Naglarna

DAG 6:
Händer inte mycket just nu på den fronten. Jag väntar och väntar och är duktig med filandet och smörjandet. Dom börjar bli ganska långa nu men LÄNGRE ska dom bli.

CIAO!

Kommentarer
Postat av: Fannie Myrén

hehe, vad duktig du är! Själv sitter jag och glor på mina dagarna i ända och hoppas, hoppas att dom kanske blir några millieter längre, hoppet har sjunkit lite nu. Men nu till sommaren växer naglarna och håret så det knakar! Me like!! Lycka till! ;)

Postat av: Mimi

oki ska lägga upp en bild... Ska ha två ringar :-) Ringen på bilden är i rödguld men jag ska ha i vitguld. Snyggt att blanda tycker jag...

2007-06-19 @ 14:09:07
URL: http://curiosa.blogg.se
Postat av: Jess

du sparar alltså alldeles själv? Gå å få förstärkning när dom kommit en bit. alltså hos en nagelteknolog. Då går det inte sönder like lätt =)
Ja, det är super kul när man märker resultat. eller ja, jag själv ser det inte. men tydligen händer det ju något efter som hon sa så =)

2007-06-19 @ 15:05:55
URL: http://princessjess.blogg.se
Postat av: Jess

När jag bestämde mig för att spara ut. gick jag å fixade förlängning. (med tippar)Då hade jag långa samtidigt som dom växte därunder. Nu har jag bara förstärkning och det håller super bra. Det kostar ju lite. men vill man va fin... =)

2007-06-19 @ 19:24:26
URL: http://princessjess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback