Sminktime

Nu ska jag fixa iordning mig lite. Får ju besök av mina föräldrar ikväll. Fira att min Älskling blivit löjtnant:) Sen går vi nog ute en sväng oxå.

För er som ska se på TV ikväll, å inte vet vad ni ska se så kan jag rekomendera DEN VILDA JAKTEN PÅ JUVELEN som går på 3an kl 21.00. Första filmen i serien gick förra lördagen, Den vilda jakten på stenen heter den och den är oxå bra, aningens bättre faktiskt. Hursom, Jag tycker denna oxå är jättebra och har ni inget att se så....

Ha en trevlig kväll!!

KRAM!

Lite invalid

Smällde till min högra hand i väggen förut och nu sitter jag här med 2 fingrar ihop tejpade. Gör svinont. Kan knappt röra på ena fingret. Skit oxå. Har liiite svårt att skriva just nu, men men. Det dumma är att det bara blivit värre. Hoppas verkligen att det går över om nån dag så jag slipper detta i BULGARIEN. Får väl ringa akuten om det inte blir bättre. Håll Tummen för mig.


KRAM!

Young Americans

Nån som kommer ihåg serien YOUNG AMERICANS? Gick på 3an tror jag för några år sedan i typ 9 avsnitt lr nåt sånt och sen la dom ner serien. Lite roligt är det ju ändå att några av skådisarna i serien gått vidare och blivit ganska stora och kända.

BELLA: Spelades av KATE BOSWORTH vilket jag tror alla vet vem det är nu förtiden. Har bla gjort BRING IT ON, THE HORES WHISPERER, THE RULES OF ATTRACTION.

HAMILTON: Spelades av IAN SOMERHALDER. Han har man kunnat se bla oxå han i THE RUELS OF ATTRACTION, SMALLWILLE och i några CSI avsnitt. Supersnyg btw.

JACQUELINE/JAKE: Spelades av KATHERINE MOENNIG som man nu kan känna igen från L WORD där hon spelar SHANE. Gwyneth Paltrow är hennes kusin.



Young Americans

Recept på dagens middag


God gryta
 

500 g nötkött i bitar

1/2 pkt bacon

3 msk Touche of taste fond, ex Viltfond med kantareller
2 dl vatten
1 dl rött vin

1 röd paprika
8 schalottenlökar
10 champinjoner
3 lagerblad
2,5 dl grädde
timjan, salt och peppar  

Gör såhär:
Skär lök, bacon och paprika i bitar och fräs tillsammans med champinjonerna i en gryta. Lägg upp på fat och bryn köttet i samma gryta till det fått lite färg. Häll på vatten, vin, fond och lagerbladen, låt koka under lock i ca 30 min= när köttet är mört. Mot slutet av kokningen tillsätt baconfräset, grädde och timjan. Smaksätt med salt, peppar och eventuellt mer fond. Servera med ris och grönsallad.
    
    


Supergod gryta som är lätt att göra och köttet blir hur mört som helst.

Uggla

Denna supersöta uggla komer från Kyssjohanna och kostar bara 175:-. Kan inte få nog av smycken just nu. Vet inte hur mycket jag beställt den senaste tiden. Vill bara ha mer och mer. Ja ja, fina var den iallafall. Blir nog en uggla tillslut ändå:):)




Uggla



Foto: Kyssjohanna

TGI Lördag

Såååå skönt med helg. Vaknade ändå supertidigt, halv 8. Men men. Regnar ute, skitväder.Tur man snart ska härifrån till lite varmare breddgrader.

Ikväll får vi besök av mina föräldrar. Dricka lite, se på trav?? och allmänt bara umgås. Ska fira lite oxå, att min ÄLSKLING blir löjtnant i morgon. Såååå stolt över honom. En sån utmärkelse måste man ju bara fira.

Ha en bra dag!

KRAM!

Nu

blir det PCD reprisen på 3an. Sen en ny serie som börjar oxå på 3an kl 20, Saved och sist blir det kl 21.00 filmen på 1an, Long kiss goodnight.

Ha en trevlig kväll!

KRAM!

Dagens middag

blir Köttfondue med lite grönsaker och 2 kalla goda såser, Ädelostsås och Tzatziki. Ska bli mumsigt!

Håret

Nu har jag haft i min hårförlängning i 2 veckor och nåra dagar, Å jag är såååå nöjd. Håret känns precis som mitt eget nu. Tvättar det inte för ofta och använder antingen LEAVE-IN lr nån INPACKNING varje gång. Köpte ju nytt i veckan från GOLDWELL KERASILK och deras teatment var superbra. Håret blev jättefint och lent. Sen använder jag ju Inner Effect, oxå från Goldwell 1 gång i veckan. Som jag då låter verka i nån timma. Kanske gör jag mera inpackningar utomland. Måste ju sköta om det extra mycket där.

KRAM!

Rollig grej

Hittade denna hos Mia. Gör den du med.

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3- I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9- I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14- a whoré
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - an easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i rule
Black- Because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Mitt blev: I ran shirtless with a jew because i hade to:):):)



 


Hannibal Rising

Den andra filmen vi hyrde igår var ju HANNIBAL RISING;Ondskan vaknar. Inte alls så bra som När lammen tystnar och Röd Drake(Har inte sett HANNIBAL) men helt klart värd att se om man har sett dom andra och gillar thrillers/skräck.

Handling: Man får följa Hannibal från det att hans föräldrar dör i ett flyganfall under andra världskriget och hans lillasysters död till det att han börjar sikta in sig på hämd. Han söker upp sin döde morbrors änka. Hon lär honom att föra sig i finar kretsar och Hannibal utvecklar ett intresse för Medicin, matlagning och vapen. Sen börjar han jakten på hämnd.

Man får alltså se HUR den beryktade mördaren "Hannibal The Cannibal" blir en av det mest ökända och fruktade seriemördarna. HUR allt började och vad det kan bero på.

Somsagt så var den väl ganska bra men inte den bästa film jag sett. Men är man sugen på nån thriller så ska man definitivt hyra den.


The last king of Scotland

FILMTIPSET!

Såg på The last king of Scotland igår och jag tyckte den var skitbra. Forest Whitaker som spelar Uganda diktator Idi Amin fick en Oscar för sin rollprestation och det var nåt han verkligen förtjänade. Otroligt bra film.


Handling: Nicholas Garrigan kommer, som nyutexaminerad läkare, till Uganda i början av 70-talet för att jobba som volontär. Efter att ha räddat den ny presidenten Idi Amins liv, bli han snabbt utsedd till Amins personlige läkare och närmsta man. Nicholas sveps till en början med av Amins starka personlighet och charm men som resten av världen börjar han inse att Amin inte är den räddare han påstår sig vara. Bakom fasaden döljer sig en HÄNSYNSLÖS diktator som beordrat avrättning på hundratusentals människor och som inte skyr några medel för att få behålla sin makt som Ugandas president.

Jag gillar såna här filmer och denna var inget undantag. Whitakers tolkning av Amin är klockren, Så övertygande. Diktatorns dubbelnatur framstår med full kraft: Charmen och blodtörsten, viljan till landets befrielse och viljan till gränslös makt. Han gör rollen med övertygelse och man får sig en tankeställare. En av dom bättre filmer jag sett. SE DEN!


The last king of Scotland

Naglarna

DAG 16:
Nu har dom vuxit en bra bit. Har brytit av 2 naglar men inte så det behöver klippas och så. Nu ser dom riktigt bra ut. Älslingen tycker jag varit duktig. Vill nog ha aningens längre. Så efter BULGARIEN kanske jag lägger in lite bilder så ni får se hur dom ser ut då.

CIAO!

4 dagar kvar

Nu är det inte lång tid kvar till vi åker. Mycket som ska göras och så innan. Måste göra mina naglar nån dag, och fötterna ser inte jättebra ut så dom måste fixas. Sen måste vi tvätta lite oxå. Packa tänker jag göra på Måndag efter vi tvättat. Jag brukar vilja packa dagen innan för annars känns det inte bra. Vill ha det gjort liksom så det inte blir så stressigt på tis morgon när vi ska åka. För vi åker nog ganska tidigt, typ 9.30 kanske. Och sen så brukar man ju alltid packa om och lägga till saker. Så i helgen blir det lite pyssel å så inför resan. LÄNGTAR TILL TISDAG!

KRAM!

Filmkväll och mys i soffan

Nu ska vi snart sätta på filmerna vi hyrt. Börjar nog med THE LAST KING OF SCOTLAND och senare blir det rysare i form av HANNIBAL RISING.

ÖNSKAR ER ALLA EN TREVLIG KVÄLL!

KRAM!

Boktipset

JAMES FREY´S TUSEN SMÅ BITAR (A MILLON LITTLE PIECES )är en självbiografi om en mans kamp tillbaka till livet efter många års drog-och alkoholmissbruk. Den har fått mycket kritik, bra och dålig och det har visat sig efteråt att endel INTE stämmer. Men jag tycker ändå att boken är SÅÅÅÅ bra och gripand att det inte stör mig.

HANDLING: James vaknar upp på ett flygplan, han har ingen aning om vart han är lr vart han varit. Han minns inget som hänt dom senaste 2 veckorna. Hans ansikte är sönderslaget och han har fullt med sår och blåmärken på kroppen. Polisen är på jakt efter honom. Han är bara 23 år. Och han har varit med om detta förut....

Boken är en berättelse om vad som händer sedan. Han skildrar det så bra och besrkiver allt in i minsta detalj. Det gör ont i en när man läser den. Så intensiv och oförutsägbar. Rekomenderas starkt!


Urban Decay

Urban Decay Eyeshadow primer potion gör så att ögonskuggan inte lägger sig i veck på ögonlocken, nåt som ALLTID händer mig. Hjälper oxå till att fördjupa och förstärka pigmentet och ögonskuggan sitter som berget. Appliceras under ens ögonskugga. En produkt som jag inte skulle ha nåt emot att äga. Finns på Blush och kostar ynka 149:-.


Urban Decay


Foto: Blush

Fint under

Hittade detta set med Bh och trosa  på Topshop och blev grymt sugen på att köpa lite nya underkläder, i rosa. Supersöta ju. Allt jag har är i svart lr i vitt. Tråkigt. Kul med lite färg. Alltså jag har trosor i andra färger men inget set med BH och trosa i nån fin färg. Fint var det..




Fint under


Trosa


Foto:Topshop

Billingen

Nu har jag och Älsklingen varit på en liten utflykt. Gjorde iordning lite goda mackor och kaffe som vi tog med oss. Bilderna är tagna på billingeberget med utsikt över Skövde stad. Såååå fin utsikt så det är inte sant. Syns att det var regn på G. Vi hann nästan precis hem.

Billingehus


Billingen


Bhus



Foto: Privat

Drug Wars- The Camarena Story

Köpte en film för ett tag sen Drug Wars från 1990. Såg den först i gårkväll. Bygger på en sann historia om DEA-agenten Enrique Camarenas kamp mot knarket i Mexiko. Filmen TRAFFIC, som belönats med många Oscars, bygger på denna filmen.

Handling: Kiki Camarena är en DEA-agent stionerad i Guadalajara, en stad vid gränsen mella mexico och USA. Han får i uppdrag att nästla sig in i knark kartellens innersta kretsar för att avslöja knarklangarna. Han tar sig ann en identitet som knarklangare men avslöjas och tas tillfånga för att utsättas för obarmhärtig tortyr. Nu börjar jakten för att rädda Kikis liv men hela tiden motarbetas specialgruppen av Mexikanska myndigheter och sin egen myndighet i USA. När man sen hittar 2 lik nedgrävda i en högt uppsatt politikers ranch börjar man förstå att fienden är mäktigare än man först kunnat ana.

Jag gillade verkligen denna film. Först för att den är Verklighetsbaserad och man fastnar för personerna på ett helt annat sätt. Man får sig verkligen en tankeställare.Det är oxå mycket bra skådisar med. Bl a Benicio Del Toro, som oxå är med i Traffic, Treat Williams, Craig T Nelson, Steven Bauer. Det är en LÅNG film 4,5 timma men den är uppdelad i 3 omgångar då den från början var en miniserie.




Drug Wars- The Camarena Story

Dagens låt

är LIKE THIS med Kelly Rowland och Eve. Tycker den är sååå bra.

Tidig morgon

Vakna tidigt idag. Solen sken och man blev superglad. Visade sig dock att himlen är full av moln så det lär nog inte bli nån solig dag i dag heller.

Har ätit fukost nu, jordgubbssmoothie och en smörgås till. Blir lugnt idag med. Älsklingen ska ut och spinga snart och sen tar vi nog en promenad lite senare ikväll. Annars har vi inte så mycket planerat.

CIAO!


Kärlek

Idag har jag bara varit sååå glad och såååå lycklig. Kan man bli kärare och kärare för var dag som går? Känns så iallafall. Just nu känns ALLT såååå bra. Älskar dig min Älskling mest av allt på hela jorden....Längtar tills VI 2 FÖRALLTID blir 1...


LÖÖÖÖVE

Shoppingdag

Kom nyss hem från stan efter en shopping tripp med mamma. Köpte en hel del jag behövde inför resan, lite krämer mm. Köpte oxå 2 böcker av CAMILLA LÄCKEBERG, en svart BH, 2 scarves, hårborttagningskräm och tillsist FRANSK MANIKYR. Älsklingen ville INTE följa med på våran shoppingtur så han fick stanna hemma.

Nu blir det middag, kött, nån sås och strips tror jag står på menyn ikväll.

KRAM!


Eva och Tonys bröllop

Inför det kommande bröllopet den 7 juli mellan Eva Longoria och hennes Tony Parker erkänner Tony att han inte hjälper sin blivand brud nånting med böllopet. Hon ordnar allt, Jag kommer bara dyka upp i kyrkan och säga JA meddelar han. Ja det får man väl iallafall hoppas att han gör. Låter som en bra kille det där:) Not!



Eva och Tonys bröllop



Foto:
MSN/Starlounge

Armbandet

Fick mitt armband idag. Tyvärr var det i guld i stället för i silver. Prata med en tjej på KYSSJOHANNA som var supertrevlig, Carina tror jag hon hette, som sa att det måste blivit nåt fel men att det skulle vi ordna. Så nu ska jag skicka tillbaka denna och hoppas på att jag får den i silver nu i veckan, senast på mån så jag kan ta med mig det till Bulgarien. Känns bra när personlen är sååå trevlig och tillmötesgående. Då vill man ju bara handla mer och mer där.

KRAM!

Sminktime

Nu blir det duchen och göra sig iordning. Bara för att man är hemma och tar det lugnt behöver man ju inte alltid se slafsig ut...Ibland är det skönt att inte sminka sig och så men sen så har jag dagar då det är kul att göra sånt, även om man bara ska va hemma.

KRAAAM!

För det regnar här i Skövde idag

Nu har det fan varit sånt här väder i flera dagar ju. INTE KUL. Blir lite deppig av det. Jag behöver sol och värme. Sitter här med en kopp te och en filt runt mig. Det är ju för fan snart juli, då ska det inte behövas. Men jag tyckte faktiskt att det var kallt idag här hemma. Händer inte så mycket idag, sätter väl på nån film sen, myser med Älsklingen, spelar lite kort,läser en bok....

Hoppas ni får en bra dag!

KRAM!

Morden i Midsomer

Ikväll drar SVT 1 igång med en ny säsong av min favoritkriminalserie, MORDEN I MIDSOMER. Kl 21:00 börjar det. Tycker den är sååå bra och längtar efter den så fort den inte visas. Kommisarie BARNABY är ju så mysig. Så det är vad jag kommer att kolla på ikväll.


Morden i Midsomer

Nya produkter

Köpte nytt schampo på stan idag. GOLDWELL Kerasilk heter det och kostade 100:-. Fick då med en slags inpackning/treatment i samma serie som känns bra att ha nu inför sommaren. Ska vara superbra tydligen. Har inte provat detta förut så det ska bli kul. Har en annan inpackning från GOLDWELL , inner effect, som är skitbra men som börjar ta slut så den vill jag spara lite på så det var ju bra att jag fick med en nu då.


Nya produkter



Foto:
Goldwell

Underbara Mischa

Sååå fin...Underbar klänning. Och härlig färg. Och håret, helt perfekt. LOVELY!



Underbara Mischa

Innesittarväder

Idag är det verkligen reginigt och trist ute. Får bli en riktig innesittardag idag. Med en bra bok, lite te och Älsklingen så blir det nog en ganska bra dag ändå:)

KRAM!

1 vecka kvar

tills vi åker:):) Så nästa tisdag denna tiden är vi nog snart på G till Göteborg:):) LÄNGTAR!

Kattgos

Imorses väckte Nemo mig 07.30 och var supergosig. Började buffa och spinna och trampa på mig. Han är ju såååå söt när han är gosig. Han blir så ivrig på nåt sätt. Så efter morgongoset var man ju jättevaken och kunde inte somna om så det var bara till att väcka Älslingen och gå upp. Så nu har vi ätit frukost, fil och tekakor med ost på. Mumsigt. Nu ska vi tat lugnt en stund, blir fika på stan sen.

KRAM!

Mera armband

Beställde detta från Kyssjohanna idag. 175:- bara. ME LIKIE! Har ju ett sen tidigare i guld med vitt fusksinn. Ska bli kul att få ett i silver oxå.



Mera armband


Foto: Kyssjohanna

Mina naglar

Här kommer dom efterfrågade bilderna MINA EGNA NAGLAR. Bilderna blev inte så bra då kameran ville krångla. Dom är ju inte fullt så långa som man får med en nagelförlängning och det kommer dom nog inte bli heller men längre ska dom bli. Har ju sparat nu i 12 dagar och för mig är dom långa. Hade ju typ nedbitna förut. Ska i dagarna måla fransk manikyr om jag får tag i nåt på stan.



Mina naglar
   Naglarna



Foto: Privat

Naglarna

DAG 12:
Dom börjar bli såååå fina nu. Känns bra. Bilden nedan är INTE mina men jag tyckte dom var jättefina, så skulle jag vilja ha det. Kanske inte blommotivet på men det var faktiskt fint tyckte jag.

Fiiint


Dagens

Middag blir Italiensk Köttfärssås med spagetti och en grönsallad till. Är såååå hungrig så det ska bli gott.

Lovely Mischa

Hittade denna bilden på Mischa och damn girl your hot. Kan man verkligen se sååå bra ut. Måste ha bra gener. Vore kul at se hur hennes föräldrar såg ut i denna åldern. Nånstans måste hon ju fått det ifrån. Hursom, håret är ju bara to die for. Inte bara här utan jämt. Naturligt och fint. VILL HA. Fast måste säga att hennes ögon på bilden ser konstiga ut, lr?



Lovely Mischa

Present

Fick en prenumerationspresent från tidningen MODETT i förra veckan. Innehöll 2 produkter, en handkräm från CLARINS som skyddar mot torrhet, ger släta och mjuka händer och stärker naglarna. Den andra produkten var en slags glans på tub. Heter INSTANT LIGHT Natural Lip Perfector och går att ha på läppar, kindben, ögonbrynsben mm. Jag använder den som läppglans och då ger den en neutral färg. Doftar underbart. Kommer oxå från CLARINS. Kommer definitivt att ha dom med mig i handbagaget då handkämen var på 50 ml och glanset var på 12 ml. Rolig present. Kommer säkert bli beroende av produkterna.

KRAM!

Slappdag

Nu har jag varit superduktig, städat och diskat här hemma. Älsklingen är och handlar, skönt att slippa det. Idag bli det en slapp dag. Har så fruktansvärt ont i ryggen idag, dumt att städa men men. Får ta det lugnt nu istället. Älsklingen har ju semester nu så det är skönt. Ska väl inte göra så mycket. Åker ju om 1 vecka till Bulgarien så det blir väl till att förbereda lite. Handla krämer mm. Men nu ska vi ut och gå snart.

KRAM!

Snart filmdax

Nu ska vi snart sätta på en av filmerna, blir nog den svenska först. Ska förbereda med lite snacks och gottigt till nu.
Ha en trevlig kväll!

KRAM!


Snart filmdax

Herman

Sååå liten och sååå söt. Evas tisse Herman. Liten men otroligt ettrig och busig. Nemo är 3 gånger så stor.

Herman



Foto: Privat

Hot

På plats Nr 2 av Världens hetaste singelmän ligger Jake Gyllenhaal. Hur snygg och sexig som helst. Och en grym skådis. Gillar honom i DONNIE DARKO och THE GOOD GIRL med Jennifer Aniston. På 1 a plats på listan ligger Matthew McConaughey. Också ganska snygg. Men Jake är en av mina favoriter.




Nr 2

Filmkväll

Ikväll blir det film. Som vanligt på söndagskvällarna finns det inget att se på TV. Hyrde CLICK med Adam Sandler och ALLT OM MIN BUSKE, en svensk komedi. Får väl se om dom är nåt att ha.

Nu bli det mera friidrott.

KRAM!

Dagens

middag blir klyft potatis, kotlett och örtagårdssås. Ska bli gott:)

Naglarna

DAG 11:
Nu börjar det märkas att dom är långa. Höll på att bryta av en igår men som tur var kunde jag rädda den så jag inte behövde klippa den. Träffade en tjej på midsommarafton som gjort nagelförlängnig nyss,lagom till sin student. Dom var sååå fina. Aningen för långa kanske men på henne var det fint. Nu är jag snart klar med min stärkningskur och då ska jag göra fransk manikyr. Sååå fint nu på sommaren.

KRAM!

Midsommar bilder

Midsommar bilder

Jag i början av kvällen:) Med en shot i handen:)

Eva och björn

Värdparet för kvällen, min bästis Eva och hennes sambo Björn.

Tårtan

Här kommer Björn med tårtan, en riktig sommartårta med jordgubbar och grädde:)

Eva och amanda

Eva och Amanda, Evas brors tjej.

Jag och bubben

Jag och Älsklingen när vi splade Absolut överrens. Detta var ett av 4 moment i spelet. Man får ett kort där det tex står, Hand mot fot och då ska en sätta sin hand mot den andres fot nästa kort står det kanske axel mot axel och då ska man göra det oxå. Hela tiden med kortet emellan så när kortet trillar dän så är det slut. Så det kan bli hur kul som helst. Tillslut har man kanske inga lediga händer lr fötter. Riktigt kul är det.

E och b

Eva och Björn. Samma spel som ovan.

Jag

Inte på korthumör. Klockan började närma sig 02 och jag var liiite full och trött:)


Foto: Privat

I´m back

Då var man tillbaka i bloggvärlden igen. Hade en jättetrevlig midsommarafton. Åt god mat, drack allt mellan himmel och jord, spelade spel och hade det hur bra som helst. Träffade massa trevliga människor. Gick å la oss vid 02.00 och då var jag supertrött. Började ju dricka redan kl 16.00 och sen en massa mat på det. Tråkigt bara med regnet. Tror nästan att det regnade hela tiden. Men det var mysigt ändå. Tror aldrig jag haft tända ljus på midsommarafton förut. Men men. Sov över hos E och B i deras hus och var hemma vid 12 igår. Tog det lugnt hela dagen och kollade på FRIIDROTT från Finland. Såg DEN VILDA JAKTEN PÅ STENEN på kvällen, hur bra som helst. En gammal klassiker med Mikael Douglas i huvudrollen. Nu ska jag ta mig en bloggrunda.

KRAM!

Tidernas bästa filmer

Top 10 bästa filmer genom tiderna enligt Amerikanska filminstitutet:

1 CITIZEN KANE
2 GODFATHER
3 CASABLANCA
4 RAGING BULL
5 SINGIN' IN THE RAIN
6 GONE WITH THE WIND
7 LAWRENCE OF ARABIA
8 SCHINDLER'S LIST
9 VERTIGO
10 WIZARD OF OZ

Bara 4 nya har lyckats ta sig in på listan (som består av 100 bästa filmerna genom tiderna) sedan 1996 och det är Rädda menige Ryan, Titanic,Sjätte sinnet och Sagon om ringen: Härskarringen. Lite roligt att se att det inte är många nya som håller måttet, bara gammla klassiker. Kanske borde man se lite mer såna.

Källa:
MSN/AFI

Midsommar

Idag är det midsommarafton. Kul väder vi har. Regnigt och tåkigt. Har vart å handlat det sista inför kvällen nu. Kött att grilla, snacks och en blomma till värdinnan. Inte alls sugen på detta idag. Vill bara kryp under täcket och sova. Måste det vara sånt här väder just idag. Usch vad trist. Får väl göra det bästa av det iallafall. Fast det lär inte bli klänningen jag tänkt mig. Får bli nåt annat, känner inte för att ha den idag. Lär inte bli så mycket bloggande idag heller. Ska väl försöka hinna med nåt mer senare.
 
ÖNSKAR ER ALLA EN TREVLIG MIDSOMMAR!

PUSS OCH KRAM!

Sötnosar

TomKats dotter Suri och Brangelinas dotter Zahara har upptäckt några paparazzi som ligger och smyger. Se så söta dom är. Måste säga att Suri inte ser ut som varken Katie lr Tom. Jo kanske lite Katie då:)

Sötnosar



Foto:
MSN

Dagens

middag blev kokt färskpotatis, gräddfilssås med rom och rödlök och nyfångad fisk, regnbåge tror jag att det var. Supergott. Blev såklart ett glas vitt till oxå.

CIAO!

Hottie

James Franco, är han inte supersnygg så säg! Spelar Harry Osborn i Spider-man filmerna, var dock påtänkt för rollen som Peter Parker men vi vet ju alla vem som fick den rollen. Var med i Nollor och Nördar i slutet av 90-talet som Daniel. Har svenskt påbrå men är född i Kalifornien. Hade en liiiten roll i Nicolas Cage film, the Wicker man. Som sagt superhet lr vad:)



Hottie

Tvätten kvar

Nu har vi bara tvättnigen kvar, och den lovade älsklingen att ta hand om så nu är MINA sysslor klara. Tråkigt väder det är, hoppas det blir finare till i morgon. På midsommar måste det ju vara fint väder. Jag kommer dock ha klänning ändå.


CIAO!

Naglarna

DAG 8:
Trodde aldrig jag skulle säga det men gud vad nöjd jag är. Trivs jättebra med min naglar. Börjar bli långa nu. Lr ja, längre än jag haft på 10 år iallafall å det är långt för mig. Men längre blir dom. Ska bli kul att se HUR långa dom kan bli och hur långa jag står ut att ha dom. Man blir ju lite extra försiktig å så. Man känner sig så kvinnlig på nåt sätt när man har långa naglar. Känns riktigt bra:)

KRAM!

Jessica för GQ

Världens sexigaste kropp sitter definitivt på Jessica Biel. Här på ett omslag av GQ. Så fin och vacker så det är inte sant.

Jessica för GQ

Dåligt väder och mycket att göra

Idag är det pissväder ute. Regnigt och grått. Har jättemycket ärenden att göra idag. Handla mat, systemet, apoteket, städa, tvätta. Så på ett sätt är det bra att det är sånt här väder. Så man får allt uträttat och inte ligger och solar hela dagen istället:)

CIAO!


En liiiten lista:)

Snodd av Gosemaja


Namn: Kristina
Vad drack du senast: Vatten
Vad gjorde du igår kväll: Myste med min Älskling
Hur många hamstrar har du haft: Inga
Kan du gå ner i spagat: Nopp
Vad ska du göra i kväll: Se på Tv
Vad ska du göra i morgon: Shoppa inför midsommar och ta det lugnt
Senaste inköp: Min Little miss Fun-tee
Senaste film: The Holiday
Vad har du i ditt fönster: Blommor, lampor, gardiner
Tycker du om att cykla: Ja, fast det händer inte så ofta
Vem sov du över hos senast: ?
Vem sov över hos dig senast: ?
Vem pussade du på senast: Min ÄLSKLING
Vad ska du göra nu: Se på VÄNNER
Vad ska du göra sen: Vänta på att WHAT ABOUT BRIAN ska börja
Vem träffade du sist: Min Älskling
Vem skulle du vilja träffa nu: Älsklingen
Sjunger du i duschen: Nopp
Vem ringde dig senast: Älsklingen
Vem ringde du senast: Min mamma
Hur länge sov du inatt: Från 23.00-06.00
När ska du gå och lägga dig ikväll: Sent för ÄLSKLINGEN har semester nu:)
Vad gjorde du för tre timmar sen: Myste med min ÄLSKLING
Vad skulle du vilja göra nu: Mysa ännu mer:)
Vänner du kan prata om allt med? 2 st
Person du kan lita på till 100%? Min ÄLSKLING och 2 Vänner
Har du badat i år? Nej
Tidsfördriv? Bloggen
Vad heter du just nu på msn: Har inte MSN
Hur många syskon:  1 halvsyster
Kär i någon just nu? JA
Känner du någon som heter likadant som dig? Nej
Morgontrött? Nej
När är du född?:  På min födelsedag för 28 år sedan
Var bor du?: I Skövde
Nuvarande hårfärg?: Mörkbrunt
Riktiga hårfärg?: Cendre
Ögonfärg?: Gul-gröna
Vad läser du för bok nu?: sSieg Larssons Flickan som lekte med elden
Humör just nu?: Trött och ont i huvudet
Vad har du för parfym idag?: Ingen
Vill du ha barn?:
Absolut
Hur stort är ditt rum?: Lägenhet på 50 kvm
Har du tv/dator i ditt rum?: Nej en bärbar dator och Tv i vardagsrummet
Piercingar?: Hål i öronen
Tatuering?: Japp 3 st
Hur många converse allstarskor äger du?: Inga
Brukar du vara osminkad i skolan?: Går inte i skolan men annars NEJ

Skostorlek : 35-36


Min kväll

Nu börjar snart VÄNNER och det får jag inte missa. Sen kl 21.00 blir det What about Brian. Efter det PCD på 3an. Så ser min kväll ut.

HA D!

KRAM PÅ ER!

Väsktokig

Väsktokig som jag är skulle jag inte ha nåt emot att äga denna. Hur snygg som helst. Gillar spännet i fram. GIVE ME! Finns oxå på Topshop.



Väsktokig



Foto: Topshop

Finkläder och middag

Nu har Älsklingen varit hemma och bytt om, blev jeans, skjorta och kavaj. Dom ska ju ha avslutningsmiddag ikväll så kavaj var obligatoriskt. Kl 17.00 börjar det så jag hoppas att han är hemma tidigt, känner inte för att va själv ikväll. Håller oxå tummen för att han får utmärkelsen ÅRET FÄNRIK. Det är han värd.

CIAO!

Tunikaklänning

Älskar ju Tunikor så denna Tunikaklänning föll mig direkt i smaken. Ur snygg ju. Färgen är så fin tycker jag.Tänk bruna ben, nåt enkelt halsband och ett par ballerinas till och man har en supersnygg sommar outfit. Eller kombinera med ett par jeans och flip-flops och man har en avslappnad, bohem look. Vore oxå snygg ihop med en kort,vit kjol tror jag. Det är så kul med tunikor, att man kan variera den så mycket och bära den typ till allt. Kommer från Topshop.

Tunikaklänning


Foto: Topshop

Sköna Helena

Otroligt vackra Helena Christensen. Hon var en av mina favoriter på den tiden hon var modell. Gillar hennes stil. Lite avlappnad bohem. Sminkningen på bilden är ju supernice, mörka ögon och bleka läppar. Perfekt. Såååå fin.


Sköna Helena

Tomaten

Har suttit ute och solat nu i nästan 2 timmar och trots att jag smörjat in mig med 25an så är jag röd som en tomat. Inte bra alls. Nu börjar det dock komma in moln så nu får det vara bra för idag. Blev lite BEN & JERRYS förut, det var mumsigt. Nu är det dock snart dax för LUNCH och somvanligt när det är varmt så har jag ingen matlust. Men äta måste man så. Få bli lite fil och en smörgås. Hade gärna mumsat i mig salladen i förra inlägget, om jag haft ingredienserna hemma. Får bli en annan dag.

KRAM

Recept

Melonsallad med fetaost

2 msk pinjenötter
1 kruka plocksallad lr 1 påse blandsallad
500 g vattenmelon
200 g fetaost
1 dl svarta lr gröna oliver
1 msk balsamvinäger
3 msk olivolja

Gör såhär:
Rosta pinjenötterna i en torr,het panna. Låt svalna. Grovstrimmla salladen och lägg på ett stort fat.
Skär bort skalet på melonen, kärna ur och skär i 2 cm stora tärningar. Fördela över salladen. Smula över fetaosten och strö över oliverna. Blanda vinäger och olivolja, smaka av med salt och peppar. Ringla över dressingen och strö över pinjenötterna över salladen strax innan servering. Smaklig måltid.

Somrig och supergod sallad. Vattnas i munnen på mig:)


Shortsdress

Denna shortsdress måste jag säga att jag tycker är skitsnygg. Kommer från Kate Moss kollektion för Topshop. Å vad jag vill ha den.


Shortsdress


Foto: Topshop

Soldag

Idag skiner solen och det är supervarmt ute. Så snart intar jag balkongen för en liten solstund. Ska bli skönt.

KRAM!

Kristina rekomenderar

Depends nagelbandskräm:
En billig och bra nagelbandskräm som mjukar upp och ger näring och fukt åt torra nagelband. Används dagligen vid behov. Jag använder den morgon och kväll. Doftar underbart gott. Köpt på HM för ca 40:-.

KRAM!

Naglarna

DAG 7:
Nu har det gått 1 vecka sen jag bestämde mig för att spara ut mina naglar. Börjar se riktigt bra ut. Man är väldigt försiktig när man ska göra nåt, så man inte bryter av dom lr nåt. Stärkningen jag köpte är helt kanon. Jag brukar ha ganska starka naglar annars men nu är dom superstarka. Bilder kommer när dom är lite längre.

KRAM!

Min tisse

Söt han är va?

Min tisse


Foto: Privat

Avslutningsdag

Vaknade tidigt idag. Älsklingen ska ha avslutning med sina soldater/värnpliktiga idag och behövde hjälp med kläderna. Lite finare kläder än dom vanliga FULA gröna militär kläderna skulle dom ha på sig. Han var såååå fin när han gick imorses, och han är MIN:) Dom ska ha nån middag oxå ikväll, när soldaterna/värnpliktiga muckat och åkt hem, med bara officerarna. Sen kommer han hem och då har han semester i 4 veckor:)

TREVLIG DAG!

KRAM!

Nu

är Älsklingen på g hem. Ska äta lite och bara ta det lugnt ikväll. Se på Vänner kl 19 och sen blir det Gilmore Girls för mig kl 21.00. Kl 20.00 är det Exposed på 5an för dom som vill se. Skulle tydligen handla om Angelina Jolie idag.

TREVLIG KVÄLL!

KRAM!

Utmaning

Utmanad av söta Princessjess att visa hur jag bor så här kommer det.


v?ran lgh
   Hallen   Sovr   H?r bloggar jag  
Myssofforna   Burspr?ket
   Bokhylla  Köket   

Foto: Privat


Bild 1  & 2 visar hallen. Den är ganska mörk så här försöker vi ha så ljusa detaljer som möjligt. Tänker måla om här i nån ljus färg. Byrån och lampor från Ikea.
3 bilden är av sovrummet. Ganska litet men mysigt. Sänggaveln har jag gjort själv. Skit enkelt. En MDF skiva lite vadd och nåt snyggt tyg ,som man häftar fast, så är det klart. Överkast från Åhléns. Byrå Ikea. Lackhylla Ikea.
Bild 4. Bloggplatsen:)
5 visar våra myssoffor. Köpta på Ikea. Skönaste soffan som finns. Kuddar från Hemtex. Brunt kuddfodral eget. Bod från Jysk.
6 bilden är av burspråket i vardagsrummet. En snygg detalj som ger bra ljus. Här har vi tänkt ha en fondvägg när vi ska måla om.
Bild 7är av vårt hyllsystem/bokhylla från jysk.Gillar färgen och att man kan ställa dom lite som man vill.
Bild: 8 är av vårat kök. Bord och stolar från Ikea.

Så nu vet ni hur jag bor:)

Kram!

Gilmore Girls

Ikväll börjar sista säsongen av Gilmore Girls på kanal 5. Snyft, kommer sakna serien. Alla bra serier läggs ner helt plötsligt. Tillslut finns det väl inget att se på TV. Ska bli kul att se vem Lorelei tillslut väljer. My bet is on LUKE. Åtminstånde hoppas jag på det. Hursom Gilmore Girls ikväll kl 21:00 på 5an. Don´t miss it!


Gilmore Girls



Foto:
Kanal5

Naglarna

DAG 6:
Händer inte mycket just nu på den fronten. Jag väntar och väntar och är duktig med filandet och smörjandet. Dom börjar bli ganska långa nu men LÄNGRE ska dom bli.

CIAO!

Menyer

Håller just nu på att kika i KARSTORP* meny förslag till bröllopet. Shit va mycket det fanns. Det är inte mycket man vet vad det är lr hur det smakar. Man vill ju inte ha för avancerad mat heller. Och det ska ju smaka gott också, man vill ju att alla ska gilla det, fast det kan man ju inte bara gå på heller. Det viktigaste är ju att VI gillar det och vill ha d. Vi ska ju ha 3 rätters och det gäller att hitta mat som passar ihop oxå tycker jag. Får väl se hur det går....


*där vi ska ha bröllopsmottagningen


KRAM!

2 veckor kvar

JIPPIE, nu är det bara 2 veckor kvar tills vi åker till BULGARIEN. LÄNGTAR!

Bra-att-ha

Smashbox Photo op Under eye Brightener. En ögonkräm för dom mörka ringarna under ögonen. Väcker omedelbart huden och gör den ljusare samtidigt som den fuktar. Innehåller många hudvårdande ingedienser för att hjälpa till att förhindra rynkor och fina linjer under ögonen. Finns hos Eleven och kostar 240:-. En bra-att-ha kräm hemma. Vill ha!


Bra-att-ha


Foto: Eleven

Skit

nu har solen nästa försvunnit här. Och det ser inte ut som den tänker komma tillbaka på bra länge:( Å jag som hade tänkt sola. Behöver det känner jag. Börjar känna mig lite deppig av att inte få tillräckligt med sol. Får väl hålla tummen och hoppas på det bästa:)

KRAM!

Sol

Idag skiner solen och jag bara hoppas att det blir fint väder hela dagen så jag kan sola senare. Idag har jag lite möten nu på förmiddagen att gå på men sen om det är fint väder blir det balkongen och solning.

CIAO!

Myskväll

Ikväll blir det mysps med Älsklingen i soffan. Har inte blivit så mycket sånt den senaste tiden då han jobbat kväll men idag är han hemma så då får man passa på.

Nu har Älsklingen bara 2 dagar kvar att jobba innan han går på semester i 4 veckor. Ska bli skönt att få ha honom hemma och få pyssla om honom extra mycket. Sen jobbar han i 3 veckor och efter det så har han ytterligare 3 veckors semester:) Så samanlagt har han 7 veckor i sommar. Ska bli såååå skönt. Har varit en jobbig vår men nu får man tillbaka det lite genom att han är så mycket hemma.

Nu: Middag.

CIAO!

Nu

ska jag snart dra mig till stan och ta min spruta/vaccin. Usch vad jag inte ser fram emot detta. Men ett måste är ett måste så...


Uppdatering:
Nu har vi varit och tagit vaccinet. Fick HAVRIX denna gången. Och det gjorde inte det minsta ont. Så nu har vi skydd mot hep A i 20 år minst. Skönt.



KRAM

Skräckexempel

på hur fult det är med FÖR LÅNGA NAGLAR. Nej usch, såhär långa ska dom INTE bli. Äckligt.



Skräckexempel




Om man bara fick välja en

Hittade denna hos Bohemica. Tyckte den var lite rolig och jag gillar ju listor så...



Huvudstad: New York
Mat: Tacos
Tidning: Glamour
Musik: Live
Blogg KAN INTE VÄLJA. KLARAR MIG INTE MED BARA 1:)
Mascara: Max Factor MASTERPICE MAX
Väska: Balenciaga
Manlig skådespelare: JOSH HARTNETT
Kvinnlig skådespelare: JENNIFER ANISTON
Parfym: Lovely by SJP
Resemål: Afrika
Skor: Ballerinas
Designer: Chloé
Färg: Svart
Fulaste plagget: Cykelbyxor
Mest användbara plagget: Jeans
Godis: Chips:)

Läppbalsam med solskydd 8

Ett fuktgivande läppbalsam från Biotherm med solskyddsfaktor 8. Ger läpparna fukt, glans och skydd med en doft av persika. Perfekt för en dag i solen. Finns hos Beautyplanet och kostar 135:-


Läppbalsam med solskydd 8



Foto: Beautyplanet

Recept

Fläskfilé med rökig sås och nötter

600 g Fläskfilé
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk olivolja
50 g bacon,strimmlad
6 små lökar halverade
1 vitlök, fint hackad
2 dl vitt vin
3 dl vatten med 2 msk konc.kalvfond
1 kvist rosmarin
1 dl oliver
1 tsk citron, riven
1 msk smör
2 msk pinjenötter, rostade

Gör såhär:

Såsen:
Stek bacon knapprigt, lägg i vitlök, lök och stek ytterligare 2 min
Häll i vin och låt koka in i nån min
Häll i kalvfonden (blandat med vattnet) och lägg i rosmarin
Koka utan lock tills hälften av vätskan kokats bort
Lägg sen i citronskalet, pinjenötterna, smöret och oliverna

Fläskfilén:
Sätt ugnen på 150 grader
Stek fläskfilén i en panna först så den får färg runtom
Stek sen i ugnen i ca 25-30 min (kan ta längre lr kortare tid beroende på hur tjockt köttet är)
Tag sen ut och låt vila under folie i 5-10 min

Servera såsen och köttet till pressad potatis och en god sallad.

Denna rätten brukar vi bjuda NYA gäster på och ALLA vill ha receptet. Jag tycker jättemycket om den.


Miss Parker

Otroligt fina Sarah Jessica Parker. Naturlig och fin. LOVELY:)


Miss Parker

Läppglans, vill ha

Å vad jag vill ha detta läppglans, Juicy Tubes i färgen Rose Sorbet  från Lancôme med lite plump effekt. Som säkert alla andra tjejer är jag läppglans freak. Kan inte va utan. Beroende kallas det visst:) Detta finns på Beautyplanet och kostar 149:-. Kanske ska jag göra en beställning, kostar ju minst 180:- ute i butiken.



Läppglans, vill ha



Foto: Beautyplanet

Nya Glamour

Nu när jag kom hem låg nya nr av Glamour och väntade på mig. Så nu vet jag vad jag ska gör idag:)


KRAM!

Naglarna

DAG 5:
Börjar se nu att naglarna växer. Tummarna har fått ganska långa naglar nu. På 5 dagar:) Säger ju att dom växer som ogräs. Vilket är bra nu. Och starka och hårda är dom. Vet inte om det är bra lr dåligt men dom går inte av lika lätt iallafall. Funderar på att köpa fransk manikyr och göra det nån dag innan vi åker. Så jag har fiina naglar i BULGARIEN. Nån som kan tipa om ett bra märke? Och vad är snyggast, rosa lr beige ton?

Nej nu MÅSTE jag göra mig iordning:)

KRAM!

Vaccin

Kom på när jag var inne hos söta Jess att jag ska ta spruta idag. Usch och fy. Skulle gjort det för 1 vecka sen men det blev aldrig av och nu MÅSTE vi göra det för om 2 veckor åker vi, och man ska helst ta vaccinet minst  2 veckor innan. Inte senare. Så idag blir det och jag börjar må liiiite illa. Är ju lite nojig när det gäller sprutor. Vet inte hur många gånger jag svimmat när jag ska ta en spruta. Var dock ett tag sen sist nu, och förra gången gick det ju bra så....Fortsättnig följer.

KRAM!

Af-dag

Idag ska jag iväg på möte på AF. Inte kul alls. Ger ju aldrig nåt och man känner sig totalt misslyckad när man kommer där ifrån. Dom vill bara att man ska visa upp sig och berätta hur mycket jobb man sökt sen senast. Men nån hjälp får man inte, då skulle dom ju behöva göra nåt och det verkar inte vara deras jobb. Så nu måste jag göra mig iordning så jag inte blir sen.

CIAO!


I väntan på

att Älsklingen ska sluta ska jag snart se på OM EN POJKE med Hugh Grant i huvudrollen. Den börjar 21.00 på 3an. Den är jättebra och Hugh är ju såååå rolig:)

Hoppas alla haft en bra dag, ses imorgon:):)

KRAM på er!

The Holiday

Nu har jag sett klart på The Holiday. Gud vad bra den var. Jag grät, skrattade å grät lite till. Och Jude Law är ju såååå supersnygg så det är inte sant. Som dom flesta redan sagt så var den jättebra och det var ju tur att Älsklingen jobbade så jag fick se den:)

CIAO!

En lista, har tråååkigt

Lista snodd av Lisa.



Vad blir ditt namn baklänges?
anitsirK
Har du gjort en snöängel i år?
Nej
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Nej jag föddes tror jag
Platt eller lockigt hår?
Lockigt 

Är du kär i någon?
JA

Vad gör du när det regnar?
Läser en bra bok, myser i soffan, bloggar
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja, jag har träffat den RÄTTE
Vad har du för startsida på internet?
Aftonbladet

Vem ringde du senast?
Älsklingen

Tycker du att sengångare är söta?
Nja
Har du haft vattkoppor?
Ja
Har du någon gång testat karate?
Nej

Vilken mobilringsignal?
Ingen aning

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes:)
Första sporten du gick på?
Fotboll

Vad längtar du mest till just nu? 
Att Älsklingen ska komma hem

Hur gammal har du tänkt bli?
Det har jag inte tänkt närmare på

När åt du senast en fiskbulle?
Oh det var nog minst 13 år sedan
Vad drömde du inatt?
Vet inte
Vilken tv-serie är bäst?
DHW, One tree HIll
Kan du gå ner i spagat?
Nej
Vad åt du senast?
Middag, Kotlett med brie och sallad
Höga eller låga strumpor?
Låga nu i sommar, om några alls

Vad är du mest rädd för i hela världen? 
Det finns mycket...
Har du varit kär i en kändis?
Tror inte det

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Absolut
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Blå

Vad har du för färg på ditt påslakan? 
Beigt

Vad ska du döpa dina barn till?
Alice, Albin
Sommar eller snö? 
SOMMAR
Bikini eller baddräkt?
Bikini

Snyggaste läraren?
???

Är du mörkrädd?
Nej

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
Japp:)

Riktig gran eller plastgran?
Inget av det här iallafall men annars the real thing
Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt

Godaste drickan till frukosten?
Mjölk lr tomatjuice

Senast lästa bok? 
Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson

Vem kramade du senast? 
Älsklingen

Älskar du att sjunga? 
Nej

Vill du bli president?
NOPP
Har du spelat kille i en teater?
Nej
Duscha eller bada?
Båda
Kan du ditt mobilnr utantill?
Självklart

Har du tråkigt?
En aning

Har du gråtit i skolan nån gång?
Ja.

Stockholm city, Metro eller .SE?
SLA såklart:)

Hur tar du dig till skolan?
Går inte i skolan

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nej
Sjunger du på toa?
Nej

Vilken färg har din jacka?
Svart

Använder du långkallingar?
På vintern kanske

Är du höjdrädd?
Nej inte så farligt iallafall

Vilket land vill du åka till?
Det är många, ex KINA, USA, AUSTRALIEN; NYA ZEELAND MM MM
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Mamma
Vad ska du göra NU?
Kolla på en film snart


Dagens middag

kommer att bli Kotlett med brie och en sallad. Mumsigt gott. Låter brieosten smälta lite på köttet precis innan det är klart. Blir sååå gott.

KRAM!

Promenadtime

Nu ska jag ta mig en promenad. Passa på när det inte regnar. Känner att jag behöver komma ut lite.

CIAO!

Recept

NYTTIGA FISKEN med fetaost och nötter
4 port (halvera mängden och det blir en förrätt)

600 g vit, fast fisk
400 g fetaost
4 dl olivolja
199 g pistagenötter
4 nävar med ruccolasallad
1 knippe dill
8 mogna körsbärstomater
Salt och peppar

Gör såhär:
1. Skala och rosta pistagenötterna i en torr panna
2. Tärna fetaosten. Marinera osten och nötterna i oljan i ca 15 min
3. Sila bort oljan och spara till senare
4.Pensla fisken med lite olivolja, salt och peppar. Stek i ugnen i ca 15 min tills den är fast och vit
5. Skölj ruccolan och bryt dillen i mindre bitar. Dela tomaterna i halvor. Gör en salladsbädd på varje tallrik med sallad, dill och tomat
6.Lägg fisken ovanpå salladen och strö över osttärningarna och nötterna, på och runtom fisken
7. Ringla olivoljemarinaden över och njut.

ÄLSKAR denna fiskrätt. Den är fullproppad med nyttiga fetter och väldigt lättlagad. Så detta får bli dagens lunch.


Anne

Otroligt vackra Anne Hathaway. Älskar denna bilden. Så naturlig och vacker hon är.


Anne

Fix you

Den Här låten ÄLSKAR jag, COLDPLAYS "FIX YOU". Just nu är den reklamlåt till en ny serie som börjar på kanal 5 ikväll, 3lbs. Den är ju inte jätteny men det är en sån låt som man alltid kommer ÄLSKA.

CIAO!

Kristina rekomenderar

Goldwells Inner Effect inpackning:
Den ger håret näring och bevarar färgen samtidigt som den gör håret mjukt, lent och glänsande. Jag älskar denna inpackningen och nu när jag har hårförlänging så måste jag säga att den verkligen hjälper. Trodde inte att en hårförlängning kunde känns så bra som ett vanligt hår men det gör det verkligen. Ibland tar jag den bara i duchen och låter verka nån minut men 1 gång i v så låter jag den sitta i minst 1 timma. Håret blir helt fantastiskt. Och nu när jag har hårförlängning så kommer jag sköta om mitt hår ännu mer.

KRAM!

Innesittarväder

Tråkigt väder det är idag. Reginigt och mörkt. Fast lite mysigt tycker jag nog ändå att det är. Man kan krypa upp i soffan med en bra bok, sätta på en romantisk film och bara slappa. Jag ska sätta på SATC och göra fotbad. Är själv idag, Älsklingen jobbar ju som vanligt:( Ikväll ska jag se den andra filmen jag hyrt, THE HOLIDAY. Ska bli kul.

BTW: Min present till Älsklingen igår var en ny MOBIL. Nej, ingen dyr men en ganska bra tror jag, nån SONY ERICSSON WALKMAN. Fick den billigt så det var bra. Han behövde verkligen en ny för hans gammla är helt kokko. Hade sparat för att kunna köpa den och han blev superglad. Älskar att ge bort saker till andra, det är alltid lika kul att se deras ansikten när dom öppnar presenten.

NU: SATC:):):)


Trevlig dag! CIAO!

Mina naglar

DAG 4:
Började ju med en ny stärkning på naglarna igår. Den verkar superbra. Man målar på och sen var tredje dag tar man bort med remover och målar på igen. Så gör man i 14 dagar och efter det så behövs det bara målas1- 2 gånger i v. Naglarna känns redan starkare så detta kommer nog bli jättebra. Stärkningen heter MIRACLE NAILS och kostade 100:- på Åhléns.

KRAM!

I väntan på...

....att Älsklingen ska komma hem sak jag nu se på 5an och Cold Case. Sen ska han få en present som jag köpt idag. Kan inte skriva vad det är, då han kanske läser min blogg..Berättar imorn..

Slut för idag,se imorn.

KRAM!

Ge mig långa naglar NU

Fiiint....Ge mig NU......Såhär långa vill jag oxå ha........Ja ja........



Ge mig långa naglar NU

Djävulen bär Prada

Nu har jag precis sett klart på filmen Djävulen bär Prada, Den var ju skitbra ju. Alla dessa härliga kläder, skor, smycken, väskor....Å vad avis jag blir på Andy, det livet vill jag oxå ha. Fast utan Miranda då förstås:) Som sagt denna filmen gillade jag men som vanligt är ju BOKEN bättre än FILMEN men det är helt klart en väldigt bra film. ANNE HATHAWAY är ju sååå fin. Å ADRIAN GRENIER med sina lockar är ju bara helt underbart söt och gullig. Och det känns som om Meryl Streep är som gjord för rollen som Miranda.


CIAO!

Filmkväll

Nu ska jag sätta på en av filmerna jag hyrt, blir nog DJÄVULEN BÄR PRADA först och den andra, THE HOLIDAY,tar jag nog senare lr imorn. Älsklingen skulle kanske sluta tidigare idag så jag kanske inte hinner se båda idag. Trevlig kväll på er allihopa!

Kram!

Mr Law

På tal om THE HOLIDAY, här är Jude Law. Check out the eye´s:) NICE!


Mr Law

Melissa Smith

Min favorit
i såpan PUSSYCAT DOLLS: THE SEARCH FOR THE NEXT DOLL är Melissa Smith 24 år från Toronto, Kanada. Tycker hon är sååå söt och gullig. Trodde aldrig jag skulle fastna för denna serien men det har jag gjort. Tyvärr så tror jag INTE att MELISSA vinner. Har mina aningar om vem det blir men det håller jag tyst om:) Men jag kommer hålla tummen för MELISSA, tror att hon kommer komma långt även om hon inte vinner.


Melissa Smith

Nagelstärkning

Tyvärr fanns inte den som Evelina tipsat om så det fick bli en annan. Miracle Nails tror jag att den hette och tjejen i butiken sa att den var JÄTTEBRA så nu får vi hoppas på det. Så nu ska jag ta bort det gamla och måla på det nya så får vi se hur bra den är.

Detta var det enda jag hittade på stan. Hatar denna håla, finns aldrig nåt.

Hyrde 2 filmer till mig att se i kväll och imorn: DJÄVULEN BÄR PRADA OCH THE HOLIDAY blev det.


CIAO!

Shopping in the city

Nu håller jag på att göra mig iordning, ska möta mamma snart. Ska shoppa lite å sen blir det nog en lunch oxå på stan. Hyr kanske nån film till mig själv att se ikväll oxå. Finns fan inget på TV.

Trevlig dag!

KRAM på er!

Mina naglar

DAG 3:
Nu börjar det klia i fingrarna på mig, vill klippa dom NU. Men jag ska hålla mig. Börjar se lite resultat nu iallafall. Känns som detta kommer gå fort. Till MIDSOMMAR har dom nog vuxit ut en bra bit. Dom växer verkligen som ogräs, det är ju bra nu när jag vill ha långa naglar. Söta
Evelina tipsade om MAVALAS nagelstärkning som jag nog ska köpa idag när jag är på stan. Fortsättning följer.

KRAM

Tidig morgon

Idag vaknade jag tidigt. Älsklingen skulle upp å jobba å sen kunde jag inte somna om. Så nu sitter jag här och har det allmänt tråkigt. Ska ner till stan och möta mamma vid 10.30 men innan det har jag INGET att göra. Usch vilken tråkig dag. Hatar när Älsklingen jobbar helg. Plus att han jobbar till 21.30 idag och imorn och hela nästa vecka. Utom fredag dock då det är MIDSOMMAR. Tur jag har min blogg, har ju lite att göra då iallafall. Nu sak jag kika in hos mina favoriter.

See U Later! KRAM

Dagens middag

Nu ska vi laga lite mat. Blir nog kycklingsallad med fetaost och en lätt dressing till. Ska bli mumsigt. Har inte ätit nåt än så nu är jag HUNGRIG.

Kram!

Min nya tee

Det var min nya tee som hade kommit. Jag är såååå nöjd. Nu vill jag ha fler:)


Min nya tee



Foto: Privat

Love

Glitter Heart Glitters # 217509

Dagens låt

är 4 in the morning med GWEN STEFANI

Fina

Superfina kuvertväskor från Accessora. Snygga att ha till fest men oxå superfina till ett par jeans och en top, för det där lilla extra. Skulle gärna en i guld och en i silver.



Fina


Färger från bak: Metallic Silver, Calcite Grey, Ivory, Metallic Gold och Brown.

Foto: Accessora


Nu

OC sen kommer ÄLSKLINGEN hem. Då blir det mysa av.

CIAO!

What are we fighting for?

Älskar denna låten. "What are we fighting for?" av  LIVE, finns på skivan Birds of Pray. Älsklingen bruka sätta på den låten när vi båkat, Sen bråkar vi inte mer.


Battleflag in the bassinet/oil and blood on the bayonet/Crowded downtown,Hit the floor/What are we fighting for?/What are we fighting for?/The world got smaller but the bombs got bigger/Holocaust on a hairpin trigger/Ain´t no game so forget the score/What are we fighting for?/What are we figthing for?/What will i tell my daughter?/What will you tell your son?/Where were all the doves?/That we were nothing but a shadow/A faceless generation devoid of love?/The crucifix ain´t no baseball bat/Tell me what kind of god is that?/Ain´t nothing more godless than a war/So what are we fighting for?/What will i tell my daughter?/What will you tell your son?/Where were all the doves?/That we were nothing but a shadow/A faceless generation/What are we fighting for......?


Det kom en avi

Fick en AVI med posten idag. Tror det kan vara min nya LITTLE MISS FUN-tee från Glitzy. Får ta mig tid sen och gå å hämta den.

Kram på er!

Kristina rekomenderar

Använder NIVEAS PURE ENERGY som ansiktskräm och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR den. Huden blir len och mjuk och får en enorm LYSTER. Den luktar gott oxå, vilket är ett plus. Så vill man ha en bra och BILLIG ansiktskräm som ger en fin LYSTER och GLOW så kan jag verkligen rekomendera den:)

Nivea


KRAM!

Städ och tvättdag

Idag är det en städ och tvättdag. Älsklingen slipper ju det då han jobbar. Sparar kanske nåt litet till honom:) So here i go!

Hej sålänge!

Midsommarklänningen

Snart är det MIDSOMMAR, rättare sagt om exakt 1 vecka. Ska fira med några kompisar ute i deras nya hus utanför SKARA. Ska bli riktigt trevligt. Äta gott, dricka nubbe och vin, grilla, spela spel och bara umgås. Blir ju inget stort, 4 par. Men sånt tycker jag är kul. Man är ju lite för gammal för att andra firanden:) Hursom, denna UNDERBARA klänning ska jag ha på mig. ÄLSKAR den. Har dock sytt upp den lite så den går strax överr knäna. Ska vara barbent om det är väder för det annars tar jag nog bara på mig leggins under och nån kofta över. Å längtar tills jag får ta på mig den:)




Midsommarklänningen


Foto:
HM

Mina naglar

DAG 2:
Usch vad dom växer långsamt. Vill ha LÅNGA NU. Det är nu som jag brukar klippa dom. Men inte denna gången. Nu ska jag fan stå ut. Dom ska bli långa. Använder ISADORAS NAIL REPAIR på nu. Är det nån som kan tipsa om nåt annat så är jag tacksam. Fast isadoras brukar va bra. Men andra förslag tar jag gärna emot. Fortsättnig följer!


CIAO!

Nya avsnitt

Av GILMORE GIRLS börjar på TISDAG KL 21:00. Å vad kul det ska bli. Har längtat.

CIAO!

Kvällen

Nu: VÄNNER
Sen: CSI MIAMI
Sist: MYS I SÄNGEN

Trevlig kväll på er!

CIAO!

Yes

där satt den:) Vi har nyss vart å kollat på Karstorp. Stället vi vill ha vår bröllopsmottagning på. Vi blev KÄRA. Det var såååå fint där. Chefen var jättertrevlig och hjälpsam. Hans svar va: Det ordnar vi, På allt vi frågade. Kändes otroligt bra. Mina föräldrar tyckte oxå om det. Det var ljust och fräsch och det kändes som om VÅRT BRÖLLOP skulle passa där. En annan bra grej var oxå att dom som kommer lång här ifrån och ska sova över får det jättebra. En egen avdelning typ med bara våra gäster och inga andra. Det var lika dant med stället, vi hyr ju ALLT, några andra kommer inte va där. Utan det är bara vår MOTTAGNING. Det kändes bra. Så det är bestämt, det är här vi ska ha vår BRÖLLOPSMOTTAGNING/FEST. Å vad bra det känns:):):)

Kram!

Åska och regn

Usch och fy. Nu vet jag varför jag haft så jävla ont i huvudet idag, Det skulle bli åska och nu är den här. Hatar åska. Brukar får huvudvärk när det är åska på g men tänkte inte så mycket på det idag, Trodde det var min förkylning men nu märker jag att det va pga åskan. Då går det väl över snart då. Hoppas jag:)

CIAO!

Bröllopsmottagningen

Ikväll ska jag å Älsklingen, tillsammans med mina föräldrar åka och kolla på stället vi tänkt ha vår bröllopsmottagning. Ska bli kul. Bra oxå att mamma och pappa hänger med så vi får ett par till öron och ögon med oss. Det kan alltid behövas. Finns såååå mycket frågor och mycket man ska tänka på. Får väl se hur det blir. Tänker ju itne boka nåt än men det känns skönt att veta var man ska va och så, i tid.

CIAO!

Kristina rekomenderar

Nr 1: Balsam från SEBASTIAN professional, evokatív smooth conditioner.
Detta balsam var superbra för håret. Det blev glansigt och mjuk. Lätt att kamma.

Nr 2: Leave-in treatment från SEBASTIAN professional, POTION 9 originals.
Ett leave-in balsam som man inte tvättar ur. Gör håret mjuk och len.

Nr 3: Glansspray från VISION haircare med UV-skydd.
Ger håret lyster och glans.Tynger inte ner.


Walk the line

Just nu lyssnar jag på en grymt bra skiva. Det är musiken till filmen WALK THE LINE med Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon som Johnny och June Cash. Det är skådisarna som sjunger själva och jag måste säga att detta är riktigt bra gjort av båda. Reese fick ju en OSCAR för rollen och det var hon helt klart värd. Hon sjunger ju såååå bra.Tycker att Joaquin oxå borde fått en. För deras roller kan inte varit lätta att göra och att sjunga själva är ju helt klart värt nåt. Och sjunga som Johnny Cash kan nog inte vara så lätt. Visst det hörs ju att det är nån annan än Cash som sjunger men det är ju sååå likt. T o m min pappa tycker att det är jättebra,grymt bra, och det är ett bra betyg:) Det var faktiskt han som hade skivan först och som jag fick bränna av. Har ni inte sett filmen, GÖR DET:)

Bästa låtarna:
I Walk the Line med Joaquin Phoenix
Ring of Fire med Joaquin Phoenix
Juke Box Blues med Reese Witherspoon

Fast bäst är nog duetterna IT AIN`T ME BABY  och JACKSON som dom gör så bra ihop:)

Walk the line

Rachel Leigh armband

Superfint armband från Rachel Leigh, en fyrklöver i guld på vitt rep. Det är en ny designer hos Kyssjohanna och jag fastnade lite extra för just detta armbandet. Kostar 425:-. VILL HA!




Rachel Leigh armband


Foto: Kyssjohanna

Spa-dag

Idag ska jag ha en liten skönhetsdag. Duscha och göra inpackning och peeling. Raka mig, Smörja in med min NYA brun-utan-sol, berättar hur det blir, och måla stärkning på naglarna. Ev oxå göra fotbad. Ska bli skönt med en MIG DAG. Känner mig lite förkyld så då är det bra att ta hand om sig själv extra mycket.


KRAM PÅ ER!

Mina naglar

DAG 1:
Nu har jag börjat spara mina naglar i ett försöka att få dom LÅNGA och fina snart. Hoppas det går bra så jag slipper skaffa nagelförlängning. Tror dock att det kommer gå bra. Vet ju att dom kan bli långa och fina men frågan är hur lång tid det tar. Kommer med uppdateringar med jämna mellan rum och berättar hur det går.

CIAO!

TV kvällen

Nu 19:00-20:00 Vänner
Eftter det: 20:00-21:00 Men in trees
Senare 21:00-22:00 What about Brian
Sist 22:00- 22:55 Pussycat dolls


SEE U TOMORROW!

KRAMIZAR!

Dagens

Middag: Kinamat. Dvs Friterade räkor och Revbensspjäll med grönsaker. MUMSIGT!

Katten gillar vädret

Det märks på katten att det inte är lika varmt idag som det vart tidigare. Han har legat under soffan i några dagar men idag har han varit framme hela dagen. Tycker synd om honom när det är så varmt som det varit i några dagar nu. Om jag nu lider, vad gör inte han då:( Stackars min lilla tisse:( Men idag är det bättre, iallafall för honom.

CIAO!

Nu

OC repriser på 5an:):):)

Nytt igen

Beställde en LITTLE MISS FUN-tee i morses från Glitzy.se. Hittade denna butiken av en slump för nån dag sen och nu är jag såld. Längtar tills min tee kommer. Kostade 250:- men det är det helt klart värt. Vill ha en med trycket LITTLE MISS STUBBORN på oxå men det får vänta. Har ju födelsedag i aug så en sån kanske man ska önska sig:)


 


Foto: Glitzy.se

Naglar

När jag var och handlade produkter igår gick jag till min favorit salong här i stan, Headlites. Där träffade jag på en gammal kompis som jag inte sett på MÅNADER. Hursomhelst hon var där och gjorde nagelförlängning hos en tjej . Och hjälp vad snygg det blev. Nu har jag själv blivit liiiite sugen på att gör det oxå. När jag förr tänkt långa naglar så har det kännts lite tacky, fast det beror ju helt på person och hur långa dom är förstås, men nu har jag helt ändrat mig. Såg skitsnyggt och frächt ut. Särskilt nu på sommaren. Men fan vad dyrt det va, typ 700:-. Inget jag vill kosta på mig nu iallafall. Sen så vet jag att mina egna kan bli grymt lång. Hade alltid långa förut men nu förtiden är dom inte det. Så jag vet att om jag bara sparar ut dom och sköter dom så kan dom nog bli långa ganska snart. Sen så tycker jag oxå att om man har riktigt långa naglar så är det snyggast att ha dom så neutrala som möjligt. Fransk manikyr lr nåt annat ljust. Ja ja sugen blev jag iallafall, får väl se hur jag gör.



Naglar


Såhär långa tycket jag är helt okej. Fina faktiskt.


Fina

Gillade dessa oxå. Kanske aningen för långa men jag vet inte. Färg mässigt skitsnyggt.


Foto:
Nagelfilen

Fy vilket väder

Idag är det inget solväder här direkt. Visst solen tittar fran emellanåt bakom dom stora mörka målnen:(  Tänkte väl att vädret dom senaste dagarna varit för bra för att vara sant. Back to normal. Hoppas det blir bättre till helgen.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Har nog nån förkylnig på G. Ikväll ska vi på fika hos M och hennes 1 årige son. Han fyllde i förra v så nu ska ha få en lite present.

CIAO!

Morgonpromenix

Kom precis hem från min morgonpromenad nu. Skönt det va ute. Inte lika varmt som innan. Gick dock inte 40 min, känner mig lite förkyld så det va lika bra att ta det lite lugnt idag. Så det inte blir värre.

Nu ska jag äta lite frukost, frukostsmoothie och en hårdmacka får det bli.

BTW: Tack alla för era snälla kommentarer om mitt hår. Glad jag blev:):):)

Kramen!


Såhär blev det

Här kommer dom utlovade bilderna på håret. Jag är supernöjd. Känns så glamouröst på nåt sätt. Hon lärde mig oxå hur man gör lite fina lockar med platttången. Vilket va superenkelt. Var på stan sen och handlade lite produkter till håret så jag kan sköta om det på rätt sätt.



Såhär blev det Håret Fiiiint



Foto: Privat

Nygifta

"The Ring" skådisen Naomi Watts har gift sig med sin boy Liev Schreiber. Paret har varit tillsammans sen 2005 och väntar sitt första barn nu i augusti. Vilket ska ha varit en av orsakerna till giftemålet.


Nygifta



Foto: MSN/Starlounge


Nu är det här

Nu har mitt armband som jag beställde igår från KYSSJOHANNA kommit. Superbra service:) Armbandet är sååå fint och det kommer användas flitigt i sommar.


Kram!

Låååångt hår

Idag kommer jag att få mitt efterlängtade långa hår. Träffade en supergullig tjej, (Älsklingens jobbarkompis tjej) ,för nån vecka sen som hade köpt hårförlängning till en kompis som sen inte ville ha det. Så vi bestämde att jag skulle få det till ett bra pris. Och färgen är näst intill perfekt. Hon ska oxå hjälpa mig sätta i det och klippa till det snyggt. Så idag kommer hon hit och grejar detta. Jag är såååå glad. Bilder kommer senare.

Trevlig dag allihopa!

KRAM!

3 veckor kvar

Nu är det bara exakt 3 veckor kvar tills vi åker till Bulgarien. Så på tis om 3 veckor denna tiden håller vi nog på förfullt med att göra iordning det sista. Åker vid 9/9.30 till Lerum och ställer bilen där. Sen tar vi pendeln till Götet och därifrån tar vi en flybuss vid 13.10 till Säve, lite tidigt men det gick ingen buss som passade bättre. Flyget går inte förren 16.20 men men vad gör det om vi får vänta, ska ju till BULGARIEN:):) Å vad jag längtar.

CIAO!

Snart

dax för spruta/vaccin. Usch.
Blev ingen vaccination idag. Det var ca 40 per före och sprutorna höll på att ta slut. Ska dit om 1 vecka igen. Hade en fundering på om vi verkligen behöver ta nån vaccination överhuvudtaget. Då vi tog 1 för ca 1 år sedan då vi skulle till Tunisien. Tänkte att den kanske fortfarande skyddar fullt ut. Får kolla med dom och se. Känns onödigt att kosta på oss 1000:- om vi har skydd redan.

CIAO!

Mitt

Klickade hem detta fina kedjearmband med vitt fuskskinn förut. Dom har precis fått in det i denna färgen på Kyssjohanna och tror att det kommer bli skitfint nu på sommaren. När man är lite brun och så. Kostar 175:-.



Mitt



Foto: Kyssjohanna

Nyduchad och fräch

Nu har jag precis duchat. Peelade mig och smörjade sen in benen med en brun-utan-sol produkt som jag Älskar. Har en tendens att inte bli så brun på benen så tacka vet jag denna uppfinning. Det är Bronze Nature från Yves Rocher. Benen blir härligt gyllenbruna, inte orangea, på 1 timma. Samtidigt som den återfuktar och gör benen sammetslena. Den är skitbra. Luktar gott gör den oxå. Brukar bara ta brun-utan-sol på benen, har haft svårt att hitta produkter som blir bra utom denna.Tror den finns för hela kroppen oxå så den ska jag nog kanske testa. Ibland använder jag dock NIVEAS brun-utan-sol,en för ansiktet och en för resten av kroppen. Den brukar funka om man är supernoga.

CIAO!

Solen är här nu

Äntligen har det blivit fin väder här oxå. Solen skiner och det är kanon varmt. Har suttit på balkongen 1 timma nu och dit är jag på väg igen. Var bara tvungen att fylla på vattenflaskan och ta med en bok ut.

CIAO!

Bröllopsblommor

Färgtema på bröllopet: RÖTT OCH GULD

BrudBuketten: Älskar ROSOR RÖDA och VITA rosor får det bli. Kanske, om det passar, oxå tulpaner. Röda isåfall. Sen så kommer det ju vara lite grönt i oxå.

Kyrkan/Mottagningen: Här kommer det oxå att vara övervägande rosor i rött och vitt. Med inslag av lite grönt. Det kan man nog inte komma ifrån. Tanken är oxå att blommorna i kyrkan ska tas med till mottagningen/festen. Fast där ska det ju vara mer blommor men jag vill ta vara på blommorna i kyrkan oxå. Vill ha murgröna lr nåt sånt på borden med röda rosor lite här och var. Andra borddekorationer ska var enkla, typ fina ljusstakar. Inte mycket krimskrams, det är inte JAG. Det kommer oxå vara mycket ljus ÖVERALLT då bröllopet ska va på VINTERN. Facklor till kyrkan och vid ingången till mottagningen.

Sen har jag igen aning om HUR det ska se ut, buketten, i lokalen mm. Men jag vet iallafall VILKA sorts blommor jag vill ha. Tärnan ska såklart oxå ha en bukett men inte fullt så mycket blommor i som i min. Och kanske bara vita rosor med lite grönt i. Hennes klänning är tänkt att vara röd.

CIAO!



 


En lista

1.Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Usch, gå å lägg dig igen:)
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
1000:- till vaccin
3. Vilket ord rimmar på "test"?
Pest
4. Favoritplanet?
Jorden?
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
En kompis
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Ingen aning
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Rosa/Vit linne
8. Sätter du etiketter på dig själv?

???????
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Vet inte, toflor från Rhodos
10. Ett ljust eller mörkt rum?
Beror väl på vad jag ska göra i rummet:)
11. Vad gjorde du vid midnatt?
SOV
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Lite hemligt, från Älsklingen bla Älskar å saknar dig
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Göteborg kanske
14. Vilket uttryck använder du mest?
Vill ha en PUSS
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Min ÄLSKLING
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Vår katt
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Droger, Räknas VIN
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Har digitalkamera
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
26, då hade jag fräffat min Älskling
20. Din värsta fiende?
Vet inte om jag har nån
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Kort på mig å Älsklingen från förra balen
22. Vad var det senaste du sa till någon?
Hej då till mamma på telefon
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
PENGARNA
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Min Älskling
25. Senaste låten du lyssnade på?
Maroon 5 Makes me Wonder

Lista tagen från
Gosemaja


Morgonpromenad

Nu har jag tagit mig en morgonpromenad. Gud vad häligt det känns. Solen lyser med sin frånvaro ännu men det ser ut att klarna upp. Hoppas, hoppas, hoppas på fint väder idag:)

Nu lite frukost.

Kram på er!

FAN

VART HAR SOLEN TAGIT VÄGEN? KOM FRAM! NU!


Ny och härlig vecka

Hoppas det blir sol hela veckan, fast det tror jag inte dock att det blir. Idag har jag fullt upp, ska till stan och greja lite, kolla upp bussar från Göteborg till Säve, ringa Karstorp och boka tid för att diskutera bröllopsfesten (om vi ska ha den där). Som sagt endel att göra, men hinner nog med en solning om det blir tillfälle för det:)

Ikväll ska vi ta vaccinationssprutor inför Bulgarien. Usch. Det ser jag inte alls framemot. Men ett måste är ett måste så.

Trevlig måndag på er!

CIAO!

Nya bikinin

Beställde ju ny bikini för nån vecka sen nu. Hämtade ut paketet igår. Detta blev det. 1 bikiniset och bara 1 överdel. Ingick i tag 3 betala för 2.



Ny bikini



Bikini

Gillade denna jättemycket. Färgen tyckte jag var ganska fin faktiskt. Lite ovanlig. Var ute efter en underdel som täcker det mesta av min rumpa så denna var bäst tyckte jag.




Nya bikinin


Bara en överdel som jag ska ha till dom andra bikinitrosorna. Superfin tycker jag.


Foto:
Lindex Shop online

Kvinnlighetstest

Kvinnlighetstest

Testet hittat hos söta
Evelina

Mina poäng: 313
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!


Gör testet här.


Tånaglarna

Nu har jag precis målat tånaglarna i Poppy Red nr 183 från Isadora. Köpte den i slutet av förrra sommaren men jag gillar den detta året oxå. Superfint blev det:)

CIAO!

Dagens

Lunch: Smoothie och ostmackor
Middag: Skink- och blomkålsgratäng
Kvällen: Film och snacks

Snart

Ligger jag å Älsklingen HÄR. Det är inte lång tid kvar nu, den 3 juli är det som gäller. Fy fan vad det ska bli härligt. Vill åka NU. Längtar som fan ju, men den som väntar på nåt gott....



Bulgarien


Fick papper från VING häromdagen och kom då på att det va nya regler gällande handbagaget nu. Så nu måste man ha krämer,mascara,tandkräm mm i en 1l Zip-påse. Varje burk får bara innehålla 100ml och allt ska få plats i påsen så nu får man börja tänka om. Fast det ska väl inte va så svårt.

Kram på er!

Gud vad härligt

Nu är vi hemma igen. Har haft en helt underbar helg. Solat,fikat,grillat ,druckit vin. Det är väl vad vi ägnat oss åt i helgen. Hade det supertrevligt hos Älskingens föräldrar. Men det är skönt att va hemma igen. Idag ska vi tvätta och städa och sola om vi hinner och orkar. Har fått jättefin färg redan. Har väl i stort sätt solat varje dag i 1 vecka nu så att skippa det idag känns som en bra idé. Om jag nu kan hålla mig.

CIAO!

Tack och adjö

Det va inte länge hon behövde sitta i finkan direkt. 3 dagar efter hon kom släpptes hon ut. Så är det att vara kändis. Hon får nu istället avfjäna sitt kvarvarande straff hemma i fotboja.


Tack och adjö


Foto:
Aftonbladet

Sol hela helgen lång

Enligt experterna kommer det vara kanonväder i HELA LANDET dom närmsta dagarna. Man varnar dock för värmeåska på vissa ställen. Så sola på ni, men försiktigt. Använd alltid solskyddsfaktor när ni är ute och smörja in med en Aftersun efteråt så bevaras solbrännan bättre. Använder alltid solskyddsfaktor 8 här i Sverige och minst 25 Utomlands.



Sol hela helgen lång


Foto:
Aftonbladet

Veckans nagelack

blev Isadoras Nr 75, Pearly Champagne. Superfint till solbruna händer:)

The next best thing

När man som Jennifer Aniston varit ihop med och blivit dumpad av en av världens snyggaste, vad blir man ihop med sen då? Jo det näst bästa kanske? Jennifers nya kille är slående lik Brad. Han heter Paul Sculfor och är modell. Nice. Om man inte kan få orginalet så får man väl ta en look-a-like.


The next best thing


Foto:
Aftonbladet

Helt oväntat

bestämde jag och Älsklingen oss för att åka till Lerum och hans föräldrar ikväll. En liten tripp bara på 2 dagar. E hemma på lördag eftermiddag igen. Gillar sånt, att man bara åker iväg utan att ha planerat det i flera veckor. Ska bli kul. Dom har såååå fint hus där och det ska bli skönt att sola där och inte här, mitt i stan och allt. Så om några timmar, vid 17 tiden åker vi. Så imorn blir det grillat och vin i mängder, Å vad jag Älskar sommaren:)

Nu ska jag ut på balkongen och sola lite till.

KRAM!

Till Staden

Nu ska jag å Älsklingen snart göra oss iordning för en tripp till stan. Måste köpa solskyddskrämer och lite annat smått och gott. Sen blir det nog solning igen som gäller. Om vädret tillåter det.

Ha en trevlig dag allihopa!

Kram!

Det var ju lätt som en plätt

Vi vann 5-0 blev det i fotbollen igår. Efter 3-0 började jag tycka att det inte var så kul längre och sen kändes det lite för lätt alltihopa. Och sista målet, vilken katastrof. Men men. Vann gjorde vi iallafall och är nästa så gott som klara för EM.

CIAO!

Nu

är det snart dax att sätta sig framför TVn och hålla tummen för att Sverige vinner. Avspark 20.15. GOOOOOO SWEDEN GOOOO!

Ses iMorgon. Trevlig kväll allihopa!

KRAMIZAR!


Rivalerna

På tal om Miss Biel. Det snackas mycket just nu om vet som kommer vinna Justins hjärta. Jessica lr Cameron? Nuvarande flickvännen lr Exet. Jag måste säga att min röst går till Jessica. Se på henne, hon är ju fantasktiskt fin. Inget ont om Cameron men, he´s been there, done that så dax för en ny. Go Jessica!

Rivalerna


Foto: MSN/Starlounge


And then she kissed me

Het kyss på gång mellan Jessica Biel och Sarah Silverman på MTV galan. Har Justin fått konkerans kanske?



And then she kissed me


Foto: MSN/Starlounge


Brittan goes String

Det har varit ett jobbigt år för Brittan. Många turer hit och dit. Men nu verkar stjärnan må mycket bättre. Hon tog en välbehövlig paus från allt och åkte till soliga Mexico. Visst ser det härligt ut. Måste dock säga att den bikinin skulle jag ALDRIG visa mig i. Hur brun jag än vill vara överallt så går min gräns nånstans innan den bikinin iallafall. Men smaken är som baken. Och tur är väl det:)



Brittan goes String



Foto:
MSN/Starlounge

Härlig dag och målade naglar

Å vilken underbar dag det varit idag. Jag blir såååå lycklig och glad när solen skiner. Nu har my parents åkt och Älsklingen åkte för att tvätta bilen nyss. Jag ska bara ta det lugnt och inte göra nåt. Möjligen naglarna då kanske. Är sugen på att ha röda till helgen. Får väl se. Återkommer kanske på den punkten.

See U Later!

Today

Dagen fram tills nu har spenderats på balkongen. Börjar redan får fin färg. Och jag har ännu inte bränt mig. Sjukt varmt det är idag. Ska snart får besök av mina föräldrar. Ska bjuda dom på lite fika ute på gården här. Ska bli trevligt. Sen ska jag gå över till en kompis med hennes varor som hon beställde på ljuspartyt. Efter det så är det nog dax för fotbollen. Å vad spänd jag är. Hoppas på vinst men utan Elmander så vet jag inte hur det går. Tippar 3-1 till Sverige iallafall:):):)

CIAO!

Mina saker från ljuspartyt

Nu har mina saker jag fick på ljuspartyt kommit.

Ljus/vas


Ljushållare och vas i ett. Superfina med snyggt retro mönster på. Står på ett sidbord i vardagsrummet Love them.


vägg

Vägglampett i metall med 2 frostade glasskålar. Sitter på sin utsedda plats på väggen i sovrummet.

trio

Trio ljushållare. Används till votivljus. (Föklaring längre ner.)

ljus

Ljusen jag beställde:
Det gröna är ett votivljus dvs det blir flytande när det brunnit tillräckligt länge. Det är ett doftljus i doften skogsdunge. Superfint blir det när det flyter. Ungefär som flytande olja. Jag har mina i trio ljushållare på en hylla. Efter som det blir flytande kan man inte ha ljusen i vilken ljushållare man vill utan den måste va lite högre och vidare runt om.

Det lila är i doften hallon/timjan. Luktar underbart. Ser ut som vanliga värmeljus men blir bara 60 grader och kan då stå direkt på bordet. Har inte heller den fula metallringen runt utan den är genomskinlig och mycket snyggare.

Den vita ljuset har doften citrusblomma/citronella. Samma sort som ovan bara annan doft.

Sverige-Island

Ikväll gäller det, Sverige-Island på Råsunda. Hur ska det gå? Kl 19.30 på 3an börjar sändningen. Jag kommer sitta bänkad framför TVn och hålla tummen. Ska DU oxå göra det?


CIAO!


Nationaldagen

Idag är det den 6 juni vilket betyder att det är Sveriges nationaldag.

Nationaldagen



Ska inte göra så mycket idag. Det är ju soligt och varmt så det blir nog till att sola på gården sen med Älsklingen. Måste ju passa på. Ska ju bli sämre i slutet av veckan så nu gäller det at ta vara på det fina vädret.

Idag kommer oxå varorna som jag och mina gäster köpte på ljuspartyt. Jag är lite förväntansfull så det ska bli kul. Bilder kommer senare.


Kram på er!




Säsongsavslutning

Ikväll är det säsongsavslutning av DHW:( Superdupertråkigt ju. Vad ska man nu se på tis? Hoppas det kommer nya avsnitt snart igen.

Nu ska jag snart titta på Vänner avsnitt på 5an.


Dhw


Ha en trevlig kväll everybody. Ses imorgon

KRAMIZAR!

Färgning av bryn och fransar

Köpte Frans- och ögonbrynsfärg från Depend när jag va på stan idag. Har aldrig gjort det själv hemma förut men tänkte jag skulle pröva. Nu är jag klart och jag måste erkänna att jag blev nöjd. Ångrar mig lite att jag gjort det på salong förut då detta var så mycket billigare och enklare. På brynen syns det mer än på fransarna men det blev jättebra på båda ställena. Det var nån nyhet som man inte skulle låta verka utan sköljas av direkt. Jättesmart och det tog ju då inte så lång tid. Annars brukar man ju behöva låta det verka 5-10 min tror jag. Hursom helst detta tänker jag fortsätta med, speciellt nu på sommaren då det kan va skönt ibland att slippa sminka sig men att man ändå ser sminkad och fräch ut. Super!

CIAO!

Inte mer nu

Det är många bloggerskor nu som bloggat om dessa fina armband som finns hos Kyssjohanna. Och jag kan inte va sämre, Vill oxå ha ju. Varför vill man alltid ha det andra har. Konstigt det där. Kostar bara 175:- och är deras kopia på det mer kända CC Skye armbandet som oxå finns där att köpa men då för lite över 1000:-. Jag fyller ju år snart så, vem vet:):)


Inte mer nu

Guldfärgat matt kjedjearmband med fuskskinn. Lovely!

Foto: Kyssjohanna

Slut igen

Såg på Kyssjohanna att armbandet , One of a kind, som jag fick hem idag redan är slut på deras lager. Igen. Måste vara populärt. Färståligt, snygg ä det ju. Tänkte beställa ett till, fast med annan berlock, men jag väntar nog lite.

Kramen!

Härlig dag i solen

Nyss inkommen från balkongen och solen. Skönt det är att bara ligga och sola och ta det lugnt. Men fan vad varmt det blir. Har legat där ute i 2 timmar nu och nu klarar jag inte mer. Ska ta mig en duch och smörja in mig med Aftersun, ETT MÅSTE när man solat.


CIAO!


One of a kind, äntligen

Nu har jag fått ett mail om att mitt kära One of a kind armband, "talk to the hand", är på G hem till mig. Som jag väntat. Men nu behöver jag inte vänta länge. JIPPIE!



One of a kind



UPPDATERING: NU ÄR DET HÄR. KOM MED POSTEN IDAG. FINT VA!


Nu

Filmkväll

Igår hade Älsklingen med sig Ocean´s 11 och 12 hem från jobbet, hade lånat av nån kompis tror jag.  Så det blev en riktig filmkväll. Jag hade sett 11 förut men kom knappt ihåg den och 12 hade jag inte sett innan. Älsklingen hade inte sett nån av dom så det va bra. Tyckte dom var jättebra så nu vill vi se nr 13 oxå. Kommer väl snart på bio om jag inte minns fel. Så det får väl bli Bio snart igen då.


Film     Filmkväll

Give me

Denna Chloe Bay Bag skulle jag inte ha nåt emot att äga. Å vad jag Älskar väskar. Den är ju supersnygg. En riktig skönhet. VILL HA!


Give me


Foto:
ASOS

Godmorgon

Ny dag, nya tag. Solen skiner och allt känns jättebra. Ska snart iväg på några möten. Älsklingen är ledig idag och ska snart ut och springa, i värmen. Sen ska vi tvätta, inte så kul men ett måste. Får ju ta och sola lite sen oxå.

Kom på igår att man kanske måste ta nåt vaccin om man ska till Bulgarien. Ringde till Sjukhuset och frågade och det rekomenderade dom att man gjorde så på måndag ska jag och Älsklingen få nån spruta mot Hep A. När vi skulle till Tunisien förra året så tog vi oxå spruta. Jag höll på att svimma, HATAR sprutor men man måste ju så. Denna gången kanske det går bättre.

CIAO!

See u later

Nu är min Älskling på G hem så nu slutar jag blogga för den här gången. Ska laga mat och mysa. Ikväll blir det CSI NY, finns inte så mycket att se. Skulle gärna se på MTV galan kl 21 men det får jag nog inte. Kanske kan fjäska lite:)

Återkommer senare!
KRAM på er

Kl 21.00 på MTV

Ikväll kl 21.00 visas Movie Awards på MTV för dom som vill se:):):)

MTV Movie Awards 2007

Här kommer lite bilder från MTV Movie Awards 2007


MTV Movie Awards 2007

Heidi från The HILLS



Alba

Alltid lika snygga Jessica Alba




jessica Biel

Underbart fina Jessica Biel



LC

Lauren "LC" Conrad från The HILLS



Josh

Måste ju ha med en kille oxå och vem kan vara snyggare än Josh Duhamel, Danny McCoy i Las Vegas. Locking GOOOD Mr Duhamel.


Foto:
MTV

One tree Hill

Vart har One Tree Hill tagit vägen? Känns som om det var skitlängesen det gick ju. Och nu när OC är slut så saknar jag gänget ännu mera. Kommer knappt ihåg vad som hände senast jag såg på det så det måste va bra länge sen det gick. Jag hoppas att det kommer nya avsnitt snart. Nån som vet nåt? Do tell isåfall.



One tree Hill


KRAM!

Paris till fängelset

Igår kväll vid 22.00 när alla trodde hon var på MTV galan överämmnade Paris sig till LA- polisen, 2 dagar tidigare än planerat. Hon ska ju som alla säker vet sitta i fängelse i 23 dagar för rattfylla och olovlig körning. Inte mer än rätt tycker jag att även en superkändis kan få bli straffad för sina misstag.


Paris till fängelset



Foto: Aftonbladet


Snygga tee´s

Hittade några grymt snygga tee´s på ASOS med budskapstryck på. Skulle vilja ha alla 3. Fast helst den första.


Tee
Tryck: THROW A PARTY NOT A PUNCH

Tee´s
Tryck: CHOOSE A SMILE NOT A MISSILE

Snygga tee´s
Tryck: DROP NAMES NOT BOMBS


Foto: ASOS

Bitten by SJP

Den 7 juni, alltså på tor, släpps Sarah Jessica Parkers egendesignade linje BITTEN. Kollektionen är uppdelad i 4 stilkategorier och ska ha mer gemensamt med hennes egen stil än med hennes alter ego Miss Bradshaw i SATC. Kläderna kommer att säljas på lågpriskedjan Steve and Barry´s. Jag väntar med nyfikenhet på vad som komma skall.



Here comes SJP



Foto: Steve and Barry´s

Ännu gladare

Igår träffade jag en tjej till en av Älsklingens jobbarkompisar. Vi kom på nåt sätt in på hårförlängning och hon sa att hon nyss hade köpt  hårförlängning till sin kompis men som nu INTE ville ha det. Så om jag ville kunde jag får köpa det billigt PLUS att hon kunde hjälpa mig färga och sätta i det. Fast hon trodde inte det behövde färgas utan att det skulle nog passa perfekt ändå. OM JAG VILLE, klart jag vill. Så på ons skulle vi ses och kika på det och blir det som jag vill så har jag långt hår om nån dag:):):)

Kram!

GLAD

Fick nyss ett SMS från Älsklingen där det stod att han skulle komma hem tidigare idag. Jippie. Jag slipper va själv ikväll. Längtar efter honom.

CIAO!


Mina 3 favoritbloggar

En utmaning från Linnruby. Lista dina 3 favoritbloggar. Inte så lätt men.

Här är mina favoriter:

Evelina
Vaniljis

PrincessJess

Utmanar Alla som läser detta att göra det samma.

Ny vecka, och så var helgen borta

Fan vad helgerna går fort nu förtiden. Känns som om det va fredag igår ju. Inte kul, man hinner ju knappt slappa och umgås längre. Ja ja.

Nu är det iallafall ny vecka och på ons är det ju ledigt så veckan kommer nog gå fort. Hoppas jag. Idag ska jag till stan och möta mother när hon slutat jobbet. Ska kika på lite saker som jag vill ha när jag fyller år. Måste oxå handla lite nya solkrämer inför Bulgarien, dom vi har är nog för gamla. Sen kanske jag hittar lite annat smått ocg gott oxå.

Nu frukost. Sen SATC. Efter det Solning på balkongen:)Senare Af möte. Sist möta mamma på stan.


Ny vecka, och så var helgen borta



CIAO!

Tonight

Ben & Jerry´s. MUMS!

NU

ska jag och Älsklingen gå över till en kompis till honom som ska bjuda på fika i sin nya lägenhet. Ska bli trevligt. Senare ikväll blir det nog bara lite läsning. Finns inte så mycket på TV ikväll.

KRAM!

Dagens middag

blev Kyckling Tandoorii med en Grönsallad och ett glas vitt till, jag mådde ju piss igår så jag får ta igen det idag. Blev lite kvar som jag ska ha som lunch imorn. Älskar denna maträtten:)

En lista

Lista snodd av Lovisa

Din ålder: 27, snart 28 år
Födelsedag: 3 aug
Syskon: 1 halvsyster jag ej träffat
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Gröna
Vad shoppar du helst: Kläder, smink och inredningsprylar
Hur många skor har du? Ingen aning
Hur många par byxor har du? Ett 15- tal kanske. Då inte bara jeans
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Min förlovningsring
Färg: Svart
Sport: Fotboll
Ord: Nice
Snusat? Provat X antal gånger
Hoppat bungyjump? Nej inte än men jag vill
Brutit mot lagen? Snatta som tonåring:)
Fått dig själv att kräkas? Nej
Vad använder du för schampo? Goldwell
Vad är du mest rädd för? Ormar och spindlar
Vad lyssnar du på just nu? Min katt som snarkar
Pizza eller choklad? Pizza
Guld eller silver? Silver just nu
Vad vill du helst av allt göra just nu? Ge min Älskling en PUSS

Nedräkningen kan börja

Idag är det exakt 1 MÅNAD kvar tills vi åker till Bulgarien i 1 v. Fan vad man längtar. Ska bli sååå skönt att åka härifrån ett tag. Visst är det kul och skönt när det är varmt och soligt här med men det känns verkligen som om man behöver komma härifrån. Så om 1 månad är vi nog på Säve flygplats nu, planet går 16.20, lr på g dit iallafall. Nice.

OM exakt 2 månader, 3 aug, fyller jag år. 28 år blir jag då. Känner mig inte en dag över 25.

CIAO!


Ny bikini

Upptäckte när jag skulle ut och sola idag att min bikini blivit förliten. Lr ja, överdelen snarare. Bobisarna måste växt avsevärt sen förra året och jag måste köpa en ny. Så när jag va ute på nätet nu och kikade hittade jag denna från

lindex som jag gillade. Den ingår oxå i tag 3 betala för 2 erbjudande så jag tänkt man kanske kunde köpa en underdel och 2 överdelar som då passar till underdelen. Så denna bikini blir den nog plus en överdel till.





Ny bikini


Bikini

Foto: lindex


Sol och värme, är sommaren här nu?

Nu har jag spenderat dom senaste 3 timmarna på balkongen i SOLEN. Har nog brännt mig lite, trots högt solskydd. Gud vad härligt det var. Fast varmt blev det. Tur att det blåste lite annars hade det nog inte gått att sitta där. Är värmen här för att stanna tro? Hoppas, hoppas, hoppas. Nu är det duchen som gäller.



Sol och värme, är sommare här nu?



KRAMIZAR!

Söndag med Städning och solning

Nu ska vi snart börja städa. Är ganska skitit här förtillfället. Sen, eftersom att det är SOL, så ska jag nog sätta mig på balkongen med min bok och bara ta det lugnt och sola.

Kram!

Skandal matchen

Gårdagens match mot Danmark blev inte som man hoppats på. Vi ledde ju efter 25 min med 3-0 men sen vände Danskarna och i 89 min stod det 3-3. Då gjorde en dansk spelare en "liiiiten" tabbe och fick rött kort och Sverige blev tilldelad en straff. Då slog det slint på en dansk supporter och han stormade planen och slog till domaren. Domaren bröt matchen och efter lite snack med resp lagkaptener tilldelades Sverige vinst. 0-3 blev slutsiffran tillslut. Visst kul med "vinst" men jag tycker inte det är kul att det blev på detta sättet. Vi hade ju en straff att lägga och jag tycker vi borde fått lägga den. Men samtidigt tycker jag att det var rättvist ändå att danskarna blev "straffade" på detta sättet för det var ju bevisligen en brist i vaktsystemet. Att han inte blev stoppad innan han hann till planen, skandal!

Älsklingen hade spelat på matchen och väntar nu på UEFA´S dom men troligen kommer dom inte dömma annorlunda än vinst till Sverige och då har min Älskling vunnit lite pengar.

CIAO!

Bröllopsfrisyr

Denna frisyr hittade jag hos Artefact och jag skulle kunna tänka mig den som min bröllopsfrisyr. Med en tiara. Jättefint tycker jag.


Bröllopsfrisyr




Foto: Kalufsmakarn

Utmaning

En utmaning från Evelina

Svara på dessa frågor och sök på www.google.se på svaret på frågan..
Vilken är den första bilden som kommer upp??


Förnamn, efternamn, bor, vän, kär i, djur, mat, färg...



Förnamn: Kristina

Förnamn

Efternamn: Ljung

Efternamn

Bor i: Skövde
Bor i

Vän: Eva

Vän

Kär i: Lars

Kär i

Djur: Katt

Djur

Mat: Tacos

Mat

Färg: Svart

Svart


Roligt det blev på vissa.

Dagens middag

blir Fläskfilé med klyftpotatis och kall vitlökssås. Mums!

Duchen nästa

Usch måste göra nåt så jag piggnar till nu. Duchen here i come!

CIAO!

Migrän

Vaknade 4 i morses och hade sån fruktansvärd huvudvärk att jag trodde jag skulle behöva åka till akuten. Usch och fy säger jag. Inte alls kul. Nu är det väl aningens bättre men det gör fortfarande ont. Så idag har jag inte gjort ett piss, legat och tagit det lugnt bara. Och proppat i mig tabletter. Hoppas det snart går över för ikväll ska vi ju se på fotboll och dricka vin.

Nu ska jag gå en bloggrunda.

CIAO!

Thank U

Tack alla ni som hjälpt mig idag i mitt letande av hårförlängning mm. Får väl se hur jag gör:) Är ju såååå grymt sugen. Vill ha det NU:)

Kram på er!

PCD mm

Snart börjar reprisen av PCD som jag ska se, Älsklingen ska spela på datorn lite tror jag. Sen blir det CSI och sista avsnittet för säsongen av Criminal Minds. Myspys kvällen väntar.

CIAO!

Dagens middag

blir Tacolåda. Man gör grunden som med tacos, köttfärs med krydda mm, och hackar olika grönsaker. Sen häller vi i allt i en form, klickar i såsen, lägger på nacos och strör över ost. In i ugnen till osten smält och allt blivit varmt. Serveras med gräddfil. Mumsigt gott.

CIAO!


Hårförlängning

Eftermiddagen har egnats åt att spana på olika hemsidor om hårförlägning. Hitta en bra sida Happyhair som hade mycket att välja mellan. Det är ju en hel djungel. Och jag vet ju inte vad jag ska ha. Om jag ska limma, tejpa lr använda en värmetång. Usch vad svårt. Sen fanns det ju oxå hår med clip-on som man sätter fast. Ja ja, jag spanar vidare.

Tack alla för er hjälp. Är tacksam om ni som gjort hårförlägning kan berätta vad ni använt er av osv.


CIAO!

Me and my hair

Har, sålänge jag fått bestäma själv, alltid haft långt hår. Så när jag förra året blev helt besatt av att klippa mig kort blev många i min närhet förvånade. Så, efter månader av bollandes fram och tillbaka av idéer klippte jag mig slutligen page kort i dec förra året. Blev super nöjd och det känndes hel rätt från början. Som om jag haft det hela tiden så. Och varje gång efter det har det rykt ytterligare några centimeter. Senaste gången blev det typ hakkort page. Strax efter detta bestämde vi oss för att gifta oss nästa år. Och för mig har det alltid varit självklart att ha långt hår på mitt bröllop så nu är det bara till att börja spara. Bara det att helt plötsligt vill jag ha långt hår NU. Har aldrig varierat mig så mycket med mitt hår förut som nu. Visst, jag har färgat och slingat men längden har varit densamma, långt. Så nu har jag mer och mer börjat fundera på att skaffa hårförlängning. Åtminstånde tills mitt eget växt ut lite mer. Visst jag är jättenöjd med det korta men nu när jag vill ha långt igen så tycks det inte växa alls längre. Så hårförlängning nästa.

Nu till mitt problem. Känns som om det är väldigt dyrt att göra det på salong så jag har en tanke om att köpa eget och låta nån kompis sätta i det åt mig. Men vart kan man få tag i det? Nån som vet nåt ställe i Göteborg som säljer hårförlängning billigt? Och som ser hyfsat äkta ut. Do tell me.

CIAO!

Fotboll

Imorgon är det ju Sverige- Danmark på 9an. Hur kul är det när inte alla har den kanalen och missar matchen. Tråkigt. Vi ska iallafall rada upp med ÖL/Vin och Chips. Annars får man ingen riktig stämmning. Brukar se på Sveriges matcher med E men nu bor ju hon i Sthlm så det sket sig. Miss u E. På ons den 6 juni är det ju oxå match men den går på 3an. Hoppas dom flesta kan se den iallafall.

CIAO!

Dagens låt

som spelas mycket här hemma nu är Within Temptations What have you done. Den är grymt bra.

TGI friday

Å äntligen är det helg igen. Ska bli såååå skönt att inte göra ett dugg i helgen. Bara mys och ta det lugnt. Mådde ju inte så bra igår. Idag är det lite bättre men inte 100. Ska ta mig en dusch nu och sen lägga mig och kolla på SATC. Piss tråkigt väder det är idag igen. Har spöregnat här hela natten och det verkar inte sluta än på ett tag heller. När ska det bli sommar och värme, det är ju juni nu och sommar månad. Hoppas det kommer snart, har tröttnat på detta eviga regnande.
Trevlig fredag på er!

CIAO!