Denna ständiga väntan och längtan

Usch, i natt har jag inte sovit bra alls. Rör sig så mycket i huvudet nu, kring böllop och allt. Vi ska ju till en guldsmed i dec tänkte vi. Älsklingen är ledig den dagen vi tänkt så det är därför vi inte ska dit typ nu. Och jag hatar att vänta. Jag vill veta NU om jag kan få en sån ring som jag vill ha lr inte, ni vet den jag vissade för nån dag sedan. Det är nåt liknande den jag vill ha, dock med inte så många stenar och kanske inte riktigt samma design men som sagt nåt liknande. Ja ja, jag får väl försöka bärga mig tills dess, men det är svårt:)

Ha en bra dag!

KRAAAM!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag är inte heller särskilt bra på att vänta... men men, man måste väl ibland! ;) Kram!

Postat av: evelina

hihi jag vet EXAKT hur du känner =) att välja ring tycker jag är det absolut svåraste för den ska man vilja ha varje dag i hela livet!
kram!

2007-11-28 @ 13:42:23
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Jen

Det är ju rena djungen i ringvärlden :)Jag vet inte hur många gånger jag testade innan jag vart helt nöjd. Dec är ju snart här, vilken lycka :)

2007-11-28 @ 15:29:13
URL: http://jenfager.blogg.se
Postat av: Anonym

Ush jag är likadan. Men jag försöker intala mig själv att jag planerar detta endast en gång. Endast en gång i detta liv kommer jag att skicka ut inbjudningskort, välja ring och bröllopsklänning. Aldrig mera får vi hoppas.
Försök njuta - I know its hard :)

kramis

2007-11-28 @ 19:30:27
URL: http://caitlin.blogg.se
Postat av: Kim

Så där är det ju med allt man längtar till! Hoppas du fick ringen som du ville ha den :-) Är svårt med ringar...man vill ha så många o de är så fina..svårt att välja!

2007-11-28 @ 22:47:43
URL: http://qrious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback