Film dag

Trött. Förkyld. Nedkämpad. Febrig. Blir till att krypa ner i sängen igen.

Älsklingen har hyrt filmer till mig:
We Own The Night
Before the devil knows your dead
The Hunting Party

Återkommer senare, om jag orkar!

Äntligen helg och bröllopspyssel

Idag är det äntligen fredag och min älskling kommer hem, som jag längtat. Har inga direkta planer för helgen. Har inte varit hemma själva och myst en hel helg på jag vet inte hur länge. Så det ska bli skönt. Det enda MÅSTE i helgen är att kika på bröllopssakerna. Fixa adresser till inbjudan mm. Har inte 100 % koll längre och det måste jag ju ha.

Ni glömmer väl inte hjälpa mig med
kärlekssånger? Behöver all hjälp vi kan få.

Önskar er alla en trevlig helg! Återkommer på måndag.
Kram

Carries bedroom och väggen

För några dagar sedan var och på S&TC filmen. Jag är ju ett stooort fan av serien och hade väldigt höga förväntningar. För er som inte sett den kan jag säga, do it! UNDERBAR, måste se den igen och igen och igen och igen.....

Carries sovrum och lägenhet genomgår en renovering under filmen efter vissa händelser, inget jag tänker nämna här. Jag har alltid gillat Carries lägenhet men efter renoveringen så blir den helt fantastisk. För er som inte sett filmen än vill jag inte anslöja för mycket men här är ett smakprov.

Carries sovrum i filmen innan:



Carries sovrum efter:



Rolig info:
Det roliga är att färgen på väggen innan, den mintgröna, inte är den senaste/sista färgen hon hade. Kommer ni ihåg när Aidan rev väggen mellan Carries lägenhet och den nyköpta bredvid? När dom sen gjorde slut anlitade Carrie nån som gjorde ordning allt och efteråt var väggen bakom sängen rosa. Och det var den resten av serien. Detta hände i säsong 4 avsnitt 16 Ring a ding ding och det är fortfarande en rosa vägg i sista avsnittet. Så ren teoretiskt borde väggen gå från rosa till det nya. Tyvärr har jag ingen bild på detta men ni som har serien kan ju kika på detta, lite rolig info bara.

Kärlekssånger

Hade inte tänkt ha solist i kyrkan men efter E och Bs bröllop i maj har vi nu tänkt om. Det var så fint och blev pricken över it. Nu har vi ett problem, det är så himla svårt att välja låtar. Har tänkt ha 2-3 låtar hon ska sjunga. 2 st vi väljer själva sen har vi tänkt att solisten ska få välja en oxå. Vill ju att det ska "handla" lite om oss och kärlek såklart. Sen är det inte kul om det är allt för vanliga låtar som alla har.

Dessa gillar JAG, min m2b velar:

More then Words, Extreme, Westlife- Första tanken, VILLHA men tycker inte texten passar. Väldigt fin  dock.

För att du finns, Sonja Aldén- För vanlig men fin och stämmer på oss.

Flying Without wings, Westlife- Min favvis, vet inte vad min m2b tycker, lite smörig kanske.

Im Yours, Jason Mraz- Underbar låt som är VÅRAN men jag vet inte om den passar i kyrkan och på bröllop.

You raise me up, Josh Groban, Westlife- Fin och passar oss.

Annies song, John Denver- Underbar låt lite vanlig, men är den inte lite sorglig eller?


Som ni ser är det inte många svenska, en bara. Vet inte om jag vill ha nån på svenska än. Usch vad svårt det är. Visst det är lång tid kvar men i aug ska vi trycka allt och då ska helst låtarna vara valda.

Ni får gärna lämna tips, helst inga jättevanliga låtar bara:)


 


Kärlek, gör allt värt det

Just nu är min m2b borta med sitt jobb och jag får i min ensamhet mycket tid att tänka. Trodde aldrig att jag skulle hitta the one än mindre gifta mig. Klart man alltid velat gifta sig men när man träffat ena svinet efter det andra tappar man lätt tron och hoppet. Men så en mörk oktoberkväll för snart 4 år sedan träffade jag HAN. Visste direkt att det är han jag ska gifta mig med och bilda familj. Klart vi haft det jobbigt vissa perioder men att vi uthärdat och bara blivit kärare och starkare efteråt gör ju bara att man vet att det är rätt. Å nu ska vi om mindre än 5 månader gifta oss.

Visst tycker jag att det är jobbigt när han är borta men när han sen kommer hem blir vi som nykära. Ganska härlig känsla. Och jag menar, han är ju den rätte då får jag ju anpassa mig även om det är jobbigt ibland. Det finns så mycket annat som gör att allt blir värt det. Och jag kan ju inte tänka mig mitt liv utan honom.

Jag längtar såååå tills vi står där i Våms kyrka den 15 nov 16:00 och säger JA till varandra. Att få dela mitt liv med honom betyder allt. Han är mitt liv, min ros, mitt solsken. JA ALLT.

Och en vind som smeker ömt
Jag är så lycklig att jag fann den
Den lyckan som jag alltid drömt




Love makes the world go round!


Min tiara

Idag var jag hos min frisör och klippte mig, välbehövligt. Passade oxå på att köpa tiaran jag ska ha på bröllopet. Kom knappt ihåg hur den såg ut. Blev jätteglad när jag insåg att den ser ut att vara i vittguld/palladium vilket gör att den passar SUPERBRA till min vigselring som är just i palladium. Tiaran är dock i silver men påminner som sagt om palladium. En annan överraskning var att den inte kostade mer än 200:-, hade ju räknat med 400:- så det var ju bra för våran budget:)




Visst är den fin? Bling bling!

Nu är alla mina smycken klara till bröllopet. Örhängen, tiara och såklart vigselringen.

EM 2008, där allt kan hända

Det blev ingen vinst för Portugal:( Utslagna i kvarten mot Tyskland. Turkiet vidare mot Tjeckien, väntat. Och Holland då, vad skjutsingen hände där. Förlust mot RYSSLAND med 1-3. Det trodde jag aldrig. Och nu igår EMs största seger. Spanien vann mot Italien för första gången på 88 år. Alla favoriter borta och nu känns det som om allt kan hända.

Ons: Tyskland- Turkiet
Tors: Ryssland- Spanien
Sön: ?-?

Mitt tips är att Tyskland får möta Ryssland i finalen där, jag hoppas, Tyskland vinner. Men förmodligen blir det en skräll här med och Ryssland vinner. Eller varför inte Turkiet. Ja menar allt kan hända.

Vad f** hände?

Gud så besviken jag blev ang Sverigematchen igår. Har aldrig trott att dom skulle gå vidare men innerst inne hoppas man ju alltid. Kändes som om dom aldrig riktigt var med i spelet. Förlora med 2-0 mot Ryssland, vad f** hände? Ja ja, that´s life. Så som dom spelade, eller bristen på spel kanske man ska säga, förtjänade dom inte att gå vidare.


Ikväll är det Tyskland-Portugal som gäller. Tror på vinst till Portugal. Hela EM tror jag Holland vinner.

Vals eller inte?

Jag och min m2b är inga valspersoner direkt så att dansa bröllopsvals känns jobbigt för oss. Men den klassiska bröllopsvalsen har utvecklats, så varför inte göra som detta brudparet? Eller som detta? Störtkul ju och gästerna får sig ett skratt.


Att ha i festprogrammet

Jag tycker det är så svårt att veta vad man ska ha i sitt festprogram. Man vill ju inte att det ska vara hur mycket som helst för gästerna att läsa och sen vill jag ha roliga saker med. Hittade dessa roliga ordningsregler att ha i festprogrammet på BT:


Innan du sätter dig försäkra dig om att du är bjuden

Toastmaster har alltid rätt

Om toastmaster skulle ha fel, gäller punkt 2.

Klädsel rekommenderas

Då brudgummen lämnar bordet är det tillåtet att kyssa bruden och tvärtom

Mata ej brudparet

Bekanta dig med din bordsgranne, hon/han kan vara sympatisk

Det är obligatoriskt att prata med sina bordsgrannar

Då gästerna stampar i golvet eller klingar i glasen ska brudparet kyssas

Det är strängt förbjudet att hålla sitt goda humör för sig själv

Den som håller tal skall efter talets slut se till att alla sovande väcks

Även om du har skittråkigt, gör som brudparet - LE

Förbjudet att krama serveringspersonalen

Undvik trängsel under bordet, kryp till höger

Var och en äter på sin egen tallrik

Bordsdamen återlämnas vid festens slut

Var vänlig medtag klackarna från taket när ni går hem

Intagen måltid återtas ej

Den som talar är ansvarig att väcka övriga gäster

För kvarglömda gäster ansvaras ej

Det rekommenderas att man går hem med samma person som man kom med


Mässen nästa

Ikväll ska jag och älsklingen till Mässen med mina föräldrar och kika lite. Känns konstigt att 5 månader före bröllopet helt byta ställe och färgtema men allt känns rätt, och det är det som är det viktigaste. Kommer bli ett helt annat bröllop än vad som var tänkt från början. Maten fixar ett cateringföretag, drickat till maten och tårtan fixar vi själva och efteråt kommer baren på mässen öppna med väldigt billiga priser.

Det ska bli kul att se lokalen, jag har bara varit där en gång och då var jag inte vid medvetandet typ. Den är ju väldigt gammaldax och rustik och det passar oss. Kommer bli mysigt att få dekorera vinterlanddär och tända massor av ljus.

Näst på tur i bröllopsplaneringen är att provsmaka våra meny. Snart är det oxå dax att trycka inbjudan och andra trycksaker. Blir i nog aug. Håller på att fixa texterna nu, går väl sådär. Jobbigt att veta vad man ska ha med i t ex festprogramet. På Bröllopet vi var på i maj hade dom inget så jag har inget att gå på men som tur är finns BT, vet inte hur jag hade klarat mig annars.

Bäst just nu

Jason Mraz album- We Sing, We Dance, We Steel Things


EM 2008

Då är det tis idag och bara 1 dag kvar tills den avgörande matchen för Sverige i grupp D. Går dom vidare eller inte? Det räcker ju med oavgjort mot Ryssland imorn och det borde dom ju klara av, eller? Vill helst se en vinst för Sverige imorn, då kommer dom 2a i gruppen och går vidare. Går dom vidare väntar dock ett väldigt tufft motstånd, laget som verkar vara i topp och som jag tror vinner EM, Holland.

Morgondagens match kommer bli så spännande och rolig, JAG ÄR LADDAD, är du?

Mitt nya hår

Köpte löshår när jag var i Göteborg i helgen. På Salong Safari, Östra larmgatan 10, har dom superbilliga hår att köpa. Detta som jag köpte är äkta hår och kostade 390:- och ett paket räcker till en hel hårförlängning. Hade jag velat ha med clips för att sätta i det hade det kostat ca 500:-, billigt det oxå. Min frisör ska bara fästa det i mitt hår på min bröllopsdag med nålar så jag köpte inga clips. Kommer att köpa till clips senare för att ha efter bröllopet oxå. Tror nog att jag kanske behöver lägga i en toning i mitt hår och  ev i löshåret oxå. Min nuvarande färg är ruskigt ful om man jämför med löshåret.







Så ska ni köpa hårfärlängning så kan jag verkligen rekomendera Safari, Mycket billigare än att göra på salong. Köper du ett paket med hår och syr fast clips på håret själv så har du en hel hårfärlängning som du kan sätta i ditt eget hår närsomhelst, finns tips på t ex Tajmahal.se hur man sätter i håret. För jag är lite sån att jag inte vill ha långt hår jämt så då är det ju bra om man enkelt kan variera detta.

Mindre än 5 månader kvar

I går var det ju den 15 och för oss betyder det 5 månader kvar tills vi ska gifta oss. Så underbart och spännande. Var i Göteborg och shoppade lite i lördags och det blev endel dekorationer till bröllopet. Lägger ut bilder under dagen.

Det som är på G närmast nu är att vi ska kolla in mässen imorn och se vad dom har för porslin, vaser, dukar mm. Eftersom vi ska ha en enkel dukning i vitt med silver detaljer så antar jag att dom har det mesta. Men dekortioner får vi nog köpa själva.




Superfin bukett:)


Ha en bra dag!

Klänning, check

Igår beställde jag och älsklingen min klänning från http://www.millybridal.com. Känns sååå kul och spännande. Men samtidigt nervöst. Det är lite mer än 5 mån kvar men det känns som om tiden bara rinner iväg. Var ju inte så länge sedan det var 1 år kvar. Vi har kolla på det mesta och nästa allt är klart. Bara småsaker som måste fixas och bokas.

Tårtan
Buketten
Dekorationsblommor
Tiaran
, köpas nästa gång jag klipper mig

Inbjudan kommer skickas ut i slutet av aug så trycksakerna börjar tryckas i början av aug. Så när inbjudan väl är utskickad kommer nog allt falla på plats.

Igår fick vi oxå en bekräftelse på att kyrkan är våran den 15 nov kl 16. Hjälp, JAG SKA GIFT MIG!

Marimekko äntligen min

Var på Cervera en sväng för nån dag sedan och se vad som fick följa med mig hem. Jag som tjatat så om att jag vill ha en Marimekko skål, nu är en äntligen min. Det var rea på lite iittala prylar, denna bla, så jag passade på. Det är inte den stora skålen utan den lite mindre. Söt va? Vill dock fortfarande ha en stor Marimekkoskål i mossgrönt så mina nära och kära, jag fyller ju år snart:)




Sen så var det rea på Kivi lyktorna oxå, 59:- istället för 79:- som dom brukar kosta. Så det är klart att jag fick med mig en hem. Så nu har jag 4 st, love them:)






Jaaaaaaaaaaaa

Vi vann. HÄRLIGT. Trodde jag aldrig. Matchen var spännande och grymt bra. Såg inte så ljust ut ett tag men så slog Zlatan till med ett drömmål i 67 min och sen dröjde det inte länge innan Petter Hansson fick chansen. Inget drömmål men ett mål är ett mål. Så 2-0 till Sverige. Nu känns det som om vi kanske har en chans att gå vidare i gruppspelet. Man kanske inte ska hoppas på för mycket men det känns bättre nu efter denna vinsten.

Det enda sorgliga med gårdagen var Chippens
skada. Han var grymt bra under hela matchen igår, MIN FAVORIT, men tyvärr drabbades han, förmodligen, av en bristning i låret när det var 15 min kvar att spela. Så Spanien matchen kan han nog glömma, likaså resten av EM. Är det vad man tror att det är så är han borta från spel minst 6 veckor:(

Nu gäller det att ladda om inför Spanienmatchen på lör, kl 17:55 är det avspark. DON`t  MISS IT!

Gul och blå hela dagen

Här hemma laddas det för fullt inför kvällens match. Naglarna är målade blåa med H&M´s Electric, flaggan är framme och tröjorna redo att tas på. Våra Sverigetröjor har jag beställt på stadium.se. Fick välja tröjnummer och tyck själv. Står såklart hans efternamn på min oxå, ska ju ta det när vi gifter oss. Rolig idé tyckte jag, min sambo visste inget så han blev jätteglad för sin egen tröja:)




Är NI laddade inför kvällens match? Jag sitter här med ett gals vin och lite snacks och ska smygstarta med första matchen, Spanien mot Ryssland.

EM 2008

I lördags drog så äntligen EM 2008 igång. Jag är ett BIG fan av fotboll, bla, så jag satt självklart spikad framför Tvn. Än sålänge har ju inte Sverige spelat nån match än, dom är med i Grupp D som spelar sin första match idag:)

Det är ju såklart mycket roligare att se en match när Sverige är med men jag kan erkänna att jag sett endel spännande matcher redan. Till exempel Portugals match i lör mot Turkiet. Portugal vann med 2-0 men damn vad spännande det var, en väldigt bra match. Sen skadar det ju inte ögonen heller när hetingen Cristiano Ronaldo är med:) Andra matchen i denna gruppen, grupp A, var Schweiz mot Tjekien där förvånande nog Tjeckien vann med 1-0.

Söndags matcherna var inte så roliga, Tyskland vann , inte förvånad, mot Polen med 2-0. Dock spelade Polen kanonbra och gav Tyskland en smäll på näsan emellanåt. Andra matchen i grupp B vanns av Kroatien mot Österrike, 1-0.

Igår var nog den mest spänannde matchen hittils i grupp C, dödens grupp, Italien mot Holland. Två grymt bra lag i en match som inte var given från början. Här tog Holland ledningen med ett hittils konstigaste målet i EM, offside eller inte, det var frågan. Blev inte eftersom det blev mål. Matchen slutade 3-0 till Holland. Andra matchen i dödens grupp, mellan Frankrike och Rumänien, slutade 0-0. Här var den självklara vinnaren Frankrike men dom fick minnsann kämpa och Rumänien kunde hålla undan

Så idag är det då dax för Sverige att entra spelplanen mot Grekland, dom regerande EM mästarna. Grymt taggad kommer jag sitta som klistrad framför Tvn med Sverige tröjan på och flaggan i högsta hugg. Andra matchen i Sveriges grupp ikväll är den mellan Ryssland och Spanien. Tror på Spanien men fan vet.

Så det kommer bli lite EM här på bloggen ett tag nu, det får ni stå ut med.

Regn på G, skönt

Verkar som om regnet är på G här i stan. Kommer nog vilken sekund som helst. Tycker det vore skönt om det kunde börja regna snart, både jag och Sverige behöver nog det.

Ha en bra dag!

Tatueringar i nacken

Jag har lääääänge velat göra en tatuering i nacken och sedan en viss bloggerska, Evelina ,gjorde sin handledstatuering har jag bara blivit mer och mer sugen på att göra en. Ser ju såklart på Miami Ink och LA Ink och efteråt så brukar jag tjata sönder min sambo om tatueringar.

Har 3 sedan tidigare, en fjäril på vänster axel (min första tattoo), ett kinesiskt tecken i ryggslutet och en fyrklöver på höger vrist. Bilder på mina tatueringar kommer, lite svårt att ta kort på dom själv. Men nu ska jag alltså göra en i nacken, blir nog en på handleden oxå nångång. Ska till tatueraren i veckan och boka tid, blir nog inte än på ett tag då dom verkar ha massor att göra.


Har kommer lite inspiration på nacktatueringar.



Vackra Alyssa med sin nacktatuering i Sanskrit. På bilden kan man oxå skymta hennes katolska tatuering som hon har på axeln.




Victoria Beckhams hebreiska tatuering i nacken.




Katie Price, Jordans tatuering. Vet inte vad jag tycker om den.




Nicole har tatuerat in en rosett och sitt och faderns efternamn i nacken.


Har du en tatuering, och isåfall vad och vart?

Paus

Sjuk, återkommer när jag mår bättre.