Röda naglar

Jag är ju ett stort fan av röda naglar just nu. Sist när jag målade med mitt favorit röda nagellack från DEPEND tog det slut:( Och när jag skulle köpa det idag så vad det total slut i butiken och skulle tydligen inte komma in mer i den färgen. Skit tänkte jag. Så jag letade bland andra märken och hittade tillslut ett liknande från Max Factor, nr 549 Red Passion. Får väl se imorn när jag målar med det om det är nåt att ha. Annars vet jag att MAVALA har många fina röda lack men tydligen är det jättepopulärt med röda naglar här i stan för alla var slut där med. Och då jag ville ha ett rött direkt så var jag ju tvungen att köpa nåt annat. Men utifall om det inte blir bra så får jag väl köpa nåt Mavala lack när dom kommer in. Visar bild imorn om naglarna blir bra:)


KRAAAM!


Kommentarer
Postat av: Anonym

rött är ju verklilgen hett just nu! själv fyndade jag rött och rosa isadora lack för 19 kronor på hm! =)
kram

Postat av: Lina

Jo, nu regnar det här med :( aa, röda naglar är skit snyggt, har inte hittat någon bra nyans bara. Kanske skulle testa Max Factor´s :)

2007-08-08 @ 14:35:12
URL: http://dustyshades.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad bra =)
deep red 49 heter färgen. Ett sånt där lack som torkar fort ovch håller länge. Och det gör det faktiskt med =) men det var väl utgående färger eftersom de reade ut dom =)
kram

2007-08-08 @ 14:51:13
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Linnea

Håller med! Rött nagellack är så god damn snyggt :)

2007-08-08 @ 23:41:37
URL: http://liinneas.blogg.se
Postat av: Emelie-Marguerite

Röda naglar är det finaste just nu .

2007-10-30 @ 11:18:34
URL: http://www.realemelie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback