Bröllopsplaner

Pratade med Älsklingens föräldrar om bröllopet i helgen. Dom blev superglada och ser verkligen fram emot det. Hans mamma började redan tänka på vad hon skulle ha på sig. Måste ju planera lite och prata om det då vi ska åka till KINA med dom nästa år. Hans mamma fyller 60 och ska ta med oss alla, barn med resp, på en resa och den går till Kina.Tanken var att det skulle bli i okt, nov  nästa år men nu går ju inte det. Så istället blir det i dec. Kring jul-nyår. Känns riktigt spännande. Vet dock inte hur vi gör med vår bröllopsresa. Kanske åker vi på den direkt när bröllopet vart och bara blir borta 1 vecka. Om vi då sen ska till Kina så känns det okej. Man böhöver ju inte vara borta flera v på sin bröllopsresa. Vi får ju dock en resa till Kina, helt gratis så den kan man ju inte tacka nej till. Ett annat allternativ är ju att skjuta på våran resa och ta den vid ett senare tillfälle. Får se hur det blir. Längtar redan till nästa år.

CIAO!

Kommentarer
Postat av: Sweet Sabine *

Ååh vad roligt med bröllop :)
GRATTIS!

Postat av: Anonym

vad mysigt! ja ni kan ju satsa på en liten resa, kanske en weekend efter bröllopet bara! vad shysst, en kinaresa!! har dom det gott ställt?
ja den ringen är schöön men tyvärr aäkert ganska orealistisk =(
kramar

2007-05-27 @ 18:44:50
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Anonym

har ni bestämt darum än förresten?
kram

2007-05-28 @ 07:49:38
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Vaniljis

Kina. Min kollega var dit inte för så längesen. Hon har haft bildvisning. Ett måsteställe att åka till innan man blir för gammal. Lyllo dig!

2007-05-28 @ 10:06:30
URL: http://vaniljis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback