Me and my hair

Har, sålänge jag fått bestäma själv, alltid haft långt hår. Så när jag förra året blev helt besatt av att klippa mig kort blev många i min närhet förvånade. Så, efter månader av bollandes fram och tillbaka av idéer klippte jag mig slutligen page kort i dec förra året. Blev super nöjd och det känndes hel rätt från början. Som om jag haft det hela tiden så. Och varje gång efter det har det rykt ytterligare några centimeter. Senaste gången blev det typ hakkort page. Strax efter detta bestämde vi oss för att gifta oss nästa år. Och för mig har det alltid varit självklart att ha långt hår på mitt bröllop så nu är det bara till att börja spara. Bara det att helt plötsligt vill jag ha långt hår NU. Har aldrig varierat mig så mycket med mitt hår förut som nu. Visst, jag har färgat och slingat men längden har varit densamma, långt. Så nu har jag mer och mer börjat fundera på att skaffa hårförlängning. Åtminstånde tills mitt eget växt ut lite mer. Visst jag är jättenöjd med det korta men nu när jag vill ha långt igen så tycks det inte växa alls längre. Så hårförlängning nästa.

Nu till mitt problem. Känns som om det är väldigt dyrt att göra det på salong så jag har en tanke om att köpa eget och låta nån kompis sätta i det åt mig. Men vart kan man få tag i det? Nån som vet nåt ställe i Göteborg som säljer hårförlängning billigt? Och som ser hyfsat äkta ut. Do tell me.

CIAO!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hejsan tjejen :)
Jag har samma problem. Jag har alltid drömt om att ha långt hår. Att göra det hos frissan går bort direkt för mig. Jag tycker inte det är värt pengarna att göra det hos frissan. Jag har bloggat ganska mycket om det och jag fick reda på att drottninggatan 10 i Sthlm ska det vara jätte bra och där kan man får enormt äkta och fint hår för ca: 600 kr bara. Gå in på dessa sidor kan du hitta mer. www.happyhair.se och www.tajmahal.se. Lycka till :)
Kram!

Postat av: sofia

svar: okej, jag gillar alla :) . såg det allra första avsnittet av csi för ett tag sen, vilken skillnad mot de som visas nu!

2007-06-01 @ 12:13:22
URL: http://imfeelingthis.blogg.se
Postat av: Jessica

Min kusin är det som både köper och sätter i håret åt mig. Men om jag bara kunde komma på vad stället heter... Moduline? Eller något sånt.. Mitt hår är äkta och jag har valt att använda tejp metoden för att det är skonsammast för håret! =) Om du har fler frågor är det bara att fråga på =) Ska försöka svara så bra jag kan =) Annars får jag höra med kusin =) Kram kram

2007-06-01 @ 13:11:40
URL: http://princessjess.blogg.se
Postat av: Jessica

tajmahal. som Lovisa nämner vet jag att dom har bra hår =)

2007-06-01 @ 13:12:59
URL: http://princessjess.blogg.se
Postat av: Nina

tack så mkt :D

2007-06-01 @ 13:43:53
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Cissi

Min kompis har som ett litet extra jobb att hon sätter i löshår ska fråga henne var hon köper hår ifrån!

2007-06-01 @ 14:09:40
URL: http://jennycecilia.blogg.se
Postat av: matilda

ha n trevlig helg!

2007-06-01 @ 14:16:55
URL: http://miliz.blogg.se
Postat av: Anonym

så typiskt du =)
men vänta o göra hårförlängning till några veckor innan isf! växermkt bättre fritt så att säga 0)
kram

2007-06-01 @ 15:12:17
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Nina

ja gillade uppsatt på henne.. jättefint!

2007-06-01 @ 16:20:44
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback