Middagsmaten

Fisk på grönsaksbädd
4 port

600 g fiskfilé, blanda gärna lax och vit fisk
600 g färskpotatis
4 färska lökar
250 g körsbärstomater
4 msk Arla smör-& rapsolja citron
1 tsk gourmetsalt
1 dl grovhackade hasselnötter
Gräslöksyoghurt:
2 dl Arla Köket medelhavsyoghurt
2 krm salt
2 msk riven pepparrot
1/2 dl grovhackad gräslök 

Gör så här  
Sätt ugnen på 225°. Tvätta potatisen och dela de stora i halvor. Dela löken på längden. Lägg glest på ett stort ugnssäkert fat. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Dela fisken i bitar. Ta ut fatet och lägg på fisk och tomater. Ringla över smör-&rapsolja och strö över salt och nötter. Sänk ugnen till 175° och stek i ytterligare ca 15 min. Blanda yoghurt, salt, pepparrot och gräslök. Strö gärna lite pepparrot och gräslök över det färdiga fiskfatet. Servera såsen till.
 

Kommentarer
Postat av: Nina

håller med dig där :D

Postat av: Ingeolivia

Great work! It very impressive. Your web site is helpful. All the best!

2009-04-06 @ 11:16:50
URL: http://ingeolivia.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback