Drug Wars- The Camarena Story

Köpte en film för ett tag sen Drug Wars från 1990. Såg den först i gårkväll. Bygger på en sann historia om DEA-agenten Enrique Camarenas kamp mot knarket i Mexiko. Filmen TRAFFIC, som belönats med många Oscars, bygger på denna filmen.

Handling: Kiki Camarena är en DEA-agent stionerad i Guadalajara, en stad vid gränsen mella mexico och USA. Han får i uppdrag att nästla sig in i knark kartellens innersta kretsar för att avslöja knarklangarna. Han tar sig ann en identitet som knarklangare men avslöjas och tas tillfånga för att utsättas för obarmhärtig tortyr. Nu börjar jakten för att rädda Kikis liv men hela tiden motarbetas specialgruppen av Mexikanska myndigheter och sin egen myndighet i USA. När man sen hittar 2 lik nedgrävda i en högt uppsatt politikers ranch börjar man förstå att fienden är mäktigare än man först kunnat ana.

Jag gillade verkligen denna film. Först för att den är Verklighetsbaserad och man fastnar för personerna på ett helt annat sätt. Man får sig verkligen en tankeställare.Det är oxå mycket bra skådisar med. Bl a Benicio Del Toro, som oxå är med i Traffic, Treat Williams, Craig T Nelson, Steven Bauer. Det är en LÅNG film 4,5 timma men den är uppdelad i 3 omgångar då den från början var en miniserie.




Drug Wars- The Camarena Story

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Kanske något jag borde be pappa hyra idag medan jag blir frisk! :)

Postat av: Jonna

oj, missade du de? galet, man måste ju bara se! hehe, tur för repriser;P
J

2007-06-28 @ 12:05:24
URL: http://jonnaat.blogg.se
Postat av: A

Kanske borde se den då? :)

2007-06-28 @ 13:52:51
URL: http://girlyliicious.blogg.se
Postat av: Vidaragnete

Really enjoy your website. Thank You.

2010-04-07 @ 12:58:28
URL: http://vidaragnete.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback