Filmtips

Såg ju på 2 filmer igår, ALFIE och ROAD TO PERDITION. Den första, skitkass inte värd att nämna egentligen men den andra var skitbra så här kommer en liten recension om den. Har ni inte sett den, DO IT!.

ROAD TO PERDITION från 2002 med bla Tom Hanks, Paul Newman, Jude Law å Daniel Craig i några av rollerna, regiserad av Sam Mendes som bla gjort American Beauty.

Handling: Utspelar sig under den amerikanska depressionen. Michael (Tom Hanks) jobbar för den irlänska maffianbossen John Rooney(Newman). Dom är som far å son men när Rooneys riktiga son(Craig) tabbar sig å mördar Michael ena son och fru, visar det sig vart Rooneys lojalitet verkligen ligger. Michael ger sig ut på en jakt med sin äldste son för att hämnas.

MITT BETYG: 4/5

Jag gillade verkligen den här filmen. De enda sorliga är att det tagit mig såhär lång tid att äntligen se den. Slutet kan man nästa räkna ut men det är väl gömt.

Ang skådisarna så är dom riktigt bra allihopa. Kul att se Tom Hanks i en lite ondare roll, även om hans godhet lyser igenom ibland. Den överlevande sonen spelas av Tyler Hoechlin, Martin i Sjunde Himlen, han är oxå otroligt bra i sin roll.


DVD Film: Road to Perdition
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Bra med filmtips:)

Postat av: Mi

Har varit på väg att se den ett par gånger, men det har liksom aldrig blivit av :) Tack för tipset och ah en härlig fredag!
Kram // Mi.

2007-10-12 @ 09:17:25
URL: http://josiesweet.blogg.se/
Postat av: Hermanmai

Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.

2009-01-14 @ 14:39:10
URL: http://hermanmai.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback