Bröllopstankar

Gårdagens bröllop var helt underbart, solen var med oss nästan hela dagen. Regnade ju inte iallafall. Bruden var så vacker och brudgummen var riktigt stilig. Dom hade ett väldigt enkelt och mysigt bröllop med festen på en byggdegård. Gårdagen har fått oss att tänka om BIG TIME med vårat eget. Känner att det blir väldigt dyrt på Karstorp och hittar vi ett ställe som är betydligt billigare så kommer vi nog överväga det. Nån byggdegård är inget för oss men vi har snackat mycket om att ha festen på Mässen på Älsklingens jobb. Kan nog spara många tusen på detta och då istället lägga pengarna på annat. Det som är dyrt på Karstorp är ju spriten mest som vi tänker på och på mässen skilljer det sig enormt mycket. Men jag kan fortfarande inte slå bort tanken på Karstorp. Vi blev ju liksom kära i stället på en gång och det är väldigt svårt att släppa det. Men sparar man pengar så varför inte.

Har tyckt att det varit lite tråkigt att vi inte känner nån som vill/kan sjunga solo i kyrkan på vårt bröllop. E och B hade igår en solist i kyrkan som sjöng så gudomligt vackert så nu har vi funderingar på att boka henne. Skulle inte vara några problem lät det som. Så nnu håller jag tummen för detta.

Så vi får väl se vart vi hamnar när det väl är November. Lång tid kvar men ska man hålla på att ändra sig så här så kommer nog tiden gå fort.

Kram!

Kommentarer
Postat av: evelina

tiden kommer gå jättefort till november! occh känner ni att det
stället är rätt är det värt pengarna- ni gifter er bara en gång och då är det lika bra att ha det exakt som ni vill!
¨¨

kram

Postat av: Carin

Ni kan få låna "våran" solist, hehe.
Kika in på andreasberglung.se... Han har tokfin röst - skall sjunga två låtar i kyrkan på lördag *längtar*
Nu är det nära!!
Kramis

2008-05-04 @ 18:24:03
URL: http://frufa.blogg.se
Postat av: teddan

mysigt med bröllop. Härligt att få uppleva något innan ni själva står där :) kramisar på dig

2008-05-04 @ 22:17:31
URL: http://caitlin.blogg.se
Postat av: Haakongunn

I really enjoyed it. You have done a great job.

2009-02-09 @ 09:07:51
URL: http://haakongunn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback