nr what ever. Lr var det sista avsnittet förra v? Tror inte d fast det kändes så. Men jag har inte hört att det va sista avsnittet.

Inget DH ikv?ll, j?vla hockey

Kort vecka

Så var denna påsken slut. Det har varit jättetrevligt med lite folk här. Synd bara att det inte varit bättre väder. Inte kul att det börjat snöa igen. Fast det var ju väntat. Men till helgen ska det bli kanonväder uppemot 25 grader sägs det, Vore härligt.

Vad skönt att det är en kort v nu. Har inte många planer direkt, som tur är då jag blivit lite förkyld igen. Ska väl ner på stan imorn lr tor och fika med E. Idag är det tvättstugan som gäller. Jobbigt när man inte är så kry. På fre, den 13 usch, ska jag på massage. Har aldrig varit på det förut så det ska bi skönt och kul. Helgen blir lugn. Ska väl ha mina föräldrar här på lite vin på lör men inget avancerat direkt. Går väl kanske ut en sväng och tar en öl lr nåt oxå. Nästa v är Älsklingen helledig. Det ska bli härligt.

CIAO!

Min påsk

Kommer inte att bli så många inlägg de närmaste dagarna men allt kommer bli normalt igen på tis. Ska dock försöka hinna med ett varje dag.

Ikväll kommer min bästis och hennes fästman hit på middag. Ska inte bjuda på nåt påskaktigt utan det blir örtbiffar och pressad potatis. Och mycket vin och sprit såklart. Blir mysigt. Kommer nog spela lite spel oxå.

Imorgon kommer Älsklingen föräldrar hit. Vi ska äta Fondue och dricka lite vin (igen). Umgås lite och ha det allmänt mysigt helt enkelt. Lite jobbigt blir det då dom ska sova över. Men det funkar. Dom e ju inte här så ofta. Har nog inte varit här mer än 1 gång på snart 1år. Vi har ju gjort en heldel med lgh sen sist. Så det blir kul att visa.

Glad påsk på er allihopa och en trevlig helg!

Vår på balkongen

I tors gjorde jag å älsklingen iordning på balkongen. Blev så mycket mysigare att sitta där ute nu. Plockade fram mina lyktor oxå. Mysigt.
V?r p? balkongen

Denna lilla blommlåda står på bordet med en liten lykta.

Balkong

Katt på vift. Vi släppte ut katten en sväng igår och han trivdes. Gick och sniffade och kikade på fåglarna.

Katt p? vift

Ben & Jerry´s

Världens godaste glass. Hade köpt ett paket för nån dag sen som jag å Älsklingen delade på igårkväll. Så j**** god den är. Måste ha mer. Finns tyvärr inte att köpa överallt. Denna köpte jag på Ica maxi här i stan. Nästa gång köper jag några extra. Fast dom är inte billiga. Men det är det värt.
Ben & Jerrys


Foto: Privat

CIAO!

Glad påsk

Kom hem med lite påskliljor igår. Dessa står på köksbordet. Har spritt ut dom lite oxå så det är lite blommor i alla rum. Härligt med blommor. Kommer tyvärr inte bli något påskris i år. Har verkligen inte orkat. Gjorde dock iordning lite på balkongen igår som det kommer bilder på senare.

Glad p?sk
   P?sk

Foto: Privat


CIAO!

Sneakers fynd

Hittade dessa sneakers på skoakademin här i stan och slog till direkt. Har ju varit ute efter några likanade bra länge nu men inte hittat så nu när jag såg dessa så kunde jag bara inte motstå. Kostade bara 399:-, ett fynd enligt mig.

Sneakers fynd
     Sneakers

Foto: Privat


BYE!

Mitt nya från Cult design

Just nu är ju Cult design verkligen i ropet och idag passade jag på att köpa denna smarta sak som man ska ha diskmedel i. Blev en lila (såklart) ljusbehållare och ett vitt fat till. Jag bara Älskar Cult sakerna. Det är ju så kul att man kan variera i det oöndliga. Love it!

Mitt nya fr?n Cult design

Foto: Privat


CIAO!

Slut för idag

Nu försvinner jag från bloggvärlden för idag. Ska bara umgås med Älsklingen och mysa hela kvällen.

Önskar alla en trevlig kväll/ CIAO


Villha väska

Engla har gjort ett inlägg om sina drömväskor och den jag helst av allt skulle vilja ha av dessa är denna skönheten, Miu Miu Coffer Bag. Love it. A girl can dream.



Foto: EnglaVillha v?ska

En utmaning

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"Hon såg ut att vara i trettioårsåldern. Vi satt vid hennes..." (Ur Karin Fossums Jonas Eckel)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min laptop


3. Vad var det senaste du såg på tv?
Reprisen av DAYS

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
11.25 ( 11.32) Å nära


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Nemo när han tvättar sig

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Imorses vid 9 när jag slängde soporna


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Sweethearts blogg


8. Vad har du på dig?
Mysisar och en tröja


Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Nåt drömde jag säkert men vad minns jag inte

10. När skrattade du senast?
Igår till nåt TV program


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Fula tapeter, 1 tavelhylla med div ljus på, ljushållare, 4 mini tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Tror jag inte


13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Roligt tidsfördriv. Jag älskar listor


14. Vilken var den senaste filmen du såg:
SLEEPERS igår på tv4 film


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Hus, bil, resa, bet lån, kläder mm


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
Vet inte, jag har inga hemligheter

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Miljön och krigen

18. Tycker du om att dansa?
Ja men det händer alldeles för sällan


19. Georde Bush?

BLÄ, ingen favorit direkt

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Pojke: Kevin, Anton
Flicka: Alice, Alissa

(Om jag får bestämma)

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Absolut, i nåt soligt land. Men inte jämt, fifty fifty kanske. Trivs i Sverige oxå

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
I´ve been waiting for u

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Alla som vill:)


Lovely Katie

Var bara tvungen att lägga ut denna bild på Katie Holmes. Bilden ser så fräsch ut och sminkningen är fin. Hon blir bara finare och finare med åren och hon har verkligen växt till sig sen Dawson´s Creek tiden.

Lovely Katie

TGI Onsdag

Äntligen kommer Älsklingen hem. Har längtat jättemycket oxh saknat honom nåt enormt mycket. Nu måste jag bara göra iordning här hemma lite. Städa och göra fint både i lgh och mig själv.

CIAO!

Sorgligt avsnitt

Dagens DH var grymt sorgligt. Kunde inte sluta gråta. När jag sen skulle stänga av upptäckte jag att en av mina favorit filmer visas på TV 4 film  just nu, SLEEPERS. Mycket bra och gripande film om 4 mäns öden och hämnd på våldtäktsmännen som förstörde deras liv. I rollerna ses bla Kevin Bacon, Robert Di Nero och en ung Brad Pitt. En film att se.

Godnatt på er alla/ Kram

Fönsterputtsande mamma

Har nyss haft min mamma här, hon hjälpte mig med att puttsa fönster. Det är ju så svårt att få det bra men nu har jag fått lite insider tips så nästa gång ska jag nog klara det själv. Eller oxå får Älsklingen göra det.

Ikväll är det Äntligen Hemma och DH som står på TV schemat och imorn kommer Älsklingen. Då blir det pizza och mys i soffan.

CIAO!

Mums

Sitter just nu och njuter av min egengjorda Smothie, banan och jordgubbs smothie med vanilj smak. Hade blivit kort om inte kameran krånglat

Frysta jordgubbar
Banan
Lätt yoghurt med vanilj smak
Lätt mjölk, mest för konsistensen

Häll upp i ett glas och bara njut!



CIAO!

En utmaning

från Karin till alla som känner sig manade att visa dagens neccesär med innehålle. Här kommer min.


En utmaning

Neccesär från Isadora
Foundation från Make-up Store
Cover all mix Make-up Store
Tri brow color från Make-up Store
Ögonskugga från Max factor
Mascara Max factor Masterpiece max
Läppglans Duwop Venom gloss i Lantana
Blush Make-up Store
Rouge borste Make-up Store


Tack Karin för en rolig utmaning.

CIAO!





Dålig dag med tårar

Ingen bra dag idag. Vet inte vad det är med mig. Känner mig allmänt ledsen och nere idag. Gråter för inget och är jätteretlig. Och nej det är inte tid för mens. Så det är inte orsaken. Man har ju sina dagar. Saknar väl Älsklingen bara. Men nåt som gör mig lite glad är att han kommer imorgon. Tur är väl det, så han slipper se mig såhär.

D?lig dag och t?rar

Gårdagens shopping

Gårdagens shopping resulterade i dessa skor från skopunkten. Svarta med lite guld metallic. Grymt sköna var dom.Ska bli kul att match till sommarens korta kjolar och klänningar. Det smög med en tidning oxå som jag ska kika i idag.

G?rdagens shopping
    Skorna


Foto: Privat

GRATTIS

Ville bara säga grattis Engla som vann Aftonbladets bloggtävling. Hennes blogg är en av dom bästa som jag besöker varje dag. U go Girl!


Skit TV

Hade ju tänkt titta på Simon och Tomas idag men det verkar som om 3an inte funkar som den ska. Skit oxå. Känner mig tillräckligt ensam som det är, utan att det inte finns nåt att se. Kl 21 ska jag iaf se på Mean Girls på Tv400, om nu den funkar. Nej jag är inte bitter!


CIAO!


En lista

Tog listan från Art[e]fact. En favorit blogg.


Namn:
Kristina

Ålder: 27

Stjärntecken: Lejon

Bor: I en 2.a i centrala Skövde

Yrke: Servitris men det jobbar jag inte med nu. Är arbetslös

Drömjobb: Jobb i en Inredningsbutik

Saker jag gillar att göra på fritiden: Blogga, mys med bubben, shoppa, inredning, fika, se på film mm mm

Favoritresemål: Svårt men Asien tror jag

Musik jag tycker om: Live, Lifehouse och mycket mera

Favoritdryck: Vin, te, mjölk, vatten
Favoritmat: Tacos
Favoritfilm: Closer
Favoritserie: Desperate Housewifes
Jag samlar på: Inget tror jag

Saker som gör mig glad: Min familj och min vänner

Människor som jag tycker är inspirerande: Min mamma och människor som uppfyller sina drömmar
Om 10 år: Är jag gift, har barn, bra jobb och ett bra liv

Det visste ni inte om mig: Tror Ni vet allt
Det bästa som har hänt mig: Att jag träffat Han med stort H

Älsklingen borta

Min Älskling kommer vara borta med jobbet till ons kväll, vilket innebär att jag måste sova själv i 2 nätter. Pisstråkigt ju. Känner inte alls för att vara själv just nu. Kommer sakna honom hela tiden. Hoppas ändå att tiden går fort, trots att jag inte har så mycket planerat. Saknar honom redan, detta kommer inte bli lätt.

CIAO!

Favorit blommorna

Mina favoritblommor för tillfället är Tulpaner. Dom känns såå vår. Dessa står på köksbordet, är ju helt såld på lila nu.

 
Tulpaner       Favorit blommorna

Dessa står i på vardagsrummsbordet. Vita och ljusrosa. Inte lika fina. Men tuplaner som tulpaner.

V rummet tulpaner

Foto: Privat


Nu till påsk ska jag nog köpa hem lite påskliljor. Brukar lysa upp så fint. Försöker att ha snittblommor varje vecka. Det blir lite dyrt men det är det värt. Blir så mycket hemtrevligare då.

CIAO!

Många bollar i luften

Lilla miss Nicole Richie har mycket för sig nuförtiden. Hon håller på att göra sin egen parfym different med doft av lavendel och ingefära? Samtidigt spelar hon in nya avsnitt av Simpel Life med Paris, skapar en egen kollektion med smycken och accessoarer. Hon ska också designa en serie med solglasögon och hon skriver på en bok om stil. Herregud människa, ta det lugn och njut av ditt liv. Fast resultatet ska bli kul att se.

Nicole




CIAO!

Köket nu

Här kommer lite nya bilder på hur köket ser ut nu.

K?ket nu
      B?nkskiva     k?ket    b?nkskiva 2

Bild 1: Köksbord med stolar från Ikea. Stolsdynor och duk Ikea. Beiga och gröna gardniner från Haléns. Fönsterlampa från Åhléns. Tavlor från Hemma butiken.
Bild 2
: Kaffebryggare från OBH Nordica. Lila ljushållare Hemtex och grön ljushållare från Cult design.
Bild 3: Taget vid fönstret. Nya bänkskivor och lister under skåpen från Älslingens pappa.
Bild 4: Vattenkokare från Princess och Magic Bullet från Tvins.



Foto: Privat

Lita inte på det som står i tidningarna

Läste i 3 tidningar igår att OC  skulle vara repris avsnitt. Blev aningen förvånad när jag sen slog över och såg att det visst var nya avsnitt. Tur jag inte riktigt litade på det som stod i tidningarna och på text tv. Var ska man egentligen kolla för att få riktig program info? Som stämmer!

BYE!

Slut för denna gång

Då var denna helgen snart slut. Gud vad fort helgerna går nuförtiden. Har knappt gjort nånting ju. Idag har det iaf blivit lite solning. Skönt det är när det är fint väder och sol. Ska nog ut nån timma till. Tar det lite försiktigt, man vill ju inte bränna sig det första man gör. Trodde inte solen skulle ta så bra som den ändå gör.

Ikväll blir det TV för hel slanten. tyvärr verkar det inte vara nåt OC, bara repris tydligen. Typiskt när man är själv och allt.

BYE!