Godmorgon

på er allihopa. Onsdag idag, bara 2 dagar kvar sen är det helg igen. Gud så skönt. Sov ju själv inatt, om man inte räknar tissen som sov på sin husses plats hela natten. Saknar min Älskling jättemycket så det var lite jobbigt och svårt att sova. Tog tid innan jag somnade sen sov jag bra till 4, låg vaken i nån timma och somnade sen om men vaknade igen kl 7 å då gick jag upp. Hatar att ligga kvar i sängen och försöka somna om. Men nu känner jag mig lite småtrött så en lite vila får jag nog ta lite senare idag. Annars har jag inga planer, mamma ska komma på lunch idag kl 12, det blir grekisk sallad med fetaost bla. Sen så kommer ju Älsklingen hem idag efter jobbet vid 16.30, LÄNGTAR som fan.

Har jätteont i benen idag med så det blir ingen promenad idag heller. Ska vänta och se om det blir bättre om nån dag, annars blir det väl till att ringa Vårdcentralen.

Ha en bra dag!

KRAAAAM!

Kommentarer
Postat av: Evelina

usch då, hoppas det blir bättre! har du tagit alvedon för inflammation, eller smörjt på sån där zon kanske?? det är säkert musklerna som blivit överansträngda...
kram

Postat av: Mikalamalie

Your site is best for specialist! i Like IT!

2009-07-17 @ 07:31:21
URL: http://mikalamalie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback